1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
ugot2know #1320 az első 2 nem mondható hibának!
akit meg ajándékkal lehet megvenni... -
#1319 én közel sem vok az..:S -
#1318 Hát én nem tudom...
egy biztos, hogy mint eddig minden évben egyedül maradok, barát nélkül
Amit tapasztaltam az idők folyamán, eddigi összes palinál:
MIT NEM SZABAD CSINÁLNI--
-Kezdeményezni (szexuális téren)
-lelkitársnak lenni - pátyolgatni a másik lelkivilágát, mindenben megértőnek lenni
-nagy ajándékokat venni, a fizetésemet rákölteni a másikra
Eddig egyetlen egy barátom sem értékelte.
Látta már vki a Szakíts, ha bírsz c filmet? Nálam eddig minden kapcsolatban ez történt. És most is.
-
#1317 Arról nem is beszélve, hogy mindkét csajnak lehetnek értékei, ettől a pár kiragadott tulajdonságtól függetlenűl.. -
#1316 nagyjából ugyanezt írtam volna énis, anynit tenék még hozzá h sztem a korosztályotokbeli fiúcskák mégannyira nem izgultak rá a lányok szürkeállományára vagyis ha provinciálisan leegyzserűsítjük a dolgokat akkor hiába bunkó a másik csaj zsarnok akaratos anyagias követelődző önző stb stb de ha jobb megjelenni vele az utcán, ha a haverok is felnéznek rá stb akkor azt fogja választani amiylen értékekről te bezsélsz azok majd később, egy iylen hárpia-típusú csaj után fogják felkelteni az érdeklődését
sztem ne sírj az ilyen srácok miatt hiába adnád meg nekik úgy sem értékelnék... -
#1315 Azért mert az emberi természet sokkal összetettebb annál, minthogy kiragadjunk belőle egy-két dolgot, és csak ezeket állítsuk párhuzamba.Hiába mondod azt, hogy xy kedvesebb és odaadóbb, ha a fiú meg azt veszi észre benne, hogy nem olyan szép, nem tetszik a stílusa, dohányzik meg mit tudom én.Tehát lehet, hogy egyszerűen kűlsőleg jobban tetszik neki az első csaj, és magasról tesz rá, hogy a másik lány kedvesebb.
Másrészről sok férfiban megvan egy idióta "egóépítő" vadászösztön.Ez arról szól, hogy amíg a lány közömbös a fiú iránt, próbál flörtölni, hódítgatni, de amint a lány mutat némi érdeklődést, már nem lesz annyira érdekes.Magyarul addig vonzó, míg elérhetetlen, aki meg könnyen elérhető, az nem vonzó. -
Hajnalcat #1314 -
#1313 aszittem te az vagy -
#1312 jajj gyerekek....senki sem tökéletes.....ezt el kell fogadni...:S -
#1311 A boldogság titka egy nagy, szerető, gondoskodó, összetartó család ...- egy másik városban.
(George Burns) -
Hajnalcat #1310 Férfiban se. :D -
#1309 nőben ne bízz meg soha.... -
#1308 elvileg :)
de megbízok benne. -
#1307 hujjuj!! namos ahogy mondtad egy tökéletes nő.....és hűséges is???:) -
#1306 egy hibája van, eléggé messze lakik tőlem :)
szívás. távkapcsolat... -
#1305 de csak akkor látod amikor alszol, álmaidban mi?? xD -
#1304 arról nem is beszélve hogy gyönyörű :] -
#1303 :DDDDDDD
nem hiszek neked, ilyen nő nem létezik.... -
#1302 -
#1301 nekem van egy ilyen :)
kulabá szólj h mikor érsz rá, egy szobor nem jönne rosszul ^^ -
Mirk #1300 biztos a köcsög csaj jobban tetszik neki.
vagy szimplán hülye a srác:) -
#1299 :D -
#1298 ha találsz 1et szólj, mert készítek róla szobrot:) -
#1297 hát nemtom!
nekem nem jön be az ilyen!
nekem inkább egy olyan lány kell,akiben megfog valami pl aranyos,kedves velem,megértő és persze őszinte velem és tényleg szeret!
-
#1296 Azt mondjátok már meg nekem, hogy egy fiúak milyen nő jön be? Mondjuk van egy srác, jár vele egy lány, aki szereti, nem korlátozza semmiben, megfelelő támaszt nyújt neki lelkiekben (bmit elmondhat neki, tanáccsal látja el a lány, amiben tud segít). Van egy másik csaj, aki tíltja a barátaitól, aki korlátokat állít fel előtte, aki inkább birtokolni akarja, de a srác ezt jobban díjazza. Na erre válaszoljatok: a fiú, miért az utóbbi lányhoz kötődik jobban?
Másik kérdés: Van az a csaj típus, aki az összes pénzét magára költi, szoliba jár és kihívóan öltözködik. A barátnőit többre becsüli, mint a barátját.
Van a másik csaj típus, aki az elején még a barátait tarja fontosabbnak, de hónapok elteltével a barátját tartja fontosabbnak, nem mászik rá, megadja a kellő személyi szabadságot, mégis jobbnak találják a srácok az első típust. Miért? -
#1295 úgy, hogy a csaj nem szakított csak szimplán elköltözik. -
Piercingesffi #1294 ezt hogy érted?
-
Piercingesffi #1293 Persze tova kell menni. :) -
Hajnalcat #1292 Annyira élvezem az ócska poénjaidat! Te lehetnél a főatrakció legszarabb vicc kategóriában, kedves. -
#1291 Nekem az a gyanúm, hogy a csaj nem is szakított, legalábbis már az előző írások is félreérthetők voltak. -
#1290 sztem ne várj rá, úgy néz ki nem vesz komolyan még akkor sem ha csak a szex lett volna a lényeg. talán pont ezért? ki tudja...a nők nagyon rejtélyes lények :P keress más lányt akivel boldog lehetsz. de tényleg nem volt szép tőle ez az "emailes szakitás" :S -
ugot2know #1289 hűha,te leszel a következő áldozata? -
#1288 az komoly! :O E-mailben szakított veled?? Ennél undorítóbb nincs ha sms-ben vagy e-mailben....:S -
Piercingesffi #1287 nem szerintem nem ez van a szituban. -
#1286 Ezek szerint talált egy nagyobb farku pasit.. -
Piercingesffi #1285 igena sex volt az iduló de ahogy láttamaszitut és ahogy ő ezt előadta azt hittem minden okés klappol a kapcsi is.
Igaz az elejétöl furi volt a csaj de mivel nem tudtam megmagyarázni magamnakh miért ezért nem is foglalkoztam vele.
Továbbiakban is ok volt minden.
hirtelen utazás még az időt is tudtam mior jön erre jöna levél hogy menni kellett valahova németbe dolgozni.
Na itt esett le a furaság.
ki tudja mi lessz elvileg tartani akarja a kapcsit.....
de nem fűzök sok reményt hozzá.... -
#1284 a mondatod első feléig az volt az érzésem, hogy na szegény srác jól megszivta ott hagyták egy friss szerelem kezdetén...DE! ha csak a szexről szólt a dolog hát akkor egy szavad sem lehet :) -
Piercingesffi #1283 Nem a szerelemről szolt a dolog ott inkább a sex volt. Nem is bánkódok (nagyon) de azért kellemetlen.
Minden ok és erre. na mndegy. Majd másik.
:P -
Hajnalcat #1282 Hát öregem, ez a csaj nem szerethetett téged, ha csak egy e-mailben volt képes közölni veled a hírt, ahelyett, hogy a szemedbe mondta volna. Ilyen nők miatt nem érdemes bánkódni...majd lesz másik, aki jobban becsül téged. ;) -
Piercingesffi #1281 Miért van az ha végre megtalálom a nekem tuti jó csajszit, működik a dolog egy ideig minden hapy és utána hidegzuhagyként E-mail-ben olvasva döbenek rá h nincs tovább?