47
-
Enlight #7 "Az IBM 5150 megszületése után 25 évvel a világon használt számítógépek 95 százaléka még mindig az IBM készülékének architektúrájára épül. Ez azonban a szakemberek szerint hamarosan megváltozhat a mobiltelefonok, a hordozható és a hálózatba köthető multimédiás eszközök további hódításaival. " - szakemberek, szakemberek.... Azt is "szakemberek" mondták 25 éve, hogy a PC-nek nincs jövője! :DD -
Kryon #6 Az elképzelhető,hogy a notebook-ok jobban elterjednek a PC kárára,de azt nem hinném,hogy a képen láthatóhoz hasonló mobil bigyók üssék ki a jó kis asztali gépeket.... -
gyuri12 #5 én jobban szeretem az asztali PC-t és én akkor se fogok mobil szarokkal járkálni,ha már az lesz az alap... asztali PC RuleZ! -
HUmanEmber41st #4 Régebben a magnós-walkmanos világban volt egy ilyen megoldás:
Egy dupla kazettás hi-fi deck ( kazettás magnó) egyik oldalát ki lehetett emelni és walkmanként funkcionált.
A jövő PC-ét is valahogyan így kellene felépíteni, mint egy PC és Pocket PC párosítást. Csak ennek a bizonyos pocket készüléknek is hasonló tudása kell hogy legyen, mint az asztali gépnek.
Gondolok itt legalább 9 X 10 cm-es érintőképernyőre és beépített 3G ( vagy jobb) mobil internet kapcsolatra (melyről esetleg az otthoni gépet is eléred). És persze fejlettebb internet böngészőre, mellyel akár hozzászólást is lehet írni pl az SG re.:D
Ezek a technológiák már ma is a rendelkezésre állnak. De arra gondolok, h a jövőben egy komplett PC tartalmazza alapból ezt a kivehető pocket egységet is. -
Cat 02 #3 jaja
és amíg a föld kerek lesz pc xDDD (igaz már most se kerek de mind1 :) ) -
#2 bármennyit is fejlődik a technika a "mobil PC" soha nem lesz olyan mint egy normál asztali PC... -
#1 ultramobil fos