5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#5165 Max rFactor alá mod ^^ -
#5164 Mi keszulne, mi jobb?! -
Amcir #5163 nem lepődnék meg ha valahol kész lenne/készülneegy jobb:) -
#5162 Nem is kell. -
#5161 Race08 "kiegészítő" még szimpatikusabb lenne a diesel seatokkal, ha már ennyire belejöttek az expansions-ök készítésébe:P -
GPx8 #5160 Nekem szimpatikusabb mint a GTR Evo. Szóval inkább a Race07+STCC -re szavaznék... -
Debilon #5159 így van :)
már csak egy btcc-s cucc lenne jó :) -
#5158 Info: http://game.stcc.se/index.htm
Szerintem, igazabol akkor lenne gagyi a dolog - bar eladhatatlan is;) - ha kizarolag csak kulon programkent lenne elerheto, tisztan mint STCC. De igy, hogy van egy eleg jo alapjuk (RACE07), amit mindig "hozzaadnak" az aktualis megjeleneshez (GTR:Evolution, STCC), es le lehet tolteni a mar meglevo RACE07-hez, eleg korrektnek tunik.
Akit valoban erdekel az STCC, annak szerintem jobban megeri igy parezer pluszert (vagy teljes arert de a komplett RACE07-tel), mint varni honapokat egy esetleges STCC MOD-ra, ami olyan lenne amilyen. Azert 11 autot es 7 palyat osszerakni nem egyszeru mod-kent, ingyen, hivatalos infok nelkul. (Ha egyaltalan lenne STCC mod...). -
#5157 Pedig most ez az "otvar, kietlen" RACE07 a "legszebb" szim engine;) Sajnos nem tudnak/akarnak szebbet csinalni. -
#5156 Kinek mi az igénye. Ótvar táj, kietlen látvány stb... nekem ez már nem tetszik még az első részben elment, de ott sem tapsoltam mert már gyenge volt.
Ha a 360 verzió leglább látványosabb színesebb effektesebb akkor egyértelmű hogy azt választom ( szerencsére a 07et nem vettem meg, pedig nem sokon múlott ) -
GPx8 #5155 szvsz a SimBim kihozta már a maximumot az engine-ből. -
#5154 Nem szebbnek kellene lennie, szimnek jo ez, funkciokban, fizikaban kellene boviteni, ahogy GPx8 is irta.
Hogy az enginennel mi lesz, az passz.
Az X360-os verzio semmi extra, sima PC, max ratolnak egy keves postprocess-t. -
#5153 Ha a RACE07-hez is letoltheto lesz Steam-en, hasonloan az Evolution-hoz, par ezer forintert, akkor nincs vele bajom;) Annyit meger az a par auto es nehany palya. Foleg ha kozben folyamatosan fejlesztik alatta az alap engine-t is. -
#5152 Ezt már nemkell tökéletesíteni, egy új motor kellene alá, mert ez a gmotor már elég gyászos kezd lenni... telnek múlnak évek, a motor pedig nem lesz szebb.
Amugy a fejlesztők nem tétlenkednek 360as verzión ügyködnek. -
GPx8 #5151 Tökéletesíteni lehetne az AI-kat is. Amikor utoljára láttam a játékot, akkor még esőben laámpa nélkül mentek és nem használtak ablaktörlőt sem... De, jó lenne, pl. ha a backfire-effekt a többi autónál is látható lenne. -
Gio #5150 Igen kicsit idegesito, mert siman kiadhatnak csak patch formajaban, vegulis mi kerul bele? par sved, norveg palya, es 3-4 uj auto a wtcchez kepest. De hat szerintuk ez egy uj jatek mint evo. Mokas. Inkabb gyurtak volna ra siman wtccre azt kesz. Siman meg csinalhattak mar volna a 08as szezont. Benne lada-val. Brands Hatch-en volt volvo is. Arrol nem is beszelve, hogy mar tobb mint 25 indulo van. Nekem nem hianyoznak hikomat modok fbmw f3000 stb szarok. "Tokeletesiteni" kene a jatekot, mert lenne rajta mit. Pl a bmwk sokszor a jatekban olyan elonybe vannak, hogy eselytelen a kuzdelem. Igazibol meg "szenvednek". -
#5149 Kicsit nekem már kezd átmenni gagyiba a Simbin.. STCCC.... Még vajon hány lesz ???? -
#5148 A RACE07 a frissebb, tartalmazza a teljes RACE-t plusz extrakat (palyak, autok). A RACE07-hez lesz elerheto parezerert (talan 2-3000 Ft)az Evolution kiegeszites. De ha nincs RACE07-ed, akkor erdemes megvarni a GTR:Evolution-t, mivel az RACE07+Extra.:) -
High end PC #5147 sziasztok
kérdésem volna!
a Race és a Race 07 két külön lemezes játék, vagy az előbbi lemezes és az utóbbi egy letölthető patch, vagy hogy van ez?
nem igazán értem
köszi!
Üdv -
#5146 Sziasztok!!A Lacetti Biturbót,miért nem tudom betenni,hogy működjön is?
Vki tud segíteni??Megköszönöm. -
#5145 Meghát érdemes leszedni!!
Szerintem nagyon fasza jármű.. Jobb mint a Honda jobb mint a Seat Toledo Stb.. Kb olyan Alfa szinten vislkedik.. Kezes nem csuszkál..
Jahh és ha leszeded az Online skin versiot is akkor ilyen szépségeket lehet festeni belőle:
(ez a VSR bajnokságban használt autónk lesz)
-
#5144 Nem tudom marad-e.. De elfér szerintem.. Nem foglal nagy helyet. -
#5143 Régi cucc igen ez már. Csak azért raktam be mert eddig nem tudtam elérési utat ahonnan letölthető lett volna..
Most indul egy bajnokság a VSR-en és ott használható lesz a vectra. Ezért jártam utánna hogy ainek nincs meg le tudja tölteni.. -
#5142 Es ha torlom a demot?!:)
Nem az a1 500 MByte, de rend a lelke mindennek;) -
#5141 Igy van! Ez egy külön demo, de ha letöltöd az "nagy játékban is benne van! Beleteszi oda is! -
#5140 Már több mint egy hónapja hogy megjelent, nekem felrakott külön egy demot is, amit kipróbáltam és elég fura volt... Nem volt sebességérzetem benne egyáltalán. Aztán megnéztem a full-t is, oda is "beépül" és ott már teljesen jól működött. -
#5139 De ez valami kulon RACE07 demo. Vagy beepul a RACE07-be az auto es a palya? Meg regebben neztem, de kulon akarta letolteni az egesz demot;( -
#5138 Sziasztok!!
Akinek nincs meg innen töltheti a Vectrát és a Crowne Plaza pályát::
Crowne Plaza Edition!
Ha online akarod festeni! ezt is szedd le:
Online Skin -
#5137 Ritkán kéziznek a srácok :) -
#5136 Gondolom, eleve nincs is az autokban, igy bele sem tettek a programba:) -
nono55 #5135 Nem tudja valaki, hogy a Race07-ben miért nem működik a kézifék? Beállítom a kormányom egy pillangóváltójára és semmi...Ha valaki tud mondani valamit, megköszönném! -
#5134 Beteszem ide is, talan a GTR topic-ot eppen nem nezi valaki, de erdekelne a verseny;) Amugy nagyon jo minosegben toljak, sok onborad-dal!
FIA GT - TOTAL 24 Hours SPA (Live Video Stream)!
Live Timing
-
#5133 Kösz mégegyszer ...
Végül úgytűnt a google sima megoldás lett volna mert a teljes packot leszedték és ezt a linket találta egy játékos a google segítségével ... -
Debilon #5132 banner alatt rscnet link, vagy hwsw-n is van egy csomó..
jó munkát, jó letöltést :) -
#5131 Majd ha valameik kedves race07 fan meglátogatja a topicot nagyon szépen megkérem egy autó beállitások fájlokat küldjön el a lehetséges legtöbb pályára ...
Előre is köszönet a rendes fórumozónak ! -
#5130 Kitörlöd, és a steam letölti automata. -
taylorp #5129 Sziasztok!
Honnét tudnám letölteni a 'GAMEFI~1.cab' file-ot? Nekem hibás sajnos. -
#5128 értem köszi szépen -
#5127 Ha gyári autóval mész akkor sehogy!
Ha saját skined van, akkor tudok segíteni benne.
De gyári autónál lehetetlen megoldani. Mondjuk ha offline versiod van akkor talán, de ha késöbbiekben azt az autot nem szeretnéd használni és az ai használja akkor neki is magyar(nemzeti) szászló lesz a végén..
-
#5126 eredményjelző táblán h tudom beállítani h ne ruszki hanem magyar zászlóm legyen?