5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Gio #4835 szegeny srac bejott, es egybol mit kap:D keszek vagytok:) -
#4834 :DD -
gstup #4833 LoL.Lehet hogy azért annyira jók az AI vezetők,mert a tájat nézi?! -
#4832 Aki eppen nekiment...;) -
#4831 Csak nem tudom,hogy ki az a hülye aki versenyzés közben a fákat nézi:D -
benkoszabi #4830 hát ennél a játéknál valóban nem az a fontos..mármint nem a gfar...a baj, hát hogy azért ez a 2007es játék kb. a 2002es forma egy motorját használhatja kb. olyan a látvány..mármint a környezetre gondolok....fűvek, épületek, közönség...amugy ezt a játékot csak és kizárolag cockpit nézetből jó játszani -
Debilon #4829 mi a baj a grafikával?
nekem semmi gondom a látvánnyal -
benkoszabi #4828 értem. hát csak annyit, hogy a grafikát leszámitva kurva jó a játék. ám mivel kezdő szimulátoros vagyok, elsőkerekes kocsikkal kezdtem a játékot, mert a hátsó kerekeesek, pl. a bmw nagyon kifarolnak kanyarba. meg uyge semmi segitséget sem használok. a játék perfect. egyetlen bajom az iylen játékokkal ,hogy az ellenfelek nagyon jók....én meg folyamatosan betlizek..:S -
#4827 Ide erdemes irni, a masikban nincs nagy forgalom (nem mintha itt lenne:D). -
benkoszabi #4826 üdv. a race07-el játszók ide irjanak, vagy a másik topikba? köszi
üdv -
Debilon #4825 jól emlékszel:)
az 1.0.0.9 asszem az utolsó ami offline-hoz is megjelent patch, hivatalos oldalon is csak ez van fenn -
#4824 "Szerintem":) Azert ha van idod, turjal egy masszivabat a Google-val, talan lesz valami:) -
GPx8 #4823 -
GRomeo #4822 Nagyon szép lett Gordon,jó érzéked van hozzá! -
#4821 Szerintem mar az elozo 4 patch sincs meg sehol offline-hoz;) -
#4820 magyaritasok.hu -
GPx8 #4819 A legújabb patch nincs meg az offline verzióhoz vhol? -
Djemba #4818 magyar feliratot honnan léehet szedni a játékhoz?(race 07) -
#4817 -
gstup #4816 -
#4815 Teged meg lekellene mar selejtezni mielobb...... -
Én is sokmindent olcsóbban vennék meg -
#4813 most hogy itt a kormány alaposan megvizsgálva olyan 25-30eFt-ért venném meg max -
gstup #4812 Van helyett vagy. -
gstup #4811 Egy 94'-es DTM verziót nem csinálnál? :) Minden vágyam hogy elkenjem a sok német márkát a szeretett 155-el,mondjuk Alessandro Nannini masinájával v Nicola Larini-éval!? Van a GTR 2-höz! -
#4810 Skacok csináltam egy JTCC versiot a Jaccs Accordból! Fent van HSw-n és Nogrippen is! HA kell szedjétek le és használjátok egészséggel!
NogripHSW -
gstup #4809 -
Solt #4808 Na így már érthető! :)) -
gstup #4807 Igen,mert a kézifék az egy igazi autóba való,amiről én beszéltem!:) -
Solt #4806 Na várj, nem értek valamit! Egy kormány + pedál + váltóért sok az 50ezer, de egy külön kézifékért nem? -
gstup #4805 Á,ki nem adok érte annyit!Annyiból már megvan egy hidraulikus kézifék :)! -
gstup #4804 LoL Köszönöm a helpet! -
#4803 Okosabb maradtal volna,ha csondbe figyelnel csak!!! -
#4802 inkább ha van fölösleges 50e -
#4801 Megint kezded? -
#4800 g25-öt csak akkor vegyél ha nincsenek nagy igényeid :D -
#4799 :DDDDDDDDD -
#4798 Szerintem jobb ha átlátogatsz a kormány topicba.
Ide inkább csak közvetlenül a játék miatt írogatnak :)
Ja igen, Maszka nevü srácra ne halgass :) Művészi válságban szenved egy ideje. -
gstup #4797 Sziasztok!
Játszik vlki kormánnyal?Ha igen,milyen kormányt érdemes venni?
Üdv Mindenkinek -
#4796 Értehtően hangzik :) meglesem de lehet csak holnap este.