673
Rayman: Raving Rabbids
-
#433 Megcsináltam,ami le van írva a 333.üzinél,de így már az ubisoft videó se jön be.Indítanám a játékot,de semmit nem csinál,nem vágom,hogy mi van -
#432 akkor most szépen elolvasod a 333-ik postot crackelésnél levon egy csomóü pontot lés nem lehet vele játszani a 333-ik postban midnen benne van -
#431 esetleg valami más ötlet? -
#430 igen crackeltem -
#429 crackelted? -
#428 Hi all!
Nekem lenne egy olyan kérdésem,h amikor elindítom a játékot,akkor lefut az ubisoft videója,de utána rögtön kilép a windowsba,de semmi hiba üzenetet nem ír ki csak kilép.
Most ezzel mit lehet csinálni,hogy tudjak játszani.Valaki segítsen!PLS!
Előre is Kösz! -
#427 egyébkénht a crackelés bonyolult és ráadásul hibás mert rosszul adja össze a pontokat tedd azt ami a 333-as hozzászólásban áll egyszerü (kivéve nekem) és nem hibás -
#426 gondolom az emulátor nem tud mit csinálni egy olyan kiterjesztésü fájlal -
tibi206 #425 amikor már majdnem elindul kiírja ,hogy:összeférhetetlenség támadt az emulátor szoftverrel. mit tegyek ? kösz
-
tibi206 #424 megtaláltam de nem tom letölteni
-
#423 nya megkőnyítem dolgodat:itt találsz -
tibi206 #422 hol találtad hozzá a crackot?
-
#421 kivéve amikor nem -
#420 google a jóbarátod -
tibi206 #419 honnan lehet letölteni crackot hozzá?
-
tibi206 #418 - -
#417 hihetlen mielőtt feltesz valaki egy kérdést nem tudna belenézni már ezerezer lelett irva mit kell tenni
nyomj egy ctrl+f -et és ird be jade minden oldalon -
#416 ez jó:) -
tibi206 #415 a jade_nr.exe hibát észlelt ezért leált.kellemetlenségért elnézését kérjük
-
#414 Na, igen
Tibi 206:Pontosan mit ír ki? -
Cat 02 #413 Michel Ancel ? -
tibi206 #412 nekem valamiért amikor elindítom a játékot kiír valamit valaki tudna segíteni?
köszi
-
#411 a Rayman CDtokjának hátulján ez olvasható:Játsz több mint 70 minijátékal:dobj tehenet,fejd meg a malacot..... -
#410 Ha valaki lenne oly kedves és el tudná küldeni azt a MDS meg MDF fájlt annak adok virtuális fagyit -
#409 Nemtom a nevét
Francia
Pengeszaki,André,Nyulak -
#408 ok majd megpróbálom , és nagyon köccke -
#407 Pedig azt kell csinálni -
#406 hát azt próbáltam de sehogyse jött öcce -
#405 Kedves Edina a fictollal körbe kell rajzolni a piros vonalat, és kész is -
#404 valaki segitsen pls :$ amikor az van , hogy étterembe vagy hol vannak akkor mit kell csinálni mert vmi filctollat ad de rajzolgattam össze vissza és semmi :$ :) valaki segitsen :( -
Cat 02 #403 lenne egy két kérdésem xDDD
ki rayman tervező és mioen nemzetiségű ? :)
és kik rayman főellenségei ? -
#402 Én probálgattam én nekem nem akart menni... -
#401 valyon PC-n működik a hiba amit korában beszúrtam? -
#400 Óvatosan rángasd az egeret ha azzal csinálod...egy idő után menni fog...nekem 15percbe telt asszem. -
Cat 02 #399 nekem még mindig nem
most azon a fejbe üti oszt a golyót kell tolni nál vok de elakadok :S -
#398 Ezt legalább kétszer le írtam nem is olyan rég de hát mindegy. -
nagy chris #397 oksi :) már sikerült :) köszke :) -
#396 növeld egér sebbeségét -
nagy chris #395 valaki nem akar megáldani egy mentéssel ami a klotyo ajto csapkodos pálya után van közvetlen ? mer már nagyon idegesit hogy nem tudom megcsinálni :) a gépem egészsége érdekébe is kérdezem :) ha nincs nem baj de megköszönném ha vki tudna küldeni :) -
#394 hhhmmmm bazzeg mostmár megint jól felidegesítem amgam mert semmi nem jön össze egy helyet nem tud valaki ahol normálisan nem rar fájlban le lehet tőlteni?