5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#952 Mi viszi az idődet? :)) -
#951 te meg 1 mondatot 6 sorba nem magyarul...nekem ég a pofám milyen emberek vannak, félek a jövőtől :((( -
#950 Ezt a játékot?
Természetesen igen, de mivel van most más ami viszi az időmet, inkább megvárom a dobozost. :) -
GPx8 #949 Doboszos verzió itthon: nem tudjuk.
Steam: már van, de nincs hozzá törés. -
#948 na látjátok
ennyi
és hivatalosan mikor jelenik meg??ű
miért nem megy? -
#947 b-típus, megveszed a cuccost? -
#946 sztem mert nem mindig van kedve vkinek kiszolgálni a lustaságot.
-
#945 mert sztem ugy müködik mint a fos CSS.. a steam/steamapps mappába kell telepiteni a játékot, különben azt mondja, h haho nincs meg, letöltöm neked.. -
#944 megjelent már,de még nem megy -
#943 nem értem hog mér nem lehet leírni
azt hogy mongyuk MEG
3betű
ti meg
írtok 1 egész mondatok...
ezt nemértem... -
#942 Nem fog. Game Cube az egyetlen platform, amire megjelenik. -
#941 Akkor írok valami nem warez gyökérséget.
Megvettem a cuccot steamen keresztül, tettem a dombornyomott kártyámra egy kis pénzt és megvettem, de tegnap este még ISO-ban letöltöttem egy bittorent helyről. A netes hely elöször megkérdezi, hog a steam telepítve van-e már, majd updatelt valamit rajta, mert telepítettem előre, hogy már csak az aktivációs kódot kérje. fel is jött az aktivációs kód kérő ablak, de a megvétel utána steam megkétszerezte magát és elkezdte letölteni a webhelyről azt, amit már ISO-ban megszereztem.
Ezek után már hiába ügyeskedtem nem jött be az aktivációt kérő ablak, hanem állandóan a letöltést folytatja. Na mindegy, kétszer töltöm le, legfeljebb az ISo-t kiírom DVD-re. :)))) -
#940 bann plíz:), olvass má vissza! vagy nézz utána... -
#939 Mikor jelenik meg???
Pc-re meg fog jelenni? -
#938 -
Djemba #937 ékezeteket ne tegyél minek az most én is mondhatom írd le normálisan -
#936 NEM Neked szolt, Mindenkinek! Irtam mar tobbszor, abba lehet hagyni a warez gyokerseget! -
Fox44 #935 Ez nekem szolt(#924#925)? Miert nincs igazam?! Nehogymar en teszek szivesseget a boltnak stb..., hogy megveszem! -
#934 Való igaz, erre irtam h "mind1ikhez kell a steam aktiváció kell" a DVDs hez is. Azér ez a net kérdés már annyira nem is kérdés, mivel elterjedt, 1szerűen hozzá lehet jutni és az ára is szolid... Hl2őhöz is kell steam + net és jónéhány játékhoz. A kiadók is ugy számolnak hogy akik megveszik azoknak a 80%nak van netje, szóval ez nem probléma.
És mielőtt veszel valamit utánnanézel, vagy utánnakérdezel, de elvileg az eladónak téged kell róla tájékoztatnia, hogy hogyan indúl és mi kell hozzá... Cd Galaxisnál ezt mindig szokták, ha pl netes gémet veszel. -
#932 Figyuzz....és ha nincs netem,de dobzos a játékom akkor hogy a piba akktiválom?? -
#930 én is megnézném:) -
Debilon #929 de van, mert a dobozost is aktiválni kell a steam-en keresztül.. -
#928 Akinek megvan az csinálhatna onbórd felvételt ( 1 körről ) valamelyik pályán, hangal meg mindennel hogy milyen érzés is:) -
GPx8 #927 Viszont már kint kéne lennie a dobozos verziónak, annak pedig semmi köze a steamhez. -
#926 sajna ja....
de azért csak törikéljék fel....sztem...erre vártam hónapok óta,azt igy kib..nak velem,velünk... -
#925 Totál felesleges ezen elmélkedni... Nem tudják feltörni, nem lehet, nem olyan 1szerű mint mondjuk a steamos hl2 volt, bár ott is akadt probléma bőven amiért a steamról le volt szakítva... épp ezért nincs semmi féle működő verzió, mer mind1ikhez kell a steam aktiváció amivel egyenlőre nemtudnak mit kezdeni... ha törik akkor lesz ha nem akkor nemlesz... olyan mint a stárforsz vársz türelemmel.
Aki nem hiszi vagy reménykedik az olvassa a Nforce fórumot, ha elindul akkor le lesz írva, de csak ennyit tudnak őkis. -
#924 #919 -
Fox44 #923 Ezzel a viselkedessel, csak azt erik el, hogy meginkabb a NEM az eredeti peldany bezerzese mellett dont a jatekostarsadalom! Multkor (CODERED-CDGALAXIS) most meg ez ("Az utolso celpont az Automex volt, de ok meg letettek a telefont, annyira erdektelen volt szamukra a problemam")! -
#922 Korbetelefonaltam jatekugyben, es senki nem tud semmit:( Se a disztrubutor, se a forgalmazo, se a boltok. Az utolso celpont az Automex volt, de ok meg letettek a telefont, annyira erdektelen volt szamukra a problemam;))) Vagyis napok-hetek-honaok lehetnek amire megjelenik nalunk:X -
#921 off:
Ha Steve Vai, akkor a Pig :)
A legnagyobb szvsz :))
on: -
Dexantreal #920 Lol....7 új üzenet jött.... -
#919 A warezt pihentessetek. Pontos nev vagy link johet, de azzal kapcsolatos terefere mellozendo. THX! :) -
#918 3 féle verzió? -
#917 Hallgass inkább Enyát :D -
LeePí17 #916 már 3 féle verzió terjeng..annyi leecher van kb mint a carbonnál..
ha jól megfigyeltétek minden tört verzió mögött áll 1 "csapat" ami reklámként a játék cím végére odaírnak (lásd: RELOADED)
de eddig nem láttam olyan verziót ami mögé irva is lenne valami...
szal még várni kell.
A MO-i megjelenésről lehet már tudni valamit?
-
#915 el lehet :) -
#914 -
#913 hali
az első kérdés rögtön az, hogy ellehet-e vezetni billentyűzettel, vagy szükségeltetik a kormány!? igen, tudom jobb lenne a kormány, de most nincs keret kormányra! :) -
#912 MInd a macskanyávogás... -
#911 off
azért idáig még hosszú az út
steveállat
on