30
-
#30 Miért lenne magyar szokás???Rohadt sok országban vették át a sorozatot!Egyébként szerintem oltári nagyot fog bukni!!!! -
#29 Csak annyit tennék hozzá, hogy ez tipikus magyar vonás! Éljenek az eredeti ötletek! Már az előzetesből is egy nagy rakásnak tűnik! Mindenki döntse el hogy minek! -
GErYkE83 #28 Tejóééééég! A TV2 már nem először égette le magát a szememben azóta se nézem ezt a fantasztikus kreatív csatornát, de most....grrr.. ez ténlyeg Istenkáromlás a javából!! Minek kell ezt???? Egyáltalán miért kell odaadni a jogokat.. áhh "Pénz beszél..." No Comment... -
#27 azt a fejet amikor Al azt mondja Pegnek "haggyá békén" egy magyar szinész sem képes visszaadni -
haxoror #26 Meg fogom nézni az első részt de így látatlanba is buktát jósolok :(
ritka nagy hülye volt aki ezt kitalálta... -
#25 Sörbarátok rulez!!!Igaz hogy csa kegy hülye reklám de jó. -
LowEnd #24 máménem Bándi Lali? -
#23 viasat az nem számit mert az lead mindne sorozatot...
rtl és tv2, két konkurencia...rtl adja az eredetit, hát pláne h a tv2 csinál belőle sorozatot...
amugy sztem ha rajzfilemt csinálnának belőle a magyar szinkronhangokkal jobb lenne...mint pl a mr bean rajzfilmsorozat. igaz oda nem is kelet hang, felkérték rowan anktrinsot( biztos rosszul irtam() hogy nyögjön párat -
muttley00 #22 Sztem ez már most halott özlet. A szereplők nagyon nagy fába vágják a fejszéjüket és nem jósolok nagy jövőt a sorozatnak. Ennek ellenére megnézem majd az első részt és utána döntöm el h máskor is megnézzem.
Egyébként meg ne legyen igazam...ki tudja hátha még jobb lesz mint az eredeti*-) -
#21 Az. -
Alkarcsont #20 De ez nem értelmes sorozat, ez idiótasorozat a jobbik fajtából! Rém rendest mostanság ad a Viasat néha RTL klub és a CoolTV is szóval szinte egész héten látható! -
#19 miért pont Sanyi????????? meg Bándi.....jesszus:SSS
ráadásul fdogadok h barátok közt idejében fogjál leadni, igy garantált a totális bukta.... -
gyuri12 #18 no comment -
winnie #17 sok országban honosították a sorozatot, de itthon az eredeti sosem volt nagyon nézett, így nem is értem.
de azért jó látni, hogy sokan aggódnak a tv2-ért:) -
hgeza #16 -
#15 ezt nagyon nem kéne -
Falatka2003 #14 -
Darkoo #13 Én azért az első részt megnézem,legfeljebb röhögök egyet kínomban... -
W B #12 maradok az eredetinél -
#11 hát kíváncsi leszek rá
mindenesetre az eredeti rém rendes családot nem hiszem hogy túl fogja szárnyalni
az eredetit nagyon imádom! :) -
#10 Ez elég érdekesen hangzik..
Egyébként lehet h le vagyok maradva, de a Jóbarátoknak is volt már "magyarosítása"? Mert ha igen, akkor érdekelne, ui elég nagy Friends-fan vagyok! (és mégiscsak mádzsár) -
5i #9 Ez a hír nekem eszméletlen arculcsapás. Az eredeti Rém rendes család hatalmas kedvencem. Igazából ez az egyetlen sorozat, amit rendszeresen nézek. Veszem DVD-n az összes részt és a Cool Tv-re is csak ezért szoktam átkapcsolni.
Erre jönnek az ötlethiányban szenvedő magyar producer-majmok és "remakelik". Szégyen. Lehet, h remek színész a fickó, de ő nem Al Bundy. Jah, egyébként gondolom remek magyar nevek lesznek benne. Aladár, Katalin, Robi, meg ilyenek.
És a legfájóbb, hogy ezt TÉNYLEG KOMOLYAN GONDOLJÁK!!!!!!!
Ezt nekik -
winnie #8 nem szappanopera, hogy naponta legyen.
az értelmes sorozatok hetente egyszer vannak. -
djukel #7 Ez istenkáromlás. -
Tom aHawk #6 Huuu... hajaj hát én nem is tudom a Limonádé, és a Tea Jó barátok majmolás után én nem nagyon reménykedek, hogy jó lesz... de ha még is akkor meg a poénokra leszek kíváncsi hisz magyar országnak nincs akkora "kultusza" mint amerikának, amire a sorozat poénjainak és storyainak nagyrésze épült. Na meg persze itt a politikai korrektség is megkérdőjelezhető... (remélem legalább ez nem fog érződni rajat)
De azért természetesen kíváncsian várom, mert én is nagy rajongója vagyok az eredeti sorozatnak.
Hajráááá Bándiiiiii!!!
-
Darkoo #5 Jáksó nője, az a szőke -
#4 najó najó...de ki lesz Kelly? -
Alkarcsont #3 Jah meg hetente 1??? Minden hétköznap 1 különben elmehetnek a fenébe! -
Alkarcsont #2 Én nagy rajongója vagyok az eredeti sorozatnak. Lenyegében más hasonló pl. jóbarátok nem is köt le ill. volt még 1 amit szívesen néztem amit a dunán adtak néhány éve a Hallo-Hallo-t... Na visszatérve a rémrendeshez: remélem nem lesz erőltetetten átmagyarosítva ill. remélem nem az eredeti Rém rendes családot akarom majd látni/megtalálni benne. -