RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
hát nekem az sajna nem fog összejönni
mármint a GTR2 videó....iszonyat rángat a television modeban a háttér....többi nézetben nincs gond

a legzavaróbb az hogy effektek nélkül low 800*600 16 biten is rángat a háttér egyszerûen szarul van kódolva vagy mi...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ha nem is most de jövöhéten adhatnának 1 demót.. <#rolleyes>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

én Toca3aztam sokáig..(NFSel meg csak 1 saját videó erejéig..amivel nyertem is..NFS U2es baseball sityakot,poszteres naptárat,stb)
aztán GTR..majd GTL..és most GTR2..hamarosan meg WTCC 😄
most GTR2es múvin "dolgozom"..aztán majd a WTCCn 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sheltem
Az a szar ezekkel a Simbin játékokkal, hogy azóta nem tud lekötni egyik másik sem <#wilting> (toca3,nfsek stb)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

1ik server én leszek<#bee1>

Sheltem
Én mind2t tolni fogom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

lehet 3felé oszlik a tábor
lesz aki GTR2zik..
lesz aki WTCCzik..
lesz aki mind2zik..
én az utcsóhoz tartozom 😊

mohus
az mingyá itten van...utána gtr2t elfelejtjük?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ugzanez a helyzet a wrc vel...
az is szoni...ps3on remélem fejlõdni az f1 mert jelenleg csak egy közepes autós játéknak számít
a wrcvel semmi gond, csakhát a ps2 már elég öreg vas

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem tom hol van a hivatalos oldal 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Nomeg a mai futamon is kivolt plakátozva a pálya vele 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ja én is . Bár nagyon jók a nagy fasztkarok is benne, de azért a legjobb a rút kis kacsa Lotus 😊)))) Meg a Seat, az ugyan megy mint a meszes de valahogy nagyon tetszik ....

Ha ilyen gumikat raknak alá, nem lesz itt nagy gond 😉

Istencsászár
Hogy nem szurná ki a szemed a hivatalos oldalon😊)

Alexease
Az autok miatt ez nekem is jobban fog tetszeni😉 A GT kategoria nekem sok😉 Abban is inkabb a "kissebb" autokkal megyek;P Elvileg Karacsony es kornyeke...
lac coo
Ezek a nekem való autók 😊)))
Mikójönki?

Alexease
Demo = 1 auto, 1 palya (valszeg szokasos "GTR" palya), hang detto, szabaly meg mindegy... 😉
Istencsászár
Autó modellek, hangok, új pályák, WTCC szabályok.

Alexease
En sem a demoval megyek😉 Csak azert irtam, mert ugyanaz a ketto, vagyis felesleges tulizgulni a demot, a menun kivul nem lesz olyan nagy ujitas😉
má nem demoval megyek a gtrben 😛
de itt lassan demo jöhetne...

Alexease
Mennyel addig a GTR2 Demo-val, es abban a BMW M3-al😉 Ugyanaz az engine, nagyon hasonlo auto, stb. Csak a menu lesz mas😉
lassan itt az október..és még demo sehol 😞

meghalgattam a hangokat a weboldalon, és a bömbitöl teljesen felpörögtem, úgy kellett lelõni 😄DD

sumi
faca....amillen jók a képek remélem a játék is annyira jó lesz....már várom...

még majdnem két hónap...ááááááááááááááááá

PuMy
Az elsõ képek!

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

<#eljen><#worship>

inkább a bömbi 😛

kijöhetne már...már nyomnám a gázt a pözsóban..kis Taxi-s feelingel..
vagy a bömösben Cobra 11 feelel..
már nagyon várom 😄

Istencsászár
Valami fasza Champcart eltudnék képzelni pécére 😊, persze simként kizárólag.. az F1et vihetik, rfactor tökéletes arra. Egy RBR 2õt szívesen láttam volna, de sajnos az élet közbeszólt... talán lesz még 1 olyan igényes rally sim ismét... talán... GTR2, WTCC biztos portolásra kerül 360ra idõvel...

Alexease
Az F1 es a WRC tuti marad a Sony-nal, foleg ha mar a PS3 is rendesen beindul. Talan meg a NASCAR-t is "beszerzik" majd, mert amcsiban azzal tudnanak nagyobbat kaszalni...
Szerencsere, egyelore a GTR es a WTCC PC-s, szimes... De ez is valtozhat. Ha a SimBin-nek fontosabb lesz a hirnev, eladas, penz, akkor logikusabb lenne atalni konzolra, ha mas nem, egyelore XBOX360-ra. Talan az ISI mar portolja is az engine-et ... De ha tobbet akarnak, akkor egyertelmuen Sony-val kell "kozosulniuk" (😄D) es mehet a PS3... bar a konzolosoknak valszeg uncsi lenne egy GTR vagy WTCC, mert keves az auto, palya, es eleg kotott a verseny...
Istencsászár
Geof Cramond csapata szétszéledt, nem várható gp5... a jogok még a sonynál vannak 2008ig asszem... hogy utánna ki veszi meg... pénz beszél kutya ugat... szerinrem sony hosszabít, a konzol ágban sokkal de sokkal több a pénz mint a pc iparban

jóóó lesz, alig várom már 😛

Gyorsasági OBnak én is örülnék, csak sajna nincs tul sok kocsi éa ez is többféle, kivéve a márkakupákat.

A másik dolog meg hogy szerintem nem lenne rá akkroa kereslet.

Ha a sorozatokat nézzük a rangosabbak közül a gp2nek nincs még hivatalso játéka meg a dtm és a btcc is elég rangás, bár a tocaban benen vannak ezez, de hát a toca az............
Meg ott lenne még az f1 azt kéne megszerezni.
Egyébként én még régröl mintha ugy emlékeznék hogy a jogokat a sony vette meg 2006ig nem tom hogy azota változott e de tény hogy a gp4 és f1ch óta nem jött ki uj játék csak konzolra. Apropo gp4 geof cramondrol nemtudtok semmit fejleszt valami jatékot?

lac coo
<#nyes><#idiota>

Alexease
Azt mar en is mondtam tobbszor, hogy elintezheto lenne, de abba meg nem eri meg munkat fektetni nekik😉)))
avcom
a Gyorsasági OB szerintem megoldható lenne <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Alexease
Nekem a GTR2-ben a fizikai resz inkabb meg a GTL szinture hasonlit, kiforrotabb beallitasokkal, trukkokkel. Talan meg a grafikai resz is ugyanaz, egyedul nehany uj shader van benne - peldaul reflect map - amit meg lehet hogy a SimBin-ek irtak hozza (az animacios es egyebb "aprosagokkal" egyutt). Nekem az FFB resz beallitasai, kezelese hianyzik, foleg az rF 1.087 es az 1.15 utan.
lac coo
Hát elég nagy lépéssel vannak elõrébb !

Elég csak a felfüggesztést megfigyelni ( nem replay-ban..) vagy hogy hogyan viselkedik az autó visszaváltásoknál ...
Most, hogy tanulgatom a 3 pedált elég szembetûnõ különbségek vannak !

Gondolom akkor és annyit vettek meg az ISI-tõl, ami most GTR2-ben van ...Hogy utána ISI mit rak hozzá, semmi közük hozzá ...Legfeljebb megveszik mégegyszer ! 😊)))

Alexease
Persze hogy nem😉 Azert az ISI sem teljesen hulye😉 Gondolom, remenykednek, hogy majd valamelyik komolyabb szovetseg, csapat, sorozat, stb., "megtalalja" oket, es nekik is lesz egy liszenszelt programjuk, es akkor legalabb az engine-ben 1-2 lepessel elorebb vannak😉 Nyomulnak azert NASCAR es F1 szinten is, valami csak bejon egy ido utan😉 "Kenyelmes" csapat, nekik gondolom jo lenne egy jo zsiros, hosszutavu szerzodes is😊
Alexease
Roos valoban sokat dobott a dolgon, O a tuz kozeleben volt (plusz penz)😉 Az ISI meg valoban bealudt. Talan ha komolyabban allnak neki, lehetttek volna kozos ceg is😉 De igazabol NEKUNK igy sem rossz😉 Sot!😉 Az engine adott, a SimBin profi es igenyes, az ISI meg egyre jobban tolja az rFactor-t es az engine-t, igy most mindenkinek jo😉
lac coo
Már "csak" a legújabb fizikai-motort kéne beszerezni az ISI-tõl 😊)))))

De gyanítom azt nem kapják meg .....

SitatiS
Nos igen,volt szerencsém végig követni a SimBin munkásságát,már a GTR-nél mutatkozott vmi,h nem kispályás gamát/kat fognak kidobálni...Emléxem mikor meglett GTR,elõxör Barelona-ban toltam a Listerrel,és hát <#wow1>,az a hang...
Belém fagyott még a sz*r is<#nevetes1>
De nemtom mi lesz ha ennyi féle gama lesz piacon...(napfényt csak tévében' látok majd)...
<#nevetes1>

Let the good times roll.

avcom
az ISI pedig megvárta, hogy õket is lenullázza az EA, mint a Westwood-ot. Pedig Gjon résen lehetett volna, õ dolgozott asszem a Westwood-ban (-nak) is

avcom
szerintem kizárólag kapcsolatok és pénz kérdése
a SimBin is akkor lódult meg, amikor Henrik Roos beszállt a buliba gondolom megnyugtató mennyiségû ropogós dollárral :-)

Alexease
Igazabol egy GTR2 WTCC autokkal, uj menukkel😉

Azert ISI-t kicsit sajnalom. A SimBin "csak" modolgatta a programjukat, most meg hova ki nem nottek (GTR, GTL, GTR2, WTCC). De a legkemenyebb a FIA liszensz, amivel barmit, barmikor... Ez lehet hogy szerencse, ismeretseg vagy kemeny nyomulas kerdese, de osszejott nekik. "Szegeny" ISI-nek azert kicsit kellemetlen lehet😞
SitatiS
<#wow2><#eljen>
Ú de durva gama lesz ez<#wave>

Let the good times roll.

Új videó:

RACE videó
AlieN911
huuuuuuuuuuuuuhaa <#szeret><#szeret> nyami <#finom><#finom>
+fav

Honda - The Power of Dreams

Istencsászár
A FIA GT sorozat után a WTCC is a SimBin markában
A Forma-1-et még néhány évig biztosan nem adják szakértõi kézbe, de a FIA GT sorozat után a WTCC is a SimBin felügyelete alá került.

A Svéd csapat nagy hírnevet szerzett már magának a GTR-rel, mely szimulátort valóban autóversenyzõk segítségével készítették, és ennek természetesen meg is volt az eremdénye. Szimulátor program ugyanis igen ritka a játék toplistákban, ám a GTR beverekedte magát a legelõkelõbb helyre. A folytatás ráadásul már itt is van a nyakunkon.

A legújabb hír szerint a SimBin bõvítette kínálatát, és 2008-ig aláírt egy szerzõdést, mely szerint a cég készítheti a WTCC szimulátorsorozatot. Természetesen az elkészítéshez ezúttal is igénybe fogják venni a versenyzõi tapasztalatokat, és ami a legfontosabb, mindíg az adott évadot dolgozzák fel.

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy megkaptuk a sorozat jogait. Valójában már 2004 óta folytatunk tárgyalásokat ezzel kapcsolatban, és most boldogan jelenthetjük be, hogy a szerzõdést már alá is írtuk. Izgalmas lesz együtt dolgozni a csapatokkal és az autógyártókkal." -mondta Henrik Roos. SimBin CEO.

Formula.hu