25
Techno eJay 4
-
#25 -
trimble #24 szervusztok!
van valakinek eJay Sound Selection 1 a birtokában, vagy tud valahonnan szerezni? igazából a Sound Browser 2 miatt kéne mert azon rajta van és az már müxik XP alatt is...
Köszi-üdv:
trimble -
#23 nekem nem tom volt 3 rar egyiket megnyitottam kitömörítette beozta a nero-t és ki kellett irnom... -
#22 szal erről van szó
-
#21 nahh most töltöttem le a Techno eJay 4-et, mert még azt nem láttam, csak az ötöt...
Ilyen incoming torrent cucc. Daemon Tools-al szerettem volna benyomni képfálja de azt írja, h vmi nem jó.
Nektek is ez a verzió volt meg??? Hogy működött??? -
#20 Rakjátok fel ide saját számaitokat. -
#19 kihalt a topic éljjjjjjen!!! -
#18 nekem megvan torrentről, (írd be google-be, hogy "techno ejay 5 torrent" tuti megtalálod, én is így szedtem le).
jobbat vártam, kicsit gyengus hangok vannak alapból, de egyébként összelehet belőle pár jóóó számot dobni -
#17 Haverom most szedte le és nagyon kircsi.Majd ma kapom meg.
Majd olyan drum N Bass-t dobok össze hogy besz@rás lessz. -
blackgamer #16 nekem Magix Music Maker sorozat jobban bejött anno -
#15 ja tudom ctrl+c -
#14 én azt nem tom h van egy hang a progiban és azt másolni h lehet mert ha sokat akarok egymás mellé akkor azt egyenkét odahúzgálni elég sukár nehéz -
#13 torrenten sehol nem láttam... emule meg nem az én világom -
#12 én tudom!:D
torrent, emule etc. -
-
#10 már van 5-ös verzió is, ha valaki esetleg tudná, honnan lehet megszerezni... írja be nyugodtan :)) -
#9 FL Studio 6. -
#8 nekem nem, minden sample illeszketik egymáshoz.. -
#7 nekem is de szerintem ez törölni fogják -
mod #6 Nekem tetszik az eJay-sorozat. -
#5 hát vannak azok a mixek amik "gyáriak" na én olyanokat sose fogok tudni meg túl sok hang van és alig lehet megtalálni köztük egyet-egyet nekem az is baj kb 10 percenkét hibát ír ki és leáll -
LeePí17 #4 én azzal szerkeztettem első munkám..meg fater is..hát mitmonjak a többi sem rossz :D -
#3 nekem nincs meg :C -
#2 Nekem is megvan szerintem jó -
#1 hy!
Kinek van meg a progi és mi a véleménye róla?