673
Rayman: Raving Rabbids
  • Cat 02 #233
    milyen cracket ? :)
  • bon
    Én kipróbáltam mindkét cracket és egyszer se volt vele gondom. Mindig elindul a játék és stabilan műkődik. de most elakadtam benne.
  • Cat 02 #231
    nah akkor most mi van _ :D
  • Csibe001
    Hehe, van egy CrackFix, ezzel nincs hibaüzi viszont belép s rögtön ki is lép a játékból kb 1 sec alatt.. ^^
  • Fantos
    www.youtube.com beírod Rayman Raving rabbits vagy ogyírják és videokat nézhetsz róla
  • bon
    Nagyon király. Rendkívül ötletes és jópofa. 77% után már nagyon bedurvult. Sőt irreálisan nehéz szerintem, de azért felétlenül ajánlott kipróbálni.
  • dante3
    Nekem ati catalyst 6.11 van fent,Codec:Codecs6030 allin1
    directx 9c december
  • tototto
    szerintem valami programmal vagy driverrel összevan akadva
    és ha ujra tennénk xpt megoldodna, nade nins az a játék ami miatt én oprendszeret telepitek , max unreal tournament 2004, de nem rayman :D
    majd talán ha kijön valami pecs azzal jobblesz
  • dante3
    nekem 75hz-n megy!
  • Csibe001
    60Hz-en ugyanez van, nem tudom mit lehetne még frissíteni aminek köze van hozzá.Újra meg nem fogom húzni a windowst egy játék miatt, inkább veszek egy Wii-t, azon úgyis nagyobb élvezet lehet, de az még odébb van, csak akartam a hülye nyulakat. :P
  • Csibe001
    Na csakhogy tiszta legyen, Monitor Plug&Play, Nvidia legfrissebb driver s NEM INDUL...Asszem mai napra minden remény eloszlott...Hihetetlen.
  • Gyusz
    Akkor passz, nem tudom, hogy mi lehet a gondotok, frissítsetek minden drivert a legújabbra, és esetleg vegyétek le a Képernyő-frissítési gyakoriságot 60 Hertz-re, hátha. Egyébként kiír valami hibaüzenetet?
  • tototto
    nem a driver lesz a gond nekem is 93.71es van
    na kipróbáltam az előbb emlitett gépen és ott is tök ugyanez a hiba (pedig ott egy ezeréves daewoo monitor van amit felse ismer a winfos és alapértelmezettnek látja mindig)
    mostmár nem értem
    kezdem unni hogy ez a nyamvadt játék itt keménykedik velem
  • Csibe001
    Oké szedem lefelé, mindjárt írok, hogy úgy jó e.Pedig sikerült végül elérnem, hogy Plug&Play legyen a monitor, akkor már csak a frissítésben bízhatok.
  • constantin
    Valaki mondana pár szót a játékról hogy mijen lett,vagy/és képet rakna fel belőle.Köszi.
  • Gyusz
    Próbálj új nvidia drivert feltenni, én 93.71-et használok, nekem is 6600 GT-m van.
  • Csibe001
    Nekem ForceWare84.21 van fent.XP SP2 , lehet ez is számít.
    S Gyusz most már Plug and Play van kiírva s nem a monitor pontos neve.
    Szóval én gépem valóban nagyon nem akarja az igazat. :((
  • Gyusz
    Most visszaállítás, vagy uninstall, tökmindegy, a lényeg, hogy "Plug and Play monitor" legyen kiírva, ne jelenjen meg a monitor márkája és pontos típusa. Végső esetben rakjátok újra a windost, akkor úgyis az alapértelmezett monitordrivert fogja használni.
  • tototto
    na nekem 3000a64 és geforce6600gt lehet a vidkaridriverünkkel van a gond
    nekem 93.71es drivervan fent
    na megyek kipróbálom másik géppel ha ott megy megőrülökbár a 160mega sd ram miatt sztem nemfog :D
  • Csibe001
    2400+AMD proci, GeForce6600GT vidkari
  • tototto
    pedig szeretnék raymanezni , de pont ez az egy játék nem akarja a szépet :)
    ha megy 1.2es celeronnal 160mega sdrammal geforce2mxel megyek másik géphez :D
    amugy csibe neked milyen vidkarid van meg procid lehet valamire allergiás ez a rayman
  • Csibe001
    Úgy látom nagyon egy cipőben evezünk s a gépünk nem akar nyuszizni.. :(
    :D

Nekem sincs változás uninstallal.
  • tototto
    akkor eltávolitja, de a játék ugyanazt csinálja jade_enr hibát észlel és leáll dumával elszáll :(
  • Eisenhower
    és ha az alatta levő uninstall gombra kattintotok? nem a visszaállításra?
  • tototto
    pontez van nálam is a képen :DD
  • Eisenhower
    nekem 765mb van de nekem nem nyafogott semmit
  • Csibe001
    Na, ugyanez nálam is.
  • Csibe001
    Nálam a visszaállításnál, kiírja, hogy nincs biztonsági másolat s elküld a súgóba vagy ha nemet mondok a súgóra akkor nem csinál semmit. :(
  • tototto
    hát én ha a visszaállitásra nyomok ez jön be:
    valami 5let?
  • Gyusz
    Szóval akkor a beállítás menete a következő:
    Kattintsatok jobb gommbal az asztalra -> Tulajdonságok -> Beállítások fül -> Speciális -> Monitor fül -> Tulajdonságok -> Illesztőprogram fül -> Visszaállítás -> OK

Remélem elég részletes volt.
  • tototto
    Eisenhower vagy Gyusz mondjétok meg pls hol lehet ezt átállitani, a játék settingsében én csak videoártyát választhatok(nék) mert csak egy lehetőség van a gforce6600gt aztán csokolom :)
  • Fantos
    télleg rossz hogy nemolyan mint az elözők remélhetőleg a következő olyan lessz mert jó lenne Ray-el ugrálni dobálni ellent őlni
  • Eisenhower
    gyusz thnx a tippet tényleg megy miután a monitor drivert visszaállítottam plug n play-ra elindult a játék. sztem vmi olyan felbontásba indulna az ubi logoja és ott akad meg az egész vagy nemtudom de lényeg hogy így megy :)
  • tototto
    ezt pontosan hol is kell átállitani?
  • scheri
    CRACK:
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=flt-rrr!rar.html
  • Cat 02 #198
    pontosan micsináltál ? :D
  • Gyusz
    Akinek fekete képernyőt ad, vagy valami hibát jelez, az próbálja meg az alapértelmezett Windows Plug & Play monitordrivert használni. Nálam is állandóan hibával elszállt, de így már elindult.
  • RocKY2
    Köszönöm Dante ezzel már elindult szépen. Még egyszer köszi.
  • tototto
    köszi hogy feltetted
    a következő történt, már nem kell a yasu, meg semmit bemountolni daemonba, szal elvileg ezt ha az ember feülirja és inditja a játékot mennie kéne, de ugyanugy hibát észlel és leáll a jade_enr.exe ahogy az eredeti a yasuval meg a maxiimagel, tehát lehet ujra raknám xpt menne már, de egy játékért ujra nem huzom a gépet
    tehát valószinű télleg akinek eddig hibával leállt a játék, annak nemis fog menni még az eredeti se , majd talán ha kijön egy peccs, már csak azt sajnálom aki megvette eredetiben és annak csinálja ezt :S
  • Csibe001
    Még mindig jobb, mint a pillanatnyi fekete kép aztán hibaüzi.. :(