Batman : The Dark Knight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy Batman vs Superman filmet még el tudnék képzelni de szerintem az se lenne nyerõ ha csak visszagondolok a Superman Returns -re...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
u dont have to listen anybody else but me
Amugy a következõk közül szerintetek ki nyerne?
Batman vs Daredevil
Batman vs Spiderman
Batman vs alien
Batman vs Penge
Live for nothing or die for something.
majd pár honap mulva bejelentik , de fél évig ne várjunk semmi extra infót sztem
Tud vki vmit a 3. részrõl eg ykósza hírt vagy valamit,hogy mégis mi várható??
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
kösz: Nolan bácsi
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Hivatalosan azért mert nincs elég bizonyíték ellene...és még szép hogy nincs, mikor az anyja meg a nõvére szava volt csak ellene semmi más...jó kis család
Sajnálom, hogy Bale ilyen anyával meg nõvérrel van megáldva.... :(
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Viszont egy Riddler -es, rejtvényes részt megnéznék. Olyasmit. mint a Die Hard 3.
ui: ha valami hülyeséget mondtam a spoileres részbe akkor javitsatok ki!
Az operációs rendszeren is túl...
Sztem is igen jol sikerült
Sztem azért nm raktak utalást, mert nm tudták sikeres lesz e a film
Joker csinálta ezt, õ tartott sakkban mindenki és õ akarta minden áron megtudni kit rejt Batman maszkja. igaz a tim burtonos Batmanban riddler csinálta ezt.
De amugy örültem volna neki ha valami apro utalás lett volna h ki lesz a következõ részben. pl: egy ? jelet a falon vagy egy kártyán mutathattak volna (ha Rébusz lesz)
remélem érted mire akarok kilyukadni :) valami eredetibbet fognak kitalálni ,az biztos!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy bosszút állni Batman -en? Egy pisztollyal meg egy érmével elég nehezen menne.
Én sokkal jobban örülnék egy olyan résznek, amiben Riddler a negatív hõs és sakkban tartaná a rejtvényeivel a rendõrséget és Batman -t, miközben az lenne a tényleges célja, hogy megtudji ki is valójában Batman. Ez Bruce -nak nagyobb veszély lenne mint bármikor, hiszen már a rendõrség is "körözi" a Batman -t.
Az operációs rendszeren is túl...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
lássuk mi szól a
nem halott, gyenge érvek:
- jó karakter, jó színész :)
- Eckhart nyilatkozata, amibe jó pár dolgot bele lehet látni
nem halott, erõsebb érv:
- amikor leesnek Batmannal az érme az "élet" felére esik
halott, gyenge érv:
- nem lélegzett! figyeltem :)
halott, talán legerõsebb érv, némi csavarral:
- "You either die a hero or live long enough to be in the sequel...õõõ to see yourself become the villain." :)
ezt ugyebár maga Harvey Dent mondja ki (aztán Batman is), és arra megy ki a végén a játék, hogy hõsként halljon meg. persze lehet csak Dent, és nem Kétarc...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A James Bond max. olyan 500 körül hozz majd szerintem, így meg van az idei gyõztes hisz olyan 800-900 körül fog összben hozni aTDK. 2. lesz az indy 3. az Iron man.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Red Hood
batman robin nélkül olyan mint..
shrek a szamár nélkül:D!
aki azt mondja, hogy Heath Ledger alakítása csak a halála miatt lett kikiáltva ennyire jónak az egyszerûen hazudik! vagy ennyire nem ért hozzá, mondhatni nincs semmi mûvészi érzéke, hiszen nem kell kritikusnak lennünk ahhoz, hogy elmondhassuk: hibátlan az alakítása
persze Aaron Eckhart is óriásit alakított, igaz még így sem tudott igazán kibontakozni. ja igen, ezt ki is hagytam. az egyetlen halovány pont a filmben az õ átváltozott (vagy hogy mondjam) karaktere. biztos hogy jobban is ki tudták volna dolgozni, csak nincs az a kiadó aki ilyen filmet kb. 180 percesre hagyna :\
robin történetét valaki letudja írni? wikin kerestem ,meg googlen de nem találtam semmi leírást:)
nem vagyok valami nagy képregény fan
amúgy tök jól lehetne kivitelezni...önfejû, hidegvérû,serdülõ (szakmunkásbajusszal<#idiota>#idiota>) akit megpróbál bruce a helyes úton tartani...és lehetne ilyen félig árulós izé is a történetben:
"robin! emlékezz, én vagyok az a haverod! ne ölj meg!!"
Csak a hülye szerkóját hagynák el<#hehe>#hehe>
Mondjuk nem sok esély van rá a rajongók nem komálták, hisz a képregénybõl kiszavazták,de az egyik legkomorabb sztori lett és végül visszahozták és nagyon jó sztori lett belõle. Ha valaki ismeri a képregényt tudja mirõl beszélek. Csak hát Bale se akarja Robint (teljesen megértem:-)), mondjuk szerintem ha ezt a sztorit raknák elé, lehet nem ellenkezne<#nemtudom>#nemtudom><#wink>#wink>na mindjárt megdumálom vele<#phone>#phone>
a karakterek tökéletesek, amihez persze hozzájön, hogy a színészek profin teszik a dolgukat, vagyis hozzáadják az igazán kicsi apróságokat. ezektõl a dolgoktól lesz igazán ember(i) a megálmodott személyiség
mindenbõl pont annyi van a filmben, amennyi kell! akció? pipa! thriller? pipa! karakterek "mennyisége" (tehát mennyit szerepelnek)? pipa! a film hossza? mintha egy órás lett volna :)
HD-ben ide vele, most! na jó, mivel nem mostanában lesz BR lejátszóm, marad a motor-makettes extra DVD :)
Chrostopher Nolan és a testvére,nevezzük nevén: Jonathan Nolan (akit a Mementoért már jelölték Oscar-ra, és a T4-t is õ írja!) olyan magasságokba emelkedtek, amire már régen volt példa! várjuk szeretettel az elkövetkezendõ alkotásaikat!

PSN ID.: Beegabor
vagy King Tut <#hehe>#hehe>
vagy a Clock king<#vigyor4>#vigyor4>
Hát kibaszott kíváncsi lennék ilyen karakterekbõl mit hozna ki Nolan bácsi?! Hát beszarnék ha bevállalná!<#taps>#taps><#wink>#wink>