91
KÉSZÜL A FOLYTATÁS!!! Florcita visszatér
-
#46 Jesszus azt hittem eddig, hogy max a nagymuter néz ilyeneket. Besz@rás... -
jefferson83 #45 A 4. évad is készülőben van csak még a neveket kell a megfelelő helyre beilleszteni, ezt rátok hagyom mert nem vagyok otthon a témában: 4 évad? -
jefferson83 #44 Csak neked:
-
#43 KÉPET!!!!!!!!!!!! -
#42 -
#41 látom vágod a témát -
#40 párnacica atakk? D: -
#39 -
jefferson83 #38 Gyerekkorodban a babázás helyett inkább rúgtad volna a bőrt -
#37 csodállod ? -
Shadow_THH #36 Nemtom ti hogy vagytok vele, de én pl nem bírom, ha idegesítenek miközben nyugisan fórumozok....
-
#35 úristen -
#34 kell ez nekünk?
Csacska Angyal 3. széria (33 üzenet) - 2006. 08. 02. 20:23
KÉSZÜL A FOLYTATÁS!!! Florcita visszatér
Csacska Angyal 2. széria (213 üzenet) - 2006. 03. 24. 17:17
Visszatér hozzánk Flor! :)
Csacska Angyal (125 üzenet) - 2005. 03. 03. 20:38
Minden hétköznap 15:45-kor az RTL Klub-on -
#33 Jesszus!!!!! 3. széria??????????????????? Akinek van elég IQ-ja ehhez, az nézze, nem akarom fikázni, mert különbözőek vagyunk ,az más dolog, hogy én már a reklámjától is kifekszek, akinek tetszik, az élvezze. És magyarázza meg ,mi a jó ebben a sorozatban! -
#32 nem nézem, de rosszúl írtad a nevét... :D -
#31 a többszöri ismétlés rá a példa. -
#30 a Knight Ridert nem lehet semmivel sem lenyomni! -
#29 -
knightbali #28 mert a témaindítón kívűl itt csak viszonylag normális emberek vannak -
knightbali #27 Ha igazad van és nagy ennek a fosnak a nézettsége, akkor az egy statisztikával felér, mivel egy ilyen beöntéssel felérő förtelmet, csak az érzelmileg visszamaradott debil gyökerek néznek és ennek a filmnek a nézettségi statisztikái mutatják hogy mennyi emberrel vagyunk többen a Földön a kelleténél. -
#26 Észrevettétek, hogy eddig a témanyitón kívűl mindenki csak fikázta?!?!?! -
knightbali #25 gyerekek pörög a fórum -
#24 hát ezt már annyira vártam, hogy huuuuu vvááúúú nagyon, emiatt nem fogok aludni éccaka -
#23 jó. más az amit argentínában (és magyarországban..) el lehet adni és más az amit amerikában -
#22 lál:D -
knightbali #21 Hol utasít maga mögé nagy címeket mint pl a Lost? Argentína lepratelepén? -
abonyitomz #20 hát nemhiszem , a nézettség számít! a nézettségből folyik be a lóvé és lehet is forgatni a köv szériát hogy abból is pénz legyen , sőt a Lostnak nincs is 3. szériája ( vagy nemtudok róla , sőt fogalmam sincs ... ) -
#19 most sírjak vagy nevesek? -
Pityp6ng #18 ez szégyen h ilyen "csacska angyalok" maga mögé utasítják a lostot, ami azér vmivel többet ér... -
#17 Én a helyedben nem tetézném a bajt!!! -
knightbali #16 Tyűha ez már valami -
abonyitomz #15 don minimó lesz Maximo Augusto Calderon De LA Hoya Krigoragan hercege , Florcita férje -
#14 Mikor elolvastam a #1-et azt hittem, hogy egy 14-15 éves csaj nyitotta a topikot...
De aztán láttam, hogy egy 18-25 éves fiú vagy!!!
Hogy is gondolhattam ilyet! -
abonyitomz #13 pedig nagyon sajnállak hogy nem nézed mert az évtized legjobb/leghíresebb sorozata ( olyan cimeket maga mögé utasít mint pl. Lost ) de bepótolhatod lemaradásod! HÁLÓZAT TV 17:30tól Csacska angyal 1. széria | RTL KLUB 15:30tól Csacska Angyal 2. széria... -
#12 Talán nem is lenne nagy baj ezzel a sorozattal, olyan lenne mint a többi ilyen, de a szereplők annyira túl játszák magukat hogy nevetséges, a szinkron meg idegesítő, és az egész 80%a ordibálásból áll. -
Darkoo #11 Persze!GYőzike fogja alakítani -
#10 "Elkezdték forgatni a Csacska Angyal méltán a legnépszerűbb sorozat folytatását" -
#9 és lesz hoszi ármándó? -
#8 Eszmeralda legyőzi a Csicska Angyalt. -
Darkoo #7 Én a Vad angyal folytatását várom És remélem Esmeralda azóta már lát