5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#996 Azt a p*cs*! Nem egyszeru ott motorozni;) -
#995 Nem gyenge, nagyon tetszik a pálya
..és ami itt tetszett hogy uott uúgy tehetetlenült el az autó ahogy Farfus kocsija az első futáson mikor Jörg kergette.
itt is van pár Macau:a WTCC versenyhétvégén mentek a motorosok is és ott Bitter Sanyi is. -
#994 Jaj de jól eset, meg tegyetek be kinek megvan, csodálkozunk. -
LeePí17 #993 oksa.köszi az infót.
holnap utánna járok. -
#992 Szeintem a forum mar skalazza, vagyis a megjelenessel nem lesz gond, max az oldal tetoltesi sebesseggel;) Szerintem legyenek linkkent;) THX! -
#991 Az OTP-nel letezik az elektronikus bankszamla melle kerheto "online karya", ami a VISA-val egyenerteku, de csak online lehet hasznalni! Az eves fenttartasa ~15000 HUF. reszleteket nem tudok, nekem a 15E sok volt, igy nem igenyeltem...
De ha van normalis, rendszeres havi fizetes atutalasod bankszamlara (~ minimum minimalber +10%), akor lehet igenyelni rendes hitelkartyat mindenhol. Az evi ~5000 HUF lehet. Allitolag a Citi Bank a legjobb, de nezz inkabb utana. -
#990 Ugye 1024X768-as screeneket ne tegyek be? :))) Puebláról készítettem néhány képet, ahogyan az én gépemen kinéz. -
LeePí17 #989 nincs kedve megvenni vkinek helyettem?..kifizetném átutalással..
én már gamézni akarok!! :(
vagy nincs olyan lehetőség mint pl gondolok olyanra h vagyok xxx-banknál
(de nem domborított a kártyám) és 1 online bankkal összepárosítani.
mint a paypal vagy hasonló.
ha tudtok vmi infót azt osszátok meg velem pls.
köcce! -
GPx8 #988 Macau Alfa belső nézet. (game) -
#986 Sokaknak nem tetszik amugy;)
Valszeg azert, mert az eddigi megjelenesek (GTR, GTR2, rF) es modjaik, foleg a szaguldozos, izomgepekre alapoztak;) Azoknal a sebesseg es az ero jotekonyan takar:) Ugy mint sebessegerzet, fizikai hianyossagok, kezeles, felfuggesztes stb. A "lassabb" modoknal es megjelenesnel (GTL) meg a drift-jelleg vitte a hatan az egeszet;)
Ennel meg "nehez" auto van, keves loerovel es szegenyes nyomatekkal, raadasul speci gumikkal, amelyek 10 korre vannak tervezve (1 kor alatt is felniig lehet koptatni:D).
Nekem tetszik:) Foleg majd a G25-tel, ahol majd lehet rendesen gepeszkedni is;P Ez legalabb van annyira "lassu", hogy ki tudom elvezni a vezetest, a kanyarokat.:)) Szamomra a GT kategoriakban eros AI-nal de foleg online, mar szinte csak a "reflex-jatek" maradt, mert olyan "kovetelmi" szint volt koridokben (padlogaz-megceloz-padlofek-kanyar-padlogaz-stb.:)))) -
#985 Más: készítettem FULL beállítások mellett 15 autóval a pályán screenschotokat, de a BMP fájlok, amiket készített a játék, MEGNYITHATATLANOK.
Semmilyen képszerkesztő, képnézegető nem nyitja meg őket. Úgyhogy FRAPS-al készítek néhány képet FULL beállítások mellett. -
Debilon #982 én köszi a bővebb info-t, mert amiket te írsz a [Track] és egyéb dolgok nincsenek (nem voltak benne mikor én olvastam) az RSC félében -
#980 Ez nem az amit meg en irtam be, ez ujdonsag, vagyis semmi gond, Mi koszonjuk az infot! -
Debilon #979 bocs, én most találtam rsc-n
mea clumpa -
#978 annak örülök :DDD
Lac-Coo:
ja, mert csak csináljuk Alex'-nek a melót, elvileg ki kellene vágnia minket :)))
Sajnos semmi infóm nincs, a demós témákat meg már megtárgyaltuk.
Annak örülök hogy Norbi (és mások is) jónak ítélték a játékot, mert nekem voltak/vannak kételyeim. :) -
#977 Amugy, ma mar munka nap volt, igy bent tudtam kunyeralni egy hitelkartyat, vagyis mar toltodik a Steam-rol a cucc;)))
Vagyis, majd tudok csinalni videokat, ha kell valakinek. -
#976 Je, ezt meg en irtam egy masik topic-ba amikor megjelent a demo;))
A lenyeg, ha valaki nem erti;)
- Archivald le az eredeti RACE PLR file-t!
- Masold be a GTR2-bol az ott hasznaltat.
- Modosits benne mindent, amit akarsz. (A [TRACK] -is erdeme smindent kitorlni, mert fagyhat!
- Ezt is masold at valahova!!!!
- Inditsd a jatekot, s ennyi;)
*** Inditas es kilepes utan a PLR file-t ujrakodolja, vagyis mar NEM LEHET szerkeszteni! Ezert kell ebbol is mindig egy masolat, hogy utoilag is lehessen piszkalni! -
#975 Csak a feles' warezzel van gond, ezzel: "dugjunk meg mindenkit!!!" - semmi gond nincs:))))) -
#974 -
Debilon #973 szívesen :D
bár nekem nincs még meg a játék, de talán karira, vagy télapóra meglepem magam vele...bár ez a cirka 11k-s ár azért elég legondolkodtató nekem.. :( kár hogy semmi hír a magyarországi dobozos megjelenésről.. -
#972 Gyenge voltam irodalomból ! -
#971 hehehe....nem veszed észre a kötekedő iróniát? -
#970 Szuperember én hol írtam ilyent???? -
#969 Szóval lac barátom, szerinted mi warezolunk b-típussal??? :))) gyere csak a PH-ra, majd ellátjuk a bajodat. :))) -
#968 Ezt nekem szántad ? :)
Az off-oknak legalább van értelmük , a sok felesleges warez témának már nem igen.... -
hogy érted, pl. így?:
közös topic, nem tetszhet minden :)
..esetleg ha topikgazda vagy mod' vagy. -
#966 Hát megérte elolvasnom az 59 új üzenetet...... -
#965 Na ez engem érdekel. Kösz Deb. :) -
Debilon #964 akit a .plr file alakítása érdekel, annak itt van egy megoldás:
plr mod
feltéve, hogy a GTR2 megvan az illetőnek -
mentos-boy #963 ...egyértelmű! -
Laceee #962 Én nem akadtam el a telepitésnél -
Debilon #961 nem mindenki akadt el a steam-es aktiválásnál, csak az aki nem vette meg -
#960 Igen lesz, majd szólok Toya-nak. :))) Hátha ettől is infarktust kap egy-két ember. :)))
Na jó, ez csak vicc, de a demo alapján egyelőre egyetértek Steven Williams cikkével, amit belinkelt ide valaki, ő 77%-ot adott a cuccnak, majd meglátom mennyit is ér. -
#959 kicsit. (csak kicsit)
Sup. majd írsz erről is egy kiveséző cikket?
vagy legalább egy hosszas hozszólást?
Én csípem a kendőzetlen, nyersen lényegbelátó stílust amivel tájékoztatsz.
Sokat segítene a lelkesedésben, és hogy mire számítsak majd.
Ha nem nem baj, de gondoltam megkérdem hátha lesz vmi..:) -
mentos-boy #958 Halihó!
sorry a gyík kérdésért, de most akkor úgy állunk, hogy senki nem tudta még telepíteni, mert mindenki elakadt a steam-es aktiválásnál? -
#957 szinte biztos hogy nem (mit akarsz te is nőzöl bázz :DD)
de most fáj a szemem, hétvégén csákányoztam a sógornál (Jani) osz leöltem a bal szemem..:(
..látod milyen jó hogy nem lettünk csapattársak :)
Pedig jó lenne, alig várom hogy kipróbáljam vele a G25-t :( -
#956 Off:
Olyan fiatal is a baby? :)))))) -
#955 ááá...már meg is bántam, hogy egyáltalán reagáltam rá...
este ETCC, nem jössz megint??? (hajadnak annyi lesz egykomám, csak kerülj kartávolságon belülre :DDD) ... -
#954 röplabda, billiard, Gothic 3, meg egy béb aki tiszta Sophie Marcau (fénykorában :) ) -
#953 off:
dugjunk meg mindenkit!!! (bocsánat)
Ez az a fajta világmegmentés amit tudok díjjazni :D
on: