Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végszónak szántam...ok?
\"És most evezzünk szárazabb vizekre.\"
és tényleg akkor mostmár béke!
(sry, de egyszerûen le kellett írjam a többit is)
xD
Na hát errõl nekem azért más a véleményem de hagyjuk....
sztem tök úgy jött le mintha vmi dedósnak néznél.....de mind1
(ezt se vitaként mondom, csak vélemény.....nem tom én ilyen ember vagyon, nehezem tûröm a sértéseket...)
xD
brigi vs hajnalcat túltárgyalva😊
engem ez bánt egyedül hogy lenézel, mert 10 évvel idõsebb vagy.....
nem tom sztem azért neked is szarul esne ha lenéznének, mondjuk fordított esetben....😞
xD
xD
a szüzességem még meg van és nem is adom oda akárkinek....szal, meg amúgy is nem arról vok híres hogy minden jöt-menttel kikezdek....szal abszolút nem tarthatnak kurvának....BOCCCS
xD
de azért hagy döntsem már el én hogy mit szeretnék meg hogy mit érzek az is én tudom....
leht hogy mit tom én vki ennyi idõsen nem vágyik párra, de az már egyéni szoc problem akár csak az enyém is és nem kéne bele szólogatni hogy ehhez meg ahhoz fiatal vok , azt majd én tudom, fõleg ilyenekbe...nem vok egy felelõtlen erkölcstelen lány hogy ne tudjam hogy koromhoz képest mit engedhetek meg magamnak szal....
(sry, uóbbi része már Hajnalcatnak szólt)
Ja és amúgy igen is büszke vagyok magamra.....mert én úgy gondolom hogy mindenki érzi maga hogy mire vagy kire van szüksége,....és abszolút nem lehet szinte semmi ilyet korhoz kötni már nem azért....
(sry, de utálom hogyha lenéznek, meg kis hülyének tartanak....saját anyám nem mondd nekem ilyeneket hogy minek neked pasi...)
xD
"na, mindegy jobb a békesség..jányok! 😄😄"
Én bocsánatot kértem Brigitõl. ----> #1254
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
legalább ebben egyetértünk xDD
igen..
hát te hülye vagy😄DDDDDD
de te kisgyerekezted le...#1239
és egy 15 évest sem ismerek, aki erre nem pöccenne be..
(én is 15 évesen be is pöccennék..de jó lenne annyi lenni!! )
na, mindegy jobb a békesség..jányok! 😄😄
ok??
😄😄😄😄😄 (+ûûûú😄)<#puszi>#puszi><#integet2>#integet2><#puszis>#puszis>
ok?"
Tudomûûûû, hogyûûû, mennyiûûû idõsûûû vagyûûûû.<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#law>#law><#puszi>#puszi><#szeret>#szeret>
"és nem kell vitázni...szép az élet! 😄😄😄😄"
Pontosan, ezért nem is értem, hogy Brigi, miért kezdett el velem olyan hangnemben beszélni, mint a kutyával, pedig én normálisan beszéltem vele addig...
dupla annyi vagyok mint brigi, és én is nagyon szeretem rendes csaj..hadd pasizzon...
nem mindenki fogja a kilincs helyett a f*szt már ne haragudj, és õ sem írta, hogy miket csinál, csak azt hogy tud ilyenrõl.
Egyébként, sztem korábban kezdik a lányok mint akár 10 éve...
mielõtt írnál valamit a koromra...nézd meg hogy mennyi..
ok?
és nem kell vitázni...szép az élet! 😄😄😄😄
Bocsánat, Brigi!<#smile>#smile> A te életed...
eléggé korán kezdik a lányok mostanában az igaz bár brigi már azért igencsak psizhat már szerintem nincs vele semmi baj.te máshogy gondolod ennyi.ja és azért volt veled olyan amilyen mert osztottad hogy mit akar már 15 évesen a pasiktól...
Nem úgy tapasztalom...Én is próbáltam vele kultúráltan beszélgetni az elején, de úgy látszik, eléggé nagyra van magával sajnos...nem baj, majdcsak kinövi. 😉
"nem Brigi nem olyan! tudom hogy õ nem k..va...csak õ éppen a pasiktól egy kis szeretetet várna és megértést de valahogy mindig mellé fog szegénykém... :\"
Értem. Azért én még mindig furcsállom, hogy 15 évesen pasizik valaki...de váltzonak az idõk, sajnos manapság már egyre fiatalabb korban kezdik az ilyesmit...én 17 évesen érdeklõdtem elõszõr férfiak után, addig le se szartam õket.
én tudom,ismerem eléggé és tudom hogy õ nem k..va sõt,nagyon aranyos lány én nagyon szeretem.csak õ éppen a pasiktól egy kis szeretetet várna és megértést de valahogy mindig mellé fog szegénykém... :\
xD
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
hát én egy órával ezelõtt még tök kész voltam mert azt hittem hogy hétvégi bulin csak kihasználtak (ism.) de úgylátszik most végre nem kell csalódjak....tök örülnék végre találnék vki olyan aki ha mit tom én nem is olyan, de legalább meg lehet benne bízni és nem basz át és nem használ ki....😊
xD
hát én egy órával ezelõtt még tök kész voltam mert azt hittem hogy hétvégi bulin csak kihasználtak (ism.) de úgylátszik most végre nem kell csalódjak....tök örülnék végre találnék vki olyan aki ha mit tom én nem is olyan, de legalább meg lehet benne bízni és nem basz át és nem használ ki....😊
xD
xD