673
Rayman: Raving Rabbids
-
#393 mégse 9 közül csak jó lessz egy (bár szerencsémet ismerve....) egyébként egy ötlet:
Rendezhetnénk valamilyen rekord versenyt hogy egyes játékokban kinek van a legjobb rekordja és majd összedobok egy arany WCpumpa díjat és valami ilyesmi -
#392 nemtud valaki egy másik helyet ahol letőlthetem mert asszem sérűlten jött le -
#391 Kábé soha mert magyarul jön ki a boltokba...így magyarítás nem készül hozzá. Maximum valaki meg szerzi a magyar feliratokat. -
#390 Nem tudjátok, hogy mikor lehet magyarul is játszani? -
nagy chris #389 bocsika h kétszer ment :D -
nagy chris #388 és a másikat hogy csináltátok meg ? :) -
nagy chris #387 és a másikat hogy csináltátok meg ? :) -
nagy chris #386 lehet :) -
Cat 02 #385 nekem sem :_( szterme olyan mint ha rendes kéz lenne és így rá kell húzni S: D: -
#384 A WC ajtó csapkodáshoz állítsd át az egered sebességét nagyobbra. -
#383 értem, erre sajnos nincs 5letem enyémet lekezelte -
#382 igen ez nálam is előfordult néha
hogy tök random szerüen indulnak el a nyulak van hogy egyáltalán enm és igy kicsit nehéz megcsinálni
sztem peccsel ez is megfog oldódni -
nagy chris #381 azt amikor a répalével kell locsolni a nyuszikat azt nem birom megcsinálni :D nincs valakinek valami jó taktikája hogy lehet megcsinálni ? :) meg az a budi ajtó csapkodos nagyon idegesit... valamikor nem akarja becsapni az ajtot :@ :) -
#380 na újabb hiba. Ugye van ez a belassulás majd begyorsulás effekt nálam. Csuszik a hang. És most még be is akad a játék. Táncnál csak erősít Raymanom, aztán meg nem történik semmi, nem gyünnek a nyúlak. Pár perc múlva meg kiirja hogy 0 pontot értem el.
Mindjárt sikítoook: ááááááááááá.... -
maxius #379 Megkérdeztem egy nyulat a játékról, az mondta, hogy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... -
#378 háhá osz társ ajánlot valamti bajom ellen ha jó lessz egy fel nem állok onnan -
tmisi #377 ez egy überfasza gáma LOL
egész jól megcsinálták, egérrel is jól kezelhető -
Pankus #376 Tototto!
Nekem nem az a problémám, hogy nem mozog a jobb oldalival....hanem az, hogy a jobb oldalit egyáltalán nem érzékeli....
Tehát vannak feladatok (Pl: futás, budi ajtó csapkodása, stb.) amikhez kell a jobb oldali analog joy, de nekem az nem megy; tehát pl a budi csapkodósnál tudom a kezet jobbra-balra vinni, de nem tudom becsapni az ajtót.
Szóval erre esetleg van vmi ötleted, vagy bárki másnak?
Más játékokban működik a jobb oldali, szóval a joy nem hibás.
A pontos típusa: SAITEK P580 COLOUR RUMBLE.
ja és mikor jön az a patch? -
#375 szia én is padról játszom logitech rumblepad 2, bár egér/bill komboval joval könyebb :)
és igen csak a baloldali analoggal hajlandó mozogni, némelyik feladatot jobboldalival, de nagyon ritka
beállitás mód nincs hozzá sajnos, szal megkell elégedni amit ő ajánl :(
talán az új pecsel ami majd érkezik orvosolják eztis és lesz rendes settings rész is -
Pankus #374 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy game pad-ról játszom a game-t, és a jobb oldali analóg joystick nem megy a rayman-ben (pc verzió). A beállítások között persze semmit nem lehet állítani, hogy melyik gomb mit csináljon.
Szóval nincs valami ötletetek? Nincs esetleg vmi patch vagy javítás amivel be lehet állítani, hogy a game padon melyik gomb mit csináljon??
Van még valaki aki joyával játsza a pc verziót és esetleg van hasonló gondja?
(A game padom: SAITEK p580)
Előre is köszi: Pankus -
#373 Jó már találtam is -
#372 Gépigényt tud vki adni? -
#371 ott van de F meghajtóba nem rakja bele írja hogy benne van démon toll-ban de nem indít semmit nuku kukutyin vagy ahogy a nyúl mondaná WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#370 Amúgy ennek a game-nek sztem kurvajó feeelingje van -
nagy chris #369 igen, azzal se ment nekem :S de most találtam egy másik cracket és ezzel megy..:) köszi szépen a segitségeket ;) -
sorrow #368 megpróbáltad hozzá a legújabb cracket a gamecopyworld.com-ról??? -
nagy chris #367 az a verzio van meg nekem... és nagyon nem akar elindulni :( -
sorrow #366 FAIRLIGHT ...így akartam írni. -
sorrow #365 az új törés (A fairliht verzió) könnyen megy nálam a crack-el.Töltsd le azt. -
nagy chris #364 hát a plug and playel való megoldás kilőve...nálam nem nyert :( -
#363 jo a game csak néha ha sokat nyomom kicsit idegesitő -
#362 régebben volt róla szó, nem olvastad végig a topicot, szal állitsd a monitorod plug and playre, nekem megoldotta a problémát és fut tökéletesen -
#361 ez jo igy ezt kell kiirnia, azt jelenti hogy elrejtette a védelmek elől ezeket a meghajtókat és ujra elkell inditani yasut vagy restartolni kell a gépet hogy a meghajtókat ujra "előhozza"
az az mds meg benne kell legyen abban a pár kbítos rarban -
nagy chris #360 mind1 mivel inditom el mindenre ezt irja : "A(z) jade_enr.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." :( -
#359 Na bocsi a dupla postért szal ezt: -
#358 Ezt tettem letőltötem azt a Rar fájlt kicsomizni letőlt daaemon tolat Yasut Yasu aztán daaemon tolal kikeresem azt a MDS fájlt de F mappába nagyon nincs semmi
Yasu nembiztos hogy jó mert nem nagy angoltudásom de úgy érzem panaszkodik mert azt akarja indítsam valami után a gépen pontosabban ezt írja:
-
#357 nekem összeférhetetlenség támad az orig exevel, a crackal meg pont gond támad -
sorrow #356
az nfo-ja is írta, hogy a crack .exe-vel nem indul el.
a settings exe-vel indítsd és futni fog.
-
nagy chris #355 hello! Bármilyen cracket töltök és el akarom inditani a game-t hibajelentés miatt nem indul... mit csináljak ? :) -
nagy chris #354 hello! Bármilyen cracket töltök és el akarom inditani a game-t hibajelentés miatt nem indul... mit csináljak ? :)