Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
xD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szívesen elbeszélgetek errõl.. valahol máshol.
Már csak azért is, mert szerintem érdemes ezeket megérteni, sokat segít.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bármiben van "én", csupán a kezed lendülete már az.
Próbálj társaságba barátokkal lenni, és vele minnél ritkábban összefutni legalább egy hónapig..😊 Így könnyebb hidd el! 😊
xD
Tudom, mert nekem is ilyen kösd le magad mással tippeket adtak, és nem jött be.
Buddhistáktól kell tanulni, õk tudják, minden dolog múlandó, szenvedésteli, és éntelen. 😊
Ramadamammy rapidrandi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hamár felvetõdik a kérdés akkor vmit érzel iránta, amit nem kéne :o
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha szórakozik hát velem nem tud az tuti, én ha nem gondolja komolyan azt észre veszem meg feltételekkel kezdem veleújra csak ha esetleg oda kerülnénk...ha nem fogadja el sajnálom...találok én nála sokkalta jobbat..😊
xD
Sztem!
Rush!
Van egy srác jártam vele egy hétig aztán szakított velem, (bizonyos okok miatt amit most nem írnék le, a lényeg az hogy volt egy probléma és elmenekült úgymondd) és most írja nekem az sms-t hogy szerelmes meg mit tom én...de hogy még nem akar áltatni mert nem tudja mit akar meg mit tom én idõ kell neki...
kb bolond egy csávó, nem is nyomultam rá meg semmi hogy idõt kérjen...meg egy szerelmes ember nem gondolkozik..😄
Szal nem tom mit kezdjek vele....:S😄
xD
holnap randizom egy 19 éves csajjal,és hát elég sok esély van rája hogy összejövünk!<#pias>#pias>
egyébként nem nézek én le senkit, bár a szõkék....😊
Szerinted ha csúnya lenne, miért kéne csipkés fehérnemüben erotikus táncolnia??
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Szülni, gyereket nevelni, takarítani, mosni, csipkés fehérnemüben erotikus táncolni, aztán magvas filozófiai témákról beszélgetni a focimeccs után. 😄
asszony gyerünk a konyhába gyereketnevelni xD