5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#1086 hát ez a gém nem is a szépségéről lesz híres...
itthon lehet kapni hagyományos úton? -
#1084 meg ez sem biztos hogy megy,en is epp most szedem egy bizonyos magyar oldalrol,de meg nem jott le tehat nyilatkozni nem tudok -
Laceee #1082 ez nem az a GCF progi, ettől még a kódolt fájlok kódolva maradnak -
#1081 Ilyet nem is torlok:) Hetvegen a linkeket is bent hagytam az oldalon, addig amig ki nem derult, hogy nem mukodnek;)
A tovabbi ezzel kapcsolatos hozzaszolasokat torlom (honnan, mikor, mennyiert, miert nem, milyen gyorsan, stb.)! Nem a warez ellen vagyok, hanem a topic vedelmeben;) -
#1080 FRiss:[PRE/PRE] » [Race.The.WTCC.Game-DETONATiON] » [5secs / 28.11.2006] »
ne töröld alex,lehet működik: -
#1079 Ezt nem kell privatban, ez teljesen publikus! RACE Update!
Ha feltelepitetted a jatekot, es elinditod a Steam klienst, akkor automatan update-teli a jatekot.
Amugy meg: -
#1078 azthittem már,hogy warezhoz dobták ki -
#1077 Nem jo;) Miert, megy a warez?!:)
En mar tegnap belinkeltem ezt a GCF programot, ki is probaltam;) Sok mindent lehet piszkalni, de erdemben semmit;)) A csomagon belul a file-ok ugyanugy tovabb vannak kodolva a SimBin sajatjaval, mint korabban - csak most minden;)) Vagyis, egyelore se ki, se be;)
Az a kodolo file meg eleg kemeny;) Azt hiszem tudom melyik programmal lehet kodolgatni olyat, es az 168 (vagy valami hasonlo) bitmelyseggel kodol;) Ha lenne ra megoldas, akkor mar a GTR-bol es a GTL-bol is kiszedtek volna a hangokat, HDV es egyebb fontosabb file-okat;) -
FMfan93 #1076 alex: privibe lécci linket, köszi! -
#1075 warezhoz nem jó?
egyébként bocs, ha volt már, de nemrég hallottam, hogy a titkosítást feloldó programmal rendesen lehet látni a könyvtárstruktúrát, ezzel a megoldással nem lehet "fű alatt" kioperálni néhány pályát rF-hez?
bár gondolom már tele lenne a net, ha meg lehetne csinálni -
*** Friss Update\Patch jelent meg a jatekhoz, letoltese, telepitese automatikus a Steam platformon keresztul! ***
-
Tomy Lee #1073 Annyiért én is megvenném!De nem többért. -
#1072 Más a kiadó. -
#1071 egyik lehet enyém?:P -
david508 #1070 hy. mért fog 11 ezerbe kerülni? már nem azért de a GTR2 7ezer és abban több az autó meg a pálya. -
Laceee #1069 GCFPatcher elvileg ezel már szerkeszteni is lehet ...a hozzá értő embereknek -
GRomeo #1068 Akárhogy is keresem sajna nem lehet rendelni M.O.sehol sem.Pedig én is megvenném ha 7e lenne mint a gtr2.Pedig nekem még 2kormányom is van! -
#1067 7k lenne mint a gtr2 örömmel venném meg:D -
#1066 ha lesz kormányom lehet áldozok rá... -
#1065 steam miatt mondjuk nem 100% -
LeePí17 #1064 11k
igen..pl Hamachi -.- -
#1063 de LANos programokkal vlszleg igen
mennyi ujonnan ? 11900 ? -
#1062 e30-as BMW modellt be lehet tenni a demoba?
mert ha igen, akkor vki feltöltené valahova? -
GPx8 #1055 Nem lehetne a demo-ba berakni a full pályáit, úgy mint a demonál a GTR2 pályákat? Akkor legalább gyakorolhatnánk Macau-ban, amíg megjelenik... -
#1054 Ja mert nem idei, hanem 2005-ös idők, azért nem egyeznek :)
Mikor nyer az ember nincs videó sajnos :)
-
#1053 Ez jó móka lehet:) -
#1052 Nemtom még, pénzfüggő minden. -
#1051 Most megyek leverem, mert már le tudom -
#1050 Van egy olyan single player mód hogy driver duel és ott meg kell dönteni az idei pole időket (vagy legalábbis hasonlókat, mert nem mind egyezik), mi előtt eldessz egyet akkor nyomja be. -
#1049 És ezeket mikor nyomja be?:D -
#1048 Aki piszkalni, nezegetni akarja a RACE file-jait, az hasznalja ezt: http://alexease.extra.hu/files/GCF_Tools.zip
*** Csak sajat felelosegre! *** -
#1047 Ilyen "aprosagok" is vannak benne;) Amugy meg: "Nem tudtam.";)))
http://alexease.uw.hu/files/RACE_plusz.wmv -
#1046 Eddig meg senki nem tudta elinditani!
Most nem torolek, talan felfogod: ne irkalj be warezt feleslegesen, mar csak akkor, ha elindult. Addig erdektelen a tema, sajat problema, megfejtes, stb. -
#1045 Off vége:
badboys sima nem only d2, azon szoktam tolni ( Cs: Source nem 1.6 ), a DMek meg más kategória az SD a lényeg:) -
LeePí17 #1044 igeh..olvass vissza 1 kicsit..láthatod h nincs warezos működő verzson..
köszihelószia D: -
FMfan93 #1043 nekem mindjár lejön a warezos verszön,kicsomagolom,telepitem és utána hogy indítsam el?? kell valami steam-es kacat? -
LeePí17 #1042 hidd el elég sok public servert látok nap mint nap amint a nevében is benne van 24/7 de_dust2
vagy ha van csd..akkor internet..és katt a maphoz..majd abc sorrendbe..és nézd meg dupla..sőt tripla annyi dust2 server van mint egyéb :D
mellesleg Macau megtetszett..hasonló a Montecarlora..de mégsem olyan kanyaros :D szal olyan pont jó :D -
#1041 nameg a rengeteg fos onlyd2 szerver :D uTs DM, BadBoys DM, badboys sima, stb.. :D -
#1040 Hol?:D Publikon nem mivel állandóan váltogatja a szerver, akiknek meg ez a war map azok csak ezen tolják... de tény hogy a legkedveltebb, legjobban balanszolt, legismertebb pálya, ha valamelyik szerveren az megy akkor az megtelik:D -
LeePí17 #1039 pontosan..az olyan, hogy egész nap..egész 7en csak az az 1 pálya megy...