193
Krumpliúr készítő game. nagyon baba xD
-
#104 Hát persze,hogy az vagyok,mert nem a te véleményeden vagyok! Ha én is csgj-t basztatnám,akkor rögtön span lennék! Aki nem a ti véleményeteken van,az már szánalmas! -
#103 akkor most tőled kell félni ? :DDDDD láááál -
#101 én elmondtam a véleményem. ennyi. kíváncsi lennék rád élőben :D na mind1
én befejeztem szórakoztassátok magatokat a továbbiakban.
az azért érdekes ,h 2 olyan emberrel vitázok akik itt sem voltak ami miatt "kifakadtam" és 1 érintett személy belátta, h "nem kéne". (ami nem kis dolog manapság...) -
#100 Zavar mi,hogy nem a csgj baszogatók táborához tartozom!? Nem,nem csgj vagyok,nem is ő küldött! -
#99 kezdjük ott, hogy normális ember nem nyitna egy iylen elb*szott "játéknak" topikot-.- -
#98 rossz megfigyelő vagy, én rengeteget fikáztam, nézz körül egy kicsit jobban, fikáztam akárki nyitotta a topikot!!!!!!
Miért nem ércsük meg 1mást? -
#95 Mindenki tudja,csak azért mert csgj nyitotta,ha más nyitotta volna,akkor le se szarnád! Ennyit erről! Megértettük egymást? -
#94 "én nem vállalnám be hejetted" az , h nem tudsz írni az 1 dolog ,de az is az ,h kiállok az elveim mellett és ehhez semmi köze csgj-hez. ha mással lenne ez akkor is ezt tenném. szal...
-
#93 igen élvezem és mi van vele, ez az egyik hobbim...
most már megértettük egymást?????? -
#91 ne érts félre a vélemény az 1 dolog. de ha valaki (nem te) sokadszorra is fikáz az ezt élvezi és nem véleményt mond. -
#89 ez így van... ha többet számít neki 1 fikázó hsz (bocs nem 1. az 1 az 1 vélemény. ha folytatja az már bunkóság...),mint az emberség akkor ja.
de tök mind1. változni úgyse fog semmi.
-
#88 de, de én feltétlenül el kell mondjam a véleményemet, ha szar ha nem szar.
megértettük egymást??? -
#87 azt ír ide amit akar:| -
#86 és? nem tetszik-> nem írsz ide. ennyi. nem nehéz megállni szvsz. én se írok be mindenhova fikázva ha nem tetszik. ez akkora dolog? ha tényleg sz@r akkor úgyis eltűnik a "süllyesztőbe"... nem? -
#85 és akkor ez a módja szerinted ugye? gondolom igen. nem tudok mit mondani. egészségedre...
semmi kedvem vitatkozni veled (értelme se lenne).
ja és a "amúgy itt aki negativan reagált a téma nyitóval volt baja-!"-ra csak annyit, h a topic "értelmetlenségével" volt bajuk szvsz. nem magával az emberrel, de te biztos jobban értelmezed... lol
és ha van rá mód akkor ON!
-
#84 ez egy elég bunkó játék, pisiseknek való, talán 1x el lehet rajta barmulni, de szánalmas egy termék... -
#82 igen , mert mint mondtam jellemző rám a szolidalitás. ha visszaolvastál (és van benned emberség) akkor tudod miről beszélek. (amúgy nem ordítottam.(nem használtam caps lock-ot :) )) -
#80 nem, nem kell félni tőlem. senki nem mondta ezt... -
#79 bocs mindenkitől egyébként. lehet, h túlreagáltam. de én 1 szolidáris embernek tartom magam... -
#77 ez nagyon becsülendő!! sajnos mások nem tudják átérezni milyen lehet ez másnak...
bezzeg ha ők lennének hasonló helyzetben akkor... -
#76 én kérek elnézést -
#75 milyen poént?? olvass vissza légyszi és meglátod, h ez már nem poén hanem sz@patás... és amikor láttátok , h nem poénnak veszi akkor is akadt hozzászóló aki élvezte ,h tapossa a másikat...
-
#74 de el nem hsizem h hogy lehet ennyire nem venni egy poént... -
#73 és? hányan írnak még oda? sokan... és mindenkit kifikáztok? nem , mert csak ilyen esetben nagy a szátok... -
csgj #72 thx. -
#71 wazze nincs jobb dolgod? komolyan mondom full szánalmasak vagytok!! elmondtátok a véleményeteket. pont. máshol nem tudjátok kiélni magatok??? ezt élvezitek fogadjunk... 1 jó nagy verés az kéne nektek. lol -
csgj #70 nálunk általánosban asszem ez volt az egyetlen játék a gépen, számtechen. ezért most megkerestem, és megosztottam veletek ezt a béna, és idióta krumpliúr játékot. hát, tudom, nem egy nagy szám, de jó unaloműző annak, aki mittomén, mondjuk gép előtt dolgozik. -
Borg #69 4 évesen stunts? Akkor te saccra még 16 se vagy?:) -
#68 4 évesen ezzel játszottam minden nap nameg stuntssal -
#67 htx ;> -
#66 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969 -
#65 merre van modi topik? *ujrek*
haddném :AF_HD_FASD -
#64 persze!! -
#63 volt modinál is? : ooo -
#62 csináltam én is:
-
#61 /fav -
#60 Ez igy is van! -