673
Rayman: Raving Rabbids
  • tototto
    na moast meg ott akadtam el hogy kikellene rakni a fanyuszit a darabokból, majdnem minden 98-99-100% de a pontok csak 640 környékiek, pedig ha összeadom az értekeket amit kidob 760-780 között van és mégse adja meg a 700at ez mitől van, ti hogy cisnáltátok, mindent 100%ra?
    mert az kb lehetetlen szerintem :)
  • Cat 02 #312
    ctrl powa :D
  • bon
    Akkor majd nézd meg a 200 m-ig reptetést.
  • tototto
    én azzal szarakodtam eddig a legtöbbet amikor asszem 100méterig vagy meddig kell elrepiteni a bányásztalicskából a nyuszit
    nem egy egérbarát játék azt megkell hagyni :)
  • Fantos
    videókból tanuld be hogy kell mozgatni a kurzort :P egyébként mi lenne a feladat?
  • watto
    THX mindkettőtöknek!

de felmerült egy kis probléma :P
    asszem 5.napon a 4feladatból 2-nél fekete képernyőt ad
    és kép nélkül lehetetlen megcsinálni::P
    lehet vhogy javítani?vagy előfordult már valakivel ez a
    probléma?
  • Cat 02 #307
    egyik legnehezebb
    1:20:50 ennyivel csináltam emg :D 1:20 tól jó :D
  • tototto
    minél gyorsabban nyomogasd az egér balgombját akkor annál erősebben lövi ki a lét
    az egyik legkönyebb feladat, biztos sikerülni fog :)
  • watto
    hy.
    elakadtam a zsúzlövős izénál :P
    pontosan mit kell csinálni?
    mert én lövöm a narancslevet a szemüvegébe de olyan gyorsan jönek:P
  • Fantos
    olvass kicsit vissza le van írva valahol az gépigény a ubisoft meg elkapkodhata ha ilyen bugok vanna benne vagy csak crackelt verziónál vannak ilyenek vagy nemtom
  • Cat 02 #303
    van
  • watto
    ilyen gépen menne?:
    radeon 9200SE
    2.6 GHz
    512ram
  • watto
    van hozzá crack?
  • Cat 02 #300
    nekem is ugyanott fagyott be =)
  • tototto
    igen, engem jól elszórakoztatnak ezek a dinka nyuszik :)
    most megyek a 3. napra
    bár van benne egy jópár bug
    pl a logitech rumblepad 2mmel az istennek nem akar együtt működni
    felismeri a főmenüben még működik is, meg a játékalatt is behozza a menüt ha megnyomom a gombot hozzá a menüben is működik, de a játékban képtelen mozogni pedig azt csinálom amit mond a betöltőképernyőn, szal marad a billentyű+egér
    meg nem először fordult már elő hogy nem sikerül egy küldetés, és a végén azt mondja hogy sikerült és megvan, a másik hiba ami nem egyszer volt már, hogyha nem sikerül a feladat a végén fogja magát és kiakad, nem jön be a menüse meg semmi, pl amikor narancslét kell belelőni a buvárszemüvegükbe, nekemjöttek kiirta hogy nemsikerült és kész se a menübe nem dobott vissza se a játékba rendesen(tudtam tovább locsolni de a szemüvege nem telitődött narancslével) tehát érdekes
    amugymeg 13%nál járok csak, de jókat ellehet vele hülyülni, ha másért nemis, de a nyulak hangja miatt kikell próbálnod :)
  • Csibe001
    Köszi szépen, de tényleg!! :)
    A hivatalos ubisoft fórumon ezt a témát lezárta egy ubi-s emberke s azt mondta, hogy jelentkezik amint megoldották ezt a problémát, s ez már legalább haladás.Remélem hamarosan lesz megoldás.Bár még mindig úgy vagyok vele, hogy jobb lenne Wii-n jáccani ezt.
    S amúgy tetszik a játék neked?
  • tototto
    na pedig pont neked szerettem volna segiteni ezzel, de ha igysem megy akkor télleg passz :(
    de télleg elég érdekes hogy ilyen hibával kiadnak egy játékot, aki szépen rendben telepit mindent a gépéhez pl monitor drivert az nem tud játszani, ubisoftnél települ winfos aztmár tolják is semmi teszternincs ott aki észrevehette volna ezt a szarvashibát?
  • Csibe001
    Én eddig is így próbáltam s nálam maradt ugyanúgy minden sajnos.Úgyhogy várom a patchet, de köszi a leírást.
  • tototto
    Na sikerült nekem is elinditani végre, aki a visszaállitásra klikkelt és nem tudta megcsinálni, csak a hibakeresőhöz jutott, annak leirom hogy kell igy nekem is sikerült:
    -asztalon jobb gomb -> tulajdonságok
    -beállítások -> speciális
    -monitor -> tulajdonságok -> illesztőprogram
    na most ugye itt a visszaállitásra nem sikerült nekünk (mivel eddig ez volt az alapillesztőprogramunk amit hazsnáltunk a monitorhoz)
    - ezért itt klikk a frissitésre
    -itt a "nem, most nem" -et kell bejelölni Továbbra klikk
    -"Telepítsen listából, vagy adott helyről(haladóknak)" -et kell bejelölni Továbbra klikk
    -"Ne legyen keresés, magam választom ki a telepítendő illesztőprogramot" legyen bejelölve klikk Továbbra
    -És itt megjelenik a hőn áhított Plug and Play monitor, itt ezt jelöljük ki majd tovább, és kész aztán ha meguntuk raymant és törölnénk akár a monitor illesztőprogramjának visszaállításához most már csak klikkeljünk a visszaállitás gombra, és kész.
    Köszönöm annak aki adta a tippet a p&pmonitorbeállitáshoz, és remélem akinek eddig nem ment sikerült segítenem.
    Üdv!
  • RocKY2
    Mindig vannak ezek a pont levonások. Hülye nem tudja mikor miért vesz le de próbálgatni kell.
  • Tatyla
    az egy jó szar feladat én kihagytam...
  • Varja
    Valaki tudna segíteni? Van egy pálya, amikor ki kell rakni a papírnyulat. Van füle, szeme, szája, keze... Elsötétül a képernyő, és olyan irányban kell elforgatni ezeket, és oda kell tenni, ahol sötétedés elött is voltak. Eddig ok. Csak hát már megcsináltam úgy, hogy a 4 testrész mindegyike 195 pont fölött volt a 200-ból, mégis azt mondja a végén, hogy próbáljam újra. Pedig csak 700 pontot ír min. követelménynek, én meg jóval túlteljesítettem. Mi lehet a baj?
  • RocKY2
    Szívesen segítettem :D Nekem is idő volt amíg eszembe jutott.
  • RocKY2
    Ez a mobil verzió jó K310i-re?
  • PIRES92
    hello h kell elinditani a silkroadot????
  • rage
    Nos, csak elindult végül...
    Bejött az "állítsuk a monitort át plug and play-re" trükk.

Viszont, ez azt hiszem javításra szorul az Ubisoft részéről...
  • rage
    Sajnos, ez a game nálam sem indul el.
    Kipróbáltam kétféle cracket, de Daemon+YASU+origin exe sem indul el, így valósszínű akkor sem menne, ha megvettem volna a boltban...

Kb egyet villan a kép, s ennyi.Nem történik semmi indítás után.
  • Aschil
    Rayman Raving Rabbids MOBIL-ra
    http://rapidshare.com/files/9499178/Rayman_Raving_Rabbids.rar.html
  • Aschil
    Videó capture progi: FRAPS http://www.fraps.com/

A Fraps, indítását követően megbújik gépünk memóriájában és játékoknál, illetve egyéb háromdimenziós programoknál lép működésbe. A programot hotkey billentyűk segítségével kapcsolhatjuk ki és be. Kijelzi az aktuális képsebességet (frame/second mértékegységben), és alkalmas képek kilopására és mozgófilmek (avi) elmetésére.
  • Fantos
    najó most komolyan: Aschil-tőlmeg kell kérdezni mivel vesz föl azzal föl kell venni a zenét és Windows medialayer-el le lehet játszani
  • Fantos
    recorderel felveszed :P
  • Cat 02 #282
    mi ? :D
    a tehenes ilyen eldobos nemde ?

1ébként zenét ki lehet valahogy venni a gamebeől (amiket megnyerek)
  • Cat 02 #281
    nyomogatni kell (pupmáplni)az egeret
  • foldi6
    köszi, sikerült, az ugrok köteles is
  • Fantos
    a szemüvegükbe kell locsolni hogy ne lássanak
  • Fantos
    a ritmusjáték az ugrókötél a temetőben?
  • foldi6
    Hali elakadtam a 2. nap 3. pályáján, uszószemüveges nyulak jönnek és vmi locsolóval kéne locsoolni de nem tudom h kell. segítene vki?
  • foldi6
    Hali, még az elején elakdtam, a tehenes feladatnál+ amikor az első kapunál lövöldözni kell hiába lövöm a nyuszit nem purcan ki, csak lelö a wckefével:) Tudna vki segíteni??
  • Seth
    15 nap van összesen. Minden nap 4+1 feladat vár. Ebből 3 vmilyen minijáték, a 4. nem kötelező,egy ritmusjáték. A +1 pedig a kijárat,ami egy virtua cop szerű lövölde vagy verseny egy vaddisznóval
  • Cat 02 #274
    nekem eddig volt 6 ... :D
    úgy van hogy van 4 abból 3 at kell megcsinálni és utána Rayman bácsi elmegy aludni utána megy a köv kör (egész egy Colosseumbna van) ott megin 4 van abból 3 at meg kel lcsinánli (+utána van vmi Cowboyos (del eht csak az 1. nél))