5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#1277 Akkor egy új kártyát kell vennem.Geforce 6600-t néztem 256mb 4xAGP. -
Ádám000015 #1276 ok kösz -
#1275 Semmit:) A internet nem csak letoltesre valo;)) A Microsoft oldalan keresd ezt (MiniDumpWriteDumo) es kezdj el olvasgatni;)
Vagy egyszeruen Win install... -
Ádám000015 #1274 ÉS itt mit töltsek le www.microsoft.com???:S -
#1273 Miért ne lenne az?:), 9550=> x1XXX-ig teljes dx9... -
JohnnieWalkerX #1272 Oké megprobálom.kösz
-
#1271 Az ATI-kat nem ismerem, de ha nem hardware-bol DirectX 9 kompatibilis, akkor lehetnek problemak. Vedd lejebb a grafikat, foleg az arnyekokat, tukrozodest. -
#1270 A MiniDump a rendszer hibaknal a memoria tartalmat hivatott kiirni. www.microsoft.com vagy friss install. -
JohnnieWalkerX #1268 ATI 9600 PRO -
#1267 - Milyen videokartyad van?
- Minden hatterben futo programot allts le (tuzfal, virusirto, web, levelezes, chat, stb.) -
Ádám000015 #1266 Az eljárás belépési pontja (MiniDumpWriteDumo) nem található a DLL-ben (dbghelp.dll) Mit csináljak???:-( -
JohnnieWalkerX #1265 VAlaki pls segítsen csak minimumon megy a game!!! Ha feljebb vesszem egyből akad és grafikai hibák lesznek!!! A GTR 2 vel nem volt semmi gond, meg a gépen is tuti bírja!Valaki vegyen fel MSN-en vagy írja le ide hogy kell megcsinálni!([email protected]) -
Debilon #1263 asszem dx9-es, de egy nagy rakás ..... ebben az üzemmódban..
egy jobb Ti4200 is megszorongatja általában:DDD -
#1261 Hát a gef.5200-el lesz a baj.Nem directx9-es kari ha jól tudom és talán azért. -
#1260 az 1700+-om fut 1800+-on :D
Neten még nem próbáltam, de valószínű a join lagg a gyenge gép, meg a warez update hiányosságai miatt lehet. -
LeePí17 #1256 az 1800+od menyin fut?4xAGP?
nekem 800x600ban mediumon néha mikor vki csatlakozik megáll 1mpre...vagy filmszakadás..mintha 10m-t úgy tettem volna meg mintha vezettem volna.. -
#1255 A jatekon belul:
Options/Visual Settings/Rear View Mirror -
#1254 És hogy lehet belőle előcsalni? A plr-t megnéztem, de itt csak nagyon sok krix-kraxot találtam benne. -
#1253 Nem tapasztaltam ilyet... -
#1252 De van!
-
#1251 Hát srácok nálam remekül fut eddig. Csak pár kört mentem igaz, de egy rajt erejéig kipróbáltam a versenyt is és ott sem volt laggolás. Egyébként az akadásra sokszor nem a graf levétele a megoldás. Ezt abból is láthatod, hogy teljesen leveszed és még mindig szar. Ienkor valamilyen HW-SW összeállítás lehet a ludas sztem.
800*600-ban játszok vele, 4XAA-val, mediumon, ahogy rfactorral is és szépen fut eddig. KOnfigom 1800+, 6600gt(4X AGP)!, 512 ddr333, tehát nem egy erőgép. Persze majd még tesztelgetem és leírom, hogy télleg jól fut e mindenhol. -
GRomeo #1250 Tesztelem ahogy birom nekem biztos hogy bejön a game főképp a Lacetti miatt is!.Persze nem 1 gtr2!Azért azt nem értettem,hogy választott motorháztető nézet hova tünt?!Ugyanis az első inditáskor még megvolt a második után már nem tudtam választani.Ezt nem értettem!Most ujra telepitem. -
#1249 Ebben nincsen virtuális tükör? Mert ami alapból van abból nem sok minden látok hátrafele. -
Pitti #1248 Azért az vicces, hogy a belső nézet csak a B oszlopig van modellezve. TrackIR-t használok, és néha néha meg szoktam nézni hogy hol van mellettem a kolega.
És elég illúzióromboló, hogy egy fél autóban ülök :)
-
Szabi1991 #1246 www.sg.hu Szerver , Gyertek Bátran :) -
tzsoltika #1244 tudom, de nem gondoltam volna, hogy még ide is kiteszik, láttam a borítón a logót, meg minden, csak eszembe se jutott volna, hogy még ilyen is lesz benne, én vagyok az meg hogy nem gondolkodok! -
#1241 Problad meg, nem neztem mit csinal az utolag bepakolt file-okkal. -
#1240 1. Nem erdekel mennyit szedsz ki az emberekbol...
2. #1130. Olvass vissza szindroma...
3. A NFO kotelezo olvasmany ha warezolsz! Foleg, ha warezt adsz el!! Ebbol is latszik, hogy a warez tarsadalom szintvonala milyen melyre sulyedt...:/ -
#1239 Szerinted megpróbáljam, vagy eleve hülyeség ? :))))
#1194 -
#1238 Szerzodesben vannak;) Sot, ha neztel WTCC versenyeket a TV-ben, akkor minden futamon reklamoztak a jatekot, autokon, plakatokon, a reklamblokkokban leadtak a neten is megtalalhato bemutato filmet, stb. -
#1237 1.nem szedek be ennyit XD
2.Törölve lett már nagyon rég
3.Nincs egész nap foglalkoznom szaros nfo-al -
#1236 Ahogy egy ismerősöm mondaná: javaslom az építőkockát.... -
tzsoltika #1235 Huu! Na nehogymá az Eurosport logo is ki legyen téve, mikor visszajátszasz valamit?! De zsír! -
#1234 sorry,nem láttam azt -
#1233 Hihetetlen vagy basszus;)))
XXX mennyisegu penzt szedsz be a warez oldaladrol, eloszor a NEM MUKODO verzioert, utana a masikert is, de arra meg keptelen vagy, hogy legalabb a hozzaadott NFO file-t elolvasd?!
Szerinted, ez most kit minosit?! -
#1232 Az NFO mire való ???
Sőt ha visszaolvasnál , még a magyar fordítását is megtalálnád !
( Inkább válaszolgatok nekik, így legalább megszűnik a sok hülyeség ...) -
#1231 Valakinek rajtam kívül kiír hibaüzit kilépéskor?ezt elöbb mé kellet törölni????hm... -
david508 #1230 na jó akkor szerintem felesleges itt tovább baszogatni. inkább maradok a GTR-2nél. 100x jobb ahogy itt halottam az egyes szólásokat. na további sikert.csá -
#1229 128-as fx5200-as kártyám van,driver frissítés megvolt de nem változott.Amugy meg kétlem h gyenge lenne a gépem 2.4mhz ,1gb ram. -
Zealot #1228 Helló!
Nem tudom másnak nem zavaró-e, hogy az autó már kis sebességnél is alig képes elfordulni a kanyarban és ha már lemegyek a fűre akkor teljesen irányithatatlan és egyenesen neki megy a falnak
A másik dolog a szaggatással van, hogy olyan értetlenül szaggat be, úgy megugrik az autó v mi... A gépem: A64 3200+, 1GB RAM, 6600GT