5806
  • nesto
    Heló. nincs meg a játék, mivel a gépem nem bírná még minimális grafika mellett sem futatni. De kíváncsi vagyok, jó-e a fizikája a játékban az autóknak? lehet vele kormánnyal sokat élvezetesen játszani? mik a vélemények? jobb mint pl a gt legends vagy az rfactor?
  • atenza
    "Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway Adds To Race 07
    June 25, 2008, 8:51 am - Alden Kroll - Product Release
    SimBin Studios expands the hit racing game, RACE 07 with the Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway free add-on. Free for owners of RACE 07, this add-on features a brand new island track and new cars from triple World Champion Andy Priaulx in his BMW 320si WTCC and Fabrizio Giovanardi in his Vauxhall Vectra VXR. "
  • gordon 24
    Hát persze! Nekem eredeti van, sőt aki online játszik mindenkinek..

A játék gyártok kitalálták hogy lehet rá venni a népet, hogy megvegyék a játékokat..

Hát igy.
  • lac coo
    Pl.: ha feladod a versenyt van hová kiállni ....
  • Debilon
    véletlenül maradt benne:DD
    meg talán a GTR Evbolution-ban lesz ennek is funkciója..
  • McCartman
    akkor minek a boxutca behajtás?:)
  • lac coo
    Tán nálad változik az időjárás verseny közben ? :))))
    Amúgy meg WTCC-ben nincs gumicsere verseny alatt ....
  • McCartman
    nem történik semmi ha bemegyek a boxutcába verseny közben?:S
    kértem egy 'pit lane request'-et , bementem de csak áthajtott.. ennyi?
    és ha esőgumit akarok felrakatni?:)
  • McCartman
    huh..értem.
    és te amugy megvetted?
  • gordon 24
    Természetesen!

Steamen keresztül kell csatlakozni, hiszen a steam inditja el a játékot.. Szóval a nélkül lehetetlen.

Ha neten akarod tolni csak eredeti gameval lehet.
  • McCartman
    és akkor a bajnokságban is steamen keresztül játszanak .. ?
  • gordon 24
    Igen! CVsak eredetivel tudsz csatlakozni steamen keresztűl.

Rendeznek bajnokságot természetesen. Most megy egy teszt bajnokság a VSr.hu val.. Sok feltétel nincs! El kell fogadni a szabályzatot, és be kell tartani.. Fair modon kell viselkedni

Szóval jelentkezz azt gyere!:D
  • McCartman
    sziasztok, most kezdtem el játszogatni , hogy lett egy FFBes kormányom.
    a kérdésem , hogy csak steamen keresztül lehet neten játszani?
    és mik a feltételei ,hogy induljon az ember egy magyar bajnokságon? (feltéve ha rendeznek még ilyeneket)
  • bardocz
    Menyi ramod meg milyen procid van?
  • MaSzKa
    az élvezetes játékhoz a minimum

amugy ezen se fut jól csak 800x600-ba

sok fps jó ha van
  • gordon 24
    Figyi ezen elvileg elindul..

Én régebben egy 9600XT 256-os volt. Szépen megyegetett rajta de kicsi felbontással.
    Szóval menni menni fog de azért nagyon sokra ne számits..
  • Minstrel
    dehogy az a minimum...

Minimum:
    Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
    Processor 1.7 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
    Memory 512 MB RAM
    Hard Drive 2.5 GB free space
    3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 128 MB memory
    Sound Card DirectX 9 compatible
    Input Keyboard and Mouse
    DirectX Version 9

Recommended:
    Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
    Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
    Memory 2 GB RAM
    Hard Drive 2.5 GB free space
    3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory, Shader 2.0 support, Nvidia 6800 or better
    Sound Card DirectX 9 compatible
    Input DirectX 9 compatible force feedback steering wheel
    DirectX Version 9
  • Laceee
    itt az oldalamon
  • rozsavolgyi
    szevasztok!vki tudna nekem adni egy linket ahol fent van a magyarítása!
    nagyon kéne!(nem eredeti a játékom mert nincs rá pénzem)
  • MaSzKa
    kevés lesz

a tényleg a minimum a HD2600XT/HD3650 GDDR3 256MB
  • Leo 1991
    hello
    ATI Radeon 9250 128 megás vidkari alapban elég a játékhoz??vagy ne is próbálkozzak vele
    kösz a választ előre is
  • lac coo
    azzal mit lehet kezdeni, hogy fullos beállítás mellett , messzebbről eltünnek az autók ??? De elég csúnyán , még simán kéne látnom őket !
  • pointer4
    Bizonyos kor után ugyebár már a szemünk se a régi :)
  • Alexease
    Nekem sosem volt gondom a szelvedovel;) Nem ertettem, hogy mi a sotet?!:)
  • gordon 24
    Találkozott valaki olyan problémával ,hogy a menüben nem jelenek meg a menuképek az autokról??

Érdekes dolog. Nekem 2 versio van fent online és offline is.. Az online hibátlan, az offlineban nem jelenek meg a kocsik. Már ujra raktam ugysem:D

Nem tudjátok hol jegyzi meg a beállitásokat vagy valami ilyesmit?
  • lac coo
    Az mitől lehet, hogy az új gépemen-monitoron alig tűnik "sötétnek" a szélvédő ???

Korábban pedig ezért töröltem le :))))Pedig szerintem nagyjából ugyanolyanra van belőve a monitor is, sőt ugye sokkal kisebb a kontraszt ....Vagy ép ezért :))))
  • daf xf
    azokat próbáld meg a dxtbmp nevezü programmal.
  • Alexease
    Virtua-LM - Le Mans 1.1
  • bardocz
    Rajtnál is.
  • MaSzKa
    idén pont amiatt kaptak 5kg súly büntetést a wtcc-ben 2008
  • atenza
    Oké, nem is az a része volt félreérthető, hogy az első ill. hátsó kerekes autók rajtolnak-e jobban...én erre értettem az egészet:
    "Tegyük fel, rajtnál is manuális kuplungot használsz? Azért kérdem, mert nekem G25-öm van, de a pedál nyomogatását nem igazán szoktam meg."
  • Panther
    15 éve vezetek...
    Látom mindent az utolszó szóig meg kell magyaráznom, pedig azt hittem világos. Egy elsőkerekes autó sosem fog úgy rajtolni, mint egy hátsókerékmaghajtású. A BMW verhetetlen a rajtnál. Erre próbáltam utalni, hogy akármit csinálok, jobban indul. Már 2003-ban az F1 Challenge ETCC 2003 modjával indított bajnokságban is részt vettem, ott is ez volt. Ami pedig a gombnyomogatást és a pedál lenyomását illeti, fényévek vannak közötte. Meg kell szokni, én is gomboztam eleddig.

Ha rosszkor nyomod meg a kuplungot (persze lábbal) ledadog a motor és akkor annyi. De ez már egy más tészta.
  • atenza
    Ennyire nem érezni a kuplung "fogását" vagy még nem vezettél igazi autót, hogy -ahogy te mondtad- bajban vagy rajtnál? Nekem autómatán van a kuplung, mivel csak gomb van, de rajtnál ettől függetlenül manual kuplunggal rajtolok...
  • Panther
    Tegyük fel, rajtnál is manuális kuplungot használsz? Azért kérdem, mert nekem G25-öm van, de a pedál nyomogatását nem igazán szoktam meg. Ez különösen a Race07-re igaz, ahola rajtnál vagyok mindig bajban, mert a VRS ligában állórajt van, jelenleg pedig elsőkerekes autóval megyek, aminek a tulajdonsága az, hogy elkapar a rajtnál. A kuplung pedált pedig mindig rosszkor nyomom meg, át kéne állni gombra, de ha van pedál...:)))
  • atenza
    A V-WTCC Leaderboardnál miért Brno van még mindig?
    Elvileg már Brands-nak kellene lennie nem? Vagy csak a qualifikálás végén rakják fel az eredményeket?
  • bardocz
    Rajtnál g25-el(tehát pedálos kuplung) nagyon sokat számít.Ott ahol lassan engedi ki,mint pl rFaxctor,csak az erős autókkal veló rajtnál segít,amúgy csak lassab vagy.LFS-ben meg én nem tudok automata kuplungal meni,egyszerüen szar benne,ott a gomb nagyon jó,mert elég gyors.Többi játékban meg mindenhol auto kuplungal megyek.
  • Panther
    Ezt nem tudom, de olyan pályákon, ahol sok a fel-le-váltás számíthat. Például Pau-ban. Igaz nem sokat gyakoroltam rá, de autó kuplung-al 1:22 eleje volt Seat-al az időm online valós körülmények között, kikapcsolt kuplung mellett 1:21.896. Valamit tehát számít, de csodát nem várnék tőle.
  • atenza
    LFS-ben eléggé számít és elég jól be lehet állítani...
  • atenza
    Ha már kuplung, nézegettem a ranglistákat, akik az elsők között vannak, azok manual clutch-al mennek? Ill. manual clutch-al mennyit hoz időben kb?
  • bardocz
    Az elég is:)