Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tegnap este volt egy összetûzésünk, persze kiabálás meg hiszti mind2-nk részérõl, aztán jöttem haza...utón elém állt, ne menjek haza...erõszakos volt és hisztizett...természetesen én is akaratos voltam és jöttem - volna - tovább. Akkor jutott eszembe a Steven Segal féle "kurva nyugodt vagyok minden helyzetben" dolog. Megálltam, neki dõltem az egyik kerítésnek és rágyújtottam. 5 perc elteltével higgadtan állt mellettem és kéregetett, hogy menjek vissza a házukba. Nem szóltam hozzá, nem néztem rá. Kb 30-40 perc után elmosolyogtam magam...és hát utána már nem volt mit tenni...megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem szabad egy kapcsolatban 😊 Tudom az lett volna a legjobb, ha hazamegyek...de ha szereted a másikat keresed a megoldást a problémákra 😊 Így tök jól folytatódott az est további része 😊 Sokszor azért akadok ki, mert nem felnõtt, mert gyerekes (most érettségizik, 18 lett augusztus végén), de ugyanakkor elfelejtem, h én is gyerek vagyok még (19 lettem márc.-ban). Csak eddig mindig idõsebb barátaim voltak, így mást szoktam meg, másak az elvárásaim, pedig tudtam mibe vágok bele - na jó...fogalmam sem volt 😄 . Az a lényeg, hogy úgy lehet kijátszani az akaratosságát, ha én higgadt maradok és akkor, amikor nem számít rá, lépek. Pl mikor felhúzom magam csontra akkor általában szeretem elhagyni a szobát..olyankor inkább hazajövök...nos mikor már kezembe kapom a szemüvegem, tudja, h távozni akarok, így mindig visszaránt, elémáll. Simán visszaülök legközelebb az ágyra és nem teszem el a szemüvegem és mikor nem számít rá, kimegyek - elméletileg pisilni - és akkor lelépek. Tiszta idiótaság ilyeneken gondolkozni, de szeretném, h ne gátoljon meg semmiben, érvényesüljön vhol az én akaratom is, magammal kapcsolatban - õt semmiben nem korlátozom - egy szóval hagyja meg a személyi szabadságomat, fogadja el a döntéseimet.
😊
Canon 450 D
practitioner of the forbidden arts of death
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
egyébként fura, de nekem egyáltalán nem jön be az általad (Sné Zsuzs) felvázolt elsõ csajtípus.. lehet hogy csak én vok ilyen bolond.. de ki tudja
akit meg ajándékkal lehet megvenni...
Ramadamammy rapidrandi
egy biztos, hogy mint eddig minden évben egyedül maradok, barát nélkül
Amit tapasztaltam az idõk folyamán, eddigi összes palinál:
MIT NEM SZABAD CSINÁLNI--
-Kezdeményezni (szexuális téren)
-lelkitársnak lenni - pátyolgatni a másik lelkivilágát, mindenben megértõnek lenni
-nagy ajándékokat venni, a fizetésemet rákölteni a másikra
Eddig egyetlen egy barátom sem értékelte.
Látta már vki a Szakíts, ha bírsz c filmet? Nálam eddig minden kapcsolatban ez történt. És most is.
Canon 450 D
sztem ne sírj az ilyen srácok miatt hiába adnád meg nekik úgy sem értékelnék...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Másrészrõl sok férfiban megvan egy idióta "egóépítõ" vadászösztön.Ez arról szól, hogy amíg a lány közömbös a fiú iránt, próbál flörtölni, hódítgatni, de amint a lány mutat némi érdeklõdést, már nem lesz annyira érdekes.Magyarul addig vonzó, míg elérhetetlen, aki meg könnyen elérhetõ, az nem vonzó.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(George Burns)
szívás. távkapcsolat...
nem hiszek neked, ilyen nõ nem létezik....
kulabá szólj h mikor érsz rá, egy szobor nem jönne rosszul ^^
vagy szimplán hülye a srác😊
nekem nem jön be az ilyen!
nekem inkább egy olyan lány kell,akiben megfog valami pl aranyos,kedves velem,megértõ és persze õszinte velem és tényleg szeret!
Másik kérdés: Van az a csaj típus, aki az összes pénzét magára költi, szoliba jár és kihívóan öltözködik. A barátnõit többre becsüli, mint a barátját.
Van a másik csaj típus, aki az elején még a barátait tarja fontosabbnak, de hónapok elteltével a barátját tartja fontosabbnak, nem mászik rá, megadja a kellõ személyi szabadságot, mégis jobbnak találják a srácok az elsõ típust. Miért?
Canon 450 D
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
Ramadamammy rapidrandi
xD
Igaz az elejétöl furi volt a csaj de mivel nem tudtam megmagyarázni magamnakh miért ezért nem is foglalkoztam vele.
Továbbiakban is ok volt minden.
hirtelen utazás még az idõt is tudtam mior jön erre jöna levél hogy menni kellett valahova németbe dolgozni.
Na itt esett le a furaság.
ki tudja mi lessz elvileg tartani akarja a kapcsit.....
de nem fûzök sok reményt hozzá....
Minden ok és erre. na mndegy. Majd másik.
😛