673
Rayman: Raving Rabbids
-
Cat 02 #353
:) -
#352 miután feltelepítetted jobb alul az óra mellett jobb gombbal klikk
- ott virtual cd/dvdrom
- aztán device0( ha csak egyvan persze :) ) --> mount image
- itt kikeresed a RaymanRR.mds -t
és ennyi persze a yasut mindenképp inditsd el mert összeférhetetlenséget mond a drága :)
üdv -
#351 igen mindig inditod előtte a yasut
és mint régebben irtam a logitech rumblepad 2-mel játék alatt nem akart együtt működni a crackel
a yasu+maxiimage párossal az is tökéletesen működik :)
szal a cracket senkinek se ajánlom -
#350 thanks -
#349 na megtalálták az első hibát a game-ben wii-re:nagyon nagy véletlen lehetet megtalálni -
#348 izé nem megy a mountolás nemértek daemon tool-hoz valaki segítene? -
#347 és akkor ha ezt mind emgcsinálom akkor simán csak indítotm a játékot vagy mindíg elöte Yasut kell? -
#346 #325 -
#345 nem lehet tenni valmit az ellen hogy ne vonja le a pontokat ? lehetetlen igy tovább menni a kocsis résznél hogy 115ről leugrik 90vere
-
#344 ha valaki esetleg hasonló parákkal küzködne:
a monitornak felraktam a saját, rendes driverét, és yasu+maxi image-el megy. -
#343 youtube-on kisezer videóban üvölt kisezer nyúl csak van egy amit valaki ki tudna szedni
karácsonyos üvöltések:
nyuszik a fán
Na ebből szerintem ki lehet szedni:
Tökfejes nyuszi -
#342 Ha esetleg találnál feltétlen küld el a priviben vagy itt a közösben a linket. Hálás köszi :D -
Miguel125 #341 Nagyon vad játék lett, a táncolós részek igen jóra sikerültek. Kéne belőle kiadni egy OST-t. :D A nyúlüvöltés meg fergeteges, valahonnan be kell szereznem egyet, sms jelzőnek nagyon király lenne. :D -
#340 szerintem kevés neki a ram, és ha elfogy akkor belassul, utánna megpróbálja egy idő után felszabaditani a memóriát és ujra gyors lesz, aztán megint elfogy
legalábbis szerintem -
#339 igen azt gondoltam :D csak érdekelne miért csinál ilyent és hogyan lehet rajta segiteni -
#338 a ön gépében van a hiba -
#337 nekem elindul játszok is vele, piszok jó. De van egy kis bibi. Valami hibádzik, mert a játék hol belassul, hol begyorsul, de nagyon. Álltalában ezzel nem lenne gond, de a táncolos feladatoknál nagyon meg tud izzasztani. Se a grafika se a felbontás változtatása nem segitett. Laptopon játszom, ilyesmi előfordult a fifával is. Ez ellen vaj lehet mit tenni? -
#336 A játék mappájában van egy videos mappa ott van az összes videó! :D -
#335 arra lenne valakinek ötlete, ha nem megy se crack-el se crack fix-szel, se maxi image + yasu kombóval, se plug and play monitorral?
(a megvételen és a peccs váráson kívül) -
h3lls #334 Haliho!
Én végigtoltam a game story módját, meg az első bónust és a videó amit a bonusért kapok kiba jó :)) Megnézném a többit is de mind 17et lusta vok kifarmolni :) Nemtudtok hozzá egy normális fullos savet vagy vmi unlockert bármit amivel meg lehet nézni azokat? Gamecopyn szinte csak használhatatlan trainerek meg save van gúgli sem volt a barátom. Esetleg vki?
Thc -
#333 na akkor leirom ha valaki nem vágja :)
gamecopyworld.com-ről kell leszedni
Rayman: Raving Rabbids [MULTI6] No-DVD/Fixed Image #2 <-ezt
meg a yasu 1.05-t
a letöltött kisrart kicsomizni a benne levő mdst bemountolni daemonba aztán yasut elinditani utánna elrejti virtuális és fizikai meghajtókat a védelem elől, aztán inditani játékot, ha befejezted ujra elinditod yasut az visszaállitja a meghajtókat a régi állapotukba
röviden ennyi -
#332 ugye szar a crack a maxigame az valami emu? -
#331 Hát elég nehéz,de túl is szárnyalja a pontokat.
-
Cat 02 #330 azt meg nem tom h kell :D -
#329 csak egy picit kellett volna csak visszaolvasni 325. hozzászólás -
Cat 02 #328 baszus
szerezz 51k pontot h baxogatod a nyulat
megvan 1 k leeseik az 50k súly és lesz 42k -.- -
Cat 02 #327 aki ne látta volna -
#326 köszönjük tototto ezzel sokat segítetél az embereknek :) -
#325 na skacok rájöttem probálgatás után csak a crackesel von le pontokat, ha yasut meg maxiimaget használom akkor nem von le pontot sehol :D
na szóval itt a megoldás aki szeretne minden feladatot megcsinálni csak a levonások miatt enm tudott -
#324 Azthittem ha leyírom ezt az elméletem hülyeségnek fogják tartani de ha már volt ilyen akkor minden bizonyal az lessz a gond -
bogyo999 #323 vagy ha nem a patch a megoldás, akkor egy új nvidia driver kéne :( -
bogyo999 #322 Inkább az nvidia-s kártyákkal lehet a gond, vagyis gondolom a driverrel,
vag ilyesmi.Karácsonyra összeraktunk egy gépet Geforce 7600GS kártyával.
Azon nem megy a játék, de a FIFA 07 is akadozik.Többi játék tökéletes.
A másik gépen egy ATI Radeon 9550GE van, azon megy a játék hiba nélkül.
Én cáfolom, az Nforce-os tévhitet, mert mind2 Nforce-os alaplap, csak a
régi Nforce2-es míg az újabb Nforce3-as.
Én is várom, a patch-t, mert leginkább a másik a húgom gépe, de azért
végülis örülök hogy megy egyáltalán!!! :)
-
#321 és te crackessel játszol vagy maxiimagel vagy eredetivel, vagy hogy?
és pl a fanyuszi kirakásnál se vont le pontot? -
kicsirobi #320 Én megcsináltam a 50k súlyos pályát,ráadásul úgy,hogy csakis kaktuszukat szedtem fel,vagy pedig csak gereblyét.Ha ezt megtudod csinálni,akkor többet is elérsz,mint kéne.
Én most a szellemes részt nem tudom megcsinálni,az tényleg nehéz.Azt mondja,hogy kerüljem ki 22 mp-ig de 25mp-nél is azt mondja ,hogy Try again. -
#319 de akkor gondolom nem vont le pontot azért sikerült :) -
#318 "nem hiszem hogy egy kontrollerrel jobban lehetne pl forgatni és összerakni a sötétben a fababát" - hát ps2-n egy aprónyi gondot sem okozott ez a feladat -
#317 Én is így érzem. -
#316 most is van egy feladat amikor a nyuszit kell csapdákba belevezetni és a végén ráesik egy oriási suly ami 50.000 pontot ér, deha vége itt is levon pontot és az 50ből kb 40et ad, tehát a feladatot nem lehet megcsinálni
egyre inkább azt érzem ez egy másolás elleni kis bug amit direkt beleépitettek a játékba hogy levonjon pontokat, ti nem igy érzitek?
pláne hogy ha beleveszem hogy fiatal korosztálynak készült a játék és nem hiszem hogy egy kontrollerrel jobban lehetne pl forgatni és összerakni a sötétben a fababát
szerintem olyasmi másolásvédelem lehet mint a settlers3nál volt régen hogy a kovács disznót "gyártott"
van itt olyan aki eredetivel játszik és nála is tapasztalhatók ezek a pontlevonásosdik? -
#315 hali
na ugye mondtam hogy 2feladatnál a 4ből sötét volt a kép.
na 3feladatot megcsináltam,kinyílott a kapu de a +feladatnál(a wcpumpa lövősnél)is sötét a kép amit kép nálkül lehetetlen megcsinálni.(asszem megvárom a patch-et) -
#314 na pont ez az én gondom is :D