5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#1227 Csak a warezzel es az azzal kapcsolatos dolgokkal van gond, a tobbivel nem tudok mit kezdeni;) Ha valaki nem kepes ertelmesen fogalmazni, irni, olvasni, vagy egyszeruen csak hulyesegeket kerdez, azt nem torlom/torolhetem. Csak ha mar rendszeresen szorja a topic-ot az okossagaval. -
david508 #1226 hát de ez is fontos lett volna mert lehet hogy nem csak én vagyok ilyen problémákon. -
Pitti #1225 Azért amit benne hagysz annak is csak a fele értelmes, szal dönts szubjektíven... -
#1224 A következő két probléma a warez miatt van , vagy csak bug , amit már esetleg patch-eltek:
a tükörben fordítva van a kép,
a lámpa fénye nem világít meg semmit .... -
#1223 Szivesen.
Leirtam tobbszor, a banner alatt is kint volt, ha ebbol nem ertetek, akkor ez van;)
Bejon avalaki, akit a JATEK erdekel, lat ~100 uzenetet, amibol max 10 ami "ertelmes", vagy legalabis hasznosan kapcsolodik a programhoz;( -
david508 #1222 kösszi nagyon alex. nem igaz hogy ilyen vagy baszod. -
#1221 Latom lama gyules volt, majdnem 80 uzenet;) -
#1220 Ja értem de ez mért lett így kitalálva...
Quic Race-nél is lehet?? -
david508 #1219 nem autómata/manuális vanem a versenyhétvégén kell a váltót állítani a garázsban -
#1218 Nem úgy értettem... Az autó beállításainál kell átállítani a fokozatokat. -
#1217 Nagyon vicces akkor is megal 6-osba 210-nél ha manuális ha automata.... -
david508 #1216 hy. szerintetek ez a gép viszi:
2800mhz Celeron, 512mb ram, Ati radeon 9250 pro 128mb. a Gtr-2-tőt elbírta lowon 25-30 kocsival Norisringen. -
#1215 Be kell állítani a váltót. -
#1214 Ez mért van,hogy minden autónak a max sebessége 210km/h és utánna csak "rinyál a motor" :D ?? -
#1213 hÁT VERJEN MEG AZ ISTEN, DE ÉN NEM TUDOK MEGBARÁTKOZNI EZZEL A BELSŐ NÉZETTEL :(((((((
sZÉGYEN SZEMRE MOTORHÁZ-TETŐ-NÉZETBEN MENTEM :))) -
#1212 Nekem minden maxon és 1024x768-ba nem szaggat.Vagy gyenge a géped vagy cserélj drivert. -
jui #1211 Valaki válaszoljon már!
Hogylehet az AI pilotát? -
#1210 Nekem nem eredeti még is tudok neten vele nyomulni :) és nem hamacin keresztül.Amúgy jó kis game kicsit könyebb is mint a GTR2 azért mondom,hogy könyebb mert billel játszom és úgy alapból qurva nehéz szerintem főleg a Gtr2 :D -
jui #1209 AI pilotát hogy lehet bekapcsolni? -
#1208 Saját screenshotok -
GPx8 #1207 Nekem is időnként beszaggat de úgy, hogy pl. a garázs menüpont hülyén jön be, nem látszódik az autó alapja és a szövegek is egymásra kerülnek. Ez általában akor jön elő, ha gyors versenyből megyek verseny hétvégébe. Nem értem, szerintem ez a warez sajátossága, lehet, hogy ilyenkor keresi a steam cuccokat... -
#1206 a tököm kivan ezzel a játékkal
low grafin is szaggat meg 640x480 16bit-es felbontásban -
#1205 -
#1204 Lehet , asszem jobb alul van a gomb... -
#1203 Bajnokság lesz az asclubon is. Teljesen valósághű szabályokkal:D És nem arról fog szólni, hogy ki milyen elegánsan tudja elengedni a másikat:)
-
#1202 Az, csak kimaradt egy vessző :D -
GPx8 #1201 A gyors versenynél nem lehet állítani a körök számát?
Másik kérdésem, hogy verseny7végén a kvalifikációból (megunva azt) nem lehet átlépni a versenybe? -
#1200 Ha nem szaggatna lehet, hogy másképp vélekednél;)
#1198: Nálam nincs ilyen probléma... -
#1198 Akinek eredeti van, és már frissített, annak is fordított képet mutat a tükör ??? Mert nálam fel van cserélve benne a jobb meg a bal oldal :))))) -
JohnnieWalkerX #1196 Valaki mondja már el pls miért akad és miért vannak grafikai hibák nekem a játékban?pls help -
#1194 Alex?
Ha beraknék egy autóhoz egy nem kódolt aud. file-t az működne még attól ?
Persze majd megnézem este , csak hátha tudod , és megspórolok egy kis felesleges munkát :)))) -
Szabi1991 #1191 nekem alap grafon is szaggat :(
nekem annyira nemtetszik a játék , de a kocsik meg pályák jőhetnének a GTR2 be :) -
#1190 ok kösz -
#1188 Ez kérdés? Vagy mi ? :))))) -
#1187 Na jó én befejeztem :))))
Ne írjatok több privit mert az én türelmem is véges :))))))
Nem igaz , hogy nem lehet rájönni, vagy kicsit visszaolvasni, keresgélni .... -
#1184 Nem tudom mi hiányzik belőle? -
Nem úgy értettem ! :))))
Nem a GTR2-höz hasonlítom, hanem semmihez sem hasonlítva sem a legjobb : egy kicsit itt lehetne jobb egy kicsit ott....Egy tuti : Lotushoz képest kismiska, és nem azért mert gyengébbek az autók ... -
#1181 A hangokkal nem az a gond, hogy nem szakad szét a fejeden a füles mint egy GT autóban, hanem effektgyenge, lehetne jobb és reálisabb mint a GTR2ben hallható... szvsz. -
#1180 Önmagához képest??? Önmagát hasonlítod önmagához?? Elég paradox dolog, de nekem mindegy.....ha nem tetszik, hát nem tetszik, pontosan ezért mondtam anno, hogy én, vagy más, hiába áradozik egy játékról, hiába dícséri fel a játékélményt, ha valakinek nem tetszik, nem is fog. Persze ez fordítva is igaz. -
#1179 A fékeken kívül semmi bajom a fizikával, azt meg meg lehet szokni ..
A hang nyilván nem olyan mint egy GT autónál, de ezek olyan kis gagyik, mégha minden meg is van benne :)))) Minha valami szintetikusan előállított hangok lennének . Hallgasd csak meg a honlapon lévő hangokat , bár talán te többet halottál élőben is :))))
A legnagyobb bajom az a fülke-nézet, nagyon nem tetszik nekem: sötét és valahogy nagyon lehetetlen helyen ülök akárhogy is állítom be :((((
Azt meg mindenki tudhassa , hogy alapvetően én is ezeket a lassabb autókat szeretem ....
Fizikáról még annyit, hogy manual-kuplungnál is megy az auto-blip ....Nem kellene ...