Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már ahhoz is túl mélyen vagyunk a bánatban hogy írjunk😊
Nah, pont rád gondoltam volna utolsóként, aki ezt a topikot felhozza ismét.

Kontrakcio
uj év új élet? szerentsére szerelmi bánat mentes ujévünk van 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SNAKE01
hhhûû de boldog vagy áááh!!!!!
<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Brigicsaj
De figyelj csak! Ha csak te szereted, felesleges magadat rá eröltetni, mert nem szerelembõl lesz veled és az még rosszabb, így én is ezeket gondoltam az elején, de hidd el jobb ha elfogadod, neked se kéne sztem hogy mindig az az érzésed legyen hogy õ nem szeret csak szánalomból, vagy ilyesmibõl van veled...😞

xD

kulabácsi
mivan??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mindenki azt mondja törõdjek bele..meg elmúlik a szerelem meg minden, de én nem akarok ebbe így beletörõdni. Én szeretem és megteszek mindent hogy újraéleszem az egészet..ha már mindn veszve van max akkor beletörõdök, de addigra lehet elis felejtem..

sz4bolcs
Akkor szerinted mit jelent az anatta, vagy anátman?
Szívesen elbeszélgetek errõl.. valahol máshol.
Már csak azért is, mert szerintem érdemes ezeket megérteni, sokat segít.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Brigicsaj
jaja, bonyorúlt, és vagy nagyon jó vagy nagyon rossz...:S😞

xD

gercse
lassan már agyrém szinte...😄(najó nem vicces )

Sajna sokkal bonyolúltabb annál, mintsem érteni lehessen<#szomoru1>

A szerelem nem olyan egyszerû, mint 1 éntelen dolog.

A budhista is "én", bármilyen egyéletûnek és egynek tûnnek.

Éntelen? Nincs olyan, ami éntelen volna.
Bármiben van "én", csupán a kezed lendülete már az.

Brigicsaj
Hát sajnállak, velem is volt már ilyen! Ne is remékenj benne hogy újra együtt lesztek, csak rosszabb ha áltatod magad..😞
Próbálj társaságba barátokkal lenni, és vele minnél ritkábban összefutni legalább egy hónapig..😊 Így könnyebb hidd el! 😊

xD

sz4bolcs
Szerintem sehogy, de majd magától elmúlik.
Tudom, mert nekem is ilyen kösd le magad mással tippeket adtak, és nem jött be.
Buddhistáktól kell tanulni, õk tudják, minden dolog múlandó, szenvedésteli, és éntelen. 😊

Légyszi ha értelmeset nem tudsz írni akkor inkább ne is válaszolj nekem! köszi

SNAKE01
majd mesélek

Sok Baywatch-ot nézz!

Ramadamammy rapidrandi

Hellosztok! Nem gondoltam hogy valah kell majd ide írnom...1,5 hete szakított velem a barátnõm...6 hónap után. Azt mondta azért mert már nem szeret és inkább hagyjuk mert nem akarja húzni az agyam. Az elsõ pár napban úgy tûnt hogy hamar sikerül majd túllépnem rajta, de még mindig sokszor gondolok rá és egyszerûen nem tudom kivernia fejembõl, és még mindig nem szoktam meg hogy nem beszálgetek vele, nem bújhatok hozzá, stb. Nemhiszem hogy újra belém tudna szeretni, de a remény halmeg utoljára. Amúgy minden rendben van az életemben, barátaim család tanulás mindne király, de ez nagyon rossz volt, és egyszerûen nem tudom elfelejteni de szinte biztos hogy már nem lesz belõle újra semmi😞 adjatok már valmi tippet hogy tudnám magam könyen túltenni magam rajta mert nem bírom ezt...

Mincsi
beszámlót!<#pias>

Rush!

Grat.<#smile>

kulabácsi
helyes!! sok szerencsét vele a továbbiakban is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SNAKE01
énis!😄DDDDDD

Brigicsaj
Örülök neki hogy boldog vagy Drága! 😊) <#puszi>

xD

SNAKE01
nagyon jó volt a randi és összejöttünk szal nagyon jó kedvem van...<#smile>

SNAKE01
végre boldog vagyok!😊

Brigicsaj
na miért? 😄D

xD

sz4bolcs
Jó, hát így ebbõl a hozzászólásodból kb. kiderült, hogy miért viselkedik így a srác. 😄

PíszLávJuniti
miért kezdenéd újra?
hamár felvetõdik a kérdés akkor vmit érzel iránta, amit nem kéne :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mincsi
Gondoltam, h nem könnyû..😛
Meg is érdemled a jobb pasikat..😄

Rush!

Brigicsaj
Ez azért nem olyan könnyen megoldható...meg tom én is hogy valószínûleg szórakozik...bár nem tom....
ha szórakozik hát velem nem tud az tuti, én ha nem gondolja komolyan azt észre veszem meg feltételekkel kezdem veleújra csak ha esetleg oda kerülnénk...ha nem fogadja el sajnálom...találok én nála sokkalta jobbat..😊

xD

Mincsi
Sztem szórakozik, vagy télleg komolyan gondolja...de sztem inkáb az elsõ! Sztem beszélgessetek, aztán döntsd el, h mégis h érez..😊
Sztem!

Rush!

Brigicsaj
Szar helyzetbe vok...eléggé...
Van egy srác jártam vele egy hétig aztán szakított velem, (bizonyos okok miatt amit most nem írnék le, a lényeg az hogy volt egy probléma és elmenekült úgymondd) és most írja nekem az sms-t hogy szerelmes meg mit tom én...de hogy még nem akar áltatni mert nem tudja mit akar meg mit tom én idõ kell neki...
kb bolond egy csávó, nem is nyomultam rá meg semmi hogy idõt kérjen...meg egy szerelmes ember nem gondolkozik..😄
Szal nem tom mit kezdjek vele....:S😄

xD

kulabácsi
hajrá!!! képet majd kérünk😄

SNAKE01
okok!😊

Sok sikert, aztán majd élménybeszámolót kérek ám. <#smile>

SNAKE01
végre beköszöntött a szerencse!<#smile>
holnap randizom egy 19 éves csajjal,és hát elég sok esély van rája hogy összejövünk!<#pias>

Sné Zsuzsa
pfffffffffffff

no comment <#bee1>

Canon 450 D

sz4bolcs
de tud, de kit érdekel??

kulabácsi
miért egy ronda nõ nem tud táncolni??😄
egyébként nem nézek én le senkit, bár a szõkék....😊

sz4bolcs
Most engem nézel le ennyire, vagy a szép nõket?
Szerinted ha csúnya lenne, miért kéne csipkés fehérnemüben erotikus táncolnia??

remélem azért nem egy Audival leped meg karácsonyra(,mivel azt nekem ígérted)!

Ramadamammy rapidrandi

adj egy csókot! (vagy már ez sem elegendõ?)

Ramadamammy rapidrandi

kulabácsi
hát ha ilyet találsz az nagyon ronda lesz😊)))

sz4bolcs
Nehéz a mai hímeknek párt találni, de azért bízom benne, hogy vannak még nõk, akik ki tudnak elégíteni ilyen kis igényeket. 😄

sz4bolcs
sütni fõzni, vásárolni, ÖNellátni -mármint ÖNt ellátni, mármint ENGEM.
Szülni, gyereket nevelni, takarítani, mosni, csipkés fehérnemüben erotikus táncolni, aztán magvas filozófiai témákról beszélgetni a focimeccs után. 😄

kulabácsi
loáááál de rohatt vagy😄
asszony gyerünk a konyhába gyereketnevelni xD

sz4bolcs
Barátnõm lennél, elhalmozhatnál minden jóval. Pl. sörrel, borral... És lenne egy pálca a kezembe, amivel odacsapnék egyet: "Dolgodra bics!"

Sné Zsuzsa
én alapvetõen vagyok ilyen, h minden kis apróságot megveszek a másiknak, amirõl éppen eszembe jut...nem meg akarom venni, szimplán imádok adni

Canon 450 D