Elvennék a gyorshajtoktól az autót.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7

99.9%-ban nem a pityu bácsi okozza a balesetet akinek 25 éves wartburgja van tüköradiál gumikkal rosdás spoilerel tompított fényszoroval szelepsapkával 2 pontos biztonságiövvel elektromos dudával és manuális indexel!

Hanem a kevésbé felszerelt merci amin 22" gumiabroncs van 6 légzsák max 6 éves tapasztalat míg pityu bácsinak legalább annyi éves tapasztalata van mint a wartburgjának az élete szal rosz a nézõszöged!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Botond
Az átlag magyarnak státusz szimbólum az autó,rengeteg olyan ember tart autót,aki amúgy nem bírja fentartani. Ezek az autók aztán hagynak maguk után némi kivetni valót,és valóságos baleset gócpontok. Ezt tetézi a sofõr rutintalansága,mert üzemanyagra se nagyon fussa. Ezeket kellene kiszûrni elsõsorban és nekik "elvenni" az autójukat. Könnyû mindig állambácsira mutogatni,hogy szarok az utak,de Pityu bácsi a szomszédban a 25éves wartburggal és a tükörradiállal sem hasznos a forgalomra.
mohus
"szépen lépésben pedig akár fel is állhatok a járdára, semmi baja nem lesz a guminak ... aki ezt nem tudja megoldani az tényleg tartsa be a 130km/h-t !!!"

szerintem a 130 mindenkire vonatkozik, nem csak arra, aki nem tud parkolni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mrzed001
Vizes falevél stb ... ez olyan h nem fõzök otthon még tojást sem, mert az ördög nem alszik, és felrobban a gáztól a lakás.
Ezek szerint te nem vezettél még eleget, hogy találkozz ilyen problémákkal és esetekkel amiket okoztak. Mondtam, naiv vagy. Az ilyenek szoktak utána nagy kikerekedett szemekkel ülni az összetört kocsiban, hogy ez vele mégis hogy történhetett meg, hiszen "profi". Úgy, hogy a profizmusod is a szerencsén múlik. Egyszer nincs ott a védõangyalod és paffff.

Mint tudjuk parkolni nem 100km/h-val szokás, szépen lépésben pedig akár fel is állhatok a járdára, semmi baja nem lesz a guminak
Mit is írtam: "ráálltál a parkára és meghúztad a gumit", de a gyengébbek kedvéért átfogalmazom: túl közel állsz a patkához, és meghúzod a gumi oldalát a patkával (tod, radiál utálja az oldalsó behatásokat).
Pláne a dögerõs szervós luxuskocsik esetében a szervó még egy jókora kátyúból is zokszó nélkül kifordítja a kereket, az megint más tészta, hogy a gumi mennyire sérül közben (a sofõr meg észre se veszi).

Ami a durrdeft illeti, csak annyit tennék még hozzá, hogy steel radial. Semmi elõrejelzés, egyszer csak ping.ping... kikandikál a vasszál, beakad, letépi fél gumit (találkoztam vele)

Egyébként ha tényleg annyit vezettél akkor azt is tudod, h vezetés közben minden pillanatban tisztába van az emberke az autója mûszaki állapotával ... tudod elég 1 apró zörej, és az sokat elárul
Aha, már ha hangosabb mint az üvöltõ damdammzene, vagy a mobilból rikácsoló szuka ... meg amikor már valami hangot hallassz, akkor már könnyen megeshet, hogy késõ

Egybként sok sok vezetéssel lehet elegendõ rutint szerezni de ... ne vedd magadra, nem tudom, h melyik kategóriába tartozol ...
Voltam õrült száguldozós, elõzgetõs ... aztán felnõttem és megkomolyodtam (meg láttam egysmást). Most már inkább óvatos.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Max7
vagy éppen kata flémel ahelyett hogy a konyhába fogná a fakanalat és kiverné a feléybõl a vezetést 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Csori
Te pont az a típusú ember vagy aki inkább ülve marad egész életében, nehogy 1X se**re essen. Vizes falevél stb ... ez olyan h nem fõzök otthon még tojást sem, mert az ördög nem alszik, és felrobban a gáztól a lakás.
Mint tudjuk parkolni nem 100km/h-val szokás, szépen lépésben pedig akár fel is állhatok a járdára, semmi baja nem lesz a guminak ... aki ezt nem tudja megoldani az tényleg tartsa be a 130km/h-t !!!
Ha 180-nál már féltél és még nem vezettél 200 fölött akkor tényleg nem tudod mirõl beszélsz (ez nem a levezetett kilométerek számától függ).
És nem smartal nyomom, de még csak nem is corsa GTI-vel ... abban lehet én is félnék 200 környékén.
Egyébként ha tényleg annyit vezettél akkor azt is tudod, h vezetés közben minden pillanatban tisztába van az emberke az autója mûszaki állapotával ... tudod elég 1 apró zörej, és az sokat elárul.
Egybként sok sok vezetéssel lehet elegendõ rutint szerezni de ... ne vedd magadra, nem tudom, h melyik kategóriába tartozol ... nagyon sok olyan ember kocsikázik, aki már 100.000-be számolja a maga mögött hagyott kilométereket, mégis látnia kell a kocsi orrát, és hátulját.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

mrzed001
Ja,és azt ne felejtsük el,hogy a rémhírekben szereplõ balesetek,ahol ennyi meg annyi halott volt az elmúlt hétvégéken azoknak töredéke volt az autópályákon
Ööööö, talán mert töredéke az utaknak az autópálya?
Mellesleg ha az autópályán van valami (azért ilyen is szokott lenni rendesen), az viszont szinte mindig súlyos (5-6 kocsi rohant össze ....)

Egyébként egyetértünk, a 2 sávos fõutak legalább olyan veszélyesek. És annál veszélyesebbek, minél messzebb az autópálya (mert akkor a száguldozósok is a fõútra kényszerülnek)
Pölö elég sokat megyek a 4-esen (az ahol 7 év alatt <4 km-t sikerült autóút szerûen 4 sávosítani)
Két komoly veszélyforrás van:
1) a gyorshajtók akik mindenkit agyamenten elõzgetnek, nem hagyják hogy a sorban elöl álló elõzzön, mert nekik a sor végérõl elõzniük kell ...
2) a lassan hajtók, akik miatt elõzni kell (Trabi/buzuki 70-el, IFA 40-50-el, kamion 70-el, földgép 20-30-al). Itt Mo-n nem túl gyakran állítanak meg azért autóst, mert túl lassan hajtott (máshol inkább).
Pedig
- fõútra (pláne egyszámú) lassú jármû nem hajthatna rá (tábla van, le se sz....)
- ha jól emlékszem ha a látási és közlekedési viszonyoknak megfelelõen ha lehetséges, akkor köteles lenne az autós tartani a megengedett sebesség +-10%-ot (aki meg nem, az húzzon a mellékutakra). Szóval én a notórius lassanhajtókat is piszkosul büntetném.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Már csak 1 valami nem világos számomra. Mi is az amitõl "csakúgy" megpördülök ?
Egy olajfolt, egy adag vizes mócsingos levél (õsszel különösen veszélyes) amikor éppen sávotváltasz ....
Egyébként kérdezd meg nyugodtan azt az idióta Stohl bucit, az is egy ilyen mutatványt adott elõ (autópálya szembesávba landolósat luxuskocsival) és csak a jószerencsének köszönheti, hogy senkit sem ölt meg

És nehogy durrdefektre hivatkozz mert rögtön a kardomba dõlök 😄DDD 0,0000001% esélyed van megfelelõ keréknyomás mellett durrdefektet kapni.
Kerék sérülés is okozhat durrdefektet, pölö a nagybatárral nem nézted hova parkolsz (ráálltál a parkára és meghúztad a gumit .... aztán egyszer csak BUMMM)

Miért is mennék le az útról ? Vezettél már autót 200km/h felett ?
Nem, 180-nál már féltem és féltettem az utasokat (magyar út)

Ha nem vezettél akkor nyugodtan mondhatjuk, h fogalmad sincs mirõl beszélsz, ha pedig vezettél akkor tudod azt, h ha vlki nem a haverok elõtt akar vagány lenni, akkor minden idegszálával a vezetésre összpontosít, és nincs az a külsõ tényezõ ami kizökkenthetne ebbõl
Volt amikor évi >50.000 km körül vezettem az ország minden része felé, asszem tom mirõl beszélek.
Ekkora sebességnél már nem csak az a gond, hogy te hibázol, hanem az, hogy a kocsid (megcsúszik a kerék), bal elsõ féked 10-20%-al erõsebb, mint a jobb ....
A legtöbb autót nem erre tervezték, és bár tudja, tiltanám (kb mint amikor a kis Smart-os 130-140-el megy, én meg hüledezek, hogy ez nooooooooormááááális ????)

Sanyix
Nem vagyok rosszindulatú, de kár hogy nem halt meg <#vigyor1><#hehe>
Az ilyen köcsögök megérdemelnék.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mohus
kiélem máshol az autós hajlamaimat😊link

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gordon 24
Köszönjuk ......<#worship><#worship>

Downhill!!

mohus
ezé költöztem vidékre, hogy ne tartsam fel a pestieket...azok folyton sietnek😊ahelyett hogy idõben indulnának.....

Csori
Nekem a 2.nál szakad a cérna, de sztem jól kezelem ... megállok KáVézni 😊

gordon 24
Pont miattuk van az hogy az ember néha elveszti afejét és néh csinál olyat is amit nem kéne.

Downhill!!

Csori
Befejezem én errõl az okfejtést, mert bevásárlós-telekrejárós autósok sosem fogják átlátni az egészet 😄DD Azt hiszik, õk nem veszélyesek.

gordon 24
Hát pont az utolsó kérdésed miatt nyitottam atopikot.. Ez az ujabb F@assa Magyaro-n

Downhill!!

NFP
Akinek 20millas autoja van, az ugy sem fizetesbol el

Ahogy te tévedsz!
A PSZÁF elnöke például havi 7 milliót keres.
És ez nem is ritka.
Csak éppen nem a Te valóságod. 😊

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

NFP
Ha céges autó?
Mert pistike, a futár idióta, az én autómat veszik el?
Mi az a hülyeség?

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Csori
Kata kihagytad azt az 1et aki megnyomja a kapcsolót, és kiderül, h csupán ennyi volt a probléma 😄D

gordon 24
Ezért irtam hogy egyet értek. Ennek igy kellene mülödnie. Én annyi külömbséggel ugyan igy vok hogy én nem 90-et megyek országuton. Én ott kb 110-120 között járok pálán 140-150 között. Ez teljesen korekt tempo. PERSZE EZEK A SEBESSÉGEK AKKOR VANNAK HA KEVESN ESETLEG EGYEDÛL VAGYOK!!!!!!! Brahizni is szoktam de ki nem? DE ezt megintcsak akkor amikor egyedül vagyok. Persze ésszel mert ez a munkám és ha letöröm a cégnek az autóját nagyon fognak szeretni.. Igazából az is igaz hogyha egy adott szakszon mész csak gyorsan akkor 30-40 mp sporolsz. Nekem azért ezekkel atempokkal nap végén kijön kb 30-60perc. Azért ez fontos. De kisteheresek tolják is neki, én is. De ovatossan csak!!!!

Downhill!!

Csori
Ebben teljesen igazad van 😉 Sajnálom, h véleményem, és õszinteségem ennyire közfelháborodás tárgyát képezte. Erre képtelenek sokan, bevallani (akár csak maguknak is) h nem fehér bárányok.
Lényeg az h az autó elkobozását semmi esetre sem tartom korrekt dolognak ... lsd #219. A baj az, h manapság már mindenhol, mindent a sebesség korlátozásával oldanak meg. Ugyi kátyú van az úton ami szétcsapja a futómûvet ... nem betömik, kitesznek 1 20 v 30 korlátos táblát.
Ezért mondtam pl azt is, h elõször mutassanak már valami pozitívat is az autósoknak, mielõtt megint meg akarják szorongatni õket valamivel .

gordon 24
<#hehe><#hehe>

Downhill!!

Kata
Srácok, maradjunk a témánál, mert kezd a topik hasonlítani erre:

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrõl, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrõl szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrõl szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözõ villanykörtékrõl lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elõzõ hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézõjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelõtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielõtt kérdezel a villanykörtékrõl"

[/cserf][/fülünyúl]

Csori
szal plusszmínusz az a 30másodperc 😊)

Csori
Sztem te átláttad, h mit is írtam. Ezzel kevesen vannak így rajtad kívül, természetesen tisztelet a kivételnek.
Van akinek annyi jött le az egészbõl, h "na itt 1 nemnormális, notórikus gyorshajtó". Pedig sztem nem vok notórikus. Ha kell akkor igenis 130 max 150 amit a pályán kihozok az autóból. Mint írtam, ha a feltételek adottak akkor igenis megnyomom a pedált. Azt pedig ugye tudjuk, ha nem ész nélkül indulunk neki ilyen vágtának, h mik is ezek a feltételek. Fontossági sorrend nincs, mert mind egyformán fontos, és egyik sem elhanyagolható. Autó mûszaki állapota, belátható út (értsd reakcióidõhöz elegendõ belátható útszakasz, de inkább több beláthatóság), józan kipihent állapot, száraz út, és természetesen némi belátás sem árt másokkal szemben, pl a még gyorsabbakat elengedni, nem eléállni és majdénmegmutatomhogynemelõzle. Viszont a lassabbakkal szemben ugyanígy belátással kell élni, ha nagyon ráközeledek akkor elveszem a lábam a gázról, és a fékpedál felett pihentetem, h ne az utolsó pillanatban kelljen a pedálokon ugrálni ... akkor már késõ mikor indexel, és jön kifelé. Természetesen mindezt csak autópályán, mint írtam országúton én is betartom a 90-et, mert full mind1 az a 30másodperc amíg 1ik helyrõl a másikba érek.

Magnumrolcsi
<#duma>

PíszLávJuniti
mert városon belül gyalogosok is közlekednek nem csak autósok. például.
véletlenül kilépnek az útra, ha 50 el mész meg tudsz állni, ha 100 al nem. hiába nincs autós forgalom, mégis gáz lehet.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Morphin
Hát nemtom így visszaolvasva a hsz-eket az a véleményem, hogy nagyon általánosítotok az "ego-bajnokokra". Haverom apjának új M5-ös BMW-je van, és most mindegy hogy hogyan vette meg, ill. mibõl.(nem ez a lényeg)A csávó is ladával kezdte mint sokan mások, namost az uj M5 elõtt nagyon sok "luxuskocsija" volt.Tapasztalata és rutinja van, sõt több is mint az elvárandó.Soha nem volt még nagyobb balesete(pár kis koccanás,amirõl többségében szintén nem õ tehet),ezt még hozzátenném.És neki a fél élete az autóban zajlik, ezt bármikor aláírom.Nem védeni akarom mert én is ellenzem a "gyorshajtást".De ahol lehet menni és nem feltétlenül veszélyes ott miért tötymörögnek???Ez sztem örök dilemma marad, amíg lesznek ezek a lámák.
Végszónak annyit hogy igenis lehet közlekedni balesetmentesen és gyorsan is egyszerre, persze ehhez technikai háttér is kell( pl. jó autó), ill. az elmaradhatatlan rutin. na csumpák

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

gordon 24
Ez igy igaz a farmer gatyó és arövid ujju poló papucs nem jó öltözék egy cbr 900rr-re. És az a baj hogy nem egy ilyen pali van..

Downhill!!

A mai motorosoknál a legnagyobb baj,hogy ruha nékül mennek ki az utakra,a másik,dobálják mindenkinek részletre az új gépeket..
Én még tankolni se megyek ki anélkül,hogy beöltöznék és nyugodtan állithatom,hogy biztonságosabb egy motor megfelelõ ruházatban,mint az autó...(persze itt nem a gázolásról vagy a frontális nagytempós ütközésrõl beszélek)
De az is igaz,már jó pár éve csak pályán motorozom,mert életveszélyes a városi motorozás és nem csak az utak miatt....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gordon 24
Szinte mindenben egyetértünk... <#worship>

Downhill!!

42nd Intruder
Azért az autópályával kapálózni hülyeség, mert ott a angyobb forgalom és a mûszaki hiba miatt lehet tényleg gáz, bár sokan ezt se veszik figyelembe és mennek. A komoly gond a fõútakkal vannak szerintem, mivel ott van szembeforgalom és ez már tényleg nem mindegy. Ettõl függetlenül autópályán is lehet átöröm a korlátot tipusú baleset....

Punker
szerintem motorosból a szemek a menthetõk ha van sisak.....majd megkérdezem faterékat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
De a veséjük nem szakad szét, ugye?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

khmmmm... a Német autópályákról azért tudnék mesélni...
Az tény,hogy nem mind1 milyen autóval mész,de az sem milyen nemzetiségû a rendszámod..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Max 36
Ahol adott,ott persze,de a 180-at,és efölöttit sokallom.És mondom,itt nagyon sok embernek az egojával van probléma,túlértékeli magát.És sajna nem õ marad ott a tragédia h.színén fekete zacsiban.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Csori
#209, csak a baj az, h sokak kiszögelnék legszívesebben az autópályát is, én + nem hagyom magam, h ahol adott a feltétel, miért ne lehetne menni. Végülis a #226 miatt találtak meg a sokat tapasztaltak 😄DDDD

Max 36
Igen,Murphy törvénye általában beigazolódik az ilyen esetekben,meg sajna a drogos és részeg vezetõket is védi az õrangyaluk<#szomoru1>.Nálunk a l.telepen van 1 figura,anno belõve,esõs úton a 20 éves Bömössel állt bele a munkagödörbe,az autó kifliformájúra gyûrödött,de a srác "megúszta" jó pár deka platinával a szervezetébe.Jah,és 130-cel történt vele ez az eset.Nem vagyok rosszindulatú,de v.hogy nem sajnáltam.

Kata
Egyszer unokabátyámmal jöttünk fel Bp-re M7-esen, este volt, szemerkélõ esõ, és egy vadonatúj Merci szabott el mellettünk, a csávó telefonált benne. Ahogy elénk került, hirtelen visszavágott a mi sávunkba, megpördült kétszer (mi blokkfék), majd a palánkon átcsapódott, és vagy 4-5-ször megpördült még a mezõn, mire fejjel lefelé megállt (akkor még nem volt vadvédõ kerítés az autópályák mellett). Megálltunk - én nem mertem kiszállni, nagyon megijedtem - unokabátyám visszament, kisegítette az alig 20 éves taknyot a kocsijából, akinek semmi baja nem lett csodával határos módon. (Murphy törvénye újfent beigazolódott: a hülyéket az Isten is védi.) Autómentõt hívtunk neki, mentõt nem kért. A kocsija elmondása szerint két hónapos volt. A többszázezres mobilja is összetört. Mondjuk legalább be volt kötve, ennyi esze volt. Talán pont ez mentette meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Pheel
Pont az ilyen száguldozókat hívom donoroknak. A motorosokat pedig puhatestûeknek. Szarul hangzik, de a motoros nem jó donornak, mert szétszakad a mája, mikor meghal. Kocsival meg "csak" meghalsz, de még jó vagy donornak. Morbid, de igaz.
Pheel
Nekem konkrétan egy 10ekm-es Seat Altea 1.6 benzin volt a fenekem alatt. Az nem kisautó, mégis..
Max 36
Pláne a most felnövõ 18-20 éves generáció esetében,akik beleülnek az apuci sokmillás gépébe,elõtte meg rutinjuk semmi,ego annál több<#mf1>

ibrik
Ez már csak kínlódás a részedrõl - fõleg, hogy egy zárójeles megjegyzésembe kötöttél bele, mint "szakmai kérdésbe" -, persze a mondanivalóm lényege fölött elsiklottál.

Nyomjad csak bátran, legalább hamarabb elpatkolsz - reméljük, nem viszel magaddal vétleneket.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

DJ Bee18
tehát 200-sztem is veszélyes érzés egy kisautóval

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Max 36
Azért remélem,te nem az ész-,és önkontroll nélkül száguldó egobajnokokat véded a hatóság ellen,ugye?Elég volt pár hónappal ezelõtt az Árpa-féle aláírásgyüjtögetõs vadbarmokból.És ne hasonlítsuk már össze a német közlekedési kultúrát a hazaival.Ott jobb utak,jobb állapotú autók,és nem mellesleg a mi ego-bajnokainknál jobb képességû,de józanabb belátású vezetõk közlekednek nap mint nap.

DJ Bee18
más a 200 corsával, és más a 200 A6-ossal... Német autópályán mennek, de ott azért, mert tudják hogy a másik figyel, magyaroknál ez nem mindig igz

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ibrik
Azt a mondatomat direkt fogalmaztam így, ironikusnak szántam. <#vigyor>
Nem minden nap megyek kocsival, tehát egy-egy napi "adag" ennél több szokott lenni.
(És még csak nem is az autóvezetés a foglalkozásom...)
De ha csak a városban megyek és onnan haza, az is néha 15-20 km "kaputól kapuig" (a tömegközlekedés itt elég tré - fõleg a sûrûsége).

Azért az a 10-15 ezer km egy évre elég átlagos érték,

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Csori
Hjahh ... még annyi h a 10-15E ponn a hétvégi telektúrát fedezi 😄DDDDD

Csori
Durrdefektel kapcsolatban hatalmas tévedésben élsz 😄D Látom még sosem tapasztaltál melleted elszálló tömlõ nélküli kereket. Nekem volt már részem benne, pont melóhelyemen pár éve. 1 busznak kissé túl volt töltve a nyomás, és az aszfalt forrósága rátett még 1 lapáttal (tudod hõtágulásnak is emlegetik, de a zárt tér miatt nem tágul, csak úgymond erõsödik), lényeg az h a kb 9bar nyomásra töltött kerékben lett kb 11, amit a köppeny már nem bírt ki, 1 picit felszakította maga körül a doblemezt, és leverte a sárvédõt a kerék körül. Ez személyautónál kisebb értékekkel ... de mûködik. Asszem h mûszaki téren nagyon nem vagy vitapartner.

Max 36
Na az ilyenektõl egy életre bevonnám a jogsijukat.