Batman : The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
A gépész?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Itt az új Batman filmbõl egy kép!

PrisonMan
hmm plakát engem is érdekelne 😊 Szintén vásárolnám is. PM me

Nagyon jó Film lett!

Üdv., Van valakinek esetleg ismerõse moziban? Egy nagy filmplakátot keresnék a The Dark Kngiht cimû filmrõl. Meg is vásárolnám. THX.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ProGabe
Total Film talked to Christian Bale about the follow-up to The Dark Knight. Here's an excerpt:

"Will we do a third movie? It's got to be the right story. You can't make something like 'The Dark Knight' and then come out with something disappointing.

"I would like it if people say, 'You'll never make a good third movie.' I say, 'OK, let's make a third movie in that case, let's prove them wrong. But that's just me. The fact is, I have to! I've signed up! Chris doesn't. So I'm in a bit of a fix if he says he doesn't want to!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na ha már említettétek G. Lewittet, lehet be fog következni :-) jó persze ez csak az én ügyetlen okfejtésem. De Lewitt nagyon úgy nézz ki szerepet kapott Nolan új sci-fijében, Nolan szeret megszokott színészekkel dolgozni (Bale, Cane-Prestige, a mostani új sci-fijében Cane és Cillian Murphy is szerepet kapott) szóval ha valamikor lesz újabb Nolan Batman film és lesz benne Joker, nem lepõdnék meg ha Lewitt lenne majd az. Sõt azon se lepõdnék meg ha a most következõ 3. filmben is visszatérne Joker (elvileg vele folytatták volna, ha Ledger nem hal meg).
Tyler1
te most ezt minden filmes topicba leirod??? kicsit uncsi már-.-
és mellesleg reklám...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hi All! Tök jó ez a fórum, most találtam meg 😊 Én is szeretem a Batman filet. Egyik haverom mutatott egy oldalt a vaterán ahol meg lehet venni a horrortól a filmszatírákon át a rajzfilmig plakátokat(Fûrész 5, Lucky Luke, Mongol, Forrest Gump stb). Tudom hogy nem szokás itt linkelgetni, ezért csak azt tom mondani hogy ha kell valakinek (nekem már van egy) akkor ott megtalálja.
Profi szinész, simán el tudja játszani Joker-t. Nézd meg a Killshot cimû filmet!

Prince of Máté
Úgy is ki van festve az arca, nem látszik, hogy 1 árnyalattal világosabb a bõre...
Itt inkább a belsõ számít.

sb1
Azta, tényleg félelmetes a hasonlóság..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Joseph Gordon-Levitt lehetne az új Joker. Iszonyatosan hasonlít Heath Ledger-re, és a Killshot filmben is jól nyomta a bolond gonosz szerepet.

grizzly21
meg is kapta😊

grizzly21
na ma van az Oscar

tomsh
Miért mi nem tényszerû benne? Szvsz, biztos lesz folytatása, és valószínûleg, legalább ilyen szintû alakítással. Kell egy hasonló kvalitású/kaliberû színész,utána már csak a maszkmesterek kérdése lesz az "utánozhatatlan" festett Joker arc, és megint lesz egy óriás kasszasiker...

"Joker a festett arc"

Muhahahahahaha!

Nem vennék rá mérget...mint, hogy arra sem, hogy nem tér vissza Joker a festett arc...
Bucser
Még jobban, mert mindenki arra várna, hogy mikor tér vissza Joker...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Megnéztem, nem rossz film, de szerintem azért túl van misztifikálva. Ha a fõszereplõ ma is élne, nem tudom mennyire menne a dark knight szekere...
A The Dark Knight átlépte a bûvös 1 milliárd dolláros határt a teljes világszerte össz. bevételben. 😊 Szép. Így 4. a legtöbbet hozó filmek között.
ProGabe
új Nolan film bejelentve

Christopher Nolan has set up his next project with Warner Bros., an original screenplay he wrote called Inception. The "Dark Knight" director hopes to shoot the sci-fi action film in the summer for a release during summer 2010.

Nolan will produce with partner Emma Thomas, who served as a producer on The Dark Knight.

"Chris Nolan is a visionary filmmaker who continually raises the bar with each movie he makes," Warner Bros. Pictures Group president Jeff Robinov said. "We are thrilled to be collaborating again with him and Emma on this exciting new motion picture."

Inception is described as "a contemporary sci-fi actioner set within the architecture of the mind." /he? 😊/

This pushes back any potential filming on a third Batman film, but three years -- and The Prestige -- passed between Batman Begins and The Dark Knight. Nolan has also long been attached to direct a big-screen adaptation of the British TV series "The Prisoner" for producer Scott Stuber at Universal.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
na akkor ezt most revidiálom és örülök:

The IESB was tipped off this week that the script for the third Batman film is already underway.

IESB was told by an extremely reliable source that the project has already gone into the writing stage with Christopher Nolan, Jonathan Nolan and David Goyer all hard at work.

forrás

ProGabe
végülis én leírtam valamit, amit olvastam, és dolgokat, amiket ez alapján következtettem, te meg csak szimplán cáfolod, mert szerinted nem így van 😊

ezen szerintem ne vesszünk össze, a lényeg, hogy majd jön, amikor jön, és most ott tart, ahol tart <#idiota>

Én nem tudom, hogy miként történik egy többszázmillió dolláros film elõ-készítése (és biztos vagyok benne, hogy TE sem tudod), de abban biztos vagyok, hogy már régen minden le van zsírozva az utolsó cseppig... a fõgonosztól kezdve a bemutató idõpontjáig minden. Az, hogy mit írnak az újságok, és mit nyilatkoznak a készítõk az egy másik dolog...

ProGabe
jó persze, csak megfogalmazódott bennem ez a gondolat 😊

meg ugye addig üsd a vasat...

most ugye megint bemutatják, aztán jön az Oscar. utána biztos kiadnak valami olyan verziót, amin majd ott virít, hogy ennyi meg annyi Oscart nyert (dvdactive-os ember is így gondolja, nem én találtam ki, mielõtt még meggyanusítanak 😊

most elejtett egy dátumot. biztos úgy akarják megoldani, hogy folyamatosan a köztudatban legyen éppen hol tart a projekt. egy színéz-szerzõdés nyilatkozat itt, egy director's edition ott és ezt meg is oldják

grizzly21
egyetlen 1 filmje van ami in-production, es amig nincs kesz a story addig nem is kellenek a szineszek..szerintem ez lesz a legkisebb gond, hogy Bale nem er ra, ha tenyleg meg akarjak csinalni

ProGabe
én elolvastam az eredeti interjút a producerrel

Bale egyértelmûen be van táblázva -> imdb, comingsoon hírek, stb

Nolan meg már lenyilatkozta, hogy még nem foglalkozott a folytatással! sokan úgy gondolják, hogy a TDK is egybõl a Kezdõdik után megszületett. megnéztem az extrákat és ott bizony kiderül, hogy ez korántsem volt így

btw nem panelban lakom 😛

Én arra lennék kivnáncsi, hogy te ezeket honnan tudod ilyen jól, egy panel lakás pici szobájából??

ProGabe
csak szeretné, ill. tervezi, hogy akkor mutassák be

Nolanék még egy betût nem írtak belõle, és nem fogják elkapkodni, az is biztos + Bale brutálisan be van táblázva, az egyik legkeresettebb színész jelenleg, persze hogy "elkezdik hinteni a port", nehogy gond legyen. de semmi több nem történik az ügyben. jó persze, Nolan + Goyer agya biztos jár, hogy mi legyen, vagy már el is döntötték egy szép forgatási napon, de az lóf*sz, ha csak a sztori gyenge váza van meg az ellenfelekkel

közben kiosztották a SAG (Screen Actors Guild) díjakat, Heath Ledger kapta a legjobb mellékszereplõnek járót!

2011-ben mutatják be a harmadik Christopher Nolan-féle Batman-filmet, ezt az egyik producer, Michael Uslan árulta el a Courier Post Online-nak adott interjújában. A forgatás kezdetét és az új fõellenség személyét viszont már nem mondta meg. A rajongók szerint korábbi Batman-filmek Rébusza tér majd vissza a trilógia záródarabjába.
(cinemablendrõl)
És az Oscar jelölést is megkapta!!!!!
ProGabe
dvdmaniacon olvastam, hogy 30 percnyi kimaradt jelenet van. ezzel nem azt akarom mondani, hogy az a 15 perc nem igaz. ugyebár az három külön dolog, hogy mit forgatnak le, hogyan vágja meg a rendezõ és mit parancsol meg a stúdió

"Joker-rõl van videó mikor eltorzul az arca?"

meg kéne érteni, hogy a karakter egyik lényege az, hogy nem ismerjük a múltját, nem tudjuk ki õ, sem azt, hogy az adott pillanatban mit akar. a tökéletes gonosz, hiszek ezek miatt nem lehet megfogni, nincs veszíteni valója

Majd úgyis kiadják, mikor jön az új rész a mozikba...

zoliii
Joker-rõl van videó mikor eltorzul az arca?

Christopher Nolan's original cut ran another 15 minutes longer. The studio loved it but felt it was a little long so Nolan did a pace pass editing to its current length.

Hosszabb volt a film 15 perccel gondoltam én. DVD tesztnél a Cinema újságban is mondta Nolan, hogy apróbb dolgokat kivágtak.

Emellett sok más a történetet is érintõ érdekességek vannak az IMDB triviasban a TDK-nál. Vicces dolgok, komoly dolgok, hát válasszatok. 😊
Heathnek hatalmas gratula és teljesen megérdemelte.

Ej ej a Golden Globeon Echart nagyon viccesen beszélt Harvey sorsáról egy esetleges köv. részben. Azaz csak nevetve felelt és hümmögött a mi lesz Harvey Dentel kérdésre. Csak nem visszatér mégis? 😊 Azt mondja lehet hogy kómába esett. 😄 Abból felébredhet nem? 😊

Kétarc mégis visszatér? Golden globe videó interjú
ProGabe
hát igen, megérdemelten kapta meg. talán az Oscart is megkapja, vagy igazak a hangok, miszerint "ezt is letudták" és valaki más kapja majd meg?

mindenesetre innen is gratulálok Heath Ledgernek

Nolan meg remélem már javban azon gondolkozik, hogy mit is csináljon a 3-ik részben

zoliii
66. Golden Globe díjátadó
Kár hogy ehhez a részhez nincs magyar felirat.

tigeroo
remélem kacsa a hír! jokernek a csúcson kell abbahagyni ahogy heath ledger is tette...😞
Meglátjuk szerintem max 3-4 jelölést lesz kérdés hogy milyen kategóriákban? (Ledger tuti de más? )

Más az egyik producer megszellõztette hogy lehet hogy mégis lesz Joker Heath idõ elõtti távozása ellenére is. Úgy tervezték hogy lesz a köv. részben is Joker hisz a képregényben is egy örök ellenfél.

Joker visszatér?
Meglepi.

Jelölték a Sötét lovagot és rendezõjét és Ledgert a színészek, a rendezõk és a producerek szövetsége is. a top 5 film között tartotta érdemeltnek. Ez jó jel az Oscar jelölésre a készítõknek, hisz ezekbõl a kategóriákból szoktak a jelöltek ott is kikerülni és a gyõztes is ált.
ProGabe
The Dark Knight walked away with five awards (every award it was nominated for) on Wednesday night at the 35th Annual People Choice Awards. Other big winners include The Secret Life of Bees, which won both Best Drama and Best Independent Movie and Will Smith who took home both Male Movie Star and Male Action Star. Most of the winners are listed after the jump.

Movie: The Dark Knight
Family movie: WALL-E
Action movie: The Dark Knight
Comedy movie: 27 Dresses
Drama movie: The Secret Life of Bees
Independent movie: The Secret Life of Bees
Favorite cast: The Dark Knight
Male movie star: Will Smith
Leading man: Brad Pitt
Male action star: Will Smith
Female movie star: Reese Witherspoon
Leading lady: Kate Hudson
Female action star: Angelina Jolie
On-screen matchup: Christian Bale and Heath Ledger, The Dark Knight
Superhero: Christian Bale as Batman, The Dark Knight
TV drama: House
TV comedy: Two and a Half Men
TV animated comedy: The Simpsons
Sci-fi/fantasy show: Heroes
Song from a soundtrack: Mamma Mia from Mamma Mia!
Funny male star: Adam Sandler
Funny female star: Tina Fey

Magoo
Naná...aki a Batman Forever-t és a Batman & Robin-t beleszámolja annak gond van a fejével 😄
Nagyon kirínak a sorból azok...az elsõ 2 film ami a Burton féle, az nagyon szürreális mégis fogyasztható és kellemes kikapcsolódás...ám az igazi batman számomra csakis a Batman Begins és a The Dark Knight. Ezek a filmek végre valósághûbb talajra helyezettek és lélekbe markolóak...én még ezen fellül iszonyat nagy lelki töltõdést szerzek belõlük. 😊

ProGabe
az a 10 év inkább 20 😊

a régi Batmanak lényege Tim Burton látásmódja. ugyebár eddig csak 4 Batman film készült, gondolom ezt mindenki nagyon jól tudja <#ravasz1>

kabel15
Az lejátszaná de ahoz meg nincs 5.1 és 2.1 ben meg nem olyan jõ és nem is szeretnék azért kiadni 7000ft ot hogy csak gépen tudjam megnézni. ha megveszem akkor azt fotelben hátradölve 5.1 ben akarom halgatni <#wink>

BattleTag: kabel15#2672

grizzly21
pc?

kabel15
Már a keletkezése is elég hülyeség. Beleseik egy tárolóba ami tele van savval és csinálnak belõle egy vigyori arcot.
Ez a sima vágás élethûbb.
Jó mondjuk a 2 film között van 10 év minimum. (nem tudom sajnos hogy az mikor készült)
Imádom ezt a filmet 😊
Csak kár hogy nincs HD lejátszóm ezért csak a sima DVD minõséget élvezhetem.

BattleTag: kabel15#2672

tigeroo
igen, mert a régi film még nagyon az eredeti képregény sablonját követte.

de nolan világa már profi, sok más film mellett megállja a helyét.
demég hogy!😊
tigeroo
jack nicholson jokere ledger alakításához képest egy szánalmas, nevetséges kis bohóc.

engem eddig két film fogott meg életemben. a sebhelyesarcú és a sötét lovag.

úgylátszik ,valamiért szimpatizálok az unszimpatikus hõsökkel<#smile>
grizzly21
ez az egesz filmrol elmondhato, mas megkozelites