673
Rayman: Raving Rabbids
  • Fantos
    probléma megoldva :D Rocky ha nem lennél ki kéne találni a büdös életben nem gondolt volna senki az egér sebbeségének átálítására aranyember vagy tudode? egyébként hény minigame van benn összese és hogy megy az egész?
  • RocKY2
    A menüben belehet állítani az egér sebességét.
  • bon
    A levonások engem is a sirba visznek, már rég meglenne az a feladat ahol elakadtam ha nem vonna le mindig 3x pontott. A WC csapkódás az ment nekem. Mondjuk tényleg nem árt egy jó egér a játékhoz.
  • Fantos
    át ezt nevezik úgy hogy...SZÍVÁS!
  • Cat 02 #269
    há vaz ez de idegesítő :D

a wc csapkodósnál az egér rohatt lassú és nem csap rendesen , a répalé pumpálás a szemüvegbe meg no comment :D

meg érj el 3k pontot , mondom de jó elérem , elesek és le von 500 at -.-
  • Cat 02 #268
    köszi
  • bon
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=flt-rrr!rar

vagy

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=ind-rrr!rar
  • Cat 02 #266
    ez az ? Rayman: Raving Rabbids [MULTI6] No-DVD/Fixed Image #2
    mert itt nincs crack :S :D és 1 gigát foglal xD
  • Cat 02 #265
    megadod ? :D mert nekem sima crack nincs =\
  • Fantos
    hát a pizzapopo-ba ne menj
  • Seth
    amikor a kezedben a malac röfög elvileg arra nem szabad menni. Namost ps2-n remegett is joy úgyhogy ngyon könnyű volt
  • ToCsEk
    Valki megtuná nekem mondani hogy merre kell menni? Mindig felbukkan nyuszi és bepörköl.
  • Aschil
    Nem tom újjat mondok e, eredetileg ez a játék Nintendo Wii-re készült.
    Innen a szokatlan irányítási technika!
    Ezt a konzolt ki kell prószálnom.
    Nézzétek meg:http://uk.wii.com/movies/63/
  • ToCsEk
    Nagyon kemény ez a játék :) Most kezdtem el, 6% vagyok, jah és csak crackeltem és már jó is. :)
  • bon
    Te megbírtad csinálni? Nincs meg az állásod, én egyszerűen nem birom emgcsinálni.
  • Fantos
    bocsi ha az első nagyképünek tünt és bocsi a triple postért
  • Fantos
    miután begvan az első menet nem megy a kép egyébként jó zene
  • Fantos
    banyek csak két gomb van az nem húzos szerintem meg tudnék vele bírkozni DK után
  • Aschil
    feltöltöttem egy elég húzós Rayman táncot ide:
    http://www.uplud.hu/download/t0aP2chGwV
  • bon
    Fent van mindkettő crack. Direkt kipróbáltam most a linkeket.
  • Cat 02 #253
    már leszedték
  • bon
    www.gamecopyworld.com itt megtalálod
  • Cat 02 #251
    valaki töltsön már fel 1 cracket
  • Cat 02 #250
    ez jó?
  • bon
    Erre már én is gondoltam, de figyeltem a számlálót és 200m felett egy kicsivel ért földet, de végül még is 19x m-re csökkentette le. Mondjuk ez a feladat még nem lenne gond ha a táncost megtudnám csinálni de egyszerűn nem sikerül annyira gyorsan jönnek a nyulak. így meg, hogy két feladat nincs meg a négyből nem enged tovább, mivel 3 a szükséges.
  • Gyusz
    Az nem azért lehet, mert 200 m-nél előbb ér földet a nyúl, amit meg a földön megtesz azt levonja?
  • bon
    Rossz pontszámolással (sőt bármilyen számolás) nekem is voltak problémáim, sőt most azért is vagyok elakadva, mert 200m-re kellene repítenem a nyulat, de a gép szerint még sose volt meg a 200m, pedig már 230 is volt csak mindig lecsökkenti az értékelésnél. Nekem már megfordult a fejembe valami rejtett védelem lehetőséges is. Vagy ennyire béna vagyok.
  • tototto
    nekem ezzel azt csinálja, hogy elinditom villn egyet monitor és visszakapom a winfost mintha semmisetörtént volna
  • Spaceghost
    Nálam olyan hiba van hogy játszok játszok és fogja magát és lefagy az egész gép tőle kb 10 perc után. Esetleg ilyen hiba valakinél volt? FLT-s verzionál van ez.
  • Fantos
    nem lehet hogy ott még van valami levonás?
  • Gyusz
    Nekem egy táncolós résznél 800 pont fölött voltam és 750 kellett volna, mégsem nyertem.
  • Fantos
    bazdmeg44 hogy nézhetnek így ki a globix bébik? esküszöm rayman 2-ben jobban néztek ki
  • yozsee
    Másnál nem csinál olyat hogy bizonyos pályákon rosszul adja össze a pontokat, és emiatt nem lehet teljesíteni a pályát? :S Már 2x is előfordult nálam, pl az anatomy-s pályán részpontszámok alapján bőven megvan amennyit el kell érni, míg az összpontszámnál amit kiír sokkal kevesebb...
  • Cat 02 #240
    Yasu az pontosan mi is ?
    ezt vki próbálta ?
  • Csibe001
    Oks, akkor erről is ennyit.Most már tuti meg kell várni a ubisoft patchet...Külföldi fórumokon is vagy megy vagy nem...
  • Gyusz
    Nekem nVidia nForce 4 Ultra chipset-em van, mégis megy.
  • dante3
    A táncolós nagyon tetszett nekem!
    Saját képek!
  • Csibe001
    BH-n valaki azt rebesgeti, lehet hogy azoknak nem indul a játék akinek NForce-os alaplapja van, tudja valaki ezt cáfolni?Mert én sajnos csak megerősíteni tudom...
  • bon
    Ami van hozzá a dvd-n és a gamecopyworld oldalon.