Csacska Angyal 3. széria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
olvass egy kis Coelhot,vagy Szilvásit..vagy egy könyvet..
kicsit talán mûveltebbek,és csendesebbek,mint drága favoritod,és sztem egy
pöppnyiz több igazásga tapintanak rá..
Igaz..ebben is lehetnek "tanulásgos esetek",de a nyelvezete,módja..tartalmilag és formailag annak rétegnek szól,aki hogy ismondjam..nem a legtanultabb..ne vedd a szívedre..nem rólad beszélek,csak az az ország ahol készült,és akiknek készült,nem arról híres,h a szegény réteg elég intelligens egy összetettebb mû megértésére...
Nekik készül..akiknek csak a meló jut,meg az álmodozás a fene nagy szegénységben.
silány minõségben foglamazza meg a büdös nagy igazásgokat az életrõl,holott egy értelmes,kulturált,és mûveltebb ember,már magasabb módon is tud szórakozni és a nagy téziseket metaforikus formában is érti,felfogja..sõt akár képes meghatódni is.
szomorú h a mai gyerkõcök semmit nem olvasnak,vagy ha mégis marad a Hernyó potter,meg a Konyak a barbár,meg mittomén én miylen agyelvonó szarok,meg az idióta mesék a tévében,mint plvuk, a Pokemon..-.-
de sebaj..nekünk még ott volt Vuk,Frakk,Bob és Bobek,Szaffi..stb.
Nah mindegy...szánalmas kis evolúciónk ezzel jár...-.-
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
Egy tévé, egy légtér amikor a hugom nézi ezt a szörnyûséget. Milyen értelem ember? Tündérek, boszorkányok, grófok, együttes, és egy szentfazék fõszereplõ. Mi ebben az értelem? Mellesleg az egész sztori egy színpadi mû koppintása (aminek nem tudom a címét, de egyszer a Madách Színházban láttam a darabot. A darab arról szólt, hogy a II. világháború idején az Alpok között egy apácát kiküldenek dadusnak egy az Alpokban élõ grófhoz azzal a céllal, hogy vigyázzon a gyerekekre (aka Flor), a grófnak van egy hárpia barátnõja (aka Delfina) aki mindenáron hajt a grófra (aka Federico vagy Maximo). Aztán a dada megtanítja zenélni a csemetéket (aka zenekar), majd lesz még egy két bonyodalom, mert a II. vh. idején játszódik.
Ez nem magyar darab, hanem az egész világon mindenhol játszák. Nekem erõs a gyanum, hogy errõl a darabról koppintották a Csacska Angyal sztoriját is. Tehát akkor az eredetiséget is kizárhatjuk.
Egyszóval egy koppintásos, minõségileg gyenge, csöpögõs, sz*r, ocsmány zenés, sz*r iparosmunka a Csacska Angyal.
Köszöntem!Én voltam!
ups and downs
ups and downs
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ém meg nem nézhettem semmi filmet dvd-n:CC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És hogy még 3. széria is lesz ez szörnyû.<#vomit>#vomit>
Qwerty4
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Amúgy láttam egy plakátot nemrég (rtlklubosat), amin Szökést v. Szöktetést reklámoztak (nem emlékszem pontosan), ez csak nem a Prison Break lesz?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
György
SzuperRobotMajom RulzzZZ!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
eh..ötös voltam matekból..de hol itt a logika?az araányosság?
több millió--legyen X-->köv 2x-->10x??
amúgy meg tök mindegy lenne,h ki mit szeret,csak engem is ki ver a víz,h hogy örjöngenek manapság a tinik az ilyen szarokért.."Flor,Tokio Hoteltiniszarok..khmmsztárok"...
Nem a rajongással van baj,hanem az értékek elvesztésével,az ízlés egyértelmû romlásával..-.-
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
amúgy a tokió hotelben fiuk vagy lányok jáccanak?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Nekem õszintén nem lenne semmi bajom ezzel a sorozattal (én nem nézem ezt a sz*rt, így õ se b*szogat engem), de sajna van egy 9 éves hugom, aki megnézi az összes részt (ezzel se lenne semmi bajom, hagy ronbolja magát), de sajna mostanság kitúrt a számgép elõl, és az interneten az összes ilyen hülye flóros rajongói oldalt meg flóros összevágott videókat bújja, ami már nagyon idegesít. Kéne írni egy külön erre a célra kifejlesztett progit, ami az összes bejövõ linket letiltja, amiben szerepel a flor szó. Higyétek el, sokkal jobb hely lenne az internet. :) És ami még nagyon idegesít, az a sorozat köré épített gátlástalan infrastruktúra. Vagyis a lehúzás mûvészete. Flor "öltözékét" mindenhol árulják az interneten, és a hugom is ugyanolyan hülye tornacipõt akar, ami a sorozatban van. Én mondtam neki, hogy hülyén nézne ki benne, de nekem nem hisz, mert elszívta az agyát ez a hülye sorozat.
EGYSZERÛEN ELEGAM VAN EBBÕL AZ EGÉSZ FLÓR MIZÉRIÁBÓL!!!!
Abonyitomz!
Azt mondtad, hogy többen nézik, mint a Lost-ot. Ez lehet. Tudod a magyar nézõk körében nagy az igénytelenség. Egyszerûen nem értem, hogy a magyar nézõk inkább néznek Barátok köztöt, mint Invasion-t. EZ csak arról tanúskodik, hogy a többség tévénézõknek nincs ízlésük.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
<#hehe>#hehe>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.