Rayman: Raving Rabbids

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Na csakhogy tiszta legyen, Monitor Plug&Play, Nvidia legfrissebb driver s NEM INDUL...Asszem mai napra minden remény eloszlott...Hihetetlen.

Akkor passz, nem tudom, hogy mi lehet a gondotok, frissítsetek minden drivert a legújabbra, és esetleg vegyétek le a Képernyõ-frissítési gyakoriságot 60 Hertz-re, hátha. Egyébként kiír valami hibaüzenetet?

tototto
nem a driver lesz a gond nekem is 93.71es van
na kipróbáltam az elõbb emlitett gépen és ott is tök ugyanez a hiba (pedig ott egy ezeréves daewoo monitor van amit felse ismer a winfos és alapértelmezettnek látja mindig)
mostmár nem értem
kezdem unni hogy ez a nyamvadt játék itt keménykedik velem

Csibe001
Oké szedem lefelé, mindjárt írok, hogy úgy jó e.Pedig sikerült végül elérnem, hogy Plug&Play legyen a monitor, akkor már csak a frissítésben bízhatok.

constantin
Valaki mondana pár szót a játékról hogy mijen lett,vagy/és képet rakna fel belõle.Köszi.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

Próbálj új nvidia drivert feltenni, én 93.71-et használok, nekem is 6600 GT-m van.

Csibe001
Nekem ForceWare84.21 van fent.XP SP2 , lehet ez is számít.
S Gyusz most már Plug and Play van kiírva s nem a monitor pontos neve.
Szóval én gépem valóban nagyon nem akarja az igazat. :((

Most visszaállítás, vagy uninstall, tökmindegy, a lényeg, hogy "Plug and Play monitor" legyen kiírva, ne jelenjen meg a monitor márkája és pontos típusa. Végsõ esetben rakjátok újra a windost, akkor úgyis az alapértelmezett monitordrivert fogja használni.

tototto
na nekem 3000a64 és geforce6600gt lehet a vidkaridriverünkkel van a gond
nekem 93.71es drivervan fent
na megyek kipróbálom másik géppel ha ott megy megõrülökbár a 160mega sd ram miatt sztem nemfog :D

Csibe001
2400+AMD proci, GeForce6600GT vidkari

tototto
pedig szeretnék raymanezni , de pont ez az egy játék nem akarja a szépet :)
ha megy 1.2es celeronnal 160mega sdrammal geforce2mxel megyek másik géphez :D
amugy csibe neked milyen vidkarid van meg procid lehet valamire allergiás ez a rayman

Csibe001
Úgy látom nagyon egy cipõben evezünk s a gépünk nem akar nyuszizni.. :(
:D

Nekem sincs változás uninstallal.

tototto
akkor eltávolitja, de a játék ugyanazt csinálja jade_enr hibát észlel és leáll dumával elszáll :(

Eisenhower
és ha az alatta levõ uninstall gombra kattintotok? nem a visszaállításra?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

tototto
pontez van nálam is a képen :DD

Eisenhower
nekem 765mb van de nekem nem nyafogott semmit

Csibe001
Na, ugyanez nálam is.

Csibe001
Nálam a visszaállításnál, kiírja, hogy nincs biztonsági másolat s elküld a súgóba vagy ha nemet mondok a súgóra akkor nem csinál semmit. :(

tototto
hát én ha a visszaállitásra nyomok ez jön be:
valami 5let?

Szóval akkor a beállítás menete a következõ:
Kattintsatok jobb gommbal az asztalra -> Tulajdonságok -> Beállítások fül -> Speciális -> Monitor fül -> Tulajdonságok -> Illesztõprogram fül -> Visszaállítás -> OK

Remélem elég részletes volt.

tototto
Eisenhower vagy Gyusz mondjétok meg pls hol lehet ezt átállitani, a játék settingsében én csak videoártyát választhatok(nék) mert csak egy lehetõség van a gforce6600gt aztán csokolom :)

Fantos
télleg rossz hogy nemolyan mint az elözõk remélhetõleg a következõ olyan lessz mert jó lenne Ray-el ugrálni dobálni ellent õlni

Eisenhower
gyusz thnx a tippet tényleg megy miután a monitor drivert visszaállítottam plug n play-ra elindult a játék. sztem vmi olyan felbontásba indulna az ubi logoja és ott akad meg az egész vagy nemtudom de lényeg hogy így megy :)

tototto
ezt pontosan hol is kell átállitani?

CRACK:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=flt-rrr!rar.html
pontosan micsináltál ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Akinek fekete képernyõt ad, vagy valami hibát jelez, az próbálja meg az alapértelmezett Windows Plug & Play monitordrivert használni. Nálam is állandóan hibával elszállt, de így már elindult.

RocKY2
Köszönöm Dante ezzel már elindult szépen. Még egyszer köszi.

tototto
köszi hogy feltetted
a következõ történt, már nem kell a yasu, meg semmit bemountolni daemonba, szal elvileg ezt ha az ember feülirja és inditja a játékot mennie kéne, de ugyanugy hibát észlel és leáll a jade_enr.exe ahogy az eredeti a yasuval meg a maxiimagel, tehát lehet ujra raknám xpt menne már, de egy játékért ujra nem huzom a gépet
tehát valószinû télleg akinek eddig hibával leállt a játék, annak nemis fog menni még az eredeti se , majd talán ha kijön egy peccs, már csak azt sajnálom aki megvette eredetiben és annak csinálja ezt :S

Csibe001
Még mindig jobb, mint a pillanatnyi fekete kép aztán hibaüzi.. :(

vazze elindítom a gémet és a jade_enr dolgozik de csak egy pergõ cd van :S

Daemon Toolsal mûxik ?

dante3
link
Ez van abban a könyvtárban,de én nem tudtam mûködésre bírni!
Próbáld ki,hátha nálad megy!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tototto
nforceon azt irja fairlight könyvtárban van a crack aki leszedte töltse fel legyenszives hogy kipróbáljuk hátha menne vele, és nem kéne leszedni az egész játékot ujra

dante3
Sajnálom!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Csibe001
Megpróbáltam ahogy írtad, de sajnos még mindig fekete képernyõ után hibaüzenet. :(

dante3
Ez van meg: Rayman_Raving_Rabbids-FLT

Eisenhower
valszeg neked a clone cd-s verzio van meg :)

dante3
Még csak az elején vagyok,de nagyon gagyi game,sztem!Semmi köze az elõzõ részekhez!Kb.10 éves korosztálynak készült!

dante3
Én letöltöttem a rilizt és nincs benne crack!Vagy csak én nem találtam!

dante3
Indításhoz
Feldobtam az indításhoz a cuccokat!
3mb az egész!
MDS filet bemountolod a Daemon tools 4.08-ba!
YASU 1.05-öt elindítod
Játék indul!
Sok szerencsét,nálam szépen mûködik!

Eisenhower
az FLT rilizbe hogyne lenne crack? FAIRLIGHT mappában megtalálod^^ az más kérdés hogy nem biztos hogy meni fog, de nem crack hiba ha nem megy. ubi forumon is aki megvette eredetibe azoknak is kilép csomo embernek. most várják az ubitol a peccset ami ezt a hibát orvosolja

dante3
Megnyugtatlak,abban sincs crack!<#hehe>
Amúgy nekem elindult,no problem!

tototto
emberek nforceon van van már FLT release szal felvan törve valaki nemtudná csak a cracket feldobni?

Fantos
nekem nem menne mert nicns egerem :,(

Eisenhower
az még nem olyan biztos.... csomo embernek nem megy, pl nekem sem, elindítom fél mp fekete képernyõ majd kilép hibával.....

jeee akkor megy XXD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dante3
Megtaláltam:
System Requirements:
Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® IV or AMD Athlon" class processors (2.5 GHz Pentium IV, AMD Athlon or better recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Video Card: 64 MB DirectX® 8.1-compliant video card (128 MB video card recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 8.1-compliant sound device
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
CD-ROM: 8x CD-ROM or better (32x or better recommended)
Hard Drive Space: 1.5 GB
Peripherals: Keyboard and mouse, Windows-compatible gamepads

*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce" FX /6/7 series
ATI® Radeon® 9000/X series

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.

paszz 1-3 óra múlva lenn lesz és nekem nincs valami jó gépem :S szal ha megy örülök xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dante3
Gépigényrõl lehet tudni valamit?