5806
  • gordon 24
    Ugy tudom igen! De csak ha Customra állitod a bajnokságot. Tehát ugy csináld hogy custom és akkor kinyitja neked azokat a részeket ahol tudod állitani ezeket. Állits mindent olyanra mintha pro lenne, de a két szabad edzést rakd be..
  • bardocz
    De a törölt üzeneteknél nem úgy van,hogy annak a hsz-nek a sorszáma kimarad?Legalábbis más topikokban eddig így láttam:)
  • daf xf
    Leszedtem a race 07-et de amikor bajnokságot megyek nincs szabadedzés pro szinten is csak a qvalit adja.
    Belehet ezt valahol álíltani?
  • gordon 24
    De müködik is?? Van pilota a gépbe??
  • Nathan66
    2/3 ? sry elírtam 9/10 :)
  • gordon 24
    Srácok!

Nincs valakinek valami fasza setupja Zandworrtra Hondához?

Megköszöném!!

Üdv...
  • gordon 24
    Nincs mit!
  • GPx8
    Köszönöm!
  • gordon 24
    NA feltettem! Ez 15 napig él csak ugyhogy szedd le gyorsan! A telepités filéba beirtam hova rakd!
    Üdv

Driver
  • MaSzKa
  • GPx8
    Köszi!
  • gordon 24
    Ha nem felejtem el felteszem neked holnap! Majd kiszedem ami kell az online versiomból neked.
  • GPx8
    Honnan tudnék olyan Vectrát letölteni az offline verzióhoz, ahol látszik a sofőr is. Az én verzióban nincs pilóta...
  • bardocz
    Akkor most várjunk pár évet,és elkészül:D
  • Istencsászár
    Grafika pedig a GT és PGR és akkor össze is hoztuk azt az egyveleget ami az autós játékok legét adja. Ezt most szépen belerakjuk egy üstbe megkeverjük és kijön a tökéletes cucc, elméletben:D
  • lac coo
    Fizika: CRC :D Mi más ....
  • Istencsászár
    Pályaautóban meg az ISI motor:) szóval érdemes mindennel próbákozni...
  • GPx8
    Lfs-ben rossz volt a sebességérzet, az új verziókban már sokkal jobb. Csatlakozom az elöttem szólókhoz, az Lfs-nek a legjobb a "fizikája" mostanság. Szvsz. "Feeling"-ben viszont a Race07-GTR2 páros a jobb.
    Rally: RBR.
  • Lambo fan
    hát nem tudom, pár LFS verziót teszteltem már (igaz már nem mostanában), és valahogy a GTR részeket valósághűbbnek találtam. PL LFS-ben sokszor túldramatizált a kanyarodás, a való életben beveszek nevetve olyan szögű kanyarokat x sebességgel, amit az LFS-ben nagyobb tapadású könnyebb autóval nem lehet. :D
  • bardocz
    Sajnos lfs-nek van a legjobb fizikája,de rallyban meg a Richard Bruns Rally a verhetetlen.
  • Lambo fan
    GT2 = GTR2 akart lenni :)
  • Lambo fan
    ugye PC-re ez a legjobb fizikájú autós szimulátor? Abból gondolom, hogy ugyan az a tervezőcsapat csinálta, mint a GT2-őt, csak frissebb az engine. Már egy ideje tervezem a beszerzését.
  • Istencsászár
    FIA WTCC liszensz alapján, valós adatokkal és erőviszonyokkal valamint szabályokkal készült...
  • Debilon
    szar az összes, a simbin-nél amatőrök ülnek, és hobbiból csinálják a nagy pénz leakasztása miatt
  • benkoszabi
    a játkba a simbin által beleintegrált teljesitménybeállitások mennyire jók?
  • gstup
    Jó kis 75-s szépen kigyúlladt!:)
  • MaSzKa

• Debilon
    monza relatíve hosszú pálya... elképzelhető a max 9 kör, asszem a legkevesebb a bajnokságban..

ahogy gordon írja, itt a max versenytáv olyan 15-16 kör talán..
  • gordon 24
    Ez wtcc! Itt a maximum versenytáv kb 16 kör..

Melyik pályán 9? Monza? Mert ott az igaziak is 9 kört mennek?
  • daf xf
    Köszi a segítséged de ígyis csak 9 körös:(
  • Debilon
    állítsd pro módra :)
  • daf xf
    Sziasztok nekem olyan gondom lenne h. ha bajnokságot csinálok akkor csak 5 körös versenyeket ad be és sehol sem tudom állítani.
    Valahogy nemlehet megoldani mer így nemis megyek bajnokságot csak versenyhétvégét de az meg úgy nemolyan fílinges:(
  • benkoszabi
    honan tudnék letölteni versenybeállitásokat?
  • pointer4
    Nordschleife-n indítottam tegnap versenyt. 5 köröset, és az volt a problémám, hogy az Ai kiállt 3x a boxba. Pedig +1 tankolással meglehet csinálni. Nemlehetne valahogy rávenni, hogy többet tankoljon ? :)
  • Alexease
    Ugy tudom, hogy nem.
    De ha amiatt kerdezed, hogy ha igen, akkor bekapcsolj valami segitseget, akkor nem erdemes, mert az alap auto fizikaba mindeig belemodellezik a "segitsegeket", ha vannak eredetileg is.
  • benkoszabi
    én csak anyit akarok tudni, hogy az igazi kocsikban használnak e kipörgésgátlót, blokkolásgátlót...?
  • gordon 24
    Na ha offline nyomod akkor a következőt tedd:

Megnyitod a játék könyvtárat:
    Gamedata/locations mappa. Itt vannak bent szépen a pályák egyesével.

Minden pálya könyvtárában találsz egy olyan filét aminek AIW kiterjesztése van.
    Ezt total comanderrel megtudod nyitni (szerkesztéssel)
    ebben vannak olyan sorok:
    WorstAdjust=(0.7500) // Used for 70% AI strength option
    MidAdjust=(1.0500) // Used for 100% AI strength option (note that AIs now use full throttle above 95% AI strength option)
    BestAdjust=(1.2500) // Used for 120% AI strength option
    QualRatio=(1.0200) // Used to adjust AI speed in qual compared to base values
    RaceRatio=(1.0500) // Used to adjust AI speed in race compared to base values

Amint látod ebben a 70%os Ai erösség értéke: 0.7500 ha a többi értéket (race, Qualify ) e felé csökkented egyre gyengébbek és gyengébbek lesznek. Sajna minden pályánál be kell állitani, és akkor tudsz velük jo csatákat vivni, és akár nyerni is..

Üdv.
  • Minstrel
    Látom, hogy GTR2 version, de abban sem tudom melyik van :) Szóval ez az a verzió amikor benne van az új Nürburgring pályaszakasz is?
  • symbol
    forrza meg gt sorozat, szép, jó kis játékok amelyek szórakoztatnak elsősorban. én is láttam jópár videót a gamekből brutáál grafika, de ezen felül semmi.
    konzolon van film, zene, net? ugyanmár. én szeretek egy "saját rendszert alkotni", skinekkel, objectdockkal etc. meg mondom, fotózom is, vágok, szerkesztek hangot mg videót is. (főleg a jöcőben) és mindez lehetelen konzolon. ott egy játékot sem lehet modokkal tuningolni, meg ilyenek.

nincs évi 120am, de mondom ennek a fele is elég szerintem. amit az alapgépre költesz. a többire meg úgysem kell számottevően. háttértár mingid elég lesz már, optikai meghajtók is, igazból amit cserélgetni kel az az alaplap (ritkán), proci (gyakrabban), videókártya(méggyakrabban), ram (átalagosan)... akkora a konkurenciaharc az amd földbetiprásáért, hogy az intel hihetetlen hogy viszi le az árakat... nah midegy, ez már külön szakma. szerintem egy igazi szimulátoros mindig pc-n nyomja.
  • bardocz
    a Forza 2 szimulátor?Na ezzel azért veszekednék,ismerem,játszok is vele,dehogy az nem szimulátor az tuti!