673
Rayman: Raving Rabbids
  • Cat 02 #353

:)
  • tototto
    miután feltelepítetted jobb alul az óra mellett jobb gombbal klikk
    - ott virtual cd/dvdrom
    - aztán device0( ha csak egyvan persze :) ) --> mount image
    - itt kikeresed a RaymanRR.mds -t
    és ennyi persze a yasut mindenképp inditsd el mert összeférhetetlenséget mond a drága :)
    üdv
  • tototto
    igen mindig inditod előtte a yasut
    és mint régebben irtam a logitech rumblepad 2-mel játék alatt nem akart együtt működni a crackel
    a yasu+maxiimage párossal az is tökéletesen működik :)
    szal a cracket senkinek se ajánlom
  • Gideon Wieth
    thanks
  • Fantos
    na megtalálták az első hibát a game-ben wii-re:nagyon nagy véletlen lehetet megtalálni
  • Fantos
    izé nem megy a mountolás nemértek daemon tool-hoz valaki segítene?
  • Fantos
    és akkor ha ezt mind emgcsinálom akkor simán csak indítotm a játékot vagy mindíg elöte Yasut kell?
  • tototto
  • Gideon Wieth
    nem lehet tenni valmit az ellen hogy ne vonja le a pontokat ? lehetetlen igy tovább menni a kocsis résznél hogy 115ről leugrik 90vere
  • musha
    ha valaki esetleg hasonló parákkal küzködne:
    a monitornak felraktam a saját, rendes driverét, és yasu+maxi image-el megy.
  • Fantos
    youtube-on kisezer videóban üvölt kisezer nyúl csak van egy amit valaki ki tudna szedni
    karácsonyos üvöltések:
    nyuszik a fán
    Na ebből szerintem ki lehet szedni:
    Tökfejes nyuszi
  • RocKY2
    Ha esetleg találnál feltétlen küld el a priviben vagy itt a közösben a linket. Hálás köszi :D
  • Miguel125
    Nagyon vad játék lett, a táncolós részek igen jóra sikerültek. Kéne belőle kiadni egy OST-t. :D A nyúlüvöltés meg fergeteges, valahonnan be kell szereznem egyet, sms jelzőnek nagyon király lenne. :D
  • tototto
    szerintem kevés neki a ram, és ha elfogy akkor belassul, utánna megpróbálja egy idő után felszabaditani a memóriát és ujra gyors lesz, aztán megint elfogy
    legalábbis szerintem
  • Kmarha
    igen azt gondoltam :D csak érdekelne miért csinál ilyent és hogyan lehet rajta segiteni
  • Fantos
    a ön gépében van a hiba
  • Kmarha
    nekem elindul játszok is vele, piszok jó. De van egy kis bibi. Valami hibádzik, mert a játék hol belassul, hol begyorsul, de nagyon. Álltalában ezzel nem lenne gond, de a táncolos feladatoknál nagyon meg tud izzasztani. Se a grafika se a felbontás változtatása nem segitett. Laptopon játszom, ilyesmi előfordult a fifával is. Ez ellen vaj lehet mit tenni?
  • RocKY2
    A játék mappájában van egy videos mappa ott van az összes videó! :D
  • musha
    arra lenne valakinek ötlete, ha nem megy se crack-el se crack fix-szel, se maxi image + yasu kombóval, se plug and play monitorral?
    (a megvételen és a peccs váráson kívül)
  • h3lls
    Haliho!
    Én végigtoltam a game story módját, meg az első bónust és a videó amit a bonusért kapok kiba jó :)) Megnézném a többit is de mind 17et lusta vok kifarmolni :) Nemtudtok hozzá egy normális fullos savet vagy vmi unlockert bármit amivel meg lehet nézni azokat? Gamecopyn szinte csak használhatatlan trainerek meg save van gúgli sem volt a barátom. Esetleg vki?
    Thc
  • tototto
    na akkor leirom ha valaki nem vágja :)
    gamecopyworld.com-ről kell leszedni
    Rayman: Raving Rabbids [MULTI6] No-DVD/Fixed Image #2 <-ezt
    meg a yasu 1.05-t
    a letöltött kisrart kicsomizni a benne levő mdst bemountolni daemonba aztán yasut elinditani utánna elrejti virtuális és fizikai meghajtókat a védelem elől, aztán inditani játékot, ha befejezted ujra elinditod yasut az visszaállitja a meghajtókat a régi állapotukba
    röviden ennyi
  • Fantos
    ugye szar a crack a maxigame az valami emu?
  • nagykispeter
    Hát elég nehéz,de túl is szárnyalja a pontokat.
  • Cat 02 #330
    azt meg nem tom h kell :D
  • tototto
    csak egy picit kellett volna csak visszaolvasni 325. hozzászólás
  • Cat 02 #328
    baszus
    szerezz 51k pontot h baxogatod a nyulat
    megvan 1 k leeseik az 50k súly és lesz 42k -.-
  • Cat 02 #327
    aki ne látta volna
  • Fantos
    köszönjük tototto ezzel sokat segítetél az embereknek :)
  • tototto
    na skacok rájöttem probálgatás után csak a crackesel von le pontokat, ha yasut meg maxiimaget használom akkor nem von le pontot sehol :D
    na szóval itt a megoldás aki szeretne minden feladatot megcsinálni csak a levonások miatt enm tudott
  • Fantos
    Azthittem ha leyírom ezt az elméletem hülyeségnek fogják tartani de ha már volt ilyen akkor minden bizonyal az lessz a gond
  • bogyo999
    vagy ha nem a patch a megoldás, akkor egy új nvidia driver kéne :(
  • bogyo999
    Inkább az nvidia-s kártyákkal lehet a gond, vagyis gondolom a driverrel,
    vag ilyesmi.Karácsonyra összeraktunk egy gépet Geforce 7600GS kártyával.
    Azon nem megy a játék, de a FIFA 07 is akadozik.Többi játék tökéletes.

A másik gépen egy ATI Radeon 9550GE van, azon megy a játék hiba nélkül.
    Én cáfolom, az Nforce-os tévhitet, mert mind2 Nforce-os alaplap, csak a
    régi Nforce2-es míg az újabb Nforce3-as.

Én is várom, a patch-t, mert leginkább a másik a húgom gépe, de azért
    végülis örülök hogy megy egyáltalán!!! :)
  • tototto
    és te crackessel játszol vagy maxiimagel vagy eredetivel, vagy hogy?
    és pl a fanyuszi kirakásnál se vont le pontot?
  • kicsirobi
    Én megcsináltam a 50k súlyos pályát,ráadásul úgy,hogy csakis kaktuszukat szedtem fel,vagy pedig csak gereblyét.Ha ezt megtudod csinálni,akkor többet is elérsz,mint kéne.
    Én most a szellemes részt nem tudom megcsinálni,az tényleg nehéz.Azt mondja,hogy kerüljem ki 22 mp-ig de 25mp-nél is azt mondja ,hogy Try again.
  • tototto
    de akkor gondolom nem vont le pontot azért sikerült :)
  • Seth
    "nem hiszem hogy egy kontrollerrel jobban lehetne pl forgatni és összerakni a sötétben a fababát" - hát ps2-n egy aprónyi gondot sem okozott ez a feladat
  • bon
    Én is így érzem.
  • tototto
    most is van egy feladat amikor a nyuszit kell csapdákba belevezetni és a végén ráesik egy oriási suly ami 50.000 pontot ér, deha vége itt is levon pontot és az 50ből kb 40et ad, tehát a feladatot nem lehet megcsinálni
    egyre inkább azt érzem ez egy másolás elleni kis bug amit direkt beleépitettek a játékba hogy levonjon pontokat, ti nem igy érzitek?
    pláne hogy ha beleveszem hogy fiatal korosztálynak készült a játék és nem hiszem hogy egy kontrollerrel jobban lehetne pl forgatni és összerakni a sötétben a fababát
    szerintem olyasmi másolásvédelem lehet mint a settlers3nál volt régen hogy a kovács disznót "gyártott"
    van itt olyan aki eredetivel játszik és nála is tapasztalhatók ezek a pontlevonásosdik?
  • watto
    hali
    na ugye mondtam hogy 2feladatnál a 4ből sötét volt a kép.
    na 3feladatot megcsináltam,kinyílott a kapu de a +feladatnál(a wcpumpa lövősnél)is sötét a kép amit kép nálkül lehetetlen megcsinálni.(asszem megvárom a patch-et)
  • tototto
    na pont ez az én gondom is :D