193
Krumpliúr készítő game. nagyon baba xD
-
#147 -
#146 60 hsz óta oltasz mindenkit és nem tudod miről volt szó -
#145 ja meg a legjobb fej fórumozóakt kirugatta a szemét :/ -
-
#143 én is. -
#142 nem is értem--!
de megpróbálom még eggyszer -!!
remélem összejön.--!! -
#141 hát ez a csiga hogy tud ilyen xar játékprogramot ajánlani!!!!!!!Botrány!!!!!!
-
#140 igen, nem a te hibád hanem a programé... -
#139 most micsináljak--ezt dobta a gép-! -
#138 gyönyörű
sexy Zooeys krumpli -
csabiks #137 -
#136 nekem ez jött ki a krumpliból-!!
-
#135 de lehet hogy a kis tesója kérte el a nickjét nem ,hogy játszon a krumplival nem-----,?????
kipróbálom már háha megszeretem én is-!
bár kétlem-! -
#134 egyetértek, sztem 10 éves ha lehet, bár már a 10 évesek is ki kezdik dobogatni az efféle szarokat... -
#133 mondjuk nem tudom hány éves a téma inditó de lehet inkább csajozni kéne neki már nem krumplit rajzolgatni-!!
nem??
-
#132 és mekkora egy fos maga a játék is.Hányinger!!!!! -
#131 háát fos egy topik-! -
csabiks #130 jah egyből bekussolt mindegyik:D
-
csabiks #128 hehe de humoros vagy :D mivan tán te is kérsz valamit? -
#127 miért érzem hogy nem az utolsót :) -
csabiks #126 csgj miattad kaptam büntetőpontot , hogy anyádnak száradjon le a puncija amikor apád megbaszta te büdös csicska , megtudom hol lax úgy megverlek hogy beszarsz -
#125 closetopik!
Mivel ez már rég nem Herr Krumpliról szól.
Lehet jönni ide át. További viták helye! -
#124 számunkra nem értelmetelen. ennyi. -
Dave John #123 már a top 10-ben van a topig ^^ -
#122 ez így van :) csak felidegesített az értelmetlen fikázás. ennyi.. -
Dave John #121 szevasz! -
#120 az a legdurvább h csgj topicját mindig felemeljük az egekbe.... már rég halott lenne itt minden ha mi (megint) nem lennénk! -
#119 sokkal messzebb lakom, mint te és nem te vagy az egyetlen termelő. szal...
a többieknek meg: akkor lett nagy a szátok mikor nem egyedül vagytok (ez 1értelmű) szal le vagytok sajnálva...
szevasztok :P -
Dave John #118 csak ha el tudja adni a gabonát. De MO-n nem mindenkinek sikerül sajna -_- Gondolom nem csak egyféle növényt termel épp ezért -
#117 gazdag-e vagy? -
#116 lehet hogy ő azt élvezi amit, de te sem krumpliúr miatt vagy itt szerintem :) különben már süllyedne ha nem ez a vita. -
#114 Szeressük egymást gyerekek!
És játszatok krumliúrral:D
-
Dave John #113 legalább beismered -_- -
#112 jobb lesz ha lecsillapodsz itt nekem mert nem kellene igy viselkedned! és nem kell Shedoweyest sértegetni ezzel a proli beszólásoddal: "amúgy köszi a kaját. bár tuti nem azt eszem :D" ebből látszik h nem tudsz mivel nekünk jönni és ilyen gyerekes érvekkel jössz! nyasgem öcsisajt,nyasgem!
és fingod sincs miröl van szóó! de tényleg fingod nincsen! sztem nem is kellene beleütni az orrod mert beletörik! szal... Csaó és örültem neked! további jó fórumozgatást! -
#111 tényleg nem érted miről van itt szó, de ez nem a te hibád, csak nem voltál ott, így nincs okod utálni őt-.- -
#110 ja tök hülye vagyok ja :DD
és ez annyira bonyolult, h egy magamfajta nem láthatja át :D ja :) -
#109 te is csak röhögsz közben meg fogalmad sincsen az egészről:C -
#108 jah. hogy meri mi? :DDD vazzze ez kemény :DDD -
#107 ez most, hogy jön ide? :DDD
amúgy köszi a kaját. bár tuti nem azt eszem :D -
#106 nem, aki nem a véleményünkön van és hangot is ad neki-.-