RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy erted? van lehetoseg menni 2006os autokkal, van car filter, be tudod allitani magadnak. Sot, eleg sok olyan online szerver fut, ahol 2007 es 2006os autot is valaszthatsz.

gordon 24
Nem tudjátok lesz 2008-as Race? Csak azért kérdzem mert ugye 2008-ban ujra lesz Honda a Wtcc mezõnyében. Nem kisebb névvel mint James Thompson. Ráadásul az Alfátol megvált N technologik csapatban. Nekem irdatlanul tetszik a honda és szivesen mennék vele.
Ha nem lesz race 08 akkor megoldható az hogy a 2006-os Accordokat át lehesen tenni a 2007-es autók közé?

Downhill!!

Ombika
Viragnyelvihe Race 07-hez melyik a legutso patch? Bocsi

leho94
Én mennék ligába csak szereznem kell pénzt a játékra ( 2 hónapja gyûjtök )!..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Akkor már kb. ötödik verzióban lesz meg ugyanaz a mod 😊))))
Jó, igaz itt van ablaktörlõ stb ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen mind a két vásárlási lehetõség nekem megfelel,de azért jó látni az eredeti dobozos verziót a számitógép asztalon.Ha tényleg nem lesz akkor tuti a steam-es megrendelés áll.

Chevrolet Lacetti WTCC

gordon 24
Hát akkor majdnem mind1 hogy mi van..nem lesz itt bajnokság idén.. Én lehet tudok érdeklödöket de majd a többit privibe.

Downhill!!

Alexease
Ugy nez ki meg volt a hivatalos Addon bejelentes is😊 Marcius vegen jon, GTR Evolution neven (GTR+GTR2), plusz Nordschleife (elvileg) - plusz penzert (?!). Egyelore csak Olaszul talaltam hirt, azzal nem farasztok senkit😉
Alexease
4-en (aki fizetett) es meg ketto (Te plusz meg valaki) aki holtpont😉 Sajnos nulla mozgolodas, vagyis talalni kellene valami csapatot a szerverre, legalabb az egyik napra...
gordon 24
Köszi! Hát aszthiszem várok még egy hónapot. Most anyagilag nagyon szarul vok😄 Ha addig sem jön ki dobozban megveszem steamen. Mondjuk azt is kéne tudni hogy van-e valami fasza Liga.. Mert különben nem sok értelme van az eredetinek. Kicsi off: mennyien jelentkeztek nr-re?

Downhill!!

Alexease
A Steam mindenkepp kell az inditashoz.
gordon 24
Aham! De onnatól ugyan ugy aktválni(illetve steamen keresztül) tudod inditani nem? Tehát magyarul csak annyi a különbség, hogy nem kell ujra leszedned mitomén xgb-t. Jól értem?

Downhill!!

Alexease
Steam alapszolgaltatas. Jatekonkent van BackUp lehetoseg, ami a letoltott, instalalt jatekot kollektezi, atmasolja egy csomagba, ami kiirhato DVD-re. Kesobb ha kell, akkor lehet onnan is installalni - elvileg csak visszamasolgatja -, igy nem kell az egeszet ujra letolteni, csak az esetleges megjelent patcheket, kiegesziteseket.
gordon 24
Ez nem gond😄 gagyit már 7000ft-ért lehet venni. (vadi uj) Persze valami márkás az már 10-felett van.

Laccoo Alex! Mi ez? Hogy lehet kiirni?

Downhill!!

Istencsászár
Nincs dvd íróm😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Backup😉
Alexease
Kiirod DVD-re, aztan neha megfogdosod😊)

Tippem szerint, ez mar nem fog itthon megjelenni dobozosba😉 Nem sok ertelmet latom, abszolut veszteseges lenne. Mar azzal, hogy offline verzio is megjelent kulfoldon - igy azzal eggyutt a warez - mar akkor eldolt hogy nem erdemes😉 Kotelezo az itthoni megjelenesne a Magyarnyelvu doboz, kezikonyv, es meg ott van a szallitas, tarolas, nyereseg, AFA, stb., es mennyit adnanak el?! 10 darabot?!😊))
lac coo
Szvsz ki lehet azt írni, legalábbis HL2-õt anno kiírtam lemezre... Sõt ha jól emlékszem van is valami külön opció erre a Steam progiban ...

gordon 24
Hát ja.. De az meg majdnem ugyan az. Kifizeted a rendelésnél, aztán ha nem hozzák? Akkor bukta. Ráadásul nyelv tudás nélkül (sajna én ebben szenvedek) Megrendelni sem könnyû, sõt steam megvenni sem..

Downhill!!

leho94
576-ba énis kerestem már meg még az elõzõ részt is de azsem volt nekik jóideig lehet még most sincs , ugyhogy netrõl rendeltem ^^

Istencsászár
Bantuföldön élünk, mire ide eljutnak a dolgok... meg kell rendelni külföldrõl, márha ez a porszem Mo szerepel a postázási listájukon...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
én pont igy vok vele! Egyszerüen nem bizom benne. Az rfactorom is igy van. Pont olyan mintha warez lenne, és mégis 9500ft vel kevesebb vagyok. Nem jó ez.. Sokkal jobb ha meg tudom fogni, igen eredeti. De sajnos azt sem tudják mikor jelenik meg(talán nem is fog) 576kbyt meg kérdseztem még listán sincs. Szóval....

Downhill!!

Istencsászár
Tök mind1... mert Steamre telepíted, ugyan ugy megkapod a frissítéseket, engem csak az zavar ezekben a online vásárlásoknál h semmi kézzel fogható nincs benne... nekem kell a dvd h itt figyeljen😊

Alexease
Steam-rol erdemes megvenni, tavaly oktober ota...

Amugyis, a patchek Steam-en jelennek meg azonnal, az offline-os cuccok kitugya mikor. A het elejen jott az 1.0.1.6-os patch, es tegnap jelent meg az 1.0.2.0-as...

Raadasul, ha jol lattam, lesz valami kiegeszites, addon, stb. (?!) Talan GTR?!?!
Akkor végre hamarosan kapható lesz nálunk is?!

Chevrolet Lacetti WTCC

batihu
Köszi!!!😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Sziasztok! Keresek Logitech DFP kormányt!Ha tud valaki keressen meg!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Alexease
Januar kozepen-vegen jon a kovetkezo patch, kivancsi leszek mit tesznek bele (javitas es vagy bovites)? 😊
autoszimulator
Azér ez a neved, mer nincs CSS-d 😄

.: mobilize.hu :.

igen, ezt tudom..
a kérdés csak azért merült fel bennem, mert megvan virágbolti verzióban, installkor meg lehet választani online és offline verzió között...

azt 3 vagy mennyi gigát meg nem nagyon van kedvem töltögetni😞

lui: nem akarom sosem eladni az acc-om😄 css meg nincs is benne nálam 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

autoszimulator
Ajánlott egy új accot csinálni a játékoknak, mert ugyanazon a steam accon a CSS + Race nem túl kelendõ dolog 😄

.: mobilize.hu :.

Alexease
Ha megveszed Steam-en, akkor mar nem kell hozza semmi. A steam-re ugy is csak a sajat kododdal tudsz belepni, ha az elindult, akkor listazza az osszes megvasarolt programodat. Barmilyen gepcsere, install, stb., utan, belepsz, letoltesz, hasznalsz😊
ha megveszem steam-en keresztül a race07-et, akkor kapok cd-key-t? vagy csak úgy fog mûködni a dolog, hogy kifizetem és letöltöm steamról?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Banner alatti link: http://www.race-game.org/race07/support/index.htm

Persze, ezt megszorozhatod kettovel😉 Amugy meg probald ki Demot...
meg tudja vki mondANI A gépigényét?
avcom
õszintén szólva én mindegyiket utálom a végére, pedig nem is én nyomom a munka dandárját, szóval ismét szeretném kihangsúlyozni azt, amit szoktam is emlegetni:

<#worship>

és persze azoknak is, akiket esetleg érdekel 😊

lac coo
<#taps><#worship>

Hogy bírjátok energiával, lelkesedéssel?
Én minden "projektembe" beleunok a vége elõtt 😊)))

leho94
<#eljen><#eljen><#eljen>

Alexease
<#wow1><#vigyor2><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#taps>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bardocz
ez a steam de rohadt idegesítõ...folyton jön az ablakaival minden kilépésnél,és a játék indítás is hoszabb miatta:S
lac coo
Jó forrásból szerzem , hatalmas cégtõl évi 30 milliárdos forgalommal ....
15 volt a négymagos intel proci .... Amúgy meg ráér, nem sûrgõs nekem, végül is esõ kivételével elmegy ezen is bármi .

Alexease
Az majd csak jovo ev elejen - talan😉 Es azt megvenni majd csak ev kozepen, ev vegen😊 Kiveve perwsze, ha van ra 150-200000 HUF😊))
bardocz
ati hd 3870 😉 ebbõl 4-et is öszeköthetsz😄
lac coo
Nem tom valami DX10.1 -est ... Majd ha lesz valamikor 😊)))

gordon 24
Milyen kártyát akarsz? Nekem csak 34000ft volt rá sajna. 8800gt-akartam ,de hát az nemfért bele. Igy 8600GTS lett.

Downhill!!

lac coo
Nekem is megvan már a fél-gépem, már csak videokártya kell, de azzal egyelõre várok ...

gordon 24
Okéé.. Már kezdetm örülni😄 Az uj gépem nagyon szereti a gemét! Minden fullon van, Olyan grafikája van hogy el se hiszem😄
Tudjátok a multkor kérdeztem, hogy miért lehet hogy pixeles a kép a monitoron, hát már tudom😄 Most nem az...

Downhill!!

lac coo
Nem, csak elírtam, bocsi !<#idiota>