Csacska Angyal 3. széria

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom ti hogy vagytok vele, de én pl nem bírom, ha idegesítenek miközben nyugisan fórumozok....

http://www.lohere.net - a MagyarChan

bld
úristen

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

NEOreg3
kell ez nekünk?

Csacska Angyal 3. széria (33 üzenet) - 2006. 08. 02. 20:23
KÉSZÜL A FOLYTATÁS!!! Florcita visszatér

Csacska Angyal 2. széria (213 üzenet) - 2006. 03. 24. 17:17
Visszatér hozzánk Flor! 😊

Csacska Angyal (125 üzenet) - 2005. 03. 03. 20:38
Minden hétköznap 15:45-kor az RTL Klub-on

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Harly18
Jesszus!!!!! 3. széria??????????????????? Akinek van elég IQ-ja ehhez, az nézze, nem akarom fikázni, mert különbözõek vagyunk ,az más dolog, hogy én már a reklámjától is kifekszek, akinek tetszik, az élvezze. És magyarázza meg ,mi a jó ebben a sorozatban!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

gnar killer
nem nézem, de rosszúl írtad a nevét... 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Serpa
a többszöri ismétlés rá a példa.

DJ Skyline
a Knight Ridert nem lehet semmivel sem lenyomni!<#smile><#gonosz1>

Japep
<#eljen> <#worship><#worship><#worship> <#taps>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mert a témaindítón kívûl itt csak viszonylag normális emberek vannak

Ha igazad van és nagy ennek a fosnak a nézettsége, akkor az egy statisztikával felér, mivel egy ilyen beöntéssel felérõ förtelmet, csak az érzelmileg visszamaradott debil gyökerek néznek és ennek a filmnek a nézettségi statisztikái mutatják hogy mennyi emberrel vagyunk többen a Földön a kelleténél.

Japep
Észrevettétek, hogy eddig a témanyitón kívûl mindenki csak fikázta?!?!?! <#eplus2>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gyerekek pörög a fórum<#vigyor>

bertino
hát ezt már annyira vártam, hogy huuuuu vvááúúú nagyon, emiatt nem fogok aludni éccaka <#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tigeroo
jó. más az amit argentínában (és magyarországban..) el lehet adni és más az amit amerikában
Pheaper
lál😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Hol utasít maga mögé nagy címeket mint pl a Lost? Argentína lepratelepén?

hát nemhiszem , a nézettség számít! a nézettségbõl folyik be a lóvé és lehet is forgatni a köv szériát hogy abból is pénz legyen , sõt a Lostnak nincs is 3. szériája ( vagy nemtudok róla , sõt fogalmam sincs ... )

Serpa
most sírjak vagy nevesek?

ez szégyen h ilyen "csacska angyalok" maga mögé utasítják a lostot, ami azér vmivel többet ér...
Japep
Én a helyedben nem tetézném a bajt!!!<#ejnye1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tyûha ez már valami <#idiota>

don minimó lesz Maximo Augusto Calderon De LA Hoya Krigoragan hercege , Florcita férje <#law><#pias>

Japep
Mikor elolvastam a #1-et azt hittem, hogy egy 14-15 éves csaj nyitotta a topikot...
De aztán láttam, hogy egy 18-25 éves fiú vagy!!!<#hehe>

Hogy is gondolhattam ilyet!<#idiota>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

pedig nagyon sajnállak hogy nem nézed mert az évtized legjobb/leghíresebb sorozata ( olyan cimeket maga mögé utasít mint pl. Lost ) de bepótolhatod lemaradásod! HÁLÓZAT TV 17:30tól Csacska angyal 1. széria | RTL KLUB 15:30tól Csacska Angyal 2. széria...<#gonosz1>

Istencsászár
Talán nem is lenne nagy baj ezzel a sorozattal, olyan lenne mint a többi ilyen, de a szereplõk annyira túl játszák magukat hogy nevetséges, a szinkron meg idegesítõ, és az egész 80%a ordibálásból áll.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Persze!GYõzike fogja alakítani<#idiota>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

phalanx
"Elkezdték forgatni a Csacska Angyal méltán a legnépszerûbb sorozat folytatását" <#banplz>

DJ Skyline
és lesz hoszi ármándó?

gameplusz
Eszmeralda legyõzi a Csicska Angyalt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Én a Vad angyal folytatását várom<#idiota> És remélem Esmeralda azóta már lát<#zavart1>

JEEE!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Hub*zdmeg ezaaaaaz,krva jó gyerekek ittvan végre flóór meg a többi szarrágó hepinessz van!
hála égenek már allig vártam<#idiota>
I.C.ram
Hát ez hihetetlen.
<#idiota>

Elkezdték forgatni a Csacska Angyal méltán a legnépszerûbb sorozat folytatását. Mit is várhatnánk ha az elsõ szériát több millióan nézték , most a második szériát 2* több millióan , igy a harmadik szériát 10* több millióan fogják megtekinteni. Premier Argentina. Többi országban a vetítés egyenlõre nincs kitûzve. Hajrá Flor!

Ide jöhetnek majd a képek infok , videók , minden más a 3. szériáról.

← ElőzőOldal 2 / 2