673
Rayman: Raving Rabbids
  • tibi206
    mert már végignyomtam, csak nincs minden feladat megoldva
  • tibi206
    nekem elküldhetnéd a mentést
  • mohuska
    van folytatása egyébként játéknak?
  • mohuska
    egyébként kinek meik feladattal volt gondja mer nálam is megvan mind....ha kell tanács...
  • mohuska
    K..va nagy a játék...kár h két nap alatt végig lehet tolni!!
  • Cat 02 #468
    kicsi :)
  • vixo
    Köszi a mentést!
  • tototto
    nekem megvan minden feladat szoval ha kell mentés adjatok mailcimet vixo neked elküldtem
  • tibi206
    nekem az első vasúti kocsis ment

a Többi nekem se
  • pera
    Én is úgy látom, hogy van néhány lehetetlen feladat. Nekem a következők azok:
    Amikor a nyulat kell összerakni.
    Amikor ki kell lőni a nyulat a vasuti kocsiról. (ennek mindkét része)
    valamint a bekötött szemű nyúl terelése.
    hirtelen ezek jutottak eszembe. de lehet, hogy még van 1-2 :-))
  • tibi206
    szerintem vannak olyanok amiket szinte lehetetlen megcsinálni!
  • tibi206
    én is végignyomtam .rayman kiszabadult de pár feladat nálam is megoldatlan maradt.
  • pera
    Nah végignyomtam a story részt. Egy-két feladat megoldatlan maradt, de Rayman szabad... :-))
    Aztán meg szórakoztam a score részen is.
    Azon a pályán ahol végig kell menni úgy, hogy ne érjünk a falakhoz mentem egy 10mp körüli időt. Na ezt feltettem a netre és látom, hogy valaki ezt megcsinálta kevesebb mint 4 mp alatt. Na arra azért kiváncsi lennék...
  • JackSparrow88
    Csá!Vki megtudná mondani a játékban(a táncolós résznél) szóló zenék pontos címét mert érdekelne 1-2 music belőle, fontos lenne.Köszi.
  • tibi206
    köszi
  • preti96
    NEm küldene valaki nekem egy cracket
  • nagy chris
    ha az amire gondolok akkor csak annyi hogy nem szabad hozzáérni a szellemekhez meg a falhoz se...
  • tibi206
    mit kell azon a pályán csinálni, amelyiken egy nyul fejét kell irányítani,és van 4 szellem.

előre is köszi
  • vixo
    Nekem is küldhetne valaki egy mentést,zután a nap után,aholmemorizálni kell a hangokat,amit kiadnak a nyulak,mert az azt követő résznél nem tudom tovább vinni,mert zöldd lex a képernyő

itt a mail címem:[email protected]

Előre is Kösz!
  • tibi206
    valaki tudna küldeni egy kilencedik naputáni mentést emailcímem:[email protected]
  • tototto
    szerintem inkább frissits videokártya drivert
  • vixo
    Tisztában vagyok azzal,hogy az mds az nem crack.
    Azt nem vágom,hogy mi okozhatja azt a zöld képernyőt,talán egy másik fixed image fájlt kell leszednem.
  • Fantos
    na várj ez az MDS nem crack hanem virtuális CD de ha ezzel van ez a problem akkor a hiba az ön gépében van egy reinstakl talán segít
  • vixo
    nah xép,tölthetek le egy másik cracket,hát pedig nekem csak a gamecopys van,de ha kell elküldöm,de csak az mds fájlt tudom külseni a másik túl nagy
  • Fantos
    jó de nekem onnan hibásan tölti le ezért kéne izé valaki másnak is elment egy játéknál a kép szerintem a crack lessz a hibás
  • vixo
    Hát nem vágom,a monitornak semmi baja,hanem amikor villámlik akkor zöld lex a kép és nem látok semmit,csak egy hosszabb idő után jön vissza a kép,aztán megint elmegy de így hamar meghalok.

Én a gamecopy - ról szedtem le ezt a kettő fájlt
  • Fantos
    hmmm mekkora ték izé passz lehet úgy ránatod az egeret hogy az asztal is mozog és a monitor zyinórja lazul :P

de nemtom fogja magát és zöld lessz? nem akkor amikor meglőnek?

el tudnád küldeni ezt a kettőt valahogy?
  • vixo
    megvan mind a kettő,de tudnál segíteni ezen a problémámon-->#444
  • Fantos
    Vixo akkor neked most megvan az MDS meg MDF fájla is?
  • vixo
    Nah,eljutottam egy jó darabig,de most elakdtam ott,ahol a a nyulakat kell lelőni,de nem tudom,mert néha elmegy a kép,azaz ilyen zöld lesz és közben lelőnek a nyulak.Vki segítsen,nem tudok tovább jutni!
  • vixo
    Nah,végre müxik :D
    Xar volt a crak :D
    Qrva nbagy játék,naon beteg :D
  • vixo
    Nekem csak az a bajom,hogy megcsináltam a 333postban leírtakat és amikor elindítom a játékot nem csinál semmit,olvassgattam a fórumot,de nem találtam rá választ,vaki segíthetne.
  • Prince of Máté
    találtam egy bannert

Jó lesz?
  • tototto
    és mi a baj ezt is kell kiirnia, angolul azt irja hogy ezeket a meghajtókat találta és elrejti a safedisc és securom elől
    ahhoz hogy vissza állitsa a meghajtókat ujra inditsd el a yasut, vagy restartold a számitógépet

ui.: olvassátok már át ezt a pár oldalt mielőtt kérdeznétek, mindenre megvan a válasz, szinte uj kérdés nem is fordult elő, és igy csak telespammoljátok a topicot, és ezért lesz ezer oldal, ha tényleg nem találtatok a pár oldalban választ a kérdésre csak akkor kérdezzétek meg
  • tototto
    na szerintem fog az menni csak plugandplay monitorra állitsd át a monitor illesztőprogramját valamelyik postban az is benne van hogy tudod
  • vixo
    A Daemon Tools 4.8-as van fent a gépemen
  • vixo
    Amikor elindítom a yasu progit,akkor ez az ablak jelenik meg,már újra indítással is próbálkoztam,de nem jó. ötlet?
  • Fantos
    na a helyzetet sikerült rosszabítani ez is valami de mi történik pontosan?
  • Fantos
    WCajtócsapkodás: vissza kell zárni gyorsan az ajtókat mielöt lelőnének
  • tibi206
    segítenétek? mit kell annál a pályánál csinálni,amikor a tenger parton kabinokban vannak a nyuszik?