673
Rayman: Raving Rabbids
  • Fantos
    a fájlok közt ott kell lennie a zenéknek hiszen a játéknak is valahonan le kell játszania
  • Fantos
    izé ahoz szerintem már cheat kód kéne
  • taki1979
    megnyomtam az egér bal gombját de így is csak 205m re repít majd levon 40m t tudom a crack miatt, de nincs valami trükk amivel kb 240m re tudnék repülni az talán elég lenne. Pontosan a repülés melyik ágában nyomod meg az egér gombját?
  • JackSparrow88
    akkor egy másik kérdés:Vki megcsinálta azt a részt amikor a sötétben kell összerakni a nyulat ill. amikor egy bekötött szemű nyulat kell különféle akadályokba belevinni? Pedig már 97 %-ra megcsináltam csak ezen utóbbi kettőt nemtom sehogy. Vmi trükkje nincs esetleg vmelyiknek. Nagyon megköszönném azt vkinek... Ja és nem akarok kötekedni de az a vki nem arra válaszolt az előző kérdésemnél amit kérdeztem, na mind1.
  • Fantos
    volt rá válassz olvas vissza
  • JackSparrow88
    Hali! Már egyszer kérdeztem igaz de nem jutottam semmire azóta sem.Szal a kérdésem az, honnan tudnám letölteni a játékban hallható zenéket(a táncolós résznél)mert nagyon cool számok és érdekelne. Ha vki tud segíteni az tegye már legyenszíves. Kösz.
  • tibi206
    ha megnyomod az egér bal egérgombját akkor messzebbre repülsz
  • yaqwsxcde
    Helló! Nekem néha elkezd szaggatni (640x480-ban is) amikor nagy tereket kell vagy sok nyuszit betölteni...pl:éneklős-pofózós, birkanyírós....
    512DDR ramom van, a video: RAD. 9600, a proci meg AMD 3200+,
    Ja és a legújjjjabb video driver van rajta.
    Próbáltam a smooth, meg shade-effekteket állítani de hatástalan...
    Valami tippetek?
  • Fantos
    jó de szerintem randomra mindíg más játéknál von le mert már majdnem midnen gam-re volt panasz hogy ezt meg azt vonogat le
  • nagy chris
    nekem crackelve van és sztem megcsináltam :) 240m körül kell kilöni a nyuszi pajtást :)
  • taki1979
    Ha nem crackelem hanem a yasu+daemon os variációt használom akkor ezt a hibaüzenetet írja.
    A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktíválni. A következő programot nem lehet végrehajtani(9000). Ezért kénytelen vagyok...
  • Fantos
    uosz caps lock véletletlen
  • Fantos
    ha crackelve vaN AKKOR AZTAT NEMCSINÁLOD MEG
  • taki1979
    Sziasztok ott akadtam el ahol 200 méterre kell a bányásztalicskából a nyuszit kilőni. Hogy lehet megcsinálni,hogy biztosan 200 m felett legyen még a levonás után is. Mert a táncos részt talán még nehezebb megcsinálni így csak 2 teljesített tesztem van ami kevés....
  • tibi206
    az a lényeg hogy mindig a következő karikába repülj ,mert ha nem oda repülsz, akkor + 5 másodperc az idődhöz
  • Fantos
    ne a karikák melé ess :)
  • taki1979
    Sziasztok!
    Én a 9. napnál tartok már sikerült a 4 mini game-t teljesíteni aztán a fő feladat az hogy repülni(zuhanni) kell a karikákon keresztül, na nekem ez sehogyan se sikerül főleg nem időn belül. Ha valaki tud valami jó ötletet azt kérem segítsen. Előre is köszi!
  • tibi206
    nekem is
  • Fantos
    kékek
  • tototto
    nekem tetszik
  • tototto
    ahha thx na azokat a modokat még megse néztem :)
  • tibi206
    megnyitod kiválasztod a ruhát aztán play utána a bal felsőre rákattintasz akkor bejön egy kép ami szét van törve minden része egy olyan pálya
  • tibi206
    score módban
  • tototto
    amióta végigvittem a küldetéseket azóta nem játszottam vele
    de azt nem tudja valaki hogy tudom azt a részt játszani amikor a kis zöld társaimat kell kiszabaditani virtua cop stilusban?
    mert ha a "wc"nél próbálom akkor csak az alapküldetéseket választhatom azokat a lövöldözéseket meg nem
    szal valaki tudja esetleg?
  • Cat 02 #489

a semminél jobb :)
  • tibi206
    valaki meg tudná mondani hogyan kell megcsinálni azt a feladatot amikorle kell nyirni a birkákat.Már valami kétszászszor csináltam ,de még felét se tudtam megcsinálni.
  • Fantos
    szerintem valaki írhatna egy GyIK-ot a game-ről
  • mohuska
    ....aza lényeg h bejön nagy szőrrel azt csutkára kell nyírni minél gyorsabban....időre kell 600 pont nem?nem vágom írd le részletesebben mer elsőre sikerült így nem nagyon emlékszem...az hanyadik napon van?
  • nagy chris
    uuu azt nekem is elárulhatná vki :D 600 pont kéne :O 100-at alig birtam összekaparni :S :D
  • tibi206
    segítenétek?egyszerűen nem tudom megcsinálni azt a feladatot amelyikben le kell nyírni a birkákat.

előre is köszi
  • tibi206
    storyban ha megnyered az összeset akkor odamész a zenegéphez enter aztán a nyolc számban mindegyik főlé oda van írva
  • JackSparrow88
    Akkor felteszem még1szer mert már biztos senki sem olvasta el: Mi a játékban( a táncolós résznél)hallható zenék pontos címe? Érdekelne nagyon mert sztem királyak. Előre is kösz.
  • Fantos
    eztet hogy érted?
  • JackSparrow88
    Vki legyen szíves már válaszoljon a kérdésemre amit lentebb kérdeztem mert írtam h fontos lenne. Előre is kösz.
  • tibi206
    köszi
  • tototto
    elment
  • tibi206
    nekem is elküldhetnéd mailcímem: [email protected]

előre is köszi
  • tibi206
    ja az más
    olvastam hogy arra tervezték ezért ott könnyebb
  • mohuska
    én konzolon toltam végig....