1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1401 nah és mióta? :D -
#1400 :DDD -
#1399 hát én amióta a számítógépem a barátnőm, mindig többet nyújt nekem mint én neki:D
(néha még meg is ütöm:D) -
#1398 nagyon szar :\ -
#1397 ugyee? :/ -
#1396 szar az ilyen,énis ezt érzem :| -
#1395 na jah...de úgy belelátnék a fejébe, meg az érzéseibe, de kajak.....
lehet hülye vok, de mindig mindenkinél úgy érzetem hogy én többet adok....közbe volt amikor tévedtem....volt amikor nem....:) -
#1394 de nagyon nehéz kibírni
és ha utána sem tud sokáig lennt maradni veled,az,rossz... :| -
#1393 akkor meg nemtom mi a bajotok:) -
#1392 Szia! szerintem ha azt mondta neked,h már nem szeret,akkor nem eri meg probalkozni,mert csak belefáradsz.Mondjunk ez is furcsa,h a szerelem ilyen hirtelen eltud mulni,ahogy az ő esetében.6 hónap nem olyan sok idő,h csak úgy elmuljon egy igazi szerelem,pláne ha nem befolyásolták a szakitast külsö tenyezök.Ha te szerelmes vagy belé,majd megfogod érteni,hogy ez nem mulik el ilyen konnyedén.Rossz lesz,de kilehet birni,de ha folyamatosan reménykedsz,akkor csak még keservesebb lesz.Legyel a barataiddal,vagy keress magadnak uj kapcsolatot,ha kesz vagy rá.Sikerulni fog :) Vagy talalj magadnak egy celt az eletben,egy olyan dolgot,amit szivesen csinalsz,es jol erzed magad töle,egy olyat,ami független az emberektöl es az erzeseiktöl,amiben megtalálhatod a sajat ertekeidet.Nekem ez segitett a legtobbet. -
Mirk #1391 ez a heti egyszeri találkozás nem olyan rossz ám:) legalább egész héten csak egymás után vágyakoztok. és ahogy mondtad nem is untok egymásra egyhamar. -
Mirk #1390 én a se pénz részhez már rég hozzászoktam:D -
#1389 :D az jó...pénz itt sincs-...:D de már hallod lassan túl leszek rajta...és röhögök hogy egy hónap vagy kettő oszt mek csövelni...:D -
#1388 :D igaz..:) Nekem se régóta van meg a btom..:) De szombaton jön át...szal király...csak az a baj hogy heti egyszer látom...hétvégén...mert ugye neki is, nekem is suli...és nem ugyan ott vagyunk...:/ De legalább nem ununk egymásra...:) -
#1387 ne sírjatok:) lesz ez még így se....nekem per pill semmi bajom:P se nő, se pénz. szal vegetálok:) -
Mirk #1386 gond mindig van:) de legalább van barátod is. persze egykét gond gondolom ebből adódik:)
de így még mindig jobb mintha nem lenne barátod. az csak egy gond de elég nagy... túl nagy. Akinek nincs senkije annak jobban hiányzik a szeretet(/me erosen mutogat magara):)
persze nekem nem barát kéne:D vmi nőiesebbre gondolok, mondjuk egy barátnőre:) -
#1385 nekem is hiányzik kicsim! :( -
#1384 én szombaton fogom jól érezni magam amikor jön le hozzám btom....addig nem..:) addig szar...de kajak....mondjuk most hülye vok mert lehet csak beképzelek magamnak dolgokat....de...mind1...:) hagyjuk...sok a gond..:S és ilyenkor hiányzik a legjobban a szeretet de kajak.... -
Mirk #1383 hát attól függ kinek... és milyen körülmények között..:)
de ha van elég gofri(én csináltam ám) meg jó zene(azt inkább meghagyom a jobbaknak) akkor még én is jól tudom érezni magam:D -
#1382 így van....de azért néha jó..:)) -
Mirk #1381 már ahhoz is túl mélyen vagyunk a bánatban hogy írjunk:) -
Hajnalcat #1380 Nah, pont rád gondoltam volna utolsóként, aki ezt a topikot felhozza ismét. -
#1379 uj év új élet? szerentsére szerelmi bánat mentes ujévünk van :D -
#1378 hhhűű de boldog vagy áááh!!!!!
-
#1377 De figyelj csak! Ha csak te szereted, felesleges magadat rá eröltetni, mert nem szerelemből lesz veled és az még rosszabb, így én is ezeket gondoltam az elején, de hidd el jobb ha elfogadod, neked se kéne sztem hogy mindig az az érzésed legyen hogy ő nem szeret csak szánalomból, vagy ilyesmiből van veled...:( -
#1376 mivan?? -
Bammy #1374 Mindenki azt mondja törődjek bele..meg elmúlik a szerelem meg minden, de én nem akarok ebbe így beletörődni. Én szeretem és megteszek mindent hogy újraéleszem az egészet..ha már mindn veszve van max akkor beletörődök, de addigra lehet elis felejtem.. -
#1373 Akkor szerinted mit jelent az anatta, vagy anátman?
Szívesen elbeszélgetek erről.. valahol máshol.
Már csak azért is, mert szerintem érdemes ezeket megérteni, sokat segít. -
#1372 jaja, bonyorúlt, és vagy nagyon jó vagy nagyon rossz...:S:( -
#1371 lassan már agyrém szinte...:D(najó nem vicces ) -
Agyrém #1370 Sajna sokkal bonyolúltabb annál, mintsem érteni lehessen -
Agyrém #1369 A szerelem nem olyan egyszerű, mint 1 éntelen dolog. -
Agyrém #1368 A budhista is "én", bármilyen egyéletűnek és egynek tűnnek. -
Agyrém #1367 Éntelen? Nincs olyan, ami éntelen volna.
Bármiben van "én", csupán a kezed lendülete már az. -
#1366 Hát sajnállak, velem is volt már ilyen! Ne is remékenj benne hogy újra együtt lesztek, csak rosszabb ha áltatod magad..:(
Próbálj társaságba barátokkal lenni, és vele minnél ritkábban összefutni legalább egy hónapig..:) Így könnyebb hidd el! :) -
#1365 Szerintem sehogy, de majd magától elmúlik.
Tudom, mert nekem is ilyen kösd le magad mással tippeket adtak, és nem jött be.
Buddhistáktól kell tanulni, ők tudják, minden dolog múlandó, szenvedésteli, és éntelen. :) -
Bammy #1364 Légyszi ha értelmeset nem tudsz írni akkor inkább ne is válaszolj nekem! köszi -
#1363 majd mesélek
-
ugot2know #1362 Sok Baywatch-ot nézz! -
Bammy #1361 Hellosztok! Nem gondoltam hogy valah kell majd ide írnom...1,5 hete szakított velem a barátnőm...6 hónap után. Azt mondta azért mert már nem szeret és inkább hagyjuk mert nem akarja húzni az agyam. Az első pár napban úgy tűnt hogy hamar sikerül majd túllépnem rajta, de még mindig sokszor gondolok rá és egyszerűen nem tudom kivernia fejemből, és még mindig nem szoktam meg hogy nem beszálgetek vele, nem bújhatok hozzá, stb. Nemhiszem hogy újra belém tudna szeretni, de a remény halmeg utoljára. Amúgy minden rendben van az életemben, barátaim család tanulás mindne király, de ez nagyon rossz volt, és egyszerűen nem tudom elfelejteni de szinte biztos hogy már nem lesz belőle újra semmi:( adjatok már valmi tippet hogy tudnám magam könyen túltenni magam rajta mert nem bírom ezt...