Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Az új JOKER szerintem jobb mint a régi.
Sokkal élethûbb az õ story ja.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Õ nem pchihopata csak megelõzte a korát <#idiota><#vigyor>

tigeroo
kitudja. lehet hogy szar gyerekkora volt meg kb. leszarták és megutálta az apját. szerintem magának csinálta, és utána magyarázza bele a "sérelmeit"

1.) apa >> gyerekkor
2.) a nõje >> magánéleti bukta.

és ez vezetett joker pszichés káoszához (amit aztán ráhúzott a városra)

szerintem 😄
kabel15
Fejét beverte?
Amúgy valószínû ,hogy az apja csinálta mivel mikor a PARTY-n vannak ott mondja annak az öreg fószernek hogy az apjára emlékezteti. és oda dugja a kést.

kabel15
Ja igen a végén is van egy.
De engem egyre jobban izgat hogy melyik a valós.

Bucser
Egyik sem valós. El tudom képzelni, hogy balesetben szerezte (kb akkor amikor a fejét is beverte...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tigeroo
megcsúszott a dzsilett penge 😄
Seth
A 3.,amit nem tudott már elmondani,mert Batman közbeszólt, a szemét XD

PSN ID.: Beegabor

kabel15
Sziasztok.

Szerintetek hogyan szerezte JOKER a vágásait?
Mert a filmben 2 külmbözõ módon meséli el.
Van az apja féle és van a saját maga általi vagdosás a változat.
Nem szerettem vólna konkrétumot leírni.
Szerintetek melyik a valós?

Sabcsee
LOL tök király😄
am kellemes ünnepeket

kaka

artschi
rénszarvas szán +télapó

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

schrank
az a fekete paca az mi ? azt nem értem ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Prince of Máté
<#vigyor3>
Neked is 😊

ProGabe
Boldog Karácsonyt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Boldog karácsonyt!
seriousrainbow
-- Boldog karácsonyt Mindenkinek! --

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

kabel15
Tudom elírtam de utólag nem tudtam szerkeszteni.
Köszönöm válaszod.

ProGabe
The.Dark.Knight.2008.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR

ennél jobb nincs

/az nem bluE ray, hanem blu ray 😊/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kabel15
Valaki meg tudná mondani hogy melyik a legjobb változat amit kiadtak?
Mert én megvettem a sima DVD-set abban a hitben hogy majd milyen szép lesz a kis HD TV-n. Hát elég nagyot csalódtam. Mivel BLUERAY lejátszóm nincs ezért más fajtát nem is vehetnék csak a sima DVD-set. Viszont leszedtem egy TRAILERT amit aztán átmásoltam LAPTOP ra ami elvileg lejátsza a HD filmeket szóval azon iszonyat szép tû éles képe volt.
Tudnátok mondani egy verziót ami szép képpel rendelkezik?

Azóta mindenhol cáfolták hatalmas baromság pletyka ez.
Ehhh itt az a gond hogy eleve Bale aztmondta amíg õ Batman mellette nemlesz Robin....
tigeroo
wáh, faszság.
mondjuk eddie murphy nemlenne rossz választás sztem. van olyan buzi tenyérbemszó vigyora😄

Bucser
kb mint a blikk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

elmegyek én is újságírónak, ilyen baromságokat én is kitudok találni :-D
ProGabe
ez a The Sun címû undorító, szánalmas szennylap cikkének a fordítása -.-

pár napja nyilatkozta a WB igazgatója, hogy semmi konkrétum nincs még, sztem ez is csak kacsa, de ki találja ezeket ki :-)
Christopher Nolan, a Batman filmek rendezõje, ismét nagy dobásra készül. A szuperhõs ellenségének szerepét Eddie Murphynek osztotta ki. Az 1995-ös Mindörökké Batman címû filmben Jim Carrey játszotta Rébusz karakterét. A korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem Cher lesz a Macskanõ, hanem a Múmia filmek koronázatlan királynõje, Rachel Weisz. Batman társa, azaz Robin pedig a Transformersbõl ismertté vált Shia Labeouf lesz. Heath Ledger halála után egy ideig kérdéses volt, hogy készül-e újabb Batman mozi, de a sztár poszthumusz Oscar jelölése után a gépezet ismét mûködésbe lendült. A készítõk igazán elhivatottak, a következõ filmmel is nagy meglepetést akarnak okozni. A stábtagok körében jó visszhangra talált Eddie Murphy szerepeltetése. Eddie egy fantasztikus választás. Kíváncsian várjuk, mit alakít Rébuszként - mondta egyikük.

Látnod kellett volna a Szörnyek keringõjében a mellékszerepét ott már ütött 2001 ben és aztán jött a Brokeback Mountain, Casanova a Grimm testvérek, a Candy és a Dark Knight , a Bob Dylaenes filmje mind az adott film mûfajához illõen ütõs színészi játékkal!!!
seriousrainbow
Hali all
Többekhez hasonlóan engem is teljesen lebilincselt heath Ledger alakítása (R.I.P.), franc se hitte volna, h ilyen jól tud színészkedni (talán túl jól is). Valamiért teljesen megmaradtak bennem a dialógjai... (az a jelenet a legjobb mikor a cerkával a bûvésztrükköt csinálja 😊 )

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

Ne felejtsd el a helikopteres rész 99% a is igazi volt.
Emellett az autó is ugrott hisz igazából is tud ugrani mert igaziból is prototípus, szal sok minden a filmben teljesen valós szinte.
Egy kivétellel a kb. 15 díjazásból eddig mindenhol Ledger Jokere nyert, ez jó elõjel Oscara és a Golden Globera.
5c0rp330n
jahh. csak BD filmeknél figyelni kell, mert a régiózár is megszopathat nem?

ProGabe
németektõl?

vagy anglia (amazon.co.uk), francia (.fr) vagy bármi a régiónkból. nem írják de ELVILEG ezeken mind fenn van a magyar felirat is

grizzly21
nem teljesen ide tartozik, de blu-ray filmet honnan erdemes venni? itthon eleg draga, amerikai ebay-rol pedig rossz regiokodos jon

ProGabe
megnéztem az extra DVD-t. hihetetlen, hogy mi mindent csináltak meg egy-az-egyben

- kamion átfordítása: csak a dugattyút - ami a valaha készült legnagyobb - tüntették el az aljáról a spec effektesek
- hong-kongi "leap of faith": egy helire volt felkötve egy bungie kötél, a kaszkadõr tényleg leugrott. nem kínában, mert ott nem engedték a légi-forgalmat
- a motor teljes mértékben mûködõképes
- a "kórházat" (ami term. csak egy elhagyott épület...volt 😊 tényleg felrobbantották
- tényleg széttörtek egy Labo Murcielagot! kettõt vettek, szerencséjükre elsõre is tökéletesen sikerült a felvétel 😊
- a ruha (külsõ) anyagában nics semmi trükk. a régieket habszivacsból és hasonló anyagokból csinálták, amiket nehéz volt úgy világítani, hogy gumiszerûnek, páncélnak látszódjanak

és még sok más dolog

ami nagyon hiányzik a DVD-rõl, az az interjú a szereplõkkel, esetleg egy b-roll. gondolom lesz még belõle kismillió verzió, meg a BD-n is más van. pl ott kaptak a kommentárt, ez a magyar DVD-ról lemaradt^^

immovable
Begins meg kell még néznem. azt is dicsérték.
schrank
én is utalom a kepregenyadaptaciokat mert altalaban senki nem hal meg bennuk pedig irdatlan ousztitas van bennuk ...
ebben a filmben is a jo az a joker szerep eljatszasa volt amit persze szinkronban nem jon at de kivetelesen felirattal neztem es nem csalodtam a tobbi meg a szokasos 007-es fassag nagy nulla vagy sablon de meg igy messze a legjobb kepregeny film

PrisonMan

PrisonMan

PrisonMan

Prince of Máté
Egy akciófilm nem csak attól jó, ha sok akció van benne... Ebben a részben például sokkal több hangsúlyt fektettek a történetre (mint a Beginsben is).

immovable
nekem kicsit lapos volt a film. értsd nem volt elég pörgõs egy "akció-szuper-hõsös" filmhez képest. ez igaz pl a hulk-ra is, ami szintén nem tetszett 😊.

ahogy láttam, arra helyezték a hangsúlyt az akciókban, hogy próbálták realisztikussá tenni a harcokat, tehát, hogy batman nem pókember akit megcsípett a pók és ezért erõs, hanem mert, mindenféle cuccot használ hozzá, szervókat, fegyvereket, stb. ahhoz viszont meg túl erõs az akció. remélem érthetõ 😊

nekem a vége kicsit elnagyoltnak tûnik.

sok a dialógus, kevés az akció

de a legfõbb hiba a filmben valszeg bennem van. 😊 egyszerûen nem jön be. ennyi. de, mint elõbb írtam akinek tetszik batman az biztos zsír filmet kapott. valszeg nem én vagyok a célközönség.
sb1
Nem baj, sõt, jó hogy felvállalod a véleményedet, ez igazán becsülendõ, már csak valami konkrétumot írhatnál, mi az, ami nem tetszett a filmben(és most vonatkoztasd el magad attól, hogy egy felnõtt férfiember denevérruhában ugrál) !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

immovable
letöltöttem (BRrip), megnéztem, igaz 3 részletben, mert annyira unalmas volt, majd el aludtam minden 20 percben.

igaz én eleve rossz "érzettel" mentem neki a filmnek, ugyanis a batman, superman karakterek nekem nem tetszenek, de gondoltam a nagy hype miatt megnézem.

sajna nem csalódtam az elõítéletemben. nekem ez a fején a gumibugyi és kiugrik a 20-ról nem jön be.

sry ha vkinek megbántottam az önérzetét, de gondoltam legyen itt egy negatív vélemény is. 😊
de az biztos, hogy aki szereti ezt a témakört annak nagy élmény lehetett.
schrank
nem szimpatikusabb hanem emberibb a nagyszerü jatek miatt ellentetben betmennel aki egy mumajer szar karakter es addig az is lesz amig ilyen csodafasságokkal látják el . de eljon az az idö amikor a james bond-hoz hasonloan töle is elveszik a jatekszereit es csak egy szimpla feketeruhas hos lesz realisztikus kuzdelmekkel es az a betmen lesz joooo... <#nezze>

XxTyl3rxX
sztem sokan vannak ezzel igy, köztük én is 😄 Ledger alakítása fantasztikusra sikerült, számomra õ volt a pozitív gonosz xD engem magával rántott a karaktere! 😄 10pont Jokernek és r.i.p. Ledgernek!

Welcome to a World without rules!!!!

w77d
megvettem, megnéztem, hihetetlen nagy... az miért van hogy Joker karaktere szimpatikusabb volt mint Batman? XD

PrisonMan
ProGabe