54
  • Tinman #14
    És milyen igazad van!
    Most, hogy mondod, jöttem rá, hogy már jó régen láttam és tényleg:

http://imdb.com/title/tt0414852/

2004-es film

Winnie mester! Gyere magyarázd el mert nem értjük
  • Cleawer
    nekem a Banlieue 13 tetszett,és többször is megnéztem,korrekt,nézhető volt,de ugytudtam hogy egy picit régebbi alkotás ,mint 2006...
  • CSOCSO
    bukas bukas hatan.. borzaszto.
  • wanek
    Az amerikai filmek között csak elvétve akad olyan, ami jó is. Évente ez maximum 10-20 film. Az összes többi hulladék.
    Azok az adatok, hogy mennyiből készült, és mennyit hozott, engem egyáltalán nem érdekelnek. Ez legyen a producerek érdeklődési területe, mert az ő pénzük bánja, ha bukik. Én viszont mint néző magas ívben leszarom a költségvetést, mert jó filmet kevés pénzből is lehet csinálni (pl. Saw), és a filmre elköltött (ha tényleg elköltötték) sok pénz egyáltalán nem biztosíték arra, hogy a film jó, maximum arra, hogy jó drága.
  • juzosch
    A cikkben pontosan leírták mi a baj a szigettel. A film jó volt, de a marketinget elcseszték, ezért senki sem ment el rá.
  • Luciferke
    A legnayobb bukás maga a mozi. Ma is megnéztem 1 filmet (16 block vagy mi a neve bruce-el), hogy kezdődik: hogy hazudok, csalok, lopok, ölök.....
    Hát el is ment a kedvem megint a mozi/eredeti dvd vásárlásától egy darabig.
    Egyébként a film egyszer nézhető :)
  • Tinman #8
    Hol írtam olyat, hogy bukás lett volna? :-D
  • Luciferke
    Nem vágom mi volt a baj a szigettel. Szerintem egész jó kis film lett, még anyu is végignézte ;)
  • Nethyrrea
    csak rá kell nézni arra a göncre :D

már az xmennél rájöttek hogy nem lesz eladható a film ha rozsomák citromsárga sztreccs-dresszben pózolna, vagy a többiek abban a vicces színű-kinézetű szerkókban. amit csináltak helyette, bejött. szupermennél meg.....lol.
  • Viking szabi
    Én a Karib 2-t nem láttam,de a Sziget szerintem is nagyon cool film volt[#eljen
  • Ordel
    A Karib 2 hol bukás neked? :D
  • Tinman #3

A Karib 2 és a Sziget mondjuk nem volt rossz, sőt nekem a B13 is tetszett... de a többi.
  • bokonon
    Shyamalan meg is érdemli. A Sixth Sense óta nem csinált semmi élvezhetőt, a Village pedig botrányosan rossz volt.
  • Shadow_THH
    nem is tudtam hogy a superman bukás volt

a többinek meg örülök hogy megbukott