Techno eJay 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G1nic

oldschool.trance.techno.rave

szervusztok!

van valakinek eJay Sound Selection 1 a birtokában, vagy tud valahonnan szerezni? igazából a Sound Browser 2 miatt kéne mert azon rajta van és az már müxik XP alatt is...

Köszi-üdv:
trimble
G1nic
nekem nem tom volt 3 rar egyiket megnyitottam kitömörítette beozta a nero-t és ki kellett irnom...

Phate
szal errõl van szó

[ edrink.blog.hu ]

Phate
nahh most töltöttem le a Techno eJay 4-et, mert még azt nem láttam, csak az ötöt...

Ilyen incoming torrent cucc. Daemon Tools-al szerettem volna benyomni képfálja de azt írja, h vmi nem jó.

Nektek is ez a verzió volt meg??? Hogy mûködött???

[ edrink.blog.hu ]

xy21
Rakjátok fel ide saját számaitokat.

G1nic
kihalt a topic éljjjjjjen!!!<#email><#banplz><#taps><#bdead>

Phate
nekem megvan torrentrõl, (írd be google-be, hogy "techno ejay 5 torrent" tuti megtalálod, én is így szedtem le).

jobbat vártam, kicsit gyengus hangok vannak alapból, de egyébként összelehet belõle pár jóóó számot dobni

[ edrink.blog.hu ]

xy21
Haverom most szedte le és nagyon kircsi.Majd ma kapom meg.
Majd olyan drum N Bass-t dobok össze hogy besz@rás lessz.

nekem Magix Music Maker sorozat jobban bejött anno

G1nic
ja tudom ctrl+c <#idiota>

G1nic
én azt nem tom h van egy hang a progiban és azt másolni h lehet mert ha sokat akarok egymás mellé akkor azt egyenkét odahúzgálni elég sukár nehéz

DjDano
torrenten sehol nem láttam... emule meg nem az én világom

TrIp
én tudom!😄
torrent, emule etc.

The FlashBack
<#eljen>

DjDano
már van 5-ös verzió is, ha valaki esetleg tudná, honnan lehet megszerezni... írja be nyugodtan 😊)

gameplusz
FL Studio 6.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fido4life
nekem nem, minden sample illeszketik egymáshoz..

G1nic
nekem is de szerintem ez törölni fogják <#wilting>

Nekem tetszik az eJay-sorozat.

G1nic
hát vannak azok a mixek amik "gyáriak" na én olyanokat sose fogok tudni meg túl sok hang van és alig lehet megtalálni köztük egyet-egyet nekem az is baj kb 10 percenkét hibát ír ki és leáll <#idiota><#wilting>

én azzal szerkeztettem elsõ munkám..meg fater is..hát mitmonjak a többi sem rossz 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

nf1
nekem nincs meg :C

G1nic
Nekem is megvan szerintem jó<#idiota>

G1nic
hy!
Kinek van meg a progi és mi a véleménye róla?