Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na kipróbáltam az elõbb emlitett gépen és ott is tök ugyanez a hiba (pedig ott egy ezeréves daewoo monitor van amit felse ismer a winfos és alapértelmezettnek látja mindig)
mostmár nem értem
kezdem unni hogy ez a nyamvadt játék itt keménykedik velem
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.
S Gyusz most már Plug and Play van kiírva s nem a monitor pontos neve.
Szóval én gépem valóban nagyon nem akarja az igazat. :((
nekem 93.71es drivervan fent
na megyek kipróbálom másik géppel ha ott megy megõrülökbár a 160mega sd ram miatt sztem nemfog :D
ha megy 1.2es celeronnal 160mega sdrammal geforce2mxel megyek másik géphez :D
amugy csibe neked milyen vidkarid van meg procid lehet valamire allergiás ez a rayman
:D
Nekem sincs változás uninstallal.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Kattintsatok jobb gommbal az asztalra -> Tulajdonságok -> Beállítások fül -> Speciális -> Monitor fül -> Tulajdonságok -> Illesztõprogram fül -> Visszaállítás -> OK
Remélem elég részletes volt.
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=flt-rrr!rar.html
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a következõ történt, már nem kell a yasu, meg semmit bemountolni daemonba, szal elvileg ezt ha az ember feülirja és inditja a játékot mennie kéne, de ugyanugy hibát észlel és leáll a jade_enr.exe ahogy az eredeti a yasuval meg a maxiimagel, tehát lehet ujra raknám xpt menne már, de egy játékért ujra nem huzom a gépet
tehát valószinû télleg akinek eddig hibával leállt a játék, annak nemis fog menni még az eredeti se , majd talán ha kijön egy peccs, már csak azt sajnálom aki megvette eredetiben és annak csinálja ezt :S
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Feldobtam az indításhoz a cuccokat!
3mb az egész!
MDS filet bemountolod a Daemon tools 4.08-ba!
YASU 1.05-öt elindítod
Játék indul!
Sok szerencsét,nálam szépen mûködik!
Amúgy nekem elindult,no problem!
System Requirements:
Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® IV or AMD Athlon" class processors (2.5 GHz Pentium IV, AMD Athlon or better recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Video Card: 64 MB DirectX® 8.1-compliant video card (128 MB video card recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 8.1-compliant sound device
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
CD-ROM: 8x CD-ROM or better (32x or better recommended)
Hard Drive Space: 1.5 GB
Peripherals: Keyboard and mouse, Windows-compatible gamepads
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce" FX /6/7 series
ATI® Radeon® 9000/X series
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.