1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• sandor8206
    "...a gyengén kifestett Jokerre gondolok..." hát persze, hogy nem teljesen full joker "maszkban", de egy minimális smink volt, a száján a szeménél egy pici, a bőre színe az eredeti, azért írtam hogy"....hogy egy transzvesztita rendőr áll..." mert egy rendőr aki kivan rúzsozva nem tűnik fel senkinekfilmen működik, de nekem egyből szemet szúrt valahogy.
    De ok, mert ez film, dögivel vannak ilyenek más filmekben is.
  • Andrews2007
    Ott épp hogy nem volt kifestve, hanem a sminkjét mosta le magáról előtte és ettől épp hogy emberibb lett de mindegy.

• sandor8206
    hüp-hüp-hüp barbatrükk
  • Blasta
    Ok, szal csak egy ilyen betmen trükk az ujjlenyomat azonosítás, akkor jól sejtettem, thx :)
  • sandor8206
    nem az az emberré, azt Thomas Shiff-nek hívják amelyiket Dent vallat, és az ujjlenyomatos az előző kommentemben
  • sandor8206
    nincs magyarázat kié az ujjlenyomat, semmi érdekes valami melvin white, akié a lakás ahol az összekötözött rendőrök vannak mikor bruce bemegy.
    -sajnos itt van egy hiba ami engem első nézésre, ott helyben beugrott és zavart, hogy a rendőrök között akik a díszsorban álltak, senkit nem zavart, hogy egy transzvesztita rendőr állitt a gyengén kifestett Jokerre gondolok. Ok, hogy a filmen meglehet oldani, hogy a kamera az utolsó pillanatban megy rá, de addig a "valóságban" ott áll vigyázzban vagy 10 percig. Ok film, nem kötözködés, csak érdekességként írtam le, hogy egyből ugrott az agyamba

az ujjlenyomat azonosítás pedig hülyeség , ennyi nem kell komolyan venni, hisz "mesefilm"
  • Seth
    Én se értettem, és nem is akarom megérteni XD
    ITT találtam vmi magyarázat félét
  • Blasta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ok, az első pont már tiszta, nem a Joker, hanem az egyik embere ujjlenyomatát rekonstruálta (AKIT VÉGÜL HARVEY ELKAPOTT ÉS SZÓRA AKART BíRNI). A 2. pontot, a HOGYANT nem értem már csak.
  • Blasta
    Hali!

A filmmel kapcsolatban nem értek egy dolgot, valaki felhomályosítana?

Az a rész, amikor Bruce kivesz a falból egy lövedéket a Harvey és Dent gyilkosság helyszínén, majd tesztlövéseket végez egy gatling-gel és rekonstruálja -ha jól értettem- a Joker ujjlenyomatát?
    1. ez történt?
    2. ezt mégis hogy csinálta, mi volt a technikai magyarázat, mert nem sikerült megértenem

Előre is kösz a helpet!
  • cucumber87
    Sziasztok !

Valaki tudna nekem segíteni? Leszedtem a Dark Knightot Screener MVS verzióba de nincs benne felirat...hogyan tudnám ráégetni és ráigazítani a riphez készítettet? elöre is köszi
  • Csak77
    "szerinted egy listat irtam le vagy felsorolas elso kozepso es utolso elemet? olvassal mar ha kotozkodsz"

Nem kötözködöm, TE ennyit tudsz az egész batman dologról, hogy ezek a gonoszok vannak, és kész.
  • BaliBoy
    8/10.
  • sandor8206
    én is olvastam a cikket
    De minek kellett az érme az élet oldalára esik snittmár tényleg képzelődik az ember
  • Andrews2007
    Ekhartnak jó beszólásai vannak.
    Ez pl. jó "He aint coming back baby". :) Az is biztos most már hogy Ledger aláírt a 3. részre, tehát akkor már valamilyen elő board story csak volt hozzá, de most akkor át kell írni majd és ez elég sok időt vehet igénybe.

Aaron Eckhart, who played Two-Face/Harvey Dent in The Dark Knight, has revealed that despite speculation Two-face is dead, and he says that Heath Ledger signed on for a third film. From ComingSoon.net Cs/Shh!: Is Harvey Dent alive? Aaron Eckhart: No. He is dead as a door nail. Cs/Shh!: So he's not coming back? Eckhart: He ain't coming back baby! Cs/Shh!: I was hoping he would.
  • sandor8206
    mondjuk szerintem akik nem tudták annak akárkit berakhattak volna, újdonság lett volna, hisz tényleg az ismertebbeket rakták be, vannak olyanok persze, hogy eszembe se jut a neve pl: olyan ruhája volt hogy megtudta nyújtani a lábát
  • sandor8206
    12 percet pontosan, ami kibaszott kevés egy ekkora face-nek. jokert meg szerintem pihentessük egy-két évig majd a 4 -6 film környékén újra,ez az én véleményem a dologról, addig pihenjen arkhamban
  • SlayR
    Ez igaz... csak itt gondolok pl a Pókemberre is neki is voltak olyan ellenfelei akik ismertek voltak a képregény vagy az animated széia által mégis nem mindneki tudta kicsodák...:)
  • SlayR
    amúgymeg sztem a Hasbeszélő vagy Clayface esetleg a Kalapos vagy a ManBat is jöhetne de nemhinném bármelyikőjükre esély volna...
  • sandor8206
    ne félj ismert ott mindegyik, csak ezek ismertebbek mert már szerepeltek.
  • SlayR
    Nemakarok hülyeséget írni de sztem a filmekbe a legismertebb gonoszokat szeretnék beletenni mint általába minden képregényfeldolgozásba
  • Blacksheep333
    Én remélem Riddler lesz meg valami erőember:))
  • ProGabe #1452
    de ezeket jogtalanul írjátok, már ami Nolanéket illeti, hiszen Rash'al Goul és Scarecrow nem tartozik ide

Joker KELL, Two-Face meg kapott 40 percet...
  • Sabcsee
    sztem is unalmas ez a pingvin-macskanő-mrfreez-joker-kétarc lehet csak az gonosz
    itt van egy csomó fasza nem annyira ismert gonosz
  • grizzly21
    szerinted egy listat irtam le vagy felsorolas elso kozepso es utolso elemet? olvassal mar ha kotozkodsz
  • Csak77
    Te tényleg azt hiszed, hogy csak ennyi ellenfele van Batmannek? Nagyon remélem, hogy végre egy új gonoszt lesz, mert ez a sablon pingvin-macskanő-mrfreez-joker-kétarc már kurva unalmas!
  • grizzly21
    Nem baj hat annyi mindenki van meg, pingvinembertol kezdve macskanon at freezerig (Schwarzi :) )
  • Andrews2007
    Sajna a TDK tehát a 3. részbe Ledger Jokerét vitte volna tovább 2 arc helyett, de mivel nem változtattak a forg. könyvön és filmen így a 3. részbe akkor se jöhet 2arc mivel meghalt. :(

"No. He is dead as a door nail," replied Eckhart. "I'm not coming back. I think unfortunately, Heath [Ledger] was supposed to go on and that didn't work out. I'm nobody. I'm a cog. I have no say over this sort of stuff."
  • Andrews2007
    Most már tuti 2arc sorsa: :(

Aaron Eckhart Confirms Two Face's Fate

Harvey 'Two Face' Dent has been officially buried six-feet-under and won't be coming back for "The Dark Knight" sequel. While talking about his new controversial movie "Towelhead", the man behind Dent, Aaron Eckhart, put an end to any speculation regarding the possibility of his character's return in "Batman 3".

When asked by Superhero Hype!, Eckhart firmly stated that the villain is indeed dead. "No. He is dead as a door nail," he said, adding further, "He ain't coming back baby!" In similar note, he told Chud that director Christopher Nolan has confirmed the matter to him. "I asked Chris if there was a chance of coming back," the 40-year-old noted. "'No way,' he said. 'He's toast."

Back in midst August, Dennis O'Neil, the author of the movie novelization, has also laid down the fact on the character with half-disfigured face. He wrote that the once rising District Attorney of Gotham
  • zaki
    http://www.sg.hu/forumkepek/2008_09/snapshot20080903210419.jpg

• zaki
  • ProGabe #1443
    http://i34.tinypic.com/wgw66b.jpg

én már kifizettem a mozijegy árát (meg is néztem :D), ideje lesz újrázni
  • kill3r21
    The.Dark.Knight.DVDSCR.XViD-OPTiC
  • Andrews2007
    Johhny Depp nyilatkozik Rébuszról, Heath utolsó filmjéről a Dr. Parnasussról, és a lányának adott plusz pénzről.

Bocsika most jó lesz.
  • Andrews2007
    http://www.aceshowbiz.com/news/view/00017996.html

Na kiderült a Riddler turpisság, a pletyka.
    + A beszél a Dr. Parnasussról, Matildáról. (Heath kislánya)

+ Elérte a film az 502 milliót USA-ban. A 417 et pedig külföldön.
  • SzakYy
    The Dark Knight 1966 Style
  • paco24
    Szevasztok látom itt is témavolt a dvd megjelenésnél a limited edition én is láttam még a hónap elején maszkos és motoros változatot de nem rendeltem ellő most nézem az xpress oldalon már nincs ez a kettő kiadás hanem csak a sima dvd tokos van. Nem tudja valaki, hogy lesz-e még vagy a kiadó meggondolta magát? A Választ előre is köszönöm.
  • Andrews2007

Lesz Moziünnep!!!!!! :)))

Wall-et megnézem, kis trópusi hülyüléses betegség filmet is :D, meg szárnyas denevért még 3.-árra. :

Mot9ünnep szept25-29 ig
  • Nuno88
    Itt még csak msot ment a moziban, most jövök onnan, nagyon tetszett ^^
  • sandor8206
    Minden hír csak pletyka, fantazmagória!
  • sandor8206
    NÉZZÉTEK MEG! ARANYOS!
    http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2008/08/28/nyolcevesek_is_eljatszottak_a_batman_trailert/