1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1522 nade azért azon is el kéne gondolkodni h snake01 (nem bántásból mondom) hogy képzelte ezt a kapcsolatot....chatszex meg minden vagy mi?:D -
#1521 de ha a csaj hazudott akkor snake is ..
ugye érzed?! -
#1520 :DDDDDDDDD -
Hajnalcat #1519 Lol XDDD Nem veszed észre, hogy csak játszadozni akar a pasikkal? Te észkombájn. Holnapután már másnak mondja azt, hogy járni akar vele, azután meg egy harmadiknak. -
Mirk #1518 naiv rövid i -
Cmdr #1517 Igen, biztos a csaj hazudik! Te pedig iszonyatosan naív, és buta vagy! -
ozz #1516 ja amugy koszi a linket...
es mi a helyzet a levellel amit irt kivancsi lennek , marcsak a csaj fogalmazasi stilusara is... -
ozz #1515 amugy jó helyes kis csaj , aztan hogy milyen belulrol az mar maskerdes :D -
ozz #1514 ez még gyerek vazze :)
De tenyleg Kecskemét meg pest nem eppen szomszédos :D -
Hajnalcat #1513 Ez a csaj úgy hazudik, mint a vízfolyás. Snake-t is lehet, hogy beetette. -
Mirk #1512 a földrajzi atlaszban nekem is:) -
Cmdr #1511 SNAKE01-nek olyan nagy a farka, hogy kecskemétről simán elér pestig! :D -
#1510 éccaka rákerestem a csajra, jópicsája van meg kell hagyni -.-
kár hogy szingli van még kiírva hozzá... =] -
#1509 tudod hol 55 kiló ez a csaj:DDD -
Hajnalcat #1508 Ismerkedni szeretnék édes pasikkal :P
Cuki pasit keresek! minden édes pasit puszilok
Ehhh...
-
Cmdr #1507 http://www.msnklub.hu/index.php?site=60&victim=77787&keres=3 -
ozz #1506 engem is érdekelne már a végkifejlet! Vagy csak linkeld be a csaj adatlapjat ha már megtalaltad :D -
Hajnalcat #1505 Lol XDD Még mindig fantáziálunk?
Másold be nyugodtan, én is nagyon kíváncsi lettem. -
#1504 ha temondod -.- -
Cmdr #1503 Inkább nem, mert elkeztem vele levelezni... :D Ezt kurvára bebuktad kiskomám! :D -
#1502 énis:D -
#1501 na copyzzad
várom szeretettel -.- -
Cmdr #1500 Jobban teszed ha többet nem szólalsz meg, mert esetleg becopyzom, hogy mit válaszolt az a csaj! -
#1499 pontosan:) -
#1498 még akármi lehet, ez az internet :) -
Hajnalcat #1497 Nem hinném, hogy igaza lenne, azt Snake elmondta volna nekem, ha nem a barátnője a csaj. Én bízom Snake-ben. :) -
#1496 csak nehogy igaza legyen:) -
Hajnalcat #1495 Előszőris nem vagyok birka. Másodszor meg túl nagy a fantáziád, nem ártana képességeidet egy könyvben kamatoztatni, hogy találunk ki másokról történeteket címen. -
Cmdr #1494 Nincs mit! Minden kétes ügyet felderitünk! -
#1493 Köszönjük Derrick! -
#1492 Cmdr szánalmas vagy -.- -
#1491 szerintem meg abból kell kiindulni, hogy miért hazudna? miért jó neki, ha csak úgy linkelgeti a képeket és rámondja, hogy a barátnője?...
szerintem ebben semmi jó nincs
szóval, szerintem a bírka más... -
Cmdr #1490 És ha nem tünt volna fel, mindkét csaj a msnklub.hu oldalról van linkelve... mert még annyi esze sem volt, hogy feltegye a saját galériájaba.
Mellesleg, én nem kötegszem senkive, de ha valaki egyértelmüen hülye, és hülyének néz mindenkit amellett egyszerüen nem tudok elmenni. -
Cmdr #1489 Figyelj te bírka! Ennek a gyereknek egyértelműen lelki baja van, éspedig, hogy a való életben senki nem foglalkozik vele, ezért itt találja ki ezeket a hülyeségeket, hogy "álmospasi vagyok", meg bolondulnak értem a nők. Nem ő az egyetlen lelkibeteg hülye tini... Az pedig, hogy kilopni egy képet egy oldalról, és rámondani, hogy ez az én nőm, nem nagy dolog!
Várjuk meg amig válaszol a csaj a levélre amit írtam neki! -
#1488 ott a pont -
Hajnalcat #1487 Még csak most kezdtek el járni, te idijóta! Hogy a fenébe lenne máris közös fotójuk? Te úgy kezdesz el járni valakivel, hogy, "nah, gyorsan, csináljunk egy közös fotót, mert az a legfontosabb, hogy a többiek is lássanak minket képen". :S Nem hinném, hogy ez lenne a lényeg ilyenkor... -
#1486 na jó,ha nemtudsz normálisan beszélgetni,csak kötekedni tudsz akkor ellehet menni innen... -.- -
Cmdr #1485 Ebben maximálisan biztos vagyok! -
#1484 rendben,azt fogja neked mondani úgyis hogy ismer és,igen a barátnőm.
szóval én teljesen nyugodt vagyok... -.- -
Cmdr #1483 Itt asszem bukta lesz...! Megtaláltam a csajt a msnklub.hu-n. Irtam neki egy levelet, hogy valóban ismered e, és nezzen már ide, hogy milyen jogon tetted már ki a képét!