RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint a GTR2 videó....iszonyat rángat a television modeban a háttér....többi nézetben nincs gond
a legzavaróbb az hogy effektek nélkül low 800*600 16 biten is rángat a háttér egyszerûen szarul van kódolva vagy mi...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
aztán GTR..majd GTL..és most GTR2..hamarosan meg WTCC 😄
most GTR2es múvin "dolgozom"..aztán majd a WTCCn 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
lesz aki GTR2zik..
lesz aki WTCCzik..
lesz aki mind2zik..
én az utcsóhoz tartozom 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az is szoni...ps3on remélem fejlõdni az f1 mert jelenleg csak egy közepes autós játéknak számít
a wrcvel semmi gond, csakhát a ps2 már elég öreg vas
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha ilyen gumikat raknak alá, nem lesz itt nagy gond 😉

Mikójönki?
de itt lassan demo jöhetne...
vagy a bömösben Cobra 11 feelel..
már nagyon várom 😄
Szerencsere, egyelore a GTR es a WTCC PC-s, szimes... De ez is valtozhat. Ha a SimBin-nek fontosabb lesz a hirnev, eladas, penz, akkor logikusabb lenne atalni konzolra, ha mas nem, egyelore XBOX360-ra. Talan az ISI mar portolja is az engine-et ... De ha tobbet akarnak, akkor egyertelmuen Sony-val kell "kozosulniuk" (😄D) es mehet a PS3... bar a konzolosoknak valszeg uncsi lenne egy GTR vagy WTCC, mert keves az auto, palya, es eleg kotott a verseny...
A másik dolog meg hogy szerintem nem lenne rá akkroa kereslet.
Ha a sorozatokat nézzük a rangosabbak közül a gp2nek nincs még hivatalso játéka meg a dtm és a btcc is elég rangás, bár a tocaban benen vannak ezez, de hát a toca az............
Meg ott lenne még az f1 azt kéne megszerezni.
Egyébként én még régröl mintha ugy emlékeznék hogy a jogokat a sony vette meg 2006ig nem tom hogy azota változott e de tény hogy a gp4 és f1ch óta nem jött ki uj játék csak konzolra. Apropo gp4 geof cramondrol nemtudtok semmit fejleszt valami jatékot?
Elég csak a felfüggesztést megfigyelni ( nem replay-ban..) vagy hogy hogyan viselkedik az autó visszaváltásoknál ...
Most, hogy tanulgatom a 3 pedált elég szembetûnõ különbségek vannak !
Gondolom akkor és annyit vettek meg az ISI-tõl, ami most GTR2-ben van ...Hogy utána ISI mit rak hozzá, semmi közük hozzá ...Legfeljebb megveszik mégegyszer ! 😊)))
De gyanítom azt nem kapják meg .....
Belém fagyott még a sz*r is<#nevetes1>#nevetes1>
De nemtom mi lesz ha ennyi féle gama lesz piacon...(napfényt csak tévében' látok majd)...
<#nevetes1>#nevetes1>
Let the good times roll.
a SimBin is akkor lódult meg, amikor Henrik Roos beszállt a buliba gondolom megnyugtató mennyiségû ropogós dollárral :-)
Azert ISI-t kicsit sajnalom. A SimBin "csak" modolgatta a programjukat, most meg hova ki nem nottek (GTR, GTL, GTR2, WTCC). De a legkemenyebb a FIA liszensz, amivel barmit, barmikor... Ez lehet hogy szerencse, ismeretseg vagy kemeny nyomulas kerdese, de osszejott nekik. "Szegeny" ISI-nek azert kicsit kellemetlen lehet😞
+fav
Honda - The Power of Dreams
A Forma-1-et még néhány évig biztosan nem adják szakértõi kézbe, de a FIA GT sorozat után a WTCC is a SimBin felügyelete alá került.
A Svéd csapat nagy hírnevet szerzett már magának a GTR-rel, mely szimulátort valóban autóversenyzõk segítségével készítették, és ennek természetesen meg is volt az eremdénye. Szimulátor program ugyanis igen ritka a játék toplistákban, ám a GTR beverekedte magát a legelõkelõbb helyre. A folytatás ráadásul már itt is van a nyakunkon.
A legújabb hír szerint a SimBin bõvítette kínálatát, és 2008-ig aláírt egy szerzõdést, mely szerint a cég készítheti a WTCC szimulátorsorozatot. Természetesen az elkészítéshez ezúttal is igénybe fogják venni a versenyzõi tapasztalatokat, és ami a legfontosabb, mindíg az adott évadot dolgozzák fel.
"Nagyon büszkék vagyunk, hogy megkaptuk a sorozat jogait. Valójában már 2004 óta folytatunk tárgyalásokat ezzel kapcsolatban, és most boldogan jelenthetjük be, hogy a szerzõdést már alá is írtuk. Izgalmas lesz együtt dolgozni a csapatokkal és az autógyártókkal." -mondta Henrik Roos. SimBin CEO.
Formula.hu