5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Dexantreal #910 Pfú basszus. Rögtön kaptam három privit. Viszont most el dolgomra és felőlem írhattok még, hogy linket kértek, de arra du-tán válaszolok, meg délelőtt, ha ide keveredek a géphez. Már, ha még érkezik privi.
Ha meg mondjuk tévednék azzal kapcsolatban, hogy feltörték, hát sry, csak tökre úgy néz ki az a bizonyos játék aazon a helyen, mint amiről itt csevegünk. -
Dexantreal #909 Nincs feltörve? Már, hogy ne lenne? Privibe tudok linket admni, ha érdekel.... de felőlem. Hiszek neked és nem szedem le. Egyébként mi ez a dom izé kártya? Mondjuk nem vagyok nagy WTCC mániás, sőt semennyire, de szeretem az autóversenyt, ezért szedtem le volna. -
LeePí17 #908 jójáték, hiába szeded le nincs feltörve.
szvsz olyan 1,5-2gb kell neki.
eddig csak azok jártak "jól" akinek van dombornyomott kártyája -.- -
Dexantreal #907 Hagyjad, már a Fifa 07-be is osztotta az észt megjelenés előtt... jöt röhögtünk legalább. -
Dexantreal #906 Milyen a játék? Megéri leszedni? Hely igény? Néztem a FAQ-t, de hát angol, plusz nem láttam így elsőre a játék méretéről adatokat. -
LeePí17 #905 tökhöm bele abba.
2 7 mire megcsinálnák a kártyámat..addigra meg talán kijön a boltba.
de már olyan gamézhatnékom van vele.
De ugye ha van dombornyomott karim..ahoz kell még 1 online bankkártya is.
vagy rosszul tudom? -
#904 Ahogy egyre többet megyek vele, egyre jobban tetszik -
#903 Ugyanez történt velem is. Először azért tettem fel az NR-t mert készülök a G25-re és egy játék sem alkalmasabb a kipróbálására mint az NR. Csak mikor elkezdtem újból róni a köröket döbbentem rá, hogy ez a motor még mindíg a legjobb a szimulációk terén. Döbbenetes, hogy mi mindent érezni benne. És kihívásban is óriási a különbség. Bár e mögött legalább 1 évtizednyi fejlesztés áll a háttérben, nem beszélve arról a szakértői gárdáról akik ebben részt vettek. De azért hál' istennek az ISI\SimBin is jó irányba halad, de inkább a nagyközönség a cél, míg a másiknál egy sokkal szűkebb réteg. (itt most nem a Nextel Cup-ra gondolok, amiért amúgy is 200 millió amerikai rajong hanem a kifinomult, valóban hardcore fizikára.) Egyébként a grafikában sincs mit szégyenkeznie, hiszen olyan update-k léteznek hozzá ami egy felsőkategóriás VGA-t is megizzaszt 43 autóval. A törésmodell pedig még mindíg az egyik legjobb. -
#902 De ami megjobban szamit, az a fizika.
Hiaba a legujabb csodak, sorozatok az ISI alapjaira (GTR, GTL, GTR2, rF, RACE - es megannyi MOD-jaik), ha "beulok" egy GPL-be, NR-be, netKar-ba teljesen mas vilag;P
Termeszetesen az ISI engine latvanyos, hangulatos es elvezetes, de azert ha az NR-be vagy az nK-ba allitok valamit az auton, akkor azt nagyon erezni az auton, a kormanyon; dol, csavarodik a kasztni, billeg, hintazik, beut az alja...
Akarhanyszor "atulok" az "ISI-bol" a GPL-be, eloszor hatalmas nagy szivas, de ott ragadok orakra, mert minden apro allitgatasra mas es mas lesz az auo kezelese, amit elvezet kiautozni, meg ha az elejen faltol falig kozlekedek is;) -
#901 Ahogy Alex is írta, nem mindíg a legújabb a legjobb. Egyenlőre még mindíg az a helyzet, hogy szinte a modolható játékok a legjobbak mostanában, mivel olyan alappal rendelkeznek amit nagyon jól össze lehet passzintani akár a 60-as évek autóival akár a legújabb gépcsodákkal. Egy példa:
Nascar Racing 2003_1970mod. Ennek az alapja amúgy az az 1967-es GP-t feldolgozó játék amiről szintén Alex beszélt. -
#900 Hiba a mátrixban. -
LeePí17 #899 vaki offolna helyettem?
csak a kissrác miatt...ő dobol.
alex esedezem sok offom miatt ;) de nézd meg :D -
#898 Több off nem lesz igérem de ez látnotok kell: wtf ??? -
Fox44 #897 Hat igen -
tzsoltika #896 akkor ird újra -
#895 De ha gitár akkor nálam Jake Shimabukuro a legjobb !!! -
Djemba #894 jaj bocsi fiúk ezt kicsit elírtam az előbb siettem -
LeePí17 #893 hát az már a szomszédok baja :D
bár én is hasonlóan tudnék gitározni :S -
#892 "Daczi Zsolt Temesvári Vasárnap" - a szomszedok biztos orultek neki;))) -
LeePí17 #891 utcsó offom ma..
a gitárszólós srác és a haverjainak videójai ITT megtekinthetők.
akinek a zene kell a lap alján letölthető! -
LeePí17 #890 off:
ezt láttam anno..
nagyon jó..
ha gitrszólóra vágytok.. Bikini - Temesvári Vasárnap
személyesen ismerem a bandát :D
másik különlegesség szólógitározás terén Daczi Zsolt Temesvári Vasárnap-ja igaz nem olyan jó mint a kissrác :D -
#889 Off.:
Zene !!!
És az egyik komment:kis gyakorlás és bárki képes rá! de aláírom a srácnak van jövője:D
LOOOOOOL -
GPx8 #887 Milyen lehet, amikor sms-t ír? -
tzsoltika #885 -
#884 Ne is álmodjál szerintem kiegekröl. Ja, és írjad már le legalább 1x értelmessen amit akarsz! -
#883 Rosszabb vagy mint a DaVinci-kód ! -
#882 valamit csinálj már magaddal -
#880 Nehéz tagoltan írni? ha már helyesen nem megy, akkor legalább érthetően különitsd el őket :D -
LeePí17 #879 fogalmazd meg lécci újra, nem értem -
Djemba #878 rmélem leszenk kiegek nogyon bejön a game álom nekm ti mit gondoltok nem tudom -
LeePí17 #877 fogadok "életkor 14 alatt vagy 14-18 között"
igaz vannak értelmes 10enévesek..
ő így felvágósdit játszik..mit neki..
szvsz nagyon jó kis hangulatos game
ökörködni meg pláne..főleg hogy még online is lehet menni :D -
#876 OFF:) Otletszeruen akkor mar beneztem a FO2 topicba, es mit talalok? Minden elozetes megnyilvanulas nelkul (azert mashova is jarnak "erdekes emberek":DDDD):
-
#875 Azt en sem ertem hogy csinaltak, mert elvileg 12-15$ alatt veszteseges legyartani, szallitani es forgalmazni egy jatekot;) Nem beszelve az elkeszitesrol;) Nem neztem meg jbban, de vagy az elso resz fogyott brutalisan, vagy a masodikat telenyomtak szponzorokkal;) -
#874 Igen az dúrva dolog volt:)))
Máig nem értem ... -
#873 Nem mindig az a dragabb ami tobbet tud;) Lasd FlatOut 2. Brutalis grafika, kegyetlen jo fizika, eszeveszett toresek, zuzasok, es boltban ujonan, megjeleneskor volt 1990 HUF:) -
tzsoltika #872 Ezt én is láttam az egyik tudományos csatornán -
#871 Pedig szolgáltatásban erősen elmarad GTR2-től.
Iskola stb ... -
#870 Mas a kiadoja, es eleg nagy volt a reklamja. Ez mar a "normal" jatekok koze tartozik, egy felso-kozepkategirias arfekvessel. -
#869 kicsit drága a gtr2-höz képest -
LeePí17 #868 mind2 oldalon lehet kormány,egyénre szabva...