1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1360 beszámlót! -
Hajnalcat #1359 Grat. -
#1358 helyes!! sok szerencsét vele a továbbiakban is -
#1357 énis!:DDDDDDD -
#1356 Örülök neki hogy boldog vagy Drága! :)) -
#1355 nagyon jó volt a randi és összejöttünk szal nagyon jó kedvem van... -
#1354 végre boldog vagyok!:)
-
#1353 na miért? :DD -
#1352 Jó, hát így ebből a hozzászólásodból kb. kiderült, hogy miért viselkedik így a srác. :D -
#1351 miért kezdenéd újra?
hamár felvetődik a kérdés akkor vmit érzel iránta, amit nem kéne :o -
#1350 Gondoltam, h nem könnyű..:P
Meg is érdemled a jobb pasikat..:D -
#1349 Ez azért nem olyan könnyen megoldható...meg tom én is hogy valószínűleg szórakozik...bár nem tom....
ha szórakozik hát velem nem tud az tuti, én ha nem gondolja komolyan azt észre veszem meg feltételekkel kezdem veleújra csak ha esetleg oda kerülnénk...ha nem fogadja el sajnálom...találok én nála sokkalta jobbat..:) -
#1348 Sztem szórakozik, vagy télleg komolyan gondolja...de sztem inkáb az első! Sztem beszélgessetek, aztán döntsd el, h mégis h érez..:)
Sztem! -
#1347 Szar helyzetbe vok...eléggé...
Van egy srác jártam vele egy hétig aztán szakított velem, (bizonyos okok miatt amit most nem írnék le, a lényeg az hogy volt egy probléma és elmenekült úgymondd) és most írja nekem az sms-t hogy szerelmes meg mit tom én...de hogy még nem akar áltatni mert nem tudja mit akar meg mit tom én idő kell neki...
kb bolond egy csávó, nem is nyomultam rá meg semmi hogy időt kérjen...meg egy szerelmes ember nem gondolkozik..:D
Szal nem tom mit kezdjek vele....:S:D -
#1346 hajrá!!! képet majd kérünk:D -
#1345 okok!:) -
Hajnalcat #1344 Sok sikert, aztán majd élménybeszámolót kérek ám. -
#1343 végre beköszöntött a szerencse!
holnap randizom egy 19 éves csajjal,és hát elég sok esély van rája hogy összejövünk! -
#1342 pfffffffffffff
no comment -
#1341 de tud, de kit érdekel?? -
#1340 miért egy ronda nő nem tud táncolni??:D
egyébként nem nézek én le senkit, bár a szőkék....:) -
#1339 Most engem nézel le ennyire, vagy a szép nőket?
Szerinted ha csúnya lenne, miért kéne csipkés fehérnemüben erotikus táncolnia?? -
ugot2know #1338 remélem azért nem egy Audival leped meg karácsonyra(,mivel azt nekem ígérted)! -
ugot2know #1337 adj egy csókot! (vagy már ez sem elegendő?) -
#1336 hát ha ilyet találsz az nagyon ronda lesz:)))) -
#1335 Nehéz a mai hímeknek párt találni, de azért bízom benne, hogy vannak még nők, akik ki tudnak elégíteni ilyen kis igényeket. :D -
#1334 sütni főzni, vásárolni, ÖNellátni -mármint ÖNt ellátni, mármint ENGEM.
Szülni, gyereket nevelni, takarítani, mosni, csipkés fehérnemüben erotikus táncolni, aztán magvas filozófiai témákról beszélgetni a focimeccs után. :D -
#1333 loáááál de rohatt vagy:D
asszony gyerünk a konyhába gyereketnevelni xD -
#1332 Barátnőm lennél, elhalmozhatnál minden jóval. Pl. sörrel, borral... És lenne egy pálca a kezembe, amivel odacsapnék egyet: "Dolgodra bics!" -
#1331 én alapvetően vagyok ilyen, h minden kis apróságot megveszek a másiknak, amiről éppen eszembe jut...nem meg akarom venni, szimplán imádok adni -
#1330 csatlakozom, nemtom mirét hiba ha a nő kezdeményez, vagy lelki társ sztem ezek fotos dolgok az meg h rákölteni az összes pénzed... sztem baromság nem azért fog rád bukni mert teleaggatod az ajándékaiddal én pl nem is ragazskodom az ajándékokhoz sztem inkább egy férfi halmozza el a társát iylesmivel -
#1329 ne tudd meg már mennyi minden vol
-
#1328 jól ellehettek xD -
#1327 Hát nem tudom.. :( Az a baj, h még én is gyerek vagyok. Hiába látom át soxor a problémákat mikor kényes szituhoz jutok nem mindig reagálom le jól a dolgokat és csak már otthon, higgadt fejjel jutok pozitív megoldáshoz :( Egy biztos, h egy dolog minden szituban jó:
Tegnap este volt egy összetűzésünk, persze kiabálás meg hiszti mind2-nk részéről, aztán jöttem haza...utón elém állt, ne menjek haza...erőszakos volt és hisztizett...természetesen én is akaratos voltam és jöttem - volna - tovább. Akkor jutott eszembe a Steven Segal féle "kurva nyugodt vagyok minden helyzetben" dolog. Megálltam, neki dőltem az egyik kerítésnek és rágyújtottam. 5 perc elteltével higgadtan állt mellettem és kéregetett, hogy menjek vissza a házukba. Nem szóltam hozzá, nem néztem rá. Kb 30-40 perc után elmosolyogtam magam...és hát utána már nem volt mit tenni...megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem szabad egy kapcsolatban :) Tudom az lett volna a legjobb, ha hazamegyek...de ha szereted a másikat keresed a megoldást a problémákra :) Így tök jól folytatódott az est további része :) Sokszor azért akadok ki, mert nem felnőtt, mert gyerekes (most érettségizik, 18 lett augusztus végén), de ugyanakkor elfelejtem, h én is gyerek vagyok még (19 lettem márc.-ban). Csak eddig mindig idősebb barátaim voltak, így mást szoktam meg, másak az elvárásaim, pedig tudtam mibe vágok bele - na jó...fogalmam sem volt :D . Az a lényeg, hogy úgy lehet kijátszani az akaratosságát, ha én higgadt maradok és akkor, amikor nem számít rá, lépek. Pl mikor felhúzom magam csontra akkor általában szeretem elhagyni a szobát..olyankor inkább hazajövök...nos mikor már kezembe kapom a szemüvegem, tudja, h távozni akarok, így mindig visszaránt, elémáll. Simán visszaülök legközelebb az ágyra és nem teszem el a szemüvegem és mikor nem számít rá, kimegyek - elméletileg pisilni - és akkor lelépek. Tiszta idiótaság ilyeneken gondolkozni, de szeretném, h ne gátoljon meg semmiben, érvényesüljön vhol az én akaratom is, magammal kapcsolatban - őt semmiben nem korlátozom - egy szóval hagyja meg a személyi szabadságomat, fogadja el a döntéseimet.
:) -
NecroGRINDER #1326 Szerintem ez egyéntől függ. Van akinek szüksége van arra, hogy a barátnője anyáskodjon felette. -
#1325 Gondolkoztál már azon egyébként, hogy talán nem benned van a hiba???? -
#1324 -
#1323 Sokan ezt mondjuk, amég egyszer jól meg nem dolgoz egy ilyen csaj. :D -
#1322 parasztnak lenni, és lenézőnek ^^
egyébként fura, de nekem egyáltalán nem jön be az általad (Sné Zsuzs) felvázolt első csajtípus.. lehet hogy csak én vok ilyen bolond.. de ki tudja -
Mirk #1321 és ha ezeket nem szabad csinálni akkor mit szabad?