5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Debilon #5125 igen, egy expnasion azoknak akiknek megvan már a race07 (remélem korrekt áron), és egy "full" ami tartalmazza a race07-et is.. -
GPx8 #5124 "Full version bundle includes RACE 07 - The Official WTCC Game
GTR Evolution includes RACE 07, featuring its official WTCC license and all 2006 and 2007 WTCC cars and tracks. On top of that it comes with the most immersive Formula Car action ever seen."
Két verzió fog megjelenni(?) -
#5123 expansion pack
-
#5122 "A GTR Evolution egy önmagában is helytálló, teljes értékû játék lesz a Race 07 összes tartalmával együtt, de emellett kiegészítõ formájában is elérhetõvé teszik majd a jelenlegi Race 07 tulajdonosoknak is"
Önmagában ez 1 pálya + pár autó... nem teljes játék, csak egy addon, vagy carset nevezzünk akárminek, a RACE 07el lesz csak teljes értekü. -
GPx8 #5121 Szerintem meg mivel külön DVD-n lehet majd kapni (GTR2+Race07+kieg.) ezért tekintsük külön játéknak a GTR Evolutiont. Biztos lehet majd a Race07-et lehet upgradelni, nem vitatom, de az Evolution akkor is egy külön termék, nem pedig egy Race07 kiegészítés. -
Debilon #5120 nembaj, steam-en dollárban fizetek :D -
Debilon #5119 nem külön játék.. a gtr evolution egy race07 kieg.. vagy teljes gtr evolution tartalmazza a race07-et is... ami lényegáben ugyanaz a kettő.. -
#5118 Jahh, egybő minnyá ejurora váltanak amilyen gonoszok :D -
GPx8 #5117 Nem ez egy külön játék. (GTR3) -
#5116 ez a racerhez lesz kieg? -
Debilon #5115 jöhetne már, amíg ilyen olcsó a dollár :D -
#5114 hol állítsak be mit h az eredményjelzőn ne orosz hanem magyar zászlót mutasson??? -
#5113 nyami
"-Added support for the upcoming GTR Evolution expansion." -
#5112 RACE07 Patch 1.1.1.2
-
#5111 nem -
#5110 Ez GTR Evo megjelent már ? -
#5109 Van a Vectrához PSD file!! Ugyhogy lehet azt is festegetni ha akrja valaki:D
itt! -
Debilon #5108 ja, ma már nálam sem látszik :) -
#5107 Én nem találom :) Lehet elbénázták :) -
#5106 Már sehonnan : ) -
#5105 Csak nem csinalnak segget a szajukbol;) Ha mar egyszer elcsusztattak szeptember vegeig, nem tudom miert hoznak elore?! Aztan lehet hogy csak felreertes volt?!:) Igazabol mindegy, most ugy is van mivel toljam, ha van iodom;) -
#5104 Akkor ez most halandzsa?
"It appears that based on information from Amazon.de and Atari.fr that the release date for GTR Evolution has now slipped from July 1, 2008 to September 30th 2008. " -
Debilon #5103 én semmit:)
csak van remény, hogy hamarosan kijöhet -
Debilon #5102 és honnan?:) -
#5101 Az egy Valve Pre-Load, mit akartok azzal?!:) -
#5100 Én most töltöm -
Debilon #5099 hoppá-hoppá..
ma elindítom steam-et és ezt látom:
egyenlőre nem hozzáférhetőt ír a steam oldala, ha rákattintok, de remélem hamarosan meglesz:D -
#5098 értem én. köszi -
#5097 Nem, nem jött be jobban, csak még nem volt meg legále....
Nem mert a Race WTCC-t azt olyan RACE 06 nak lehetnen nevezni :)
"The sequel, RACE 07, expands the game even further, with new racing classes, such as Formula 3000, Radical sports cars, and even Minis. While the game is fundamentally similar to the previous game, particularly in the dated graphics engine, these new racing classes add considerably more depth to an already impressive package."
Ugye nem kell lefordítani ? :) -
#5096 neked az jobban bejött mint a race the wtcc?
tényleg, most akkor a "Race The WTCC Game" meg a "Race07" az nem ugyanaz? -
#5095 Most vettem 512+64 kbyte boltba gtr2 őt, és 3k. -
#5094 Ja bocsi, én szentül azt hittem, hogy a dobozos az csak offline ....:) -
Debilon #5093 de szerintem boltban megvenni jobban megéri.. nem pont a doboz miatt, hanem mert steam-en a 39.95$-os árra rájön még valamennyi adó
jelen pillanatban:
39.99$ + 8.00$ tax (adó) = 47.99$ (~7150 HUF jelenlegi árfolyamon) angolul, cdgalaxisban jelenleg 8k a game.. és magyarul van (bár én visszaraktam angolra:D) -
Debilon #5092 ha megveszed boltban, akkor a telepítéskor rákérdez, hogy online vagy offline verziót akarsz..(nekem is ittfigyel a polcon, 9k volt megjelenés után:D) ha online verzió akkor kell a steam is a gépre (asszem felteszi maga, ha nem akkor lekell először tölteni)... elindul a telepítés, kéri a serialt kivárod amíg baromi lassan felmászik a gépedre a játék, steam frissíti az is kis idő és már nyomulhatsz is..
de a steam-nek mindig futnia kell ha játszani akarsz vele..
megvenni ha steam-en keresztül veszed meg, akkor nem kell megvenned a boltban a dobozost... rákattintasz steam oldalon a "buy" gombra, elindul steam kliens, ha még nincs akkor előtte letöltés és telepítése, majd account létrehozása.. aztán szöszöl kicsit, beírod adatidat (név, cím ilyesmi amire a számlát kiállítják a steam-os vásárláskor), aztán dombornyomott bankkártya tulajénak neve, kártya száma, cvc2 kódja...aztán klikk a "buy" gombra.... kicsit szöszöl letöltui azt az x gb-nyi file-t, telepíti, frissíti és örülsz:D -
#5091 steamen megvenni? azt hogy lehet? számlára kell átutalni pénzt külföldre?
pcworld oldalán nézem, ott 8000ft. a gtr2 meg csak 5000 -
#5090 7 ezer körül láttam a minap ....De az csak offline jó asszem, steam-en kell megvenni az jó online is . -
#5089 akkor az utolsó kérdésem: mennyibe kerül a boltokba?
a héten jön meg az új gépem, remélem azon elfog futni és akkor megveszem. -
#5088 Azert erdemes megvenni, mert megeri, es igy normalis. Es nem azert mert nem lehet letolteni, nem indul el, vagy mert nem megy net-en... Amugy Steam-es, vagyis a warez nem megy net-en, es a warez-hez nincsenek update-tek, patch-ek, kiegeszitesek, stb. (amibol mar megjelent fel tucat). -
#5087 nem akarok warezolni, csk érdeklődök, hogy mért érdemes megvenni? van multi része ahová csak eredetivel lehet felmenni? -
#5086 Nekem az a véleményem,hogy az eddig kiadott legjobb szimulátor..
Biztos lesznek akik nem értenek ezzel egyet, meg nekem a szivem nagyon huz a Stock Carok felé igy a Wtcc felé is, de kegyetlen jó szim..
Kormánnyal lehet-e Csak azzal lehet! Azzal élvezetes. Nagyon reállis szerintem.
Szóval ja megéri megvenni, ha ez érdekel!