5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4715 Crossozol??? Na.. Bátyám is... Én meg Mountain Bike Down hill. Fox kesztyüm, meg térdvédöm stb van. Ruházatból is van sok FOX..
Szóval király:D
-
#4714 Fox motokrosszos felszerelésem van :) Nemgondoltam volna hogy látok 1x Fox-os túrakocsit:D -
#4713 Mert Bringázom.. És ez egy nagyon szimpi márka.. Gondoltam valami kéne az oldalára motorháztetőre. Először a Honda jelen és feliraton agyaltam de az nagyon gagyi volt. Szóval igy lett a Fox... -
Gio #4712 Nem rossz:) de miert pont fox? -
#4711 THX! -
#4710 Amikor mented. A Dds-nél van egy olyan sor:
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha (ez a save ccancel gomb melett van) Legördülő menübe ezt válaszd ki. a Mip legyen 6. Ha igy elmented átlátszó lesz! -
#4709 Ja amugy fasza a festés -
#4708 az üveget hogyan mentitek ki hogy átlátszo legyen? Nekem az istenért se akar átlátszó lenni:( -
#4707 THX!!! Mindenkinek!! Nekem is tetszik:D -
#4706 Faszás ^^ -
#4705 FOX-os matricák nagyon jók:) -
#4704 Szerintem kész!!! Ilyen lett: )véleményt kérek róla)
-
#4703 Ja és ha akarsz egy kis mókát bele:
Lökhárítón: "száguldasz és véged" :D -
#4702 Sziasztok!
A Race 07-hez merre lehet találni setupokat?
Thx info.. ;) -
#4701 :D! THX!! -
#4700 Büntet! :) -
#4699 Csinálgatom a szép kis autómat:D
Szerintetek??
-
#4698 Megjelent egy olyan javitás ha lehet ugy hivni:D Hogy a 2007-es bajnokságba be tudod rakni a Hondát! De sajna nekem nem mükszik.. Ti próbáltátok???
A Nogrip oldalon van fent az autok között! -
#4697 köszi széepn sikerült....csak valamiért inkább jobban ragaszkdoom a WTCC-s autókhoz...szal meggondoltam magam de mégegyszer köszi :) -
#4696 jó mondjuk a valós életben lévő Forumla BMW-s pályák nem nagyon vannak benne a játékban csak egy pár :)
És mondjuk oylan sok letöltés még nincsen a Race07-hez :S -
#4695 Dehogynem! Ugyan igy tudsz!
Én ugy csinálnám(mondjuk én wtcc-zem csak) hogy a mini cupa vagy a formula bmw honlapján keresd meg hogy milyen pályákon mennek, próbáld ezeket letölteni! És amikor inditod a custom bajnokságot akkor ezekből a pályákból rakd össze a naptárat. Majd utánna válaszd ki az osztályt (mini, formula bmw stb) és ennyi! -
#4694 óóó de kár...és mondjuk a Minikkel nemtudok bajnokságot tolni vagy a Formula BMW-vel? -
#4693 Amikor vb-t inditasz! Van 2 fajta egy custom, és egy Start felirat. Ha a startot választod akkor csak és kizárólag a 2007-ben szereplő pályákon, és a 2007-ben szereplő wtcc autókkal tudsz menni!
Ha nem ezt akarod akkor a customot válaszd! Itt a te akaratod szerint választasz pályákat (akkár letöltött pályákat is) És az autoszürőnél be tudod állitani, hogy csak seat, csak bmw, csak ez csak az legyen.
Igen meg oldható! Csak az a baj, hogy mivel x csapat van, x versenyzővel. Emiatt megduplázza őket. Tehát lesz 5 Prialux, 5 Jörg Müller stb...
Ha ezt el tudod fogadni akkor mehet utánna a verseny:D -
#4692 a Race07-ben nem lehet a bajnokságban változtani hogy mondjuk én a BMW versenymódban tolhassam a VB-t? :D
Vagy a Miniben vagy stb...csak ne a 07-es évadot...hanem mondjuk a 06-sat :) -
#4691 Nem kotekedtem, csak jeleztem, hogy a banner alatt van valami lehetoseg, ha esetleg elkerulte volna a figyelmedet;) Amugy ennyit tudok en is, nem erdeklodtem utana... -
Gio #4690 En ezt vagom, es mentem is a 3 tesztfutamon, de nincs semmi info ezenkivul, hogy mikor inditanak;) A srac azt kerdezte elindult mar-e.
De nemgaz koss belem mint mindig:D -
#4689 Banner alatt 3 soros szoveg:) Nem tudtam jobban kiemelni..., bar meg nem villog;))) -
#4688 Nekem vezetési élményben legjobban a caterham tetszik, többinél picit csalódtam a wtcc-n kívül :S Habár lehet h csak hozzá kell szokni -
Gio #4687 Kulonben erdekes, hogy milyen sokan hozzaszoltak a hetvegi ajanlo-nal a jatekhoz. Azert csak bejon az embereknek, csak nem tudtak rola?! -
#4686 Hát én is csak a Wtcc-részét használom.. De hát azért csinálják ezt, mert sok embernek ez a szempont hogy x seria benne van! Nekem csak a WTCC!! -
Gio #4685 Magyar ligarol nemtudok meg, de lesz az tuti. Kulfoldiek vannak jelenleg is, es fognak meg inditani. -
Gio #4684 Amugy en csak orulok, ha minnel tobben megveszik, es jatszanak vele:) Race06 ilyen szempontbol eleg gaz volt. Viszont ennek, hogy teleb****** kulonfele mas tipusu osztalyokkal, ez nem jo. Megosztjak a kozosseget szerintem. Ez a jatek maradjon az ami a neve. nem? -
#4683 Igazad van nem vitatom! -
Gio #4682 Persze, jo dolog egy kulon szerver, de csak akkor ha van alatta vas, es net. Ha valaki innen indit, sztem annak nem sok ertelme. Meg en azt szeretem ha fullos a szerver, nem 4-5 ember korozget:) -
#4681 :D!! Okéé.. Én is de az nincs:D -
#4680 de én nemszeretem a Vectra-t, Volvo-t szeretnék :) -
#4679 Na Ma ujra raktam a gépemet, ugye volt ez a Wauxhall modos történet..
Ugy ahogy Gio irta még mindig müködik ma töltöttem ismétr le Steamról.
Tehát a müvelet.. Ha fent van a game , nyitsz egy uj Internetes oldalt. Fel a cimhez beirod: Steam://Install/8680 majd enter. Erre elvileg a steam már el is kezdi letölteni a Demot! Ebben van a Vectra és egy pálya!. Már elég sok serveren fent van! Persze még nem az igazi, de egyre több helyen van Vectra is! Szóval szedjétek le játszatok vele! -
#4678 köszi a választ, kipróbáltam, nos a Channeleknél alapból csak zöld kék piros van, és ugye az ezek vegyítette, az RGB.. Hozzáadtam egy Alphát, nem is lenne ezzel gond, de sajnos akkor meg DDS-be nemtudom menteni, mert sok a channel neki :( -
#4677 Elindult már valamilyen magyar liga ebből?
Hamarosan én is megveszem, csak meg kell várnom a videókarim érkezését, ami kedden lesz, addig úgysem tudom tolni, de én is jó ötletnek tartom ezt a szervert, márha sokan lennénk... -
GRomeo #4676 Gordon,egyetértünk abban,hogy sok az olyan aki kilök szándékosan,ezért ha tényleg csinál valaki szervert ott a helyem(persze ha gép előtt vagyok)
Gio-t is megértem ő már sokkal magasabb szinten nyomul!