673
Rayman: Raving Rabbids
-
#273 probléma megoldva :D Rocky ha nem lennél ki kéne találni a büdös életben nem gondolt volna senki az egér sebbeségének átálítására aranyember vagy tudode? egyébként hény minigame van benn összese és hogy megy az egész? -
#272 A menüben belehet állítani az egér sebességét. -
#271 A levonások engem is a sirba visznek, már rég meglenne az a feladat ahol elakadtam ha nem vonna le mindig 3x pontott. A WC csapkódás az ment nekem. Mondjuk tényleg nem árt egy jó egér a játékhoz. -
#270 át ezt nevezik úgy hogy...SZÍVÁS! -
Cat 02 #269 há vaz ez de idegesítő :D
a wc csapkodósnál az egér rohatt lassú és nem csap rendesen , a répalé pumpálás a szemüvegbe meg no comment :D
meg érj el 3k pontot , mondom de jó elérem , elesek és le von 500 at -.- -
Cat 02 #268 köszi -
#267 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=flt-rrr!rar
vagy
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=ind-rrr!rar -
Cat 02 #266 ez az ? Rayman: Raving Rabbids [MULTI6] No-DVD/Fixed Image #2
mert itt nincs crack :S :D és 1 gigát foglal xD -
Cat 02 #265 megadod ? :D mert nekem sima crack nincs =\ -
#264 hát a pizzapopo-ba ne menj -
#263 amikor a kezedben a malac röfög elvileg arra nem szabad menni. Namost ps2-n remegett is joy úgyhogy ngyon könnyű volt -
#262 Valki megtuná nekem mondani hogy merre kell menni? Mindig felbukkan nyuszi és bepörköl.
-
#261 Nem tom újjat mondok e, eredetileg ez a játék Nintendo Wii-re készült.
Innen a szokatlan irányítási technika!
Ezt a konzolt ki kell prószálnom.
Nézzétek meg:http://uk.wii.com/movies/63/ -
#260 Nagyon kemény ez a játék :) Most kezdtem el, 6% vagyok, jah és csak crackeltem és már jó is. :) -
#259 Te megbírtad csinálni? Nincs meg az állásod, én egyszerűen nem birom emgcsinálni. -
#258 bocsi ha az első nagyképünek tünt és bocsi a triple postért -
#257 miután begvan az első menet nem megy a kép egyébként jó zene -
#256 banyek csak két gomb van az nem húzos szerintem meg tudnék vele bírkozni DK után -
#255 feltöltöttem egy elég húzós Rayman táncot ide:
http://www.uplud.hu/download/t0aP2chGwV -
#254 Fent van mindkettő crack. Direkt kipróbáltam most a linkeket. -
Cat 02 #253 már leszedték -
#252 www.gamecopyworld.com itt megtalálod -
Cat 02 #251 valaki töltsön már fel 1 cracket -
Cat 02 #250 ez jó? -
#249 Erre már én is gondoltam, de figyeltem a számlálót és 200m felett egy kicsivel ért földet, de végül még is 19x m-re csökkentette le. Mondjuk ez a feladat még nem lenne gond ha a táncost megtudnám csinálni de egyszerűn nem sikerül annyira gyorsan jönnek a nyulak. így meg, hogy két feladat nincs meg a négyből nem enged tovább, mivel 3 a szükséges. -
Gyusz #248 Az nem azért lehet, mert 200 m-nél előbb ér földet a nyúl, amit meg a földön megtesz azt levonja? -
#247 Rossz pontszámolással (sőt bármilyen számolás) nekem is voltak problémáim, sőt most azért is vagyok elakadva, mert 200m-re kellene repítenem a nyulat, de a gép szerint még sose volt meg a 200m, pedig már 230 is volt csak mindig lecsökkenti az értékelésnél. Nekem már megfordult a fejembe valami rejtett védelem lehetőséges is. Vagy ennyire béna vagyok. -
#246 nekem ezzel azt csinálja, hogy elinditom villn egyet monitor és visszakapom a winfost mintha semmisetörtént volna -
Spaceghost #245 Nálam olyan hiba van hogy játszok játszok és fogja magát és lefagy az egész gép tőle kb 10 perc után. Esetleg ilyen hiba valakinél volt? FLT-s verzionál van ez. -
#244 nem lehet hogy ott még van valami levonás? -
Gyusz #243 Nekem egy táncolós résznél 800 pont fölött voltam és 750 kellett volna, mégsem nyertem. -
#242 bazdmeg44 hogy nézhetnek így ki a globix bébik? esküszöm rayman 2-ben jobban néztek ki -
yozsee #241 Másnál nem csinál olyat hogy bizonyos pályákon rosszul adja össze a pontokat, és emiatt nem lehet teljesíteni a pályát? :S Már 2x is előfordult nálam, pl az anatomy-s pályán részpontszámok alapján bőven megvan amennyit el kell érni, míg az összpontszámnál amit kiír sokkal kevesebb... -
Cat 02 #240 Yasu az pontosan mi is ?
ezt vki próbálta ? -
#239 Oks, akkor erről is ennyit.Most már tuti meg kell várni a ubisoft patchet...Külföldi fórumokon is vagy megy vagy nem... -
Gyusz #238 Nekem nVidia nForce 4 Ultra chipset-em van, mégis megy. -
#237 A táncolós nagyon tetszett nekem! -
#236 Saját képek! -
#235 BH-n valaki azt rebesgeti, lehet hogy azoknak nem indul a játék akinek NForce-os alaplapja van, tudja valaki ezt cáfolni?Mert én sajnos csak megerősíteni tudom... -
#234 Ami van hozzá a dvd-n és a gamecopyworld oldalon.