5806
  • ibronk
    Azon felül meg hogy az autók hangjai olyanok mint amilyenek, még egy király újdonság is van, ahogy valaki mögött mész, pattognak fel a kavicsok, és tök jól kopoknak a kasztnin :D
    Amúgy minden más megvan benne, visít, csattog, durrog, puffog, nagyon jó :P
  • ibronk
    Azért ezek S2000-es autók ám, és izé, hát azok nem olyan mint egy 6000-es V12, meg egy 7000-es V8 a GTR2-ből... Hanem pont olyanok mint ebben a játékban, szal legalább a játék életű, az fix, az hogy az S2000 hang poén egy GT autóéhoz képest az szintén tény, de ki mit szeret? :)

Aztán ezek a túraautók lényegében utcai autók versenyváltozatai (teljesen márkakupa elv, csak több márkával:P), 8 centi magasan 80-90-es rugókon, és nem 5 centi magasan 200-as rugókon. Hajlanak, dőlnek, GT-hez képest olyanok mint egy hajók, szal ez is élethű.
    Nyilván nincs akkora pffffffgigaversenykocsis feelingje, de aki ezt szereti az rohattul élvezni fogja ezt a játékot, ahogy én is :)
    Imádom a WTCC-t, az FIA GT-t meg annyira mert, mert unalmas szar, és a RACE se attól lesz a legjobb játék hogy egyedül kocsikázzon az ember körben, mert tényleg nem a versenyautógyártás csúcsai ezek, hanem majd mikor nyomjuk a gtr-masters.hu-s tesztfutamot meg bajnokságot, akkor lesz magunk alá hugyozás mert lesz RACE!
  • sumi
    Üdv....

Hogyan tudnám frissiteni a gammát??Sajna nem eredeti...
  • Tomo15
    Hát nem tom izlések és pofonok... Nekem sokkal jobban teszik ez mint a Gtr2.
  • csm
    olvastam az #1130-at, de nemtudom honnan van, vagy hogy mit kéne vele csinálni :D
  • GPx8
    Ismerem a gyerekeket...
  • Szabi1991
    Magyarositást csinál vki ?

CodeRed csinálsz szinkron-t ? :)
  • lac coo
    Pedig hasznos lenne visszaolvasnod ! ;))))
  • FMfan93
    GPx8: ezt a baromságot honnan veszed????
  • lac coo
    Dehogy :))))))
    Én kifejezetten jobban szeretem az efféle lassabb autókat, de ez most nem sikerült olyan jóra mint a GTR2 .
  • GPx8
    Race és a GTR2 megjelnést fel kellett volna cserélni és akkor mindenki a Race-t istenítené a GTR2 -re meg azt mondanátok, hogy vezethetetlen sz*r...
  • Szabi1991
    nah jó , nyertél :)
  • lac coo
    Szarnak nem szar, de nem ez lesz a kedvenc játékom az tuti :))))

• lac coo
    Nem hamachi kell ,hanem jelszó ! :))))))))
  • Szabi1991
    ezért kell a hamachi :)
  • Istencsászár
    Eddig az irományokból az derült ki ( már akik megvették), hogy jobb lett mint a demo tehát élvezetes, de amit leirtál az kb ugyan az mint a demo színvonal, ami magyarul mondva szar... :(((
  • FMfan93
    johnniewalker: nem kell hamachi ahhoz hogy nem eredeti gémmel nyomuljunk mer én az előbb voltam egy vegyes szerveren(voltak magyarok,angolok,hollandok stb...)és sokkal élvezetesebb volt mint single playerben!! Csak az a baj hogy van egy-két agyament hülyegyerek akik azzal szórakoznak hogy egymást ütik ki,meg visszafele mennek a pályán:S:(
  • lac coo
    És miért kell ehez hamachi ???
  • jakewyler
    5 fele megyek...
  • lac coo
    Semmihez nem hasonlítom, ez így önmagához képest is elég gyenge :))))

De akinek tetszik az tolja....Nekem fele annyi élményt nem ad mint pl, a GTR2 Lotus...És nem azért mert más autót, hanem mert ninden tekintetben rosszabb annál ....
    Én kifejezetten szeretem az ilyen lassabb autókat....
  • JohnnieWalkerX
    Akinek nem eredeti a játék és akar neten jáccani akkor az kapcsolodjon Hamachin!
    Szoba neve:WTCC
    jelszo:wtcc
  • jui
    Hogy lehet az AI pilotát bekapcsolni?
  • FMfan93
    hát ez elég gyenge,főleg az AI miatt,de most meek majd egy partit online-n
  • Panther
    Ne hülyéskedjetek már gyerekek. nekem is megvan a véleményem a játékról, meg a lekódolgatásokról (különösen a PLR fájléról), de ne hasonlítsátok már össze a GTR2-vel. A hangok tényleg gyengék szerintem is, de nem lehet összehasonlítani egy gyakorlatilag utcai autót egy 630 lóerős F550-el.

A fékezés is más, az autó úttartása is más, a beállítások is mások, minden más. Esetleg annaka kérdésnek volna értelme, hogy mennyiben találták el a valóságos WTCC fizikát, de mivel még egyikünk sem vezetett ilyen autót, ezért csak összehasonlításokra alapozhatunk.

Mondjuk egy ETCC 2003 modnak és a Race összehasonlításának volna értelme, persze csak úgy, ha tekintetbe vesszük a fizikai és grafikai motor különbözőségét.

Ezzel nem azt mondom, hogy nekem maradéktalanul tetszik, hanem azt, hogy csak olyan összehasonlításnak van értelme, amely megállja a helyét.

Aki meg úgy érzi hátul úl nagyon, az állítsa be az egyik FOV értéket (a beállításoknál azt hiszem 50-ig lehet visszavenni) és a CTRL+ egér kombóval nyomja előre a nézetet. Ekkor az LCD nem fog látszani, de a HUD-ot be lehet kapcsolni.
  • jakewyler
    nem
  • GPx8
    Ha megnézel egy WTCC autót belülről, akkor láthatod, hogy a kormányoszlop meg van hosszabítva és a pilóta gyakorlatilag az autó közepén ül. Ezért szerintem a belső nézet reális.
  • autoszimulator
    mindenben egyet kell értsek veled... és az autok.. olyan irreálisan nagy bumszlik az uton, főleg az uthoz képest :D főleg a hátso nézetből venni ezt észre :D de mindezek ellenére azért jo vele hülyülni..

ui.: nektek nem akad ki a km óra 210nél, pl monzában? elég rossz h ugye billel nemtom tartani a 200as tempot.. csak el a gázt vissza gázt :S
  • lac coo
    A véleményem:

a hagok elég gyengécskék, főleg a GTR2 színvonalához képest, az AI elég furcsa, összevissza mennek, fellökik még a safety car-t is,
    a cockpit nézet nekem nem tetszik. sötét, és valami egészen lehetetlen helyzetben ülök, alig látni előre, minha valami törpeként ülnék benne, a tükrök fordított képet mutatnak :)))))A féket alig lehet érezni.

Gyenge közepes ....
  • JuanG
    textúra van, csak valahogy rosszúl feszül rá...
  • GPx8
    Valamiért nincsenek rajta a texturák. Kevés memória vagy gyenge VGA...?
  • Csiaki

Az lenne a kérdésem, miért ilyen tarka barka az autó kormánya és úgy az egész berendezés?
  • FMfan93
    tonylee: szentem is eddig a GTR2 a világ legélethűbb szimulátora,rallysok közül meg a Richard Burns Rally
  • Tomy Lee
    Miért nem lehetett normális autóhangokat beletenni a játékba?Ez így ultra gagyi.Sebességérzet?Hát az van mert kb 3mp alatt elérem a full sebességet kiakad az óra és elkezd vinnyogni amitől idegbajt kapok,meg amikor üresbe váltok vagy esetleg rosszul idegtépő akkor a hang.Hol van ez a gtr2-től?Az autók is mintha bádogdobozok lennének az uton.Nah mindegy ez az én véleményem megyek vissza gtr-ezni.
  • lac coo
    Nálam megy online is ....De csak egy szerveren néztem , próbából ...
  • Sland
    danke
  • LeePí17
    nem...nem használ steam erőforrást -.-
  • Sland
    Megvan eredetiben a CS:S a DoD és a HL2:DM
    Ha felrakom a warez WTCC-t akkor nem fog bekavarni?
  • lac coo
    Hát ebben kételkedem, főleg a folyamatos update-ok miatt :)))

Bár nekem nincs meg a játék , szal nem tudom ;)
  • FMfan93
    online-n????? és nem kell kód??? aztaqrva:)
  • lac coo
    Aztaqrva...

Tegnap lázas voltam, lefeküdtem korán, ma meg 50 új üzenet :)))))))

FAQ helyett:

Megjegyzések
    ==========================
    A Játék telepítőjét teljesen újra kellett írni, mert:
    - fel akarta telepíteni a Steam-et (szükséged volna steam bejelentkezésre stb.)
    - átvenne cache fájlokat a Steam-nek a játék mellett

A mi telepítőnk direktbe az általad kiválasztott meghajtóra telepíti a játékot, Steam nélkül.

Az egyetlen gond, ami felmerülhet, hogy amikor kilépsz a játékból, akkor egy felugró ablak jelzi, hogy a Steam nem fut. Ezzel nefoglalkozz.
    Ha kivettük volna ezt az üzenetet, akkor nem tudnád elindítani a játékot.. vagy talán mégis, de sok egyéb hibaüzenettel az elején.

Hát ennyi, jó szórakozást! Jah és még valami... online is játszhatsz vele.
    ==========================

Telepítés:

Tömörítsd ki
    Frissítsd a DirectX-et ha szükséges
    Írd ki, vagy mountold be
    Telepítsd
    Indítsd el és szórakozz^^

Bocs , Alex ha gondolod töröld ;)

PS: valaki nem tud hozzá borítót?