5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#1038 A CS-ben (Counter Strike) mindig azzal a palyan jatszanak online:) -
#1037 Nem;) Legalabbis en nem fogom tudni, az biztos;) Valszeg csak ido fuggo, de nekem nem er annyit;) De akik mar ismerik a Steam-es jatekokat, azok valszeg tudnak mar barkacsolni rajta valamit;))) -
#1036 "..[bocs ha rosszul gondolkodik],dettó de_dust2"
Mit is akarsz mondani? :))) -
#1035 Na most én ezt úgy értelmeztem, hogy nem lehet MOD-olgatni ...Macaut nem lehet kilopni belőle ? :)))))
-
#1032 Le kell tolteni megint! Ne kerdezd miert, de teljesen mas kodolas. Valszeg az ISO-ban a dobozos verzio van, amit installni kellene Steam-en keresztul, vagyis mukodnie kellene, de meg sem;) Az a biztos, ha letoltodik a Steam-rol;) 1 ora alatt meg van;) -
LeePí17 #1031 én nem számolok bele:D
amit idáig 1es játékokért tettél nagyon meggyőző nagyon jól megkreált alkotás.
gratula az edigi munkádért!és előszeretettel várjuk a további moddolgatást.
-
#1030 Aki tervezi hogy megveszi, ne szamolja bele, hogy draga, draga, de majd modolgatjuk,bovitgetjuk;) Igy ranezesre, ez ugy ossze van novesztve, ahogy kell;)
Vagyis, el kell felejteni az eddigggi ISI engines berogzodeseket, hogy majd piszkalounk, allitgatunk, hozzateszunk, elveszunk, stb.;)
Ami igazabol nem baj, mert megis csak egy kulonallo jatek, a SimBin-nek is lassan el kell szakadnia a megszokottol, hogy MOD-ot fejlesztenek;)
Es igy, gyorsan vegig futva a jatekon, mint "kulonallo" program - felreteve az eddigieket (GTR, GTL, GTR2) - szerintem megallja a helyet boseggel a tobbi kozott, sot, mivel elsosorban szimulator, meg sokkal tobb is (szamomra:D). De megegyszer mondom, ezt ugy kell nezni, hogy el kell felejteni az eddigi rendsszert, es mar a tobbi hasonlo autosjatekhoz kell hasonlitani mint jatek, kiadas, hasznalat, szolgaltatas, stb. (pl. RD3, Ford Racing, GTi Racing, SCAR, stb.).
-
LeePí17 #1029 Macau jó sok szerver kedvenc pályája lesz gondolom én..[bocs ha rosszul gondolkodik],dettó de_dust2 :D -
#1028 kösszz...:) kéépet plz -
#1027 Ha kifizetem, akkor jó a már letöltött warez cucc, vagy újra le kell töltögetnem a Steam-ről ? :))) -
#1026 aha,jó sok szerver van... -
#1025 Itt a lobby:
Lobby -
#1024 ahhh, a Honda [sóhajt]
csattogós lepke koromtól tetszenek a bímerek is, de ezt a Honda-t akarom, és nagyon. :)
(egyébként a pokolba a lökött anyacéggel hogy nem verik magukat full gyáriként a sorozatban, szégyen. :(
Nem tudom mire várnak...ez a túraautók világbajnoksága, ez kifejezetten hatással lehet vásárlókedvre.
Jó tolják az F1-t oké, de se WRC, se WTCC... (répaság ehh) -
#1023 pözso egyáltalán van benne, mert egy képen nem láttam? -
#1022 Természetesen. meg sem vettem volna, ha nincs. -
#1021 multi van benne? -
#1020 Na itt vannak 16X anizotropikus filterezéssel a képek Brandsből. Élesítettem is, ennél jobban nem tudom, mert torzít. Az fps néha elég alacsonyra esik le 32-re, de általában 100 körül mozog. Célegyenesben 65. 15 autóval és High image settings beállításokkal a driverben.
Race16
Race17
Race18
Race19
Race20
Race21
Race22
Race23
Race24
Race25
Ha most is gyenge, akkor ez van, a videokártya gyártójánál majd reklomálok. :))))) -
#1019 sztem csak keverik az elmelegedéssel. :)
Mert a magam elgondolása szerint az ETCC-WTCC FWD autókon bizonyos pályákon észrevenni ha változik a gumi, több az elfékezés, lecsúszik az autó az ívről...és ez hihető hisz minden az elejére tevődik...a szokásos előreható tehetetlen tömeg féken, az ormotor miatti túlkormányos első gumi terhelés, és persze FWD-ként ott is hajt ami korrigálásnál és kigyorson még hozzátesz.
Szal hihető hogy egy harcos sprintfutáson elmelegszik az FWD-k eleje.
De ami eddig zavaró volt pl. az F1C-s ETCC-ben hogy több másodperceket lehetett a verseny végén bukni ezen, míg az élő futáson ez tizedekben volt mérhető..esetleg egy másodpercben (pl. kis Silvestone-n, vagy Magny Cours-n).
Mi lesz nálad jövőre? Seat Leon SC?
-
GPx8 #1018 Ááááá. Ennél azért több info-ra gondoltam. -
#1017 Hát egy tv közvetítésben ahol nem tudják szegények hogy miért füstöl egy FWD hátsó kereke fékezésnél, meg mikor 40 fokban keresztben megy egy balesetes autó, és azt hiszik arra hogy defekt, akkor abból ne hidjetek el sokat amit mondanak :P -
#1016 #988 Listen it! -
GPx8 #1015 Már kérdeztem, de milyenek a hangok? Jobbak mint a demo-ban? -
#1014 Olyan mint a GTR2őben:) -
#1013 vmi törööt verda képet tudtok nyomni? csak kiváncsi vok a modellre...thx -
#1012 En nem ertek hozza, csak tippeltem;) A TV kozvetitesnel szoktak mondani, hogy a verseny felenel mar valszeg elhasznalta XZ a gumijat;) Persze, az sem jelent semmit, mert ki mondja, es mihez kepest:)
De koszi az infot, az a biztos amit elsokezbol tud az ember:) -
#1011 Most felnyomtam Maxra a driver beállításokat, megnézem így.
Én viszont arra törekszem, hogy a látványt és a jó futást kombináljam, összehozzam valahogyan. Mások voltaka céljaink, van ez így. Most 16X anizoropikus filterezésen van, na erre kíváncsi leszek.... -
#1010 Ha képeket csinálok akkor driverbe és gémbe is a maxra tolom a cuccost, hogy teljes pompájában mutassam meg, ami nem azt jelenti hogy igy játszok vele:) szvsz.
De csak megjegyzésnek irtam hogy nem igy néz ki elvileg :), no flém mer Alex kibasz minket :D -
#1009 Én nem hiszem ezek a gumik 10 körre van tervezve, sőt. Mikor itt volt a BMW Team Germany a Hungaroringen, kaptunk tőlük gumikat amik nekik már nem kellettek mert már 200+ km-t mentek vele, és még bőven volt rajtuk, szóval szerintem inkább kifejezetten kemény keveréküek. Ezt alá is támasztja a játék is, mivel 90-re előmelegített gumikkal lehet kimenni és néhány kemény kör után is csak 75-85-öt mér a BMW-n a pitben. -
#1008 Igaza van Alexnek. Más videokártya, más driver, más beállítás, más monitor. Nálam a driverben például "teljesítmény" van beállítva, nem "minőség".
Élsimítás semmi? Nálad talán 16X anizotoripkus filterezéssel fut? :)))
Bevallom nálam csak egy szerény 2X-es teljes képernyős élsimítás van. És versenyre még ezt is le fogom venni, ha menni fogok vele.... -
#1007 Mivel az ő kártyája ( nv7800 ) jobb mint az enyém ( x800 ), de a képei rosszabbak ebből nem vga kül. következik, hanem beállításbeli... de nemis ezért irtam, hanem ne legyen megtévesztő azok számára akik még nem látták, mivel azokon a képeken hát hogy is mondjam csúnyácska... -
#1006 Mar most szolok, hogy a videokartya osszehasonlito hozzaszolasokat es az altalaban abbol kozvetlenul kialakulo flame-et hanyagoljuk;)))) -
#1005 dehogynem lehet, akár 3 is, 4is :D azt megkérdeztetem akkor neked holnap, hogy ha otp-s vagy, akkor is tudsz-e csak simán, egy VISA INTERNET-es kártyát igényelni.. -
#1004 Gyermekkent azert "tartsa" az ember a szuleit, hogy "megfeleljen" nekik, es megvetesse veluk azt, amire szuksege van:) Vagyis, kerd elo-karacsonyi ajandeknak, bemelegites gyanant;) -
#1003 Valami nem stimmel nálad, túl sötét vagy fakó, élsimítás semmi...
Demóból kiszedett képek, fullon! -
#1002 Szülők megveszik, vagy nem tudom, mire gondolsz. -
LeePí17 #1001 ez nem is rossz 5let...
bár én az OTPnél vagyok...
2 bankszámlaszám nem lehet? -
FMfan93 #1000 basszus de kedvet kaptam a gaméhoz -
FMfan93 #999 és ha én 13 éves vagyok hogy a pibe jáccak a játékkal?:P -
#998 Race1Race2
Race3Race4Race5Race6Race7Race8Race9
Na itt van néhány kép Puebláról 1024X768-as FULL beállítások mellett, amit a játék megenged. Lehet elnéztem valamit, de nem hinném..:)))
Persze nem így fogom futtatni, de a gépemen 15 autóval a pályán 72 és 110 fps között adott le. TV kamera nézetből az fps leesik 32-re, különösen, ha sok autó van a képben. Értsd: 10-15.
A konfig: P4 Prescott 3GHZ/3.81GHZ, MSI Geforce 7800 (550/1500), 3GB Kingmax Ram. -
#997 MKB banknál van 'csak netes' kártya VISA Internet a neve.. talán 250ft a havi fenntartása, nem kell rá havonta utalni, nem kell jövedelemigazolás, nyitóösszeg sincs.. talán egyedüli feltétel egy érvényes MKB bankszámla, de ez nem tuti. de ezzel levenni automatánál meg semmit sem tucc, ez csak netes kártya.. elég korlátlannak tünt, nem sok kiadással... ez sztem meg is éri.. most állíotttam rá mkb-s ügyintézőm :D