673
Rayman: Raving Rabbids
  • Fantos
    mégse 9 közül csak jó lessz egy (bár szerencsémet ismerve....) egyébként egy ötlet:
    Rendezhetnénk valamilyen rekord versenyt hogy egyes játékokban kinek van a legjobb rekordja és majd összedobok egy arany WCpumpa díjat és valami ilyesmi
  • Fantos
    nemtud valaki egy másik helyet ahol letőlthetem mert asszem sérűlten jött le
  • RocKY2
    Kábé soha mert magyarul jön ki a boltokba...így magyarítás nem készül hozzá. Maximum valaki meg szerzi a magyar feliratokat.
  • berczy #390
    Nem tudjátok, hogy mikor lehet magyarul is játszani?
  • nagy chris
    bocsika h kétszer ment :D
  • nagy chris
    és a másikat hogy csináltátok meg ? :)
  • nagy chris
    és a másikat hogy csináltátok meg ? :)
  • nagy chris
    lehet :)
  • Cat 02 #385
    nekem sem :_( szterme olyan mint ha rendes kéz lenne és így rá kell húzni S: D:
  • RocKY2
    A WC ajtó csapkodáshoz állítsd át az egered sebességét nagyobbra.
  • tototto
    értem, erre sajnos nincs 5letem enyémet lekezelte
  • tototto
    igen ez nálam is előfordult néha
    hogy tök random szerüen indulnak el a nyulak van hogy egyáltalán enm és igy kicsit nehéz megcsinálni
    sztem peccsel ez is megfog oldódni
  • nagy chris
    azt amikor a répalével kell locsolni a nyuszikat azt nem birom megcsinálni :D nincs valakinek valami jó taktikája hogy lehet megcsinálni ? :) meg az a budi ajtó csapkodos nagyon idegesit... valamikor nem akarja becsapni az ajtot :@ :)
  • Kmarha
    na újabb hiba. Ugye van ez a belassulás majd begyorsulás effekt nálam. Csuszik a hang. És most még be is akad a játék. Táncnál csak erősít Raymanom, aztán meg nem történik semmi, nem gyünnek a nyúlak. Pár perc múlva meg kiirja hogy 0 pontot értem el.

Mindjárt sikítoook: ááááááááááá....
  • maxius
    Megkérdeztem egy nyulat a játékról, az mondta, hogy
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
  • Fantos
    háhá osz társ ajánlot valamti bajom ellen ha jó lessz egy fel nem állok onnan
  • tmisi
    ez egy überfasza gáma LOL
    egész jól megcsinálták, egérrel is jól kezelhető
  • Pankus
    Tototto!
    Nekem nem az a problémám, hogy nem mozog a jobb oldalival....hanem az, hogy a jobb oldalit egyáltalán nem érzékeli....
    Tehát vannak feladatok (Pl: futás, budi ajtó csapkodása, stb.) amikhez kell a jobb oldali analog joy, de nekem az nem megy; tehát pl a budi csapkodósnál tudom a kezet jobbra-balra vinni, de nem tudom becsapni az ajtót.
    Szóval erre esetleg van vmi ötleted, vagy bárki másnak?
    Más játékokban működik a jobb oldali, szóval a joy nem hibás.
    A pontos típusa: SAITEK P580 COLOUR RUMBLE.
    ja és mikor jön az a patch?
  • tototto
    szia én is padról játszom logitech rumblepad 2, bár egér/bill komboval joval könyebb :)
    és igen csak a baloldali analoggal hajlandó mozogni, némelyik feladatot jobboldalival, de nagyon ritka
    beállitás mód nincs hozzá sajnos, szal megkell elégedni amit ő ajánl :(
    talán az új pecsel ami majd érkezik orvosolják eztis és lesz rendes settings rész is
  • Pankus
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy game pad-ról játszom a game-t, és a jobb oldali analóg joystick nem megy a rayman-ben (pc verzió). A beállítások között persze semmit nem lehet állítani, hogy melyik gomb mit csináljon.
    Szóval nincs valami ötletetek? Nincs esetleg vmi patch vagy javítás amivel be lehet állítani, hogy a game padon melyik gomb mit csináljon??
    Van még valaki aki joyával játsza a pc verziót és esetleg van hasonló gondja?
    (A game padom: SAITEK p580)
    Előre is köszi: Pankus
  • Prince of Máté
    Jó már találtam is
  • Prince of Máté
    Gépigényt tud vki adni?
  • Fantos
    ott van de F meghajtóba nem rakja bele írja hogy benne van démon toll-ban de nem indít semmit nuku kukutyin vagy ahogy a nyúl mondaná WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • elekati
    Amúgy ennek a game-nek sztem kurvajó feeelingje van
  • nagy chris
    igen, azzal se ment nekem :S de most találtam egy másik cracket és ezzel megy..:) köszi szépen a segitségeket ;)
  • sorrow
    megpróbáltad hozzá a legújabb cracket a gamecopyworld.com-ról???
  • nagy chris
    az a verzio van meg nekem... és nagyon nem akar elindulni :(
  • sorrow
    FAIRLIGHT ...így akartam írni.
  • sorrow
    az új törés (A fairliht verzió) könnyen megy nálam a crack-el.Töltsd le azt.
  • nagy chris
    hát a plug and playel való megoldás kilőve...nálam nem nyert :(
  • elekati
    jo a game csak néha ha sokat nyomom kicsit idegesitő
  • tototto
    régebben volt róla szó, nem olvastad végig a topicot, szal állitsd a monitorod plug and playre, nekem megoldotta a problémát és fut tökéletesen
  • tototto
    ez jo igy ezt kell kiirnia, azt jelenti hogy elrejtette a védelmek elől ezeket a meghajtókat és ujra elkell inditani yasut vagy restartolni kell a gépet hogy a meghajtókat ujra "előhozza"
    az az mds meg benne kell legyen abban a pár kbítos rarban
  • nagy chris
    mind1 mivel inditom el mindenre ezt irja : "A(z) jade_enr.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." :(
  • Fantos
    Na bocsi a dupla postért szal ezt:
  • Fantos
    Ezt tettem letőltötem azt a Rar fájlt kicsomizni letőlt daaemon tolat Yasut Yasu aztán daaemon tolal kikeresem azt a MDS fájlt de F mappába nagyon nincs semmi
    Yasu nembiztos hogy jó mert nem nagy angoltudásom de úgy érzem panaszkodik mert azt akarja indítsam valami után a gépen pontosabban ezt írja:
  • Met
    nekem összeférhetetlenség támad az orig exevel, a crackal meg pont gond támad
  • sorrow

az nfo-ja is írta, hogy a crack .exe-vel nem indul el.
    a settings exe-vel indítsd és futni fog.
  • nagy chris
    hello! Bármilyen cracket töltök és el akarom inditani a game-t hibajelentés miatt nem indul... mit csináljak ? :)
  • nagy chris
    hello! Bármilyen cracket töltök és el akarom inditani a game-t hibajelentés miatt nem indul... mit csináljak ? :)