Rayman: Raving Rabbids

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert már végignyomtam, csak nincs minden feladat megoldva

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

nekem elküldhetnéd a mentést

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

van folytatása egyébként játéknak?

de jó lenne már valami bumm....

egyébként kinek meik feladattal volt gondja mer nálam is megvan mind....ha kell tanács...

K..va nagy a játék...kár h két nap alatt végig lehet tolni!!<#vigyor3>

kicsi 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

vixo
Köszi a mentést!

tototto
nekem megvan minden feladat szoval ha kell mentés adjatok mailcimet vixo neked elküldtem

nekem az elsõ vasúti kocsis ment

a Többi nekem se

pera
Én is úgy látom, hogy van néhány lehetetlen feladat. Nekem a következõk azok:
Amikor a nyulat kell összerakni.
Amikor ki kell lõni a nyulat a vasuti kocsiról. (ennek mindkét része)
valamint a bekötött szemû nyúl terelése.
hirtelen ezek jutottak eszembe. de lehet, hogy még van 1-2 :-))

szerintem vannak olyanok amiket szinte lehetetlen megcsinálni!
<#hamm><#hamm><#wink><#wink>

én is végignyomtam .rayman kiszabadult de pár feladat nálam is megoldatlan maradt.

pera
Nah végignyomtam a story részt. Egy-két feladat megoldatlan maradt, de Rayman szabad... :-))
Aztán meg szórakoztam a score részen is.
Azon a pályán ahol végig kell menni úgy, hogy ne érjünk a falakhoz mentem egy 10mp körüli idõt. Na ezt feltettem a netre és látom, hogy valaki ezt megcsinálta kevesebb mint 4 mp alatt. Na arra azért kiváncsi lennék...

JackSparrow88
Csá!Vki megtudná mondani a játékban(a táncolós résznél) szóló zenék pontos címét mert érdekelne 1-2 music belõle, fontos lenne.Köszi.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

köszi

NEm küldene valaki nekem egy cracket

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

ha az amire gondolok akkor csak annyi hogy nem szabad hozzáérni a szellemekhez meg a falhoz se...
mit kell azon a pályán csinálni, amelyiken egy nyul fejét kell irányítani,és van 4 szellem.

elõre is köszi

vixo
Nekem is küldhetne valaki egy mentést,zután a nap után,aholmemorizálni kell a hangokat,amit kiadnak a nyulak,mert az azt követõ résznél nem tudom tovább vinni,mert zöldd lex a képernyõ

itt a mail címem:[email protected]

Elõre is Kösz!

valaki tudna küldeni egy kilencedik naputáni mentést emailcímem:[email protected]

tototto
szerintem inkább frissits videokártya drivert

vixo
Tisztában vagyok azzal,hogy az mds az nem crack.
Azt nem vágom,hogy mi okozhatja azt a zöld képernyõt,talán egy másik fixed image fájlt kell leszednem.

Fantos
na várj ez az MDS nem crack hanem virtuális CD de ha ezzel van ez a problem akkor a hiba az ön gépében van egy reinstakl talán segít

vixo
nah xép,tölthetek le egy másik cracket,hát pedig nekem csak a gamecopys van,de ha kell elküldöm,de csak az mds fájlt tudom külseni a másik túl nagy

Fantos
jó de nekem onnan hibásan tölti le ezért kéne izé valaki másnak is elment egy játéknál a kép szerintem a crack lessz a hibás

vixo
Hát nem vágom,a monitornak semmi baja,hanem amikor villámlik akkor zöld lex a kép és nem látok semmit,csak egy hosszabb idõ után jön vissza a kép,aztán megint elmegy de így hamar meghalok.

Én a gamecopy - ról szedtem le ezt a kettõ fájlt

Fantos
hmmm mekkora ték izé passz lehet úgy ránatod az egeret hogy az asztal is mozog és a monitor zyinórja lazul 😛

de nemtom fogja magát és zöld lessz? nem akkor amikor meglõnek?

el tudnád küldeni ezt a kettõt valahogy?

vixo
megvan mind a kettõ,de tudnál segíteni ezen a problémámon-->#444

Fantos
Vixo akkor neked most megvan az MDS meg MDF fájla is?

vixo
Nah,eljutottam egy jó darabig,de most elakdtam ott,ahol a a nyulakat kell lelõni,de nem tudom,mert néha elmegy a kép,azaz ilyen zöld lesz és közben lelõnek a nyulak.Vki segítsen,nem tudok tovább jutni!

vixo
Nah,végre müxik 😄
Xar volt a crak 😄
Qrva nbagy játék,naon beteg 😄

vixo
Nekem csak az a bajom,hogy megcsináltam a 333postban leírtakat és amikor elindítom a játékot nem csinál semmit,olvassgattam a fórumot,de nem találtam rá választ,vaki segíthetne.<#rinya>

Prince of Máté
találtam egy bannert

Jó lesz?

tototto
és mi a baj ezt is kell kiirnia, angolul azt irja hogy ezeket a meghajtókat találta és elrejti a safedisc és securom elõl
ahhoz hogy vissza állitsa a meghajtókat ujra inditsd el a yasut, vagy restartold a számitógépet

ui.: olvassátok már át ezt a pár oldalt mielõtt kérdeznétek, mindenre megvan a válasz, szinte uj kérdés nem is fordult elõ, és igy csak telespammoljátok a topicot, és ezért lesz ezer oldal, ha tényleg nem találtatok a pár oldalban választ a kérdésre csak akkor kérdezzétek meg

tototto
na szerintem fog az menni csak plugandplay monitorra állitsd át a monitor illesztõprogramját valamelyik postban az is benne van hogy tudod

vixo
A Daemon Tools 4.8-as van fent a gépemen

vixo
Amikor elindítom a yasu progit,akkor ez az ablak jelenik meg,már újra indítással is próbálkoztam,de nem jó. ötlet?

Fantos
na a helyzetet sikerült rosszabítani ez is valami de mi történik pontosan?

Fantos
WCajtócsapkodás: vissza kell zárni gyorsan az ajtókat mielöt lelõnének

segítenétek? mit kell annál a pályánál csinálni,amikor a tenger parton kabinokban vannak a nyuszik?

vixo
Megcsináltam,ami le van írva a 333.üzinél,de így már az ubisoft videó se jön be.Indítanám a játékot,de semmit nem csinál,nem vágom,hogy mi van

Fantos
akkor most szépen elolvasod a 333-ik postot crackelésnél levon egy csomóü pontot lés nem lehet vele játszani a 333-ik postban midnen benne van

vixo
esetleg valami más ötlet?

vixo
igen crackeltem

Fantos
crackelted?

vixo
Hi all!

Nekem lenne egy olyan kérdésem,h amikor elindítom a játékot,akkor lefut az ubisoft videója,de utána rögtön kilép a windowsba,de semmi hiba üzenetet nem ír ki csak kilép.

Most ezzel mit lehet csinálni,hogy tudjak játszani.Valaki segítsen!PLS!
Elõre is Kösz!

Fantos
egyébkénht a crackelés bonyolult és ráadásul hibás mert rosszul adja össze a pontokat tedd azt ami a 333-as hozzászólásban áll egyszerü (kivéve nekem) és nem hibás

Fantos
gondolom az emulátor nem tud mit csinálni egy olyan kiterjesztésü fájlal

amikor már majdnem elindul kiírja ,hogy:összeférhetetlenség támadt az emulátor szoftverrel. mit tegyek ? kösz

megtaláltam de nem tom letölteni