193
Krumpliúr készítő game. nagyon baba xD
  • Darukezelő
    Hát persze,hogy az vagyok,mert nem a te véleményeden vagyok! Ha én is csgj-t basztatnám,akkor rögtön span lennék! Aki nem a ti véleményeteken van,az már szánalmas!
  • reaper4
    akkor most tőled kell félni ? :DDDDD láááál
  • reaper4
    én elmondtam a véleményem. ennyi. kíváncsi lennék rád élőben :D na mind1
    én befejeztem szórakoztassátok magatokat a továbbiakban.

az azért érdekes ,h 2 olyan emberrel vitázok akik itt sem voltak ami miatt "kifakadtam" és 1 érintett személy belátta, h "nem kéne". (ami nem kis dolog manapság...)
  • Darukezelő
    Zavar mi,hogy nem a csgj baszogatók táborához tartozom!? Nem,nem csgj vagyok,nem is ő küldött!
  • NEOreg3
    kezdjük ott, hogy normális ember nem nyitna egy iylen elb*szott "játéknak" topikot-.-
  • Qwerty4
    rossz megfigyelő vagy, én rengeteget fikáztam, nézz körül egy kicsit jobban, fikáztam akárki nyitotta a topikot!!!!!!
    Miért nem ércsük meg 1mást?
  • Darukezelő
    Mindenki tudja,csak azért mert csgj nyitotta,ha más nyitotta volna,akkor le se szarnád! Ennyit erről! Megértettük egymást?
  • reaper4
    "én nem vállalnám be hejetted" az , h nem tudsz írni az 1 dolog ,de az is az ,h kiállok az elveim mellett és ehhez semmi köze csgj-hez. ha mással lenne ez akkor is ezt tenném. szal...

• Qwerty4
    igen élvezem és mi van vele, ez az egyik hobbim...
    most már megértettük egymást??????
  • reaper4
    ne érts félre a vélemény az 1 dolog. de ha valaki (nem te) sokadszorra is fikáz az ezt élvezi és nem véleményt mond.
  • reaper4
    ez így van... ha többet számít neki 1 fikázó hsz (bocs nem 1. az 1 az 1 vélemény. ha folytatja az már bunkóság...),mint az emberség akkor ja.
    de tök mind1. változni úgyse fog semmi.
  • Qwerty4
    de, de én feltétlenül el kell mondjam a véleményemet, ha szar ha nem szar.
    megértettük egymást???
  • NEOreg3
    azt ír ide amit akar:|
  • reaper4
    és? nem tetszik-> nem írsz ide. ennyi. nem nehéz megállni szvsz. én se írok be mindenhova fikázva ha nem tetszik. ez akkora dolog? ha tényleg sz@r akkor úgyis eltűnik a "süllyesztőbe"... nem?
  • reaper4
    és akkor ez a módja szerinted ugye? gondolom igen. nem tudok mit mondani. egészségedre...
    semmi kedvem vitatkozni veled (értelme se lenne).
    ja és a "amúgy itt aki negativan reagált a téma nyitóval volt baja-!"-ra csak annyit, h a topic "értelmetlenségével" volt bajuk szvsz. nem magával az emberrel, de te biztos jobban értelmezed... lol

és ha van rá mód akkor ON!
  • Qwerty4
    ez egy elég bunkó játék, pisiseknek való, talán 1x el lehet rajta barmulni, de szánalmas egy termék...
  • reaper4
    igen , mert mint mondtam jellemző rám a szolidalitás. ha visszaolvastál (és van benned emberség) akkor tudod miről beszélek. (amúgy nem ordítottam.(nem használtam caps lock-ot :) ))
  • reaper4
    nem, nem kell félni tőlem. senki nem mondta ezt...
  • reaper4
    bocs mindenkitől egyébként. lehet, h túlreagáltam. de én 1 szolidáris embernek tartom magam...
  • reaper4
    ez nagyon becsülendő!! sajnos mások nem tudják átérezni milyen lehet ez másnak...
    bezzeg ha ők lennének hasonló helyzetben akkor...
  • miilann
    én kérek elnézést
  • reaper4
    milyen poént?? olvass vissza légyszi és meglátod, h ez már nem poén hanem sz@patás... és amikor láttátok , h nem poénnak veszi akkor is akadt hozzászóló aki élvezte ,h tapossa a másikat...
  • miilann
    de el nem hsizem h hogy lehet ennyire nem venni egy poént...
  • reaper4
    és? hányan írnak még oda? sokan... és mindenkit kifikáztok? nem , mert csak ilyen esetben nagy a szátok...
  • csgj
    thx.
  • reaper4
    wazze nincs jobb dolgod? komolyan mondom full szánalmasak vagytok!! elmondtátok a véleményeteket. pont. máshol nem tudjátok kiélni magatok??? ezt élvezitek fogadjunk... 1 jó nagy verés az kéne nektek. lol
  • csgj
    nálunk általánosban asszem ez volt az egyetlen játék a gépen, számtechen. ezért most megkerestem, és megosztottam veletek ezt a béna, és idióta krumpliúr játékot. hát, tudom, nem egy nagy szám, de jó unaloműző annak, aki mittomén, mondjuk gép előtt dolgozik.
  • Borg
    4 évesen stunts? Akkor te saccra még 16 se vagy?:)
  • ngcsnet
    4 évesen ezzel játszottam minden nap nameg stuntssal
  • miilann
    htx ;>
  • kulabácsi
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
  • miilann
    merre van modi topik? *ujrek*
    haddném :AF_HD_FASD
  • kulabácsi
    persze!!
  • miilann