Az autókban terjeszkedik az iPod

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, de Mo.-n szerintem még egyelõre nem tartunk ott, hogy mindenkinek lenne iPod-ja. És szvsz az iPod nem divatcikk nálunk. Divatcikk az iPod nano. 😊

Nekem még nincsen jogsim, tehát remekül el tudom nyomkodni, akár egész úton. Nem kell másra figyeljek. Amúgy én az iPod-omhoz egy mezei kazetta adaptert használok a gyári cserélhetetlen autórádiónkhoz. 😊

Igazából én DVD-t szeretnék bele,tele mp3-al nemkéne sûrün cserélgetni a lemezeket.
Azért nekem van néhány mp3-as wma-s cd-m ami közel olyan jol szol mint a cd.
Én FM transmitterrel nyomatom a Kenwood CD-s rádiómra és teljesen megfelel!
Bár az igaz, hogy a gyári, ajtókba épített 4 hangszórón halgatom, de nekem megfelel!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Super DANTE
Akkor legyen SACD vagy Audio dvd, de akkor se mp3, de autóba szerintem elég a cd.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Sorry, de sztem a tisztességes minõség nem a cd-nél kezdõdik. 😛
Minden pénz kérdése...
Super DANTE
Szerintem egy autóban jobb, ha nem mp3 zene megy, hanem tisztességes CD minõségû számok, tisztességes rendszeren.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

tomsolo
"A Mazda egyelõre nem szolgált részletekkel, de azt elárulták, hogy világszerte minden modellben elérhetõ lesz a támogatás. "

a mazda hírlevélben írnak róla.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sanyix

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na még egy hír Az ipod-ról.... Kezd olyan érzésem lenni mint amikor Paris Hilton egyfolytában bekerül az újságokba mindenféle szar indokkal.. Van kismilió jobb termék. Kb olyannak tartom az ipod-ot mint régen volt a Buffalo cipõ. Minden divatbuzi azt hordta.
Nekem is GPS-es PDA, BOSE hangrendszer és egy 7"-os DVD/DivX/XviD player 😊
PS: ipod-ot akkor se tennék bele, ha fizetnének érte.
NFP
Olybá tûnik, a Microsoft konkurens megoldása egyre kevésbé várható versenyképesnek. 😊

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Nekem az autóban,egy mp3 autórádió,+egy navigációs pda van .Ami filmre ,játékra ,fotóra ,akár zenére is használható.
Mire és minek 1 ilyen ipod a járgányba?
Monjuk nem is ide szánják gondolom😊
A fõkockáknak ugyis egy notebook van a járgányban😊
Jahh csak elég sok gyári rádióban (PLd a Mazda6osom cserélhetetlen, beépítettjében) sajna nincs egyelõre AUX.

Meg ha van is, egy AUXon át bajosan kezeled az IPODodat, mondjuk szám léptetés, stb. Szóval nem rossz azért ez....
Egy AUX bemenetre bármilyen eszköz csatlakoztatható, aminek van audio kimenete 😊
← ElőzőOldal 2 / 2