Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a Commander vagyok én
Mutassál már egy képet kettötökrõl, vagy egy képet magadról, ne csak egy ilyen msnklub-on talált! Idijóta!
én a Commander vagyok én
practitioner of the forbidden arts of death
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hát, ez a legjobb! 😄 ÁLOMPASI!!!!! 😄
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
mosolygós és nem azon van a hangsúly a képén, h mekkora a melle, hanem, h egy mosolygós lány!
Ari! 😊
Canon 450 D
Akit az ember nagyon szeret, berughat, elkábíthatják, de mindig lesz egy gát és sosem fogja rávinni a lélek, h megcsalja a másikat! 😊
Csak annyi, h elmegyek nélküle is bmerre, nem csak vele.
Canon 450 D
(én kép alapján nem tudok véleményt mondani😄)
szép, aranyos, de nálam ez semmit sem ér, ha belülrõl nem fog meg,
de külsõleg <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
szeretem és ennyi..ezen nincs mit trágyázni
de attól függetlenül még fiatal vagyok,
szeretek cicázni másokkal stb...
Elmegyek bulizni, berugok vagy nem, majd hozza az idõ magával
a többi meg még kiderül
meg amúgy is! most mire jó az, ha 19 évesen otthon ülök
nézem a plafont és hol féltékenykedek, hol sírok...szal mikor mi
inkább elnézek más városokba, felnézek tesómhoz Bp-re,
bnõmhöz Nyíregyházára, aztán élem a világomat
majd szétmegyünk, ha szét kell, h menjünk
nem igaz? 😊
Canon 450 D
A honlapon ott a pontos cím.
A Jókai térnél van.
A lista még nem végleges, amint lesz, megírom.
Egyelõre nem vagyunk rengetegen.
megyek bulizni 😊" 😄DDDDDD ez tetszik, de van benne igazság😄
hallod, örülj neki!
olyan, h igaz szerelem, nincs!
éld az életed!
nekem van barátom, de õ meg a szemembe hazudott már jó párszor
vagy elhagyom vagy nem, de mivel nem tudom, ezért nélküle
megyek bulizni 😊
Canon 450 D
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
de szerintem jobb ha nem ülök itthon és szomorkodom,inkább keresek másik lányt,és ezzel elfelejtem õt...
úúú én most jól vagyok..😛
sajnálom snake baby hogy vége, de sztem amennyit szenvedtél azzal a csajszival....hát már nem normális dolog volt....😞
Fel a fejjel...csak aztán vigyázzál, ne hülyüljél be mint én nyáron....:SxD
Pusssssz
xD
õ lenne az,bejövök neki és szerinte álompasi vagyok,mondta ha érdekel akkor keressem fel,megtettem 😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"