5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4755 Hét ezzel sok ujat mondtál:D Szerinted nem tudom?? -
#4754 Sziasztok!!Addon könyvtárat hova csináljak?? -
#4753 én meg igen, mert úgy tűnik, hogy a Codemasters elég rendesen bevásárolt ott a jogdíjak kapcsán
A Vauxhall lehetett egy egyéni promóciós megrendelés a gyártól vagy a VX Racing-től vagy a Triple 8-től, ami aztán valahogy a neten landolt, de ahogy elnézem le is szedték :) -
nono55 #4752 ja és nem tud vki egy magyar ligát, ahol ezzel a moddal nyomják? -
nono55 #4751 Valaki aki használ Motecet RACE07 alatt az ossza mán meg a tapasztalatait velem, mert találtam egy oldalt ahol le van írva, hogy mit és hogyan, de annyira béndzsa vagyok, hogy nem sikerül, amit szeretnék.PLR-ben átírtam az utasításoknak megfelelően a dolgokat és addig jutottam, hogy a Motecet megnyitva, felkínálja a lehetőséget, hogy megnyissa-e a legutolsó mentett adatokat.Na ezt kiválasztom, meg is nyitja, de nem tartalmaz semmit, magyarul nem tudok "elemezni".Ha valaki használja a Motecet, az írja már meg, hogy pontosan mit és hogyan kell átírni, mert ezek szerint valamit nagyon elböktem.
Előre is köszönöm! -
#4750 Vauxhall Angol Opel :D
-
#4749 Igy van!!!! Pezsgőt!!!!! Nagyon fasza!!!
Ha most elméleteket akarok gyártani.. Akkor ha valaki gondolkozik is, a Wauxhall miért született??? Na miért??? Azért! Nem lennék meglepődve ha nem sokára bejelentenék a BTCC-the gamet is..
Mindenesetre várjuk az Stcc-t!! -
#4748 memnnyire szerettem régen a Swedish Touring Car Champioship 2-t -
#4747 A Svéd Túrakocsi Bajnokságban olyan autók futnak mint a VOLVO S60, Audi A4, Opel Astra GTC, Opel Astra kupé vagy MERCEDES C200.
pezsgőőőőőőőt -
#4746 STCC - The GAME!
Akinek hianyzott ez a sorozat, most hivatalosan megkaphatja a SimBin-tol;) Hasonloan a GTR Evolution-hoz ez is addonkent (RACE07) es kulonallo programkent is elerheto lesz.
http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=11304 -
#4745 Szerintem, a MoTeC mukodik alatta (nem ptobaltam, nem biztos;D). A GTR2 topicban olvasd el a FAQ-ot, abban benne van a link es a hasznalat. De ahoz szerkeszthetonek kell lennie a PLR file-nak, az meg ha jol emlekszem, csak a legutolso RACE07 patch-tol megy. -
#4744 azt hittem rfactor topik:D
-
nono55 #4743 Race 07-hez létezik valamilyen telemetria program? -
#4742 pikes peak,bathurst -
#4741 Hegyiverseny? -
#4740 mikor lesz valami jó hegyiverseny mod
bmw e21 és c kadettes
http://uk.youtube.com/watch?v=ELVu4jinizY&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=Xs1PzD8xs4U -
#4739 Köszönöm! Nem igazán szoktam én f3000-el. Nekem ez a játék csak a wtcc miatt kell! Viszont ha neked tetszik, akkor a gtr masters oldalra jelentkezz elvileg bajnokság is lesz belőle! -
#4738 Jó lett a verda :) grat hozzá!! F3000-erben szokott valaki játszani? -
#4737 Köszönöm! Szerintem is nagyon fasza.. -
#4736 Iggen komoly lett! :) -
#4735 Kösszi!!
És ez mennyire igy van:D:D -
Es ezt, menetkozben a cockpitbol (ugy sem) lathatod;)))) -
#4733 Elkészült:: Szerintem eszméletlen jó lett:D
-
#4732 Sziasztok!!!
Belefogtam egy uj szerkezetbe! Ez a Japán tura auto bajnokságban ment annak idejénn. Az alap már megvan de rakok egy eredeti képet aki nem ismerné:
Üdv.
-
#4731 azzal kezdtem, csak gondoltam elkezdem a bajnokságot, aztán ott nem akarok alappal menni. Netre azért még nem merészledek ki :) -
#4730 persze,de érdemes megtanulni jól vezetni alap beállítással is:) -
#4729 hát most tesztelem csak...azért egy jó setuppal azért értékes mp-eket lehet faragni..:) -
#4728 szerintem ha most kezded játékot még fölösleges setupokkal szenvedni,max vedd nagyobra a kerékdőlést elsőnek:) -
#4727 jaja..asszem onnan is szedtem párat ;) -
#4726 Segitenek... ha tudnek;) De mivel nem hasznalok setup-okat, igy linket sem tudok adni. Esetleg keresgethetnek neked, de arra meg nem errek ra, es kedvem sincs hozza;)
Amugy a banner alatt RSC Forum, Setups, es ha jol lattam van tucatszam;) -
#4725 ...mindegy hagyjuk...már találtam párat, csak gondoltam aki feszt ezzel játszik, az jobban tudja, hogy merre érdemes keresni.
Alexease...áá...mindegy...régen segítőkészebb voltál az emberekkel... -
#4724 Mibol gondolod, hogy mindenki letoltott setup-okat hasznal, es tud cimeket? Amugy meg 1 het alatt keptelen voltal rakeresni...?!
Megoldokepesseg = 0;) -
Debilon #4723 kreativitás? egy csomó link van a banner alatt -
Debilon #4722 talán hsw.hu
vagy játékon belül "online files"
ha eredetid van -
#4721 Köszönöm a segítőkészséget... -
#4720 #4702
????? -
#4719 THX!! Fogok is... Majd vegyél egy másikat.. Elöbb utóbb ugyis megunod hogy nincs. Ráadásul nem ennyire komoly gépeket mint ez (meg gondolom mint a tied volt régen) 150000-160000ft körül lehet venni..
Na de off vége!! Köszi még 1x..
-
gstup #4718 Szép a kicsike!Vigyázz magadra a szezonban!Anno én is nyomtam,de választanom kellett és el kellett adnom a bicóm,viszont vettem belőle egy autót!Na nem offolok tovább!Ird már le privibe hogyan csináltál saját autót!Thx -
#4717 Szia! Jaja! Egy Kona Shredem van őaz:
Szoktam Fogashoz járni persze! Ott szágoldozunk nyárn:D -
gstup #4716 Milyen bicód van?Pesti vagy?Fogasnál jársz néha?