Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az az mds meg benne kell legyen abban a pár kbítos rarban
Yasu nembiztos hogy jó mert nem nagy angoltudásom de úgy érzem panaszkodik mert azt akarja indítsam valami után a gépen pontosabban ezt írja:
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az nfo-ja is írta, hogy a crack .exe-vel nem indul el.
a settings exe-vel indítsd és futni fog.
😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- ott virtual cd/dvdrom
- aztán device0( ha csak egyvan persze 😊 ) --> mount image
- itt kikeresed a RaymanRR.mds -t
és ennyi persze a yasut mindenképp inditsd el mert összeférhetetlenséget mond a drága 😊
üdv
és mint régebben irtam a logitech rumblepad 2-mel játék alatt nem akart együtt mûködni a crackel
a yasu+maxiimage párossal az is tökéletesen mûködik 😊
szal a cracket senkinek se ajánlom
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
a monitornak felraktam a saját, rendes driverét, és yasu+maxi image-el megy.
karácsonyos üvöltések:
nyuszik a fán
Na ebbõl szerintem ki lehet szedni:
Tökfejes nyuszi
infidel
legalábbis szerintem
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(a megvételen és a peccs váráson kívül)
Én végigtoltam a game story módját, meg az elsõ bónust és a videó amit a bonusért kapok kiba jó 😊) Megnézném a többit is de mind 17et lusta vok kifarmolni 😊 Nemtudtok hozzá egy normális fullos savet vagy vmi unlockert bármit amivel meg lehet nézni azokat? Gamecopyn szinte csak használhatatlan trainerek meg save van gúgli sem volt a barátom. Esetleg vki?
Thc
gamecopyworld.com-rõl kell leszedni
Rayman: Raving Rabbids
meg a yasu 1.05-t
a letöltött kisrart kicsomizni a benne levõ mdst bemountolni daemonba aztán yasut elinditani utánna elrejti virtuális és fizikai meghajtókat a védelem elõl, aztán inditani játékot, ha befejezted ujra elinditod yasut az visszaállitja a meghajtókat a régi állapotukba
röviden ennyi
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
szerezz 51k pontot h baxogatod a nyulat
megvan 1 k leeseik az 50k súly és lesz 42k -.-
na szóval itt a megoldás aki szeretne minden feladatot megcsinálni csak a levonások miatt enm tudott