5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#1129 nah beprobáltam énis.. nemgyenge a játék :D ha határon autozik az kb 3-4 körön keresztül, például macau-ban, akkor azzért már lehet érezni, h csuszkál az auto, könnyen dobálja a seggét :D sztem nagyon jol sikerült.. macau pedig önmaga az isten :D a szük kis sikánokkal.. ahol 1 auto éppen elfér:D -
SAX #1128 az ghost akart lenni, bocs.
a scene meg... társaság? talán erre lehetne fordítani :) -
#1127 ghpst mod...jó scene??? emmi? :PP -
SAX #1126 ja nem, 7900GTO, bocs :P -
SAX #1125 Jah, a vas amin így fut, p4 3 @ 3.3, 1 gb ram, gf7800GTO -
SAX #1124 hali :D
nekem nagyon bejön a gama. most voltam online versenyen, Valenciában, 22en voltunk, gyönyörűen elfut a game, semmi akadás, szaggatás, minden maxon. nagyon jók lettek az autók fizikái, nagyon nagy az élmény, van sebességérzet, a füst amit egy-két farolás eredményez előtted egy kanyarban... k**va jó :D
egyet hiányolok, így elsőre, de azt eléggé... talán egy ghpst mod jó lenne, bár szerencsére normális szerverre kerültem, nem voltak ovisok akik azon élik ki magukat hogy a másikat kilökjék :)
remélem jó scene verbuválódik majd össze... akár magyarországi szinten, akár nemzetközileg... a játék hozzá nagyon ott van :) -
dx9..
és a kevés memoria.. hirtelen ennyi :D -
sftomee #1122 gyerekek ezmiez? mien atomerőműkell ennek? nemmondom hogy csucsgépem van (athlon64 3000, 768ram, 6600gt) de hát a GTR2 simán ment ez meg 5fps ráadásil otvar csunya... nemértem :S tud valaki valami magyarázatot??? -
#1121 hát akkor ideje kipróbálni a vásárlás előtt:)))))))))))9 -
#1120 Király a game, jól jött ez a mai warez mert így olvasva titeket hogy milyen, meg a képek, közel voltam hogy megvegyem. -
#1119 Vannak akik eredetivel es vannak akik a ma megjelent mukodo warezzal. Warezzal kapcsolatban ne is kerdez;) -
#1118 Sajnos nem, mar csak a DX9-et tamogatja az efektek miatt. Probald visszavenni a grafikai beallitasokat, foleg ezeket: latotavolsag, tukrozodes, arnyek, LOD. -
david508 #1117 hy. akkor ti most steames full verzióval nyomjátok? -
#1116 van egy olyan problémám h iszonyatosan szaggat a játék,nem lehetne vhogy dx 8-on futtatni? -
LeePí17 #1115 nos az imént voltam online 1 szerveren.
6an voltunk 4Bmw 1Alfa és 1 Lacetti(én)
az eső 3 elhúzott és a végén elkezdtünk versengeni..
Valencián mentünk száraz időben startnál lévő 4.5.6. helyezés 5 kör alatt kb 5-6x változott..nem ismervén a Lacettit nemtudtam jó beállítást hozzá kitalálni. de úgy láttam az ellenfelek sem..az utcsó körbena cél előtti kanyarban egymásbaszálltunk..váltóhibám lett..az 1iknek meg defekt..így mi maradtunk hátul..végül én értem hamarabb célba..és az 5. helyen végeztem :D mókás volt...
pályát váltottunk.. Istanbul...eső...
meg kellesz tanulnom használni a 2oldalas setupot..
ugyanis addig oké volt hogy előre kemény vizes gumit raktam...de hátra elfelejtettem...csodálkoztam a pályán hogy driftel a verda..majd eszembe jutott a 2oldal amit Alex említett..hátra is felraktam a vizes gumit..de mit mondjak..így is csúszkált néha néha :D
összességében jógame...nekem bejön..
de mihamarabb hardvare ápgréd kell nekem :D
-
SAX #1114 hmm... valamelyik nap fent voltam ventrin és elcsíptem egy f1 challenges srác meg a haverja dumcsiját. szó volt valamilyen fixről, logitech kormány driverhez, ami azt a bugot javítja, hogy néha amikor bekapcsol az fsb, a középtengely elcsúszik és úgy is marad, amíg nem húzod ki jobbra és balra teljesen a kormányt. erről tud valaki valamit? pls -
kvanta #1113 Elég sok helyen oldvastam hogy bugos a cucc, de nekem működik tökéletesen. Egyébként nagyon jó hangulata van igaz még csak pár kört mentem vele de nagyon bejön, igaz ez is prudukálja a tipikus GTR szindrómát nálam, azaz hogy megmagyarázhatatlan okok miatt elkezd szaggatni mint atom... aztán pár körig ismét akadásmentes... kicsit fusztráló tud lenni, ezelőtt a bill. bánta majdnem GTR2 alatt mikor beszaggatott csak úgy egy 40 körös verseny utolsó előtti körében, remélem itt nem lesz ez mindig így :D
Persze tudom nem billel kell ezeket nyomatni de egyenlőre csak gyűjtögetek egy jobb kormányra. -
#1112 A hivatalos Steam-es verzio, a letoltes utan automatan feltelepszik, semmi gond nincs vele.
A warez verziot meg megoldod... -
#1111 telepítése, hogy zajlik le?tudsz majd nekem kicsit segíteni?vagy vki más akinek fennt van. -
#1110 Eddig csak AI-val mentem nehany rovid teszt versenyt, de nem olyan rosszak;) Valamit allitgatot a SimBin, mert WTCC-hez hiven sokszor boseggel cigaznak ossze-vissza egymas kozott;)
Majd keresek en is egy publik szervert, remelem nem fogom ki az ulta lama extra arkad kolykoket:)) -
#1108 Ha torlom, mindketo torlodik:) Vagyis hagyom bent;)
Lehet hogy bug?!:) -
#1107 Elnézést, kétszer ment el, ezt is, meg az egyik hozzászólást lehet törölni. -
#1106 ok sry -
#1105 Most voltam public szerveren Brnoban 28 emberrel, mindent majdnem maxon felejtettem, de semmi akadás, legalábbis a GTR2-höz képest. persze az időjárás száraz volt.
Azt meg tudná mondani valaki, hogy miért diszkvalifikált a program, amikor a felvezető kocsi (mert volt) után elindultam? Pontosabban kaptam egy stop and go-t. fasza. Direkt megvártam, amíg elindul, meg mások is bemozdulnak, erre a bünti. persze amikor nem álltam ki, azonnal berakott a boxba. -
#1104 Remélem ez nem nagyon wrz max az eleje. -
#1103 A lassu felfogasuaknak: "A release neven kivuli, minden egyeb warezzal kapcsolatos hozzaszolast torlom (honnan, mikor, mennyiert, miert nem, milyen gyorsan, stb.)!" A SPOIREL is ugyanugy foglalja a helyet, vagyis del... -
#1101 bitang jó ha megy!
(remélem van vmi kód is steamhez) -
#1100 A játék update-eket le lehet külön szedni valahonnan? -
LeePí17 #1099 sőt megy neten is -.- -
#1098 végre lessz mivel jáccanom,lan van benne ugye? -
LeePí17 #1097 [Nos, a game elindul, télleg dob inditásnál hibaüzit, semmi gond, viszont, bugos mint állat..nálam
2500+ Barton 2g ram 6600GT lazán futkerál (by Secu) ]
bocs alex..ez a verzió megy -.-
viszont indításnál hibaüzi...de hanyagolható.. -
#1096 nem hát, csak rontottam a levegőt
az info-t meg köszi -
#1095 jó akkor nem írok semmitpedig ez nem warez volt,na mind1 -
#1094 Latom, meg mindig nem tiszta, akkor megegyszer: Az release neven kivuli, minden egyeb warezzal kapcsolatos hozzaszolast torlom (honnan, mikor, mennyiert, miert nem, milyen gyorsan, stb.)!
Nem a warez ellen vagyok, hanem a topic vedelmeben;) -
#1092 A link beszurasat nem engedtem meg, foleg nem ha fizetos oldal:) raadasul, az elozo verzio is ugy volt fent az oldaladon - ami fizetos - hogy tudtad, nem mukodik. Vagyis, nem kell hozza sok esz, es meg is igy is masodpercek alatt meg lehet talalni a linket;))
Es mielott, meg en lennek a gonosz: az SG forum szabalyzata egyertelmuen elorirja a reklamok torleset. -
LeePí17 #1091 nyugalom..a gtr2ben is elég sűrün előferdült... -
#1090 Voltam azon a kevés szerveren, ami van még online, mit mondjak...ennyi idiótát és szerencsétlen embert/gyereket/kölyköt még nem láttam....
Az hagyján, hogy levágják a pályát, de mindegyik arra megy, hogy kilökjön a pályáról. Felvezető kör után be akarok állni a helyemre, erre az egyik belémjön hátulról teljes erőből. Biztosan azt hitte, repülőrajt lesz. -
#1089 Szerintem, minden gepet ki tud fektetni;) -
#1088 szerintem teljesen jó, hogy full licenszelt stb...online stb...mindenki ilyenekre vágyik...aki kicsit is szeret komolyabban autókázni, kormánnyal pc vagy konzol előtt
az én gépemet úgyis kifekteti:) -
#1087 De nem is a szepsege az elsodleges;) De azert csunyanak sem mondhato:)