Egy rém rendes család Budapesten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
ritka nagy hülye volt aki ezt kitalálta...
rtl és tv2, két konkurencia...rtl adja az eredetit, hát pláne h a tv2 csinál belõle sorozatot...
amugy sztem ha rajzfilemt csinálnának belõle a magyar szinkronhangokkal jobb lenne...mint pl a mr bean rajzfilmsorozat. igaz oda nem is kelet hang, felkérték rowan anktrinsot( biztos rosszul irtam() hogy nyögjön párat
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként meg ne legyen igazam...ki tudja hátha még jobb lesz mint az eredeti*-)
ráadásul fdogadok h barátok közt idejében fogjál leadni, igy garantált a totális bukta....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de azért jó látni, hogy sokan aggódnak a tv2-ért😊
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
mindenesetre az eredeti rém rendes családot nem hiszem hogy túl fogja szárnyalni
az eredetit nagyon imádom! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Egyébként lehet h le vagyok maradva, de a Jóbarátoknak is volt már "magyarosítása"? Mert ha igen, akkor érdekelne, ui elég nagy Friends-fan vagyok! (és mégiscsak mádzsár)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Erre jönnek az ötlethiányban szenvedõ magyar producer-majmok és "remakelik". Szégyen. Lehet, h remek színész a fickó, de õ nem Al Bundy. Jah, egyébként gondolom remek magyar nevek lesznek benne. Aladár, Katalin, Robi, meg ilyenek.
És a legfájóbb, hogy ezt TÉNYLEG KOMOLYAN GONDOLJÁK!!!!!!!
Ezt nekik<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
az értelmes sorozatok hetente egyszer vannak.
De azért természetesen kíváncsian várom, mert én is nagy rajongója vagyok az eredeti sorozatnak.
Hajráááá Bándiiiiii!!!
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu