Találkozót adnak egymásnak az övrakétások

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kerob
http://video.google.com/videoplay?docid=4135126565081757736&q=FOX+moon

\"A képzelőerő fontosabb, mint az ismeret.\" (Albert Einstein)

Ez a legnagyobb álmom! Mindig is ki szerettem volna próbálni egy ilyet, esetleg birtokolni is.
Ha valaki olyan ügyes lenne, hogy nekiáll egy ilyet fejlesztgeteni, ajánlom magamat tesztpilótának!!!!
NEXUS6
A németek terveznek egy hasonlót.

Volt egy csákó aki átrepülte a Csatornát egy szárnnyal a hátán. Gondolom onnan vették az ötletet, a szárnyat kiegészítették ilyen kis hajtómûvekkel. Hatótávolság olyan 200 km.

Ideális kommandós behatolós cuccos lesz😉))

LINK

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

mikloss
Lol nagyon durva az a rakéta cipõ a finneknél <#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

övrakétás videó tényleg úgy néz ki, mintha egy sci-fibõl szedték volna, közben pedig ez a valóság😊 aranyos.

Rocket Shoes Ezt a videt is ott találtam 😊 Nem teljesen világos, hogy mi a vége. Kicsit egy ejtõ ernyõt vagy így ereszkedik le teljesen? Egyébként tuti finnek, vagy legalábbios nagyon magyar hangzású a nyelv amin beszélnek szerintem.

Sanyix
Számít a súly is, mert amíg eléri a pályasebességet az 1,6 km/s-t (ez nem szökési sebesség), ellensúlyozni kell a gravitáció hatását.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Pedig létezett/létezik ilyen!
66-os videó
Pár km-t akatram írni,pár ezer kicsit sok lenne...<#idiota>

Na ezen behaltam...<#nyes><#eljen>

Az elsõ szovjet repüléseknek azért lett becsapódás a vége,mert még nem volt kész leszállórendszerük,ezért Ivánnak ki kellett ugrani párezer km magasan ejtõernyõvel,mielõtt a kabin becsapódott...

A koldkomp felszínen hagyott részét pedig lefotózták már azóta,direkt azért,hogy végre eloszlassák ezt az "urban legend"-et....

Higyetek sosem jartak a holdon,voltam ott de nem talalkoztam senkivel.
na,most lesz itt qrva világ...<#mf2><#eplus2>

Ebbe azért ne menjünk bele. Régen volt már😊

Az a gryphon-os cucc rohadtul tetszik, az egyik házamat eladom egy prototípusért😊)))))))

...+.

ezeket azért te sem gondolod komolyan...
kerob
Érdekes lehet a találkozó.
A Cikkel kapcsolatban még annyit, hogy sohasem járt még ember a holdon, az amerikaiak által készített képek tele vannak ellentmondásokkal. Az amerikai holdraszállás csak az akkori "ûrverseny" kitalációja, amivel le akarták nyûgözni a szovjeteket. Másrészt Jurij Gagarin sem járt sosem az ûrben. Gagarin "repülésének" idejében vagy húsz szovjet ürhajós halt meg azért, mert a visszatérõ egység alkalmatlan volt a biztonságos földetérésre, szinte mindíg becsapódás volt a vége.

\"A képzelőerő fontosabb, mint az ismeret.\" (Albert Einstein)

Szerinted akkora üzemanyagtartályt kell vinni, de nem téged fognak megkérdezni, hanem kiszámolják😊 És valószínûleg már most is pontosan tudják, hogy mekkora kell, így nem kell találgatniuk.

Egyébként légüres térben sokkal kevesebb üzemanyag kell, mint itt a földön.

Gracie Barra

Ráadásul megint összekeverik a súlyt, a tömeggel.

Igaz, a Holdon lebegni hatodakkora teljesítmény is elég, de a holdi szökési sebességre(kb. 1,6 km/s) való felgyorsuláshoz pont ugyanannyi üzemanyag kell mint a földön elérni az 1,6 km/s sebességet. Mert itt a tömeg ami számít, nem a pillanatnyi súly.

Sanyix
~1,6 km/s, de szerintem 1km/s-hez is is egy akkora üzemanyagtartály kéne magával vinnie, hogy nagyobb mint az ember 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Khmm...ha bírta addíg 😊))

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Azért ez annyira megható....

Az embernek az elsõ repülõ masinák jutnak eszébe, amelyek t.képpen nem is voltak masinák, hanem madárszárnyakat formázó szerkezetek, amelyek segítségével egy-egy dombtetõrõl ugrottak le a "pilóták".

Különben az elsõ motoros repülõk is kb. ilyen félperces idõtartamig tudtak a levegõben maradni.

Kara kánként folytatom tanításom.

san andreasban is van <#vigyor>

Ennyi hullajelölt egy rakáson...<#hehe>

Nem azt mondta Sanyix hogy lehetetlen, hanem ha megtámadja szegény John lábát egy holdpiton és véletlenül jobbra dõl 1 fokot indításnál akkor repül el a fenébe

DOGMAN
Höhhe Duke Nukem Jetpack LOLL

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

A Holdon ha jól emlékszem 1 km/s körül van a pályasebesség, az simán elérhetõ.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Annyira szerintem nem hihetetlen. Meg nem kell gyorsan menni és gondolom menet közben is tudott volna manõverezni. Még mindig jobb, mind a felszínen maradni.

Sanyix
"A Hold alacsony gravitációjában az ûrhajósok a rakétaövekkel elérhették volna a holdkörüli pályán várakozó parancsnoki modult."
LOOOL ez elég hihetetlen 😊 amúgy én nem vállaltam be volna ilyen akciót holdon, mer véletlenül 0,1 fokkal jobbra vagy balra fordulnak mint kéne, viszlát, koporsó az örökkévalóságba :\

Valami turbojet szerû megoldás nem mûködne?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

akyyy
én is azt hittem h ez csak vmi kitaláció, és james bondba vmi trükkel megcsinálták, nem gondoltam volna hogy valóban létezik ilyen😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Warpcore
Nah kicsit Rocketeer utánérzés

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Warpcore
Kicsit

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

← ElőzőOldal 2 / 2