RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megaupload mindig tele van ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
kicsit furcsálottam a dolgot..csak azért szóltam 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rákerestem de sehol nem találtam...
/+fav
üvd skacok!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Esetleg így?
De hogy ne legyen olyan vastag, ha tudod akkor jobb oldalra az üres részre rakd rá õket és akkor fasza lesz!

Remélem olyan nagy lesz arra a kereslet hogy 1 éven belûl sorozat gyártásba veszik de nem igazi bõrrel henem mûbõrrel.😊))
Az egyik ilyen tesztvezetésrõl kézikamerás felvétel is készült, így ti is jobban szemügyre vehetitek SimBin új játékát.
HSW
Video
Én nem hallottam róla egy hírt sem a hivatalos honlap megjelenése óta
Let the good times roll.
Let the good times roll.
A jogok a SimBin-nél vannak, és ilyen témáju hivatalos játék nem volt még, lehet lesz konzol port x360ra.
ps2-re nem tudtok ilyen játékot? mert a számítógépem már nem hiszem hogy viszi az uj gameket 😄
Downhill!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A játék ugyebár a nagy túraautó kupát eleveníti meg, mellyel biztosan találkoztatok már a sportcsatornákat nézegetve. Összesen 10 helyszínen bizonyíthatjuk majd tudásunkat, melyek név szerint Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Németország, Brazília, Csehország, Mexikó, Torökország, Spanyolország és Makaó. Eddig hat autót jelentettek be, mint licenszelt, játékba kerülõ járgány, de minden bizonnyal bõvül majd a kínálat a fejlesztések elõrehaladtával. A játék augusztus végén, a lipcsei Game Convention-ön fog elsõként bemutatkozni a nagyközönség elõtt.
gamekapocs.hu