673
Rayman: Raving Rabbids
-
Cat 02 #233 milyen cracket ? :) -
#232 Én kipróbáltam mindkét cracket és egyszer se volt vele gondom. Mindig elindul a játék és stabilan műkődik. de most elakadtam benne. -
Cat 02 #231 nah akkor most mi van _ :D -
#230 Hehe, van egy CrackFix, ezzel nincs hibaüzi viszont belép s rögtön ki is lép a játékból kb 1 sec alatt.. ^^ -
#229 www.youtube.com beírod Rayman Raving rabbits vagy ogyírják és videokat nézhetsz róla -
#228 Nagyon király. Rendkívül ötletes és jópofa. 77% után már nagyon bedurvult. Sőt irreálisan nehéz szerintem, de azért felétlenül ajánlott kipróbálni. -
#227 Nekem ati catalyst 6.11 van fent,Codec:Codecs6030 allin1
directx 9c december -
#226 szerintem valami programmal vagy driverrel összevan akadva
és ha ujra tennénk xpt megoldodna, nade nins az a játék ami miatt én oprendszeret telepitek , max unreal tournament 2004, de nem rayman :D
majd talán ha kijön valami pecs azzal jobblesz -
#225 nekem 75hz-n megy! -
#224 60Hz-en ugyanez van, nem tudom mit lehetne még frissíteni aminek köze van hozzá.Újra meg nem fogom húzni a windowst egy játék miatt, inkább veszek egy Wii-t, azon úgyis nagyobb élvezet lehet, de az még odébb van, csak akartam a hülye nyulakat. :P -
#223 Na csakhogy tiszta legyen, Monitor Plug&Play, Nvidia legfrissebb driver s NEM INDUL...Asszem mai napra minden remény eloszlott...Hihetetlen. -
Gyusz #222 Akkor passz, nem tudom, hogy mi lehet a gondotok, frissítsetek minden drivert a legújabbra, és esetleg vegyétek le a Képernyő-frissítési gyakoriságot 60 Hertz-re, hátha. Egyébként kiír valami hibaüzenetet? -
#221 nem a driver lesz a gond nekem is 93.71es van
na kipróbáltam az előbb emlitett gépen és ott is tök ugyanez a hiba (pedig ott egy ezeréves daewoo monitor van amit felse ismer a winfos és alapértelmezettnek látja mindig)
mostmár nem értem
kezdem unni hogy ez a nyamvadt játék itt keménykedik velem -
#220 Oké szedem lefelé, mindjárt írok, hogy úgy jó e.Pedig sikerült végül elérnem, hogy Plug&Play legyen a monitor, akkor már csak a frissítésben bízhatok. -
#219 Valaki mondana pár szót a játékról hogy mijen lett,vagy/és képet rakna fel belőle.Köszi. -
Gyusz #218 Próbálj új nvidia drivert feltenni, én 93.71-et használok, nekem is 6600 GT-m van. -
#217 Nekem ForceWare84.21 van fent.XP SP2 , lehet ez is számít.
S Gyusz most már Plug and Play van kiírva s nem a monitor pontos neve.
Szóval én gépem valóban nagyon nem akarja az igazat. :(( -
Gyusz #216 Most visszaállítás, vagy uninstall, tökmindegy, a lényeg, hogy "Plug and Play monitor" legyen kiírva, ne jelenjen meg a monitor márkája és pontos típusa. Végső esetben rakjátok újra a windost, akkor úgyis az alapértelmezett monitordrivert fogja használni. -
#215 na nekem 3000a64 és geforce6600gt lehet a vidkaridriverünkkel van a gond
nekem 93.71es drivervan fent
na megyek kipróbálom másik géppel ha ott megy megőrülökbár a 160mega sd ram miatt sztem nemfog :D -
#214 2400+AMD proci, GeForce6600GT vidkari -
#213 pedig szeretnék raymanezni , de pont ez az egy játék nem akarja a szépet :)
ha megy 1.2es celeronnal 160mega sdrammal geforce2mxel megyek másik géphez :D
amugy csibe neked milyen vidkarid van meg procid lehet valamire allergiás ez a rayman -
#212 Úgy látom nagyon egy cipőben evezünk s a gépünk nem akar nyuszizni.. :(
:D
Nekem sincs változás uninstallal. -
#211 akkor eltávolitja, de a játék ugyanazt csinálja jade_enr hibát észlel és leáll dumával elszáll :( -
#210 és ha az alatta levő uninstall gombra kattintotok? nem a visszaállításra? -
#209 pontez van nálam is a képen :DD -
#208 nekem 765mb van de nekem nem nyafogott semmit -
#207 Na, ugyanez nálam is. -
#206 Nálam a visszaállításnál, kiírja, hogy nincs biztonsági másolat s elküld a súgóba vagy ha nemet mondok a súgóra akkor nem csinál semmit. :( -
#205 hát én ha a visszaállitásra nyomok ez jön be:
valami 5let? -
Gyusz #204 Szóval akkor a beállítás menete a következő:
Kattintsatok jobb gommbal az asztalra -> Tulajdonságok -> Beállítások fül -> Speciális -> Monitor fül -> Tulajdonságok -> Illesztőprogram fül -> Visszaállítás -> OK
Remélem elég részletes volt. -
#203 Eisenhower vagy Gyusz mondjétok meg pls hol lehet ezt átállitani, a játék settingsében én csak videoártyát választhatok(nék) mert csak egy lehetőség van a gforce6600gt aztán csokolom :) -
#202 télleg rossz hogy nemolyan mint az elözők remélhetőleg a következő olyan lessz mert jó lenne Ray-el ugrálni dobálni ellent őlni -
#201 gyusz thnx a tippet tényleg megy miután a monitor drivert visszaállítottam plug n play-ra elindult a játék. sztem vmi olyan felbontásba indulna az ubi logoja és ott akad meg az egész vagy nemtudom de lényeg hogy így megy :) -
#200 ezt pontosan hol is kell átállitani? -
scheri #199 CRACK:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=flt-rrr!rar.html -
Cat 02 #198 pontosan micsináltál ? :D -
Gyusz #197 Akinek fekete képernyőt ad, vagy valami hibát jelez, az próbálja meg az alapértelmezett Windows Plug & Play monitordrivert használni. Nálam is állandóan hibával elszállt, de így már elindult. -
#196 Köszönöm Dante ezzel már elindult szépen. Még egyszer köszi. -
#195 köszi hogy feltetted
a következő történt, már nem kell a yasu, meg semmit bemountolni daemonba, szal elvileg ezt ha az ember feülirja és inditja a játékot mennie kéne, de ugyanugy hibát észlel és leáll a jade_enr.exe ahogy az eredeti a yasuval meg a maxiimagel, tehát lehet ujra raknám xpt menne már, de egy játékért ujra nem huzom a gépet
tehát valószinű télleg akinek eddig hibával leállt a játék, annak nemis fog menni még az eredeti se , majd talán ha kijön egy peccs, már csak azt sajnálom aki megvette eredetiben és annak csinálja ezt :S -
#194 Még mindig jobb, mint a pillanatnyi fekete kép aztán hibaüzi.. :(