Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
de te lány vagy, sokan szeretik az alacsony, kis helyes csajokat xDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Brigicsaj
tudom...:D pici vok a 164-5 centimmel...:DD sokszor érzem is magam rosszul, tod ilyen kisebbségi érzés mikor volt oszttársam is megáll melettem és nézek fel rá hogy szia Zsolti, meg még öcsém is milyen magas már egy fejel nagyobb mint én pedig majd 2 évvel fiatalabb...:DD

xD

Oké, köszönöm. :)

kulabácsi
ménem szóltál?? én küldtem volna simán, de sajna már lejárt, kérek 1et, és ha megjön akkor adok:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

De picike vagy! :)

Nem, mert még senki se volt képes egy darab meghívót se küldeni nekem. Pedig Shad megígérte...<#rolleyes>

kulabácsi
cicu te fennvagy wiwen?:D

Brigicsaj
ott a galériámba..:D

xD

kulabácsi
hujjuj mi folyik itt?!!:D

SNAKE01
mind1!:)

Igen, de ha nem írom meg õszintén, hogy milyen a hajad, akkor sosem csinálsz vele semmit sem, hanem így hagyod...és nem bántásból írtam, hanem segíteni akarok.

SNAKE01
amúgy olvastad a másik topikban amit írtam?

SNAKE01
:)

Királylányra én is kíváncsi vagyok...

Nézd meg a galériáját, és meglátod, egyébként az iwiw-en több kép is van róla.

SNAKE01
mért?
énis rakok!:D

kulabácsi
nem!!! xD

SNAKE01
rakhatnátok be magatokról képet...

SNAKE01
hm... :|

Ez szerencsésre nem olyan...

Nincs is teljesen tisztában ezzel a hiányzás dologgal, a minap is megkérdezte hogy mit kel ilyenkor csinálni... (Még 3 év után is döbben micsoda tanárok vannak az egyetemen...)

Most így belegondolva eddig 1 órára jártam az egyetemen amin keményen nézték a hiányzást. Arra jártam mindnig a de a végére a fél csoport kiszóródott.
Királylány
a féltékenység önbizalomhiányból alakul ki
ha valaki biztos magában, elhiszi, hogy szeretik, akkor általában nem féltékeny
természetesen van olyan, hogy már félreizélt az ember párja, de az szerintem inkább bizalomhiány, mint féltékenység

Brigicsaj
igaz...:) Szombaton megyek Mexicanaba..:)

xD

Királylány
elvileg csak 3at lehet hiányozni egy félévben
ha többet hiányoztál, a tanár eldöntheti, hogy ad-e jegyet és esetleg plusz munkát ad
talán kérdezz rá

Ezt már láttam máshol is. Avagy hoygan legyen öngyilkos a nickünk?

Ma nekem kelet volna elõadást tartanom az eygetemen a csoprotomba de az egész anyagom elveszett egy vidám wincsikatasztófában. Így nemes egyszerûséggel nem mentem el (már legalább 5 órát hiányoztam) Most utólagrájöttem, hogy mégis inkább egyenesen meg kelett volna mondani a dolgot. Monjuk az eygetemi tanárok (legalábbis akik engem tanítanak) nem gecók szóval nem histzem hoyg vagy ebbõl vagy a hiányzásból bajom lessz de azért emésztem magam. Mondták is hogy túl komolyan veszem az egyetemet, mint a gimitm ahol uygebár pár hiányzás = intõ meg kitiltás stb...

Személyes problémámat halották...
kulabácsi
jaja!!

Mike
gyorsan jött gyorsan ment nick, bye

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok
ti rohat szarok