Rayman: Raving Rabbids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
nyomj egy ctrl+f -et és ird be jade minden oldalon
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
köszi
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
ki rayman tervezõ és mioen nemzetiségû ? 😊
és kik rayman fõellenségei ?
most azon a fejbe üti oszt a golyót kell tolni nál vok de elakadok :S
Rendezhetnénk valamilyen rekord versenyt hogy egyes játékokban kinek van a legjobb rekordja és majd összedobok egy arany WCpumpa díjat és valami ilyesmi
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
hogy tök random szerüen indulnak el a nyulak van hogy egyáltalán enm és igy kicsit nehéz megcsinálni
sztem peccsel ez is megfog oldódni
Mindjárt sikítoook: ááááááááááá....
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
egész jól megcsinálták, egérrel is jól kezelhetõ
Nekem nem az a problémám, hogy nem mozog a jobb oldalival....hanem az, hogy a jobb oldalit egyáltalán nem érzékeli....
Tehát vannak feladatok (Pl: futás, budi ajtó csapkodása, stb.) amikhez kell a jobb oldali analog joy, de nekem az nem megy; tehát pl a budi csapkodósnál tudom a kezet jobbra-balra vinni, de nem tudom becsapni az ajtót.
Szóval erre esetleg van vmi ötleted, vagy bárki másnak?
Más játékokban mûködik a jobb oldali, szóval a joy nem hibás.
A pontos típusa: SAITEK P580 COLOUR RUMBLE.
ja és mikor jön az a patch?
és igen csak a baloldali analoggal hajlandó mozogni, némelyik feladatot jobboldalival, de nagyon ritka
beállitás mód nincs hozzá sajnos, szal megkell elégedni amit õ ajánl 😞
talán az új pecsel ami majd érkezik orvosolják eztis és lesz rendes settings rész is
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy game pad-ról játszom a game-t, és a jobb oldali analóg joystick nem megy a rayman-ben (pc verzió). A beállítások között persze semmit nem lehet állítani, hogy melyik gomb mit csináljon.
Szóval nincs valami ötletetek? Nincs esetleg vmi patch vagy javítás amivel be lehet állítani, hogy a game padon melyik gomb mit csináljon??
Van még valaki aki joyával játsza a pc verziót és esetleg van hasonló gondja?
(A game padom: SAITEK p580)
Elõre is köszi: Pankus