The Secrets of Da Vinci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demóban az elsõ éjszaka eseményeit játszhatjuk végig, amikor is Leonardo Da Vinci irodájába kell bejutnunk. A The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript eddig több helyen is igen pozitív értékeléseket kapott, így akinek megtetszik a játék, az a készítõk oldalán már be is szerezheti a programot.
THE SECRETS OF DA VINCI: THE FORBIDDEN MANUSCRIPT
(Demó - 365,26 M😎"
forrás: www.gamestar.hu
www.gportal.hu/bioshock
A pincébe az ágyuval érdemes foglalkozni????
Elõre is köszi a segit-get!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hihetetlen alreg azért van hogy a photoshop phénteket bannolva is tudjam kezelgetni.
kaptunk infot tõled 😄 juhhéj!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn