Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
😞

nem lehetsz ennyire ilyen!!!Mennem kellene,de miattad visszajöttem.Ha azt a három gombócodat nem elgurítom...

SNAKE01
vége mindennek... <#sir><#sir><#sir>

SNAKE01
egymagam maradtam <#sir>

hm,ja...

SNAKE01
hm,érdekes :|

gercse
kösz, további jó hétvégét

pusz...pusz..mennem kell...ezeregy dolog...csak kicsit jöttem hozzátok erõt gyûjteni...egy kis lökés...na csááá...majd jövök...ja,és fel a fejjel...

gercse
ja hogy ez egy cím lett volna...sorry, jó cím

gercse
utóbbi, az szerintem megfelelõ lenne

helló bébike...akkor ezt a topicot...vagy mit tudom én micsodát...elkereszteljük másnak...például...illatozó problémák netovábbja...vagy a belénkrekedt gondolatok...szted?...

gercse
hát még én...,

nem vagy egyedül...én is szar vagyok...meg szarul is vagyok...

SNAKE01
lehet hogy megint egymagam maradok?:|
valószínû,de az vígasztal hogy nem én tehetek róla.
én mindent megtettem,de mostmár elég,bármit teszek csak szarvagyok?semmi sem jó?nekem ennyi,nekem elég...

SNAKE01
a jó kúrva életbe már :\

kulabácsi
hja😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

😄
hajnalcat aláírásába van asszem ez hogy olyan sokoldalú vok h az már gömb😄
kulabácsi
ez má nekem sok😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mincsi
téglalap alakú gömb 😄

Rush!

kulabácsi
lol, téglalap akkó má😄

te már nem is kocka vagy hanem gömb😄
kulabácsi
xD
akkor jó😄

Mincsi
én ugyan nem értem félre! 😄
és persze, h tom, h nem vagy buzi és kocka 😄
mit képzelsz? :o

Rush!

kulabácsi
xD
ne értsd félre azé nem vok se buzi, se nagy kocka😄

Mincsi
gondoltam, te nõ csábász xDD

Rush!

kulabácsi
hmm egy másik gépre gondoltam h lecseréltem😊

Mincsi
és ki lenne az a "szerencsés"? 😊

Rush!

kulabácsi
õszíntén szólva nekem is😄

Mincsi
uhh, ez fájt😄DD

Rush!

kulabácsi
hát má sajna elég régóta, de most lecseréltem egy újra😄DDDDDDDDDDDD

Mincsi
nah és mióta? 😄

Rush!

SNAKE01
😄DD

kulabácsi
hát én amióta a számítógépem a barátnõm, mindig többet nyújt nekem mint én neki😄
(néha még meg is ütöm😄)

SNAKE01
nagyon szar :\

Brigicsaj
ugyee? :/

xD

SNAKE01
szar az ilyen,énis ezt érzem :|

Brigicsaj
na jah...de úgy belelátnék a fejébe, meg az érzéseibe, de kajak.....
lehet hülye vok, de mindig mindenkinél úgy érzetem hogy én többet adok....közbe volt amikor tévedtem....volt amikor nem....😊

xD

SNAKE01
de nagyon nehéz kibírni
és ha utána sem tud sokáig lennt maradni veled,az,rossz... :|

kulabácsi
akkor meg nemtom mi a bajotok😊

Zillo
Szia! szerintem ha azt mondta neked,h már nem szeret,akkor nem eri meg probalkozni,mert csak belefáradsz.Mondjunk ez is furcsa,h a szerelem ilyen hirtelen eltud mulni,ahogy az õ esetében.6 hónap nem olyan sok idõ,h csak úgy elmuljon egy igazi szerelem,pláne ha nem befolyásolták a szakitast külsö tenyezök.Ha te szerelmes vagy belé,majd megfogod érteni,hogy ez nem mulik el ilyen konnyedén.Rossz lesz,de kilehet birni,de ha folyamatosan reménykedsz,akkor csak még keservesebb lesz.Legyel a barataiddal,vagy keress magadnak uj kapcsolatot,ha kesz vagy rá.Sikerulni fog 😊 Vagy talalj magadnak egy celt az eletben,egy olyan dolgot,amit szivesen csinalsz,es jol erzed magad töle,egy olyat,ami független az emberektöl es az erzeseiktöl,amiben megtalálhatod a sajat ertekeidet.Nekem ez segitett a legtobbet.

Alah Alik Ya Sidi!

ez a heti egyszeri találkozás nem olyan rossz ám😊 legalább egész héten csak egymás után vágyakoztok. és ahogy mondtad nem is untok egymásra egyhamar.
én a se pénz részhez már rég hozzászoktam😄
Brigicsaj
😄 az jó...pénz itt sincs-...😄 de már hallod lassan túl leszek rajta...és röhögök hogy egy hónap vagy kettõ oszt mek csövelni...😄

xD

Brigicsaj
😄 igaz..😊 Nekem se régóta van meg a btom..😊 De szombaton jön át...szal király...csak az a baj hogy heti egyszer látom...hétvégén...mert ugye neki is, nekem is suli...és nem ugyan ott vagyunk...:/ De legalább nem ununk egymásra...😊

xD

kulabácsi
ne sírjatok😊 lesz ez még így se....nekem per pill semmi bajom😛 se nõ, se pénz. szal vegetálok😊

gond mindig van😊 de legalább van barátod is. persze egykét gond gondolom ebbõl adódik😊
de így még mindig jobb mintha nem lenne barátod. az csak egy gond de elég nagy... túl nagy. Akinek nincs senkije annak jobban hiányzik a szeretet(/me erosen mutogat magara)😊
persze nekem nem barát kéne😄 vmi nõiesebbre gondolok, mondjuk egy barátnõre😊
SNAKE01
nekem is hiányzik kicsim! 😞

Brigicsaj
én szombaton fogom jól érezni magam amikor jön le hozzám btom....addig nem..😊 addig szar...de kajak....mondjuk most hülye vok mert lehet csak beképzelek magamnak dolgokat....de...mind1...😊 hagyjuk...sok a gond..:S és ilyenkor hiányzik a legjobban a szeretet de kajak....

xD

hát attól függ kinek... és milyen körülmények között..😊
de ha van elég gofri(én csináltam ám) meg jó zene(azt inkább meghagyom a jobbaknak) akkor még én is jól tudom érezni magam😄
Brigicsaj
így van....de azért néha jó..😊)

xD