RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Upsz, ezt nem ide akartam, hanem a masik WTCC-be😊 Nem baj, itt is elfer😉
lac coo
És hol van az az 1 video ?
Megaupload mindig tele van ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

igen én is arról tudok h November..de a kommentár mondta h megjelent...
kicsit furcsálottam a dolgot..csak azért szóltam 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
Hivatalos, beolvasando hir volt, majdnem elfelejtette, rosszkor mondta, elkapkodta, stb.😉 Majd decemberben (talan november).
Istencsászár
Arról lemaradtam vagy nem figyeltem mit pampog, de nem nemadták ki😊 1 videó van róla. A megjelenés pedig November 6.!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

most mondta a kommentátor h KIADTÁK a játékot..
rákerestem de sehol nem találtam...

/+fav

üvd skacok!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Istencsászár
Most van WTCC futam az eurosporton, megy a játék hírdetése ezerrel, a pályán ott figyel mindenhol a rekláma 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sztem igen 😊

Esetleg így?
szuper 😊

Istencsászár
Túl nagy, ami most bentvan, ha arra rábiggyeszted a logókat az ugy jó lesz!
De hogy ne legyen olyan vastag, ha tudod akkor jobb oldalra az üres részre rakd rá õket és akkor fasza lesz!

Na valaki megelõzött, most dolgoztam ezen:

Istencsászár
Azt nemlehet!

Flash-t akartam berakni valahogy. (Nem ment. 😊)
Istencsászár
Ez link, nem pedig kép😊

máááázlista 😛

tökk király van jegyem a hétvégi Brno-i futamra!!!

Ti mivel néztétek a videót? Mert nekem csak a hangot nyomja a legfrissebb MP10.
A makkos kis ge...ik bezzeg õk már a g25 tel nyomulnak.
Remélem olyan nagy lesz arra a kereslet hogy 1 éven belûl sorozat gyártásba veszik de nem igazi bõrrel henem mûbõrrel.😊))

Istencsászár
A Game Convention kiállításon Lipcsében jelen volt a SimBin új játéka a Race. A szerencsések mozgás közben láthatták WTCC bajnokságot feldolgozó játékot és lehetõségük nyílt a kipróbálására is a Logitech G25 kormányával.
Az egyik ilyen tesztvezetésrõl kézikamerás felvétel is készült, így ti is jobban szemügyre vehetitek SimBin új játékát.

HSW

Video

atenza
Korábban azt olvastam vhol h. a Lipcsei GC Show-n mutatják be a játékot...
Én nem hallottam róla egy hírt sem a hivatalos honlap megjelenése óta

Na végre még a gtr 2 utánn is jönnek...

yeeee 😛

SitatiS
Lényeg maga a gama,mind1 milyen néven fut,ha SimBin...<#vigyor2>

Let the good times roll.

Istencsászár
RACE 😊 elég idióta cím...

SitatiS

Let the good times roll.

atenza
Erre én is benevezek! <#awink>

Istencsászár
Gmotor2-t fogja használni lásd: rFACTOR , GTR2

A jogok a SimBin-nél vannak, és ilyen témáju hivatalos játék nem volt még, lehet lesz konzol port x360ra.

gercse
gondolom kell hozzá majd egy jó erõs pc konfig is...😞
ps2-re nem tudtok ilyen játékot? mert a számítógépem már nem hiszem hogy viszi az uj gameket 😄

gordon 24
Ez de jó !!! Én nagyon várom imádom a WTCC-ét. Nagyon komoly versenyeket fogok vivni...<#eplus2>

Downhill!!

remélem lesz ej jó konvert rF-re <#buck>
uHs Gerzson
+fav <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SötétBarom
(Y)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Istencsászár
Vérbeli autószimulátoron dolgozik a svéd SimBin, mellyel a World Touring Car Championship bajnokságot varázsolják PC-nk képernyõjére. Pofás anyag lesz!
A játék ugyebár a nagy túraautó kupát eleveníti meg, mellyel biztosan találkoztatok már a sportcsatornákat nézegetve. Összesen 10 helyszínen bizonyíthatjuk majd tudásunkat, melyek név szerint Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Németország, Brazília, Csehország, Mexikó, Torökország, Spanyolország és Makaó. Eddig hat autót jelentettek be, mint licenszelt, játékba kerülõ járgány, de minden bizonnyal bõvül majd a kínálat a fejlesztések elõrehaladtával. A játék augusztus végén, a lipcsei Game Convention-ön fog elsõként bemutatkozni a nagyközönség elõtt.

gamekapocs.hu