RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem lesz race 08 akkor megoldható az hogy a 2006-os Accordokat át lehesen tenni a 2007-es autók közé?
Downhill!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Jó, igaz itt van ablaktörlõ stb ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Chevrolet Lacetti WTCC
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Laccoo Alex! Mi ez? Hogy lehet kiirni?
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tippem szerint, ez mar nem fog itthon megjelenni dobozosba😉 Nem sok ertelmet latom, abszolut veszteseges lenne. Mar azzal, hogy offline verzio is megjelent kulfoldon - igy azzal eggyutt a warez - mar akkor eldolt hogy nem erdemes😉 Kotelezo az itthoni megjelenesne a Magyarnyelvu doboz, kezikonyv, es meg ott van a szallitas, tarolas, nyereseg, AFA, stb., es mennyit adnanak el?! 10 darabot?!😊))
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Amugyis, a patchek Steam-en jelennek meg azonnal, az offline-os cuccok kitugya mikor. A het elejen jott az 1.0.1.6-os patch, es tegnap jelent meg az 1.0.2.0-as...
Raadasul, ha jol lattam, lesz valami kiegeszites, addon, stb. (?!) Talan GTR?!?!
Chevrolet Lacetti WTCC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
a kérdés csak azért merült fel bennem, mert megvan virágbolti verzióban, installkor meg lehet választani online és offline verzió között...
azt 3 vagy mennyi gigát meg nem nagyon van kedvem töltögetni😞
lui: nem akarom sosem eladni az acc-om😄 css meg nincs is benne nálam 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
.: mobilize.hu :.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Persze, ezt megszorozhatod kettovel😉 Amugy meg probald ki Demot...
<#worship>#worship>
és persze azoknak is, akiket esetleg érdekel 😊
Hogy bírjátok energiával, lelkesedéssel?
Én minden "projektembe" beleunok a vége elõtt 😊)))
15 volt a négymagos intel proci .... Amúgy meg ráér, nem sûrgõs nekem, végül is esõ kivételével elmegy ezen is bármi .
Downhill!!
Tudjátok a multkor kérdeztem, hogy miért lehet hogy pixeles a kép a monitoron, hát már tudom😄 Most nem az...
Downhill!!