66
-
RedStorm #26 LOL:) Gratulálok. Ez az igazi intelligens hozzáállás!
-
#25 1000ftért=100.000ftért -
#24 1000ftért már veszek egy dvd lejátszót (ami mp3 lejátszó is: kb 40.000ft), meg egy gagyi 30e ftos lcd tv-t. Ez eddig 70e, veszek egy mélyládát 10ért, meg egy erősítőt 15ért. Ez eddig 95000ft. Oszt én vagyok a kemény.
Ennyi... -
#23 CD vagy DVD váltó és meg is van oldva a probléma. -
#22 :DDDD
ott a pont! :D -
wanek #21 #1 -
#20 nem értem hogy mitől lesz "autó" kompatibilis egy ipod..
akinek egy kis affinitása van hozzá, annak semmiből nem tart mp3 lejátszót bekötni -
wanek #19 A lossless formátumnak annyi is, ha azt kazettaadapterrel hallgatod!
Egyébként pedig autóba bőven jó a 44.1 kHz-es 192 kbit-es zene. Még úgy is, ha áll az autó. Hát még akkor, ha megy! -
Yv@n #18 Jaja autóba nem is elég a cd zene, sőt sacd is kevés, én egyből projektort tennék bele. Az orrába. Csomagtartóba meg pár 100 wattos méllynyomót, elejébe meg terhelést, hogy kompenzálja a hangfalakat. Projektor miatt persze egy bérelt nagy fehér hátú kamion vontatná a kocsit, arra lehetne vetíteni.
Istenem deszép is lenne! -
DKm #17 Mivel ez egy iPod-os cikk szeretném leszögezni, hogy egy tisztességes nagyságú tárhellyel rendelkező iPod-on kevesen használnak mp3 fájlokat. Én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve az Apple Lossless formátummal. -
DKm #16 Bocsi, de Mo.-n szerintem még egyelőre nem tartunk ott, hogy mindenkinek lenne iPod-ja. És szvsz az iPod nem divatcikk nálunk. Divatcikk az iPod nano. :) -
DKm #15 Nekem még nincsen jogsim, tehát remekül el tudom nyomkodni, akár egész úton. Nem kell másra figyeljek. Amúgy én az iPod-omhoz egy mezei kazetta adaptert használok a gyári cserélhetetlen autórádiónkhoz. :) -
csimmasz #14 Igazából én DVD-t szeretnék bele,tele mp3-al nemkéne sűrün cserélgetni a lemezeket. -
csimmasz #13 Azért nekem van néhány mp3-as wma-s cd-m ami közel olyan jol szol mint a cd. -
Athlon64 #12 Én FM transmitterrel nyomatom a Kenwood CD-s rádiómra és teljesen megfelel!
Bár az igaz, hogy a gyári, ajtókba épített 4 hangszórón halgatom, de nekem megfelel! -
#11 Akkor legyen SACD vagy Audio dvd, de akkor se mp3, de autóba szerintem elég a cd. -
TH448 #10 Sorry, de sztem a tisztességes minőség nem a cd-nél kezdődik. :P
Minden pénz kérdése... -
#9 Szerintem egy autóban jobb, ha nem mp3 zene megy, hanem tisztességes CD minőségű számok, tisztességes rendszeren. -
#8 "A Mazda egyelőre nem szolgált részletekkel, de azt elárulták, hogy világszerte minden modellben elérhető lesz a támogatás. "
a mazda hírlevélben írnak róla. -
#7 Gondolom ez is menő lenne :) -
sathinel #6 Na még egy hír Az ipod-ról.... Kezd olyan érzésem lenni mint amikor Paris Hilton egyfolytában bekerül az újságokba mindenféle szar indokkal.. Van kismilió jobb termék. Kb olyannak tartom az ipod-ot mint régen volt a Buffalo cipő. Minden divatbuzi azt hordta. -
wanek #5 Nekem is GPS-es PDA, BOSE hangrendszer és egy 7"-os DVD/DivX/XviD player :)
PS: ipod-ot akkor se tennék bele, ha fizetnének érte. -
#4 Olybá tűnik, a Microsoft konkurens megoldása egyre kevésbé várható versenyképesnek. :) -
Xtranz #3 Nekem az autóban,egy mp3 autórádió,+egy navigációs pda van .Ami filmre ,játékra ,fotóra ,akár zenére is használható.
Mire és minek 1 ilyen ipod a járgányba?
Monjuk nem is ide szánják gondolom:)
A főkockáknak ugyis egy notebook van a járgányban:) -
Sundance #2 Jahh csak elég sok gyári rádióban (PLd a Mazda6osom cserélhetetlen, beépítettjében) sajna nincs egyelőre AUX.
Meg ha van is, egy AUXon át bajosan kezeled az IPODodat, mondjuk szám léptetés, stb. Szóval nem rossz azért ez.... -
wanek #1 Egy AUX bemenetre bármilyen eszköz csatlakoztatható, aminek van audio kimenete :)