5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#772 erre gondoltam én is:D -
#771 Nem megy Steam Activation Key nelkul, vagyis innetol a tema lezarva;) -
LeePí17 #770 szvsz sokak kedvenc pályája lessz :D
hosszú 1enes, kevés kanyar.. -
#769 :( -
#768 Nem lesz. -
#767 tisztelet
lesz ps2re?
köcc -
#766 van egy kis gondom a játék telepítéssel
csak nem írom le mivel alexease törli mert warez telepítés lenne. -
#765 Remélem működik is a cucc :))))
Elég érdekes az NFO :))) -
#764 Ismet toroltem;)
Es akkor egy kis segitseg. RACE neven kell keresni, lehet hogy meglepo;) Tobb torrent es SMSWEB hely is van. Pl. X helyrol 250kbyte/s felett jon. Reklamot nem csinalok, de mivel en is 3 perc alatt atlaltam ra, igy masnak sem lehet tobb, sot valszeg kevesebb, mert en nem vagyok egy nagy warezes;) -
GPx8 #763 Macau video -
GPx8 #762 Nincs még.
Viszont jó kis rain video:
Link -
#759 Bar valszeg egyertelmu, de a "felesleges" warez hozzaszolasokat torlom! Keretik a "lenyegre" korlatozni a hasonlo hozzaszolasokat!:) THX! -
#758 -
#757 Jól néz ki .Onboardot nem találtál ? -
#756 Macau: http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-449391582532032801 -
#755 Szevasztok!
Akik rendelkeznek már Eredeti játékkal, "ASClub WTCC" szervert megtalálják lobbyban. Pass: hunwtcc
Folyamatosan megy 1-2 hétig magyarok részére ingyenes.
Bajnokság szervezése ASC-n megkezdődik a holnapi nappal.
Érd: asclub.hu oldalon Forúm/WTCC topic illetve nálam. ( [email protected]) e-mailban, továbbá ASC oldalon GyorsChatben s Forúmban.
Jó játékot s gyakorlást! -
#754 Kepeket a hivatalos oldalon, es itt talalsz: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=272182 -
peti79 #753 Tessék. -
Szabi1991 #750 akinek megvan a game , tegyen be képeket plííz :) -
#740 aha,akkor sorry -
#739 Mer azvan odaírva hogy kell egy cdkulcs + aktiválás:) -
#738 mert? -
#737 Azt tudom, HL2 es CS fent volt.:) -
#736 Ez sem az;) -
#735 *.gcf fájlba vannak a steamos játékok betömörítve. -
Laceee #734 nemtudom mennyire vágod az angolt, de szerintem nem nagyon -
#733 DirectX mappa -
#732 STEAM/STEAMAPPS mappába tette a cuccokat? ott nézzél körül..
css fájljai GCF-ben vannak.. vagy vmi hasonlo -
#730 THX! Ez mashova is telepit, vagy a UserData, DirectX konyvtarban van a cuccos, mert "itt" nincs semmi;)
Ha meg csinalsz shotokat, akkor mar csak link-kent, mert hulyet kapnak a tobbiek:)) -
#729 -
#728 Ha mukodik a trace, akkor a palyat ki lehet szedni, de azert barkacsos a dolog;) De itt, tippem szerint teljesen mashogy oldottak meg, hogy meg veletlenul se lehessen piszkalni:))) De majd kiderul;P -
#727 Akkor csak megoldható, mert onnan kiszedték a pályát, legalábbis RSC-n úgy látom ... -
#726 A demo-ban is kodolva vannak a fontosabb palya, auto es rendszer elemek, es a PLR file. -
#725 Nem azért írtam a "más valakit" :)))))) -
#724 Azt mas sem szedi ki egykonnyen;) Lasd. GTR/GTL hangok es egyeb finomsagok;))) -
#723 A demoban nem volt kódolás, mert ha jól tudom azt kiszedték belőle? -
#722 Ahoz latni kellene;) Maj d ha lehet kapni es megvettem, akkor kiderul;) De ha megint "sajat" kodolast hasznaltak, akkor nem (ha jol tudom-lattam egy speci, 168 bites kodolot hasznalnak, amit eleg maceras visszafejteni:D). -
#721 De ki tudnád kapni belőle ? ;)Illetve nem Te , hanem valaki :)))
-
#720 Kiterjeszteseket es file-mereteket is latni kellene:) Igy semmit nem er;) Ezek kozul negy icon "alatt" is lehet minden (mint korabban irtam, valszeg becsomagoltak mindent 1 file-ba, ha mar Steam-es);) -
#719 És hol lehetnek a pályák ?