5806
  • gordon 24
    Hát izé:D

Na szóval ha raktál be már pályát a programba vagy ilyesmit. Akkor kellett létrehoznod, egy Gamedata/Locations könyvtárat. Elvileg (de mondom még nem próbáltam) ha ebbe a könyvtárba létrehozol minden pályának egy könyvtárat, majd, az AIW filéjét modositod ugy hogfy az ai erőssége változon, akkor elvileg a program innen fogja szedni ezt az informáciot!

Az ai ugy lehet állitani, hogy (csak az a baj hogy neked nem offline versio van fent) a gamedata/locations könyvtárbamn szereplő pályáknak van egy AIW filéje. Ezt meg lehet könnyen találni. Majd ebben kell a Qualify és a Race részt modositani. Értékek növelésével vagy csökkentésével.
    Ez igy elég bonyolultnak hangzik, de nem az. Csak mondom az a gond, ha steames akkor ez nem müködik.. Akkor az első részben irt dolgot kell megpróbálni..

De ha lesz egy kis időm lehet hogy megnézem majd.
  • pointer4
    Őőőő
    Hogy mi ? :D
  • gordon 24
    Mondjuk még azt meg lehetne próbálni mivan ha létrehozod a pályák könyvtár szerkezetét, és ott az aiw filéket berakod átirva.. Lehet igy is müködne.. De ezt nem próbáltam még
  • gordon 24
    Nem az a gond hogy a pályákban kell átirni dolgokat ahhoz hogy ez megváltozon.
    De mivel a steames versio nem engedi a bele turkálást igy azzal semmit nem tudsz kezdeni!
    Ahhoz hogy ezt tudd állitani offline versiot kell telepitened és abban lehet turkálni kivenni állitgatni stb.

Én ugy oldottam meg hogy feltettem az online és az offline versiot is a gépre. Az offline az egy ilyen teszt versio és ott ha akarok tudok ai-val menni. Az online-t meg csak online vagy időmérésre használom.
  • pointer4
    Már hogy ha csak offlineba indul el a steam, vagy lehet online is, csak vissza kell állítanom ha felakarok menni multizni ?
  • gordon 24
    Csak offlineba megoldható! Ha az van fent lejezd! És segítek!
  • pointer4
    Nincs valmai realisztikus AI beállításotok ? Ahol nem mennek sokkal szupibb időket időmérőn mint versenyen ? Szeretnék egy olyan bajnoskágot futni, hogy valahol örüljek ha a középmezőnyben végzek. És azért nem mindig 20.-nak szeretnék indulni :)
  • Game Hunter
    Az ok, de en gyakorlasnal ertettem a boxkiallast. :)
  • Gio
    Itt sprint futamok vannak, nincs boxkiallas. A ket verseny kozott szoktal lecserelni a gumit, ujratankolnak, es javitjak a gepet kell:D
    Ezert nincs benne szerintem:)
  • Game Hunter
    Keresgeltem, de nem talaltam meg. :(

Mas:
    Ha kimegyek a boxba, akkor miert nincs boxcsapat? Itt is ugy van mint rFactor-nal?
  • Game Hunter
    Koszi, hogy szoltal!) Megneztem, megtalaltam, de nem lehet letolteni!Mashol esetleg nincs fent?
  • Game Hunter
    Beraktam oda ahova kell, de megsem lehet kivalasztani! Nem ertem miert!?
  • Alexease
    Lehet. A CTDP05-bol van ujabb verzio is (2.0), javitasokkal, nezd meg a hozzaszolasokat!
  • Game Hunter
    A FIAF1WC06 es a F105 CTDP05 lehet hasznalni RACE 07 Offline-hoz?
  • pointer4
    De, ma már frissült :)
  • Debilon
    és ha elindítod a game-t akkor a sarokba sem ír ki 1.1.0.4-et?

mert az update infonál nekem sem írja ki... még hivatalos changhe list-et sem láttam sehol..
  • pointer4
    Hmm, nekem az utolsó peccs steam-en March 12, 2008 ???
    1.1.0.2.

Hiába restartolom a steamet nem gyün le semmi.
  • gordon 24
    Jaja! Ezek szerint ez van! Mind1. A Hondának nagyon örülök!
  • Alexease
    Igen meg vannak, a patchben hivatalosan benne van. Ha valaki elotte barkacsolt valamit, elofordulhatnak anomaliak;)
  • gordon 24
    Hmmm. Akkor nem értem... Mind1.. De a Hondák megvannak a 2007-es seasonba?
  • Debilon
    nekem nem ír crowne plaza edisönt:D

csak a verziószámot amit szokott:D
    teszem hozá, én nem szedtem le a vectra-t és a plusz pályát...
  • Rainbow15
    Helló
    LAN-ban lehet játszani Steam nélkül?
  • autoszimulator
    hát lásd már meg vakhangya
  • gordon 24
    A menübe ha vagy len jobb oldalno a sarkoban van berva gogy mi a nersio száma a játnak stb. ÉS ott irja-
  • Debilon
    nekem nem adott neki crowne plaza edition nevet..vagy hol kellene ezt látnom?
  • gordon 24
    Megbeszélhetjük! Vegyél fel msn-re! Az adatlapomon fent van, aztán majd meg dumáljuk!
  • gordon 24
    Basszus megjelent egy uj patch!! Steam le is töltötte! Van Honda a 2007-es seasonban is!!!!!
    Mások a gumi hangok, akinek eddig nem volt Wauxhall most van?? Csak azért kérdezem mert a Crowne Plaza edition vagy milyen nevet adott neki.. Szóval letöltötte azt is??
  • Petter Szajmon
    valami pedig nem jó. Nem tudnád nekem kimenteni dds be ha én odaadom a psd-t?
  • gordon 24
    Hát pedig

DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha ha ezt választod és 6 mipen van jónak kell lennie!
    Én is igy szoktam menteni és minden oké!
    Persez DDS-ként!
  • Alexease
    Megneztem, 2 napos a patch, de listat meg nam talaltam;)
  • Alexease
    Van "uj" update/patch a steam-en: 1.1.0.4. Nincs a listaban hogy mit valtoztattak...

Bar lehet, hogy 1-2 hetes a patch, mert azota nem inditottam el a programot/steam-et;)
  • Petter Szajmon
    Ja a mip map ot is ugy állitottam be a hogy le van irva
    Windowhoz 6mip
    interiorhoz 0 mip
  • Petter Szajmon
    Valaki meg tudná mondani hogy mentsem ki a az üveget hogy átlátszo legyen már megcsináltam ugy hogy dxt5 interpolared alpha-ba ahogy monták nekem de ugy meg kifagy a játék töle. Vagy valami mást csináltam rosszul nem tudom.
    Az .ini fájlt biztos jol irtam meg az tuti. Az errorlog-ban nem hiányol semmit csak azt irja ki hogy a window ot és az interriort nem tudja megnyitni.
  • MaSzKa
    vga driver hiba

rajk fel minden létező legújabb drivert

és bios-t is frissitsd
  • Adam II
    Race 07-ben a játék magától felajánlja ,hogy HIGHra rakja a beállításokat és nem is akad.
    Viszont amikor úgy tartja kedve akkor ha elindítok egy futamot akkor az autók feketék egy rakás alkatrészük nem töltődik a pálya részletei eltűnnek a menük keretei nem jelennek meg máskor meg gond nélkül fut.
    Az autó LCD kijelzőjén is hol mutatja az adatokat hol nem grafikai beállításoktól függetlenül.
    Igen már frissítettem a videokártya meg minden meghajtóját nem ez a baj.
  • Alexease
    Jah hogy ez RACE es nem rFactor?! Beneztem:)

Azt hiszem itt alapbol D, de nezd meg az Options-ben, Drivers Name Tags vagy valami hasonlo...
  • lacica
    Nem jó,már próbáltam.
  • Alexease
    TAB
  • lacica
    A talent feliratokat,hogy tudom eltüntetni???
  • gordon 24
    Ebben igazad van! Valóban igy nehéz lenne. De ha csinálak esetleg egy Laxus-t egy Civicet stb.. Akkor a skineket elkésziteni már nem gond! Csak jó lenne az alap járműt elkészíteni:D

Na viszont a lényegen nem változtat ha a codemasterse a jog akkor nem valószinű hogy lesz BTCC..

Ha meg a Wauxhall egy saját kitalácio volt akkor reméljük meg csinálják a hiányzó 2db autot is hogy meg legyen a BTCC mezőny:D