Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vag ilyesmi.Karácsonyra összeraktunk egy gépet Geforce 7600GS kártyával.
Azon nem megy a játék, de a FIFA 07 is akadozik.Többi játék tökéletes.
A másik gépen egy ATI Radeon 9550GE van, azon megy a játék hiba nélkül.
Én cáfolom, az Nforce-os tévhitet, mert mind2 Nforce-os alaplap, csak a
régi Nforce2-es míg az újabb Nforce3-as.
Én is várom, a patch-t, mert leginkább a másik a húgom gépe, de azért
végülis örülök hogy megy egyáltalán!!! :)
és pl a fanyuszi kirakásnál se vont le pontot?
Én most a szellemes részt nem tudom megcsinálni,az tényleg nehéz.Azt mondja,hogy kerüljem ki 22 mp-ig de 25mp-nél is azt mondja ,hogy Try again.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
PSN ID.: Beegabor
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
egyre inkább azt érzem ez egy másolás elleni kis bug amit direkt beleépitettek a játékba hogy levonjon pontokat, ti nem igy érzitek?
pláne hogy ha beleveszem hogy fiatal korosztálynak készült a játék és nem hiszem hogy egy kontrollerrel jobban lehetne pl forgatni és összerakni a sötétben a fababát
szerintem olyasmi másolásvédelem lehet mint a settlers3nál volt régen hogy a kovács disznót "gyártott"
van itt olyan aki eredetivel játszik és nála is tapasztalhatók ezek a pontlevonásosdik?
na ugye mondtam hogy 2feladatnál a 4bõl sötét volt a kép.
na 3feladatot megcsináltam,kinyílott a kapu de a +feladatnál(a wcpumpa lövõsnél)is sötét a kép amit kép nálkül lehetetlen megcsinálni.(asszem megvárom a patch-et)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
mert az kb lehetetlen szerintem :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nem egy egérbarát játék azt megkell hagyni :)
de felmerült egy kis probléma :P
asszem 5.napon a 4feladatból 2-nél fekete képernyõt ad
és kép nélkül lehetetlen megcsinálni::P
lehet vhogy javítani?vagy elõfordult már valakivel ez a
probléma?
1:20:50 ennyivel csináltam emg :D 1:20 tól jó :D
az egyik legkönyebb feladat, biztos sikerülni fog :)
elakadtam a zsúzlövõs izénál :P
pontosan mit kell csinálni?
mert én lövöm a narancslevet a szemüvegébe de olyan gyorsan jönek:P
most megyek a 3. napra
bár van benne egy jópár bug
pl a logitech rumblepad 2mmel az istennek nem akar együtt mûködni
felismeri a fõmenüben még mûködik is, meg a játékalatt is behozza a menüt ha megnyomom a gombot hozzá a menüben is mûködik, de a játékban képtelen mozogni pedig azt csinálom amit mond a betöltõképernyõn, szal marad a billentyû+egér
meg nem elõször fordult már elõ hogy nem sikerül egy küldetés, és a végén azt mondja hogy sikerült és megvan, a másik hiba ami nem egyszer volt már, hogyha nem sikerül a feladat a végén fogja magát és kiakad, nem jön be a menüse meg semmi, pl amikor narancslét kell belelõni a buvárszemüvegükbe, nekemjöttek kiirta hogy nemsikerült és kész se a menübe nem dobott vissza se a játékba rendesen(tudtam tovább locsolni de a szemüvege nem telitõdött narancslével) tehát érdekes
amugymeg 13%nál járok csak, de jókat ellehet vele hülyülni, ha másért nemis, de a nyulak hangja miatt kikell próbálnod :)
A hivatalos ubisoft fórumon ezt a témát lezárta egy ubi-s emberke s azt mondta, hogy jelentkezik amint megoldották ezt a problémát, s ez már legalább haladás.Remélem hamarosan lesz megoldás.Bár még mindig úgy vagyok vele, hogy jobb lenne Wii-n jáccani ezt.
S amúgy tetszik a játék neked?
de télleg elég érdekes hogy ilyen hibával kiadnak egy játékot, aki szépen rendben telepit mindent a gépéhez pl monitor drivert az nem tud játszani, ubisoftnél települ winfos aztmár tolják is semmi teszternincs ott aki észrevehette volna ezt a szarvashibát?
-asztalon jobb gomb -> tulajdonságok
-beállítások -> speciális
-monitor -> tulajdonságok -> illesztõprogram
na most ugye itt a visszaállitásra nem sikerült nekünk (mivel eddig ez volt az alapillesztõprogramunk amit hazsnáltunk a monitorhoz)
- ezért itt klikk a frissitésre
-itt a "nem, most nem" -et kell bejelölni Továbbra klikk
-"Telepítsen listából, vagy adott helyrõl(haladóknak)" -et kell bejelölni Továbbra klikk
-"Ne legyen keresés, magam választom ki a telepítendõ illesztõprogramot" legyen bejelölve klikk Továbbra
-És itt megjelenik a hõn áhított Plug and Play monitor, itt ezt jelöljük ki majd tovább, és kész aztán ha meguntuk raymant és törölnénk akár a monitor illesztõprogramjának visszaállításához most már csak klikkeljünk a visszaállitás gombra, és kész.
Köszönöm annak aki adta a tippet a p&pmonitorbeállitáshoz, és remélem akinek eddig nem ment sikerült segítenem.
Üdv!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bejött az "állítsuk a monitort át plug and play-re" trükk.
Viszont, ez azt hiszem javításra szorul az Ubisoft részérõl...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kipróbáltam kétféle cracket, de Daemon+YASU+origin exe sem indul el, így valósszínû akkor sem menne, ha megvettem volna a boltban...
Kb egyet villan a kép, s ennyi.Nem történik semmi indítás után.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://rapidshare.com/files/9499178/Rayman_Raving_Rabbids.rar.html
.:asChil:.
A Fraps, indítását követõen megbújik gépünk memóriájában és játékoknál, illetve egyéb háromdimenziós programoknál lép mûködésbe. A programot hotkey billentyûk segítségével kapcsolhatjuk ki és be. Kijelzi az aktuális képsebességet (frame/second mértékegységben), és alkalmas képek kilopására és mozgófilmek (avi) elmetésére.
.:asChil:.
a tehenes ilyen eldobos nemde ?
1ébként zenét ki lehet valahogy venni a gamebeõl (amiket megnyerek)
PSN ID.: Beegabor
úgy van hogy van 4 abból 3 at kell megcsinálni és utána Rayman bácsi elmegy aludni utána megy a köv kör (egész egy Colosseumbna van) ott megin 4 van abból 3 at meg kel lcsinánli (+utána van vmi Cowboyos (del eht csak az 1. nél))