RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Loal😊 igazad van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#eljen>

Minstrel
thx😊 akkor jövõhéten én is megveszem

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
Ugy van, hogy a dobozs verzioban 2 fajta telepités van van egy offline, ehhez nem kell a steam viszont nem is tudsz netre kapcsolódni. Aztán van az online. Ez ugy mükszik, hogy a steam csatlakozik a netre beirod a kodokat és õ szépen feltelepiti a dolgokat egybõl frissit. És utánna már mehetsz a neten is.

Downhill!!

valaki megnézhetné ki fordította le a dobozos verziót, ennyi baromságot rég láttam....,elkezdtem összeirni a hibákat de nem folytatom mert nincs értelme, én ilyen munkát ki nem adnék a kezeim közül, az én fordításaim sem tökéletesek de ez már förtelem...
Természetesen, nem javítom a dobozos magyarítást, inkább a sajátot másolom be szavanként...
autoszimulator
😊 Remélem majd publikálod a jó magyarítást 😊

.: mobilize.hu :.

Igen fut, mivel csak ugy tudsz jatszani. Mast nem kell letolteni, csak ha akarsz plussz palyakat, skineket.

<#taps><#eljen>

Minstrel
dobozos és steam-es? vagy,hogyvan ez a steam? demot próbáltam eddig csak. akkor a fullnál is fut a steam játék közben? vagy kell még letölteni is valamit?

http://topgearhungary.blogspot.com/

akinek nagyobb rutinja van az ISI engines játékok fordításában mint nekem az festi magát 😊
autoszimulator
Miért kell egyáltalán hozzá nyúlniuk, inkább adnák ki egy nevesebb magyar fordítócsoportnak, akiknek gyakorlata is van benne, mint pl hykao-ék..

.: mobilize.hu :.

egy kisizelítõ a dobozos magyarításból:

Circuit Length:=Kör hossza:
FAR=MESSZI
VERY FAR=NAGYON MESSZI
REAL FAR=TÉNYLEG MESSZI
time scaled=idõ mérve
hood=tetõ , talán motorháztetõ
DEFAULT VIEW=ALAPNÉZET egybe irva 😊 nem alapértelmezett nézet még véletlenül sem
MÉRÉSI EGYSÉG, nem mértékegység ?
BROADCAST OVERLAYS=TÉVÉCSATORNÁK 😊
és ez csak a szövegek 2%-ig találtam
mondjuk az a lényege a játéknak, hogy szorakoztason 😊
lehet ezt is valami nõ fordította mint a GTR-t
én hülye állat azért küzdõttem, hogy elkerüljük az ilyen fordításokat, inkább odaadják valami amatörnek aki még nem játszott autós játékkal, mint egy rutinosabb fordítonak....
Meg kell jegyezem elég komolytalan a magyar fordítás, készítem a valamivel komolyabb verziót <#bee1>
atenza
Körülbelül hány szerver van? Sokan tolják még mert én is tervezem a megvételét, de szeretném tudni h teltek-e a szerverek...<#vigyor2>

a .gcf fájlban van az online verzióban
gordon 24
ok. Mert nekem ott csak egy
config.dic file van.

Downhill!!

mindjárt lejön nekem a steamrõl és utána megmondom hol van
gordon 24
Nekem nincs a Nevem ui databan ilyen.. Biztos ott van?

Downhill!!

gordon 24
jahh megpróbálom!

Egyébként ez a megoldás két versio is müködik a gépen, egymástól függetlenül! de azért köszönöm hogy próbáltatok segíteni! Online mind1 milyen az Ai. Off versióba meg belövöm magamnak.

Downhill!!

fel tudnád valahova rakni a Race07Dictionary.txt-t? UIData mappában van a .gcf-ben
gordon 24
Azt tudom, de az ugy jó.. Ha ai-val akarok menni elinditom az off versiot, Ha neten emberkékkel akkor az onlinet. És ott akkor nem kellenek a kicsomagolt filék. Mert titeket ugyse lehet állitani😄

Downhill!!

az offline fájlokat máshova teszi: C:\Program Files\RACE 07 Offline
gordon 24
He felrakom offline is??? Akkor mi van?

Downhill!!

gordon 24
Oké ez megvan! Na most a gyári pályák Aiw-jét hogy tudom elérni? ott szeretnék modositani! Ha ide berakom a talentet akkor azt is kezeli majd?

Downhill!!

C:/Program Files/Steam/Steam Aps/"neved"/Race07
na ide:-)

gordon 24
leszedtem egyett azt irja hogy a gamedata locations stb-be de hát ilyen nincs.

Downhill!!

tölts le mod pályákat és nézd meg hova kell telepiteni, egybõl kiderül mi a pálya 😊
gordon 24
Ajaj! Na most nem karom porrá vágni a topikot, de leirná nekem valaki hogy hogyan csináljam mert ezt nem értem. Sosem csináltam ilyet. Nekem összesen a talent filék és a pályák kellenének. A többi nem érdekel. Léci segítsetek!

Downhill!!

ha létrehozod a megfelelõ mappa felépítést akkor bizonyos fájlokat onnan fog beolvasni nem a .gcf-bõl
Alexease
GCFScape.exe (go Google😛) Kicsomagolni ki tudod, de mivel online verzio, ezert nem lehet visszapakolni.
gordon 24
Na de akkor hogy csináljam? Hogy tudjak modositani? Másképpen kell telepitenem?

Downhill!!

gcfscape-l de csak kimásolni tudod a fájlokat modositva visszarakni nem,de ha sikerül visszarakni akkor szólj 😊
gordon 24
ÉS hogy tudom neki megadni hova tegye?? Itt ugye csak egyszer tett fel kérdést hogy a steam hova menjen. De több nem volt..

Downhill!!

gordon 24
Aham! Tehát ez a Race 07 files ezek azok amiket keresek. Hogy tudom kinyitni??

Downhill!!

a simbin miért nem a program files-ba rakja a szoftvereit ? tudatos vagy csak igy sikerült ?
gordon 24
Steames. De nem találom😄 Na keresgélek..

Downhill!!

ha steames akkor .gcf fájlokban van,ha jól emlékszem, ha meg nem akkor simbin vagy race07 mappa
Alexease
Oda teszi, ahova felinstallalod😉 Ha mindent default-on csinaltal, akkor ket rossz lehetoseg van: a C: gyokere vagy a Program Files😉
gordon 24
Ha felraktam, hova teszi a játék mappáit? modosítanék pár dolgot de nem találom😄

Downhill!!

gordon 24
Megvettem!!!!!! Baszzus itt van dobozba nem hiszem el!! 7990ft volt a media marktban (soroksári) volt még 4db gyertek, vegyetek ti is...

Mikor nyomolunk online???

Downhill!!

Jó a gamma. Én már szimezek egy pár éve és mondhatom elég jóra sikerült. Élmény a vezethetõség. Bár nem tökéletes de elég jó. Kezdõknek is tudom ajánlani.

sztoncsi
Vettél már?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

bardocz
milyen játék?sajna én a szar pedálommal nem tudok úgy adagolni gázt hogy jó legyen,egy az hogy ugrál,2 meg hogy amikor félig nyomom,akkor érzékeli,hogy jah menni kéne...ezzel nem lehet f1-es kocsval úgy kigyorsítani mint egy normális pedállal
pointer4
te linkeden volt a reklám 😊
Istencsászár
Miért ne lehetne😊, én TC nélkül kb 2 mpvel vagyok lasabb ugyan azon a pályán F1es kocsival ( leglábbis amikor próbálgattam, olyan sokat nem mentem ), jobban oda kell figyelni de semmi extra, más beállítosakt kell használni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
F1-es kocsival minden segítség bnélkül nem tudnál mit kezdeni indulásnál,nem úgy mint ennél😊 igaz csak demot próbáltam,de sajna nem gyõzött meg:S 1-esbe nekem nagyon furcsán viselkednek az autók,túl hamar kicsapja a max fordulatot,de lehet ez csak a szar pedálom matt van
Ginger17
"forma1-es autó"

<#szomoru2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Istencsászár
Nem Forma 1-es hanem Formula vagy Forma😊 s a játékban Formula 3000 és Formula BMW van Fomra 1 NINCS.

Sziasztok! Aktuális Hungaroringet nem látott valaki a Race07-hez???
(a rickylix-féle a régi)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64