Rayman: Raving Rabbids

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Jó már találtam is

Prince of Máté
Gépigényt tud vki adni?

Fantos
ott van de F meghajtóba nem rakja bele írja hogy benne van démon toll-ban de nem indít semmit nuku kukutyin vagy ahogy a nyúl mondaná WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

elekati
Amúgy ennek a game-nek sztem kurvajó feeelingje van<#papakacsint>

igen, azzal se ment nekem :S de most találtam egy másik cracket és ezzel megy..😊 köszi szépen a segitségeket 😉
megpróbáltad hozzá a legújabb cracket a gamecopyworld.com-ról???

az a verzio van meg nekem... és nagyon nem akar elindulni 😞<#szomoru1>
FAIRLIGHT ...így akartam írni.

az új törés (A fairliht verzió) könnyen megy nálam a crack-el.Töltsd le azt.

hát a plug and playel való megoldás kilõve...nálam nem nyert 😞
elekati
jo a game csak néha ha sokat nyomom kicsit idegesitõ<#szomoru1>

tototto
régebben volt róla szó, nem olvastad végig a topicot, szal állitsd a monitorod plug and playre, nekem megoldotta a problémát és fut tökéletesen

tototto
ez jo igy ezt kell kiirnia, azt jelenti hogy elrejtette a védelmek elõl ezeket a meghajtókat és ujra elkell inditani yasut vagy restartolni kell a gépet hogy a meghajtókat ujra "elõhozza"
az az mds meg benne kell legyen abban a pár kbítos rarban

mind1 mivel inditom el mindenre ezt irja : "A(z) jade_enr.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." 😞
Fantos
Na bocsi a dupla postért szal ezt:

Fantos
Ezt tettem letõltötem azt a Rar fájlt kicsomizni letõlt daaemon tolat Yasut Yasu aztán daaemon tolal kikeresem azt a MDS fájlt de F mappába nagyon nincs semmi
Yasu nembiztos hogy jó mert nem nagy angoltudásom de úgy érzem panaszkodik mert azt akarja indítsam valami után a gépen pontosabban ezt írja:

Met
nekem összeférhetetlenség támad az orig exevel, a crackal meg pont gond támad

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

az nfo-ja is írta, hogy a crack .exe-vel nem indul el.
a settings exe-vel indítsd és futni fog.

hello! Bármilyen cracket töltök és el akarom inditani a game-t hibajelentés miatt nem indul... <#szomoru1> mit csináljak ? 😊
hello! Bármilyen cracket töltök és el akarom inditani a game-t hibajelentés miatt nem indul... <#szomoru1> mit csináljak ? 😊

😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tototto
miután feltelepítetted jobb alul az óra mellett jobb gombbal klikk
- ott virtual cd/dvdrom
- aztán device0( ha csak egyvan persze 😊 ) --> mount image
- itt kikeresed a RaymanRR.mds -t
és ennyi persze a yasut mindenképp inditsd el mert összeférhetetlenséget mond a drága 😊
üdv

tototto
igen mindig inditod elõtte a yasut
és mint régebben irtam a logitech rumblepad 2-mel játék alatt nem akart együtt mûködni a crackel
a yasu+maxiimage párossal az is tökéletesen mûködik 😊
szal a cracket senkinek se ajánlom

Gideon Wieth
thanks

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Fantos
na megtalálták az elsõ hibát a game-ben wii-re:nagyon nagy véletlen lehetet megtalálni

Fantos
izé nem megy a mountolás nemértek daemon tool-hoz valaki segítene?

Fantos
és akkor ha ezt mind emgcsinálom akkor simán csak indítotm a játékot vagy mindíg elöte Yasut kell?

tototto

Gideon Wieth
nem lehet tenni valmit az ellen hogy ne vonja le a pontokat ? lehetetlen igy tovább menni a kocsis résznél hogy 115rõl leugrik 90vere

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

musha
ha valaki esetleg hasonló parákkal küzködne:
a monitornak felraktam a saját, rendes driverét, és yasu+maxi image-el megy.

Fantos
youtube-on kisezer videóban üvölt kisezer nyúl csak van egy amit valaki ki tudna szedni
karácsonyos üvöltések:
nyuszik a fán
Na ebbõl szerintem ki lehet szedni:
Tökfejes nyuszi

RocKY2
Ha esetleg találnál feltétlen küld el a priviben vagy itt a közösben a linket. Hálás köszi 😄

Nagyon vad játék lett, a táncolós részek igen jóra sikerültek. Kéne belõle kiadni egy OST-t. 😄 A nyúlüvöltés meg fergeteges, valahonnan be kell szereznem egyet, sms jelzõnek nagyon király lenne. 😄

infidel

tototto
szerintem kevés neki a ram, és ha elfogy akkor belassul, utánna megpróbálja egy idõ után felszabaditani a memóriát és ujra gyors lesz, aztán megint elfogy
legalábbis szerintem

Kmarha
igen azt gondoltam 😄 csak érdekelne miért csinál ilyent és hogyan lehet rajta segiteni

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fantos
a ön gépében van a hiba

Kmarha
nekem elindul játszok is vele, piszok jó. De van egy kis bibi. Valami hibádzik, mert a játék hol belassul, hol begyorsul, de nagyon. Álltalában ezzel nem lenne gond, de a táncolos feladatoknál nagyon meg tud izzasztani. Se a grafika se a felbontás változtatása nem segitett. Laptopon játszom, ilyesmi elõfordult a fifával is. Ez ellen vaj lehet mit tenni?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

RocKY2
A játék mappájában van egy videos mappa ott van az összes videó! 😄

musha
arra lenne valakinek ötlete, ha nem megy se crack-el se crack fix-szel, se maxi image + yasu kombóval, se plug and play monitorral?
(a megvételen és a peccs váráson kívül)

Haliho!
Én végigtoltam a game story módját, meg az elsõ bónust és a videó amit a bonusért kapok kiba jó 😊) Megnézném a többit is de mind 17et lusta vok kifarmolni 😊 Nemtudtok hozzá egy normális fullos savet vagy vmi unlockert bármit amivel meg lehet nézni azokat? Gamecopyn szinte csak használhatatlan trainerek meg save van gúgli sem volt a barátom. Esetleg vki?
Thc
tototto
na akkor leirom ha valaki nem vágja 😊
gamecopyworld.com-rõl kell leszedni
Rayman: Raving Rabbids No-DVD/Fixed Image #2 <-ezt
meg a yasu 1.05-t
a letöltött kisrart kicsomizni a benne levõ mdst bemountolni daemonba aztán yasut elinditani utánna elrejti virtuális és fizikai meghajtókat a védelem elõl, aztán inditani játékot, ha befejezted ujra elinditod yasut az visszaállitja a meghajtókat a régi állapotukba
röviden ennyi

Fantos
ugye szar a crack a maxigame az valami emu?

nagykispeter
Hát elég nehéz,de túl is szárnyalja a pontokat.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

azt meg nem tom h kell 😄

tototto
csak egy picit kellett volna csak visszaolvasni 325. hozzászólás

baszus
szerezz 51k pontot h baxogatod a nyulat
megvan 1 k leeseik az 50k súly és lesz 42k -.-

Fantos
köszönjük tototto ezzel sokat segítetél az embereknek 😊

tototto
na skacok rájöttem probálgatás után csak a crackesel von le pontokat, ha yasut meg maxiimaget használom akkor nem von le pontot sehol 😄
na szóval itt a megoldás aki szeretne minden feladatot megcsinálni csak a levonások miatt enm tudott

Fantos
Azthittem ha leyírom ezt az elméletem hülyeségnek fogják tartani de ha már volt ilyen akkor minden bizonyal az lessz a gond