Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
nem õ írt cmdr-nek egyik barátnõje,és amúgy nemtudom mit...

SNAKE01
anyádat már... -.-

kulabácsi
"bármirõl betudok nektek számolni róla,és utána is kérdezhettek,"
engem a puncija érdekel....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mondjuk igaz csak 106km az nem is olyan sok tobb remlett...

De vajon akkor mit irhatott Cmdr kollégának? ezt mar soha nem tudjuk meg? 😄

Ma talalkoztatok! Eloszor ?
SNAKE01
hali
látom faszán kibeszéltetek engem is és barátnõmet is -.-
na szóval,rátudok cáfolni mindenre ugyanis,ma találkoztunk,
eljött hozzám kecskemétre,szombaton pedig én megyek hozzá,az hogy hazudik meg csak szórakozik a pasikkal,hát szerintem nem így van,én kicsit jobban ismerem már mint ti,nagyon rendes,és aranyos,de azért énsem leszek teljesen hülye,és odafigyelek azért.nem bízok teljesen benne még énsem és nem szánom komoly kapcsolatnak,csak ha eléggé komolyá válik.és az hogy pest meg kecskemét nincs olyan közel,csak akkor okoz gondot ha lusta vagy és nincs kedved menni
errõl ennyit,bármirõl betudok nektek számolni róla,és utána is kérdezhettek,és nem tudom mire jó ez de ha nektek ettõl jobb,csináljátok...

PíszLávJuniti
cicabogár mindent elhiszel?:C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kulabácsi
te azért tényleg naív vagy-.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lol<#vigyor2>

Snake-nek azt mondta, hogy járni akar vele, aztán persze most meg már letagadja, mert talált egy jobbat, holnapután meg ismét jön egy jelentkezõ, aztán akkor meg a másikat fogja letagadni és így tovább.... azt persze nem tudom, hogy ilyen távolságból hogy képzelték a járást, az megint egy furcsa dolog. O_o

Frosty01
cyber gyerekek ellen van abortusz? O_o

practitioner of the forbidden arts of death

kulabácsi
nade azért azon is el kéne gondolkodni h snake01 (nem bántásból mondom) hogy képzelte ezt a kapcsolatot....chatszex meg minden vagy mi?😄

PíszLávJuniti
de ha a csaj hazudott akkor snake is ..
ugye érzed?!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kulabácsi
😄DDDDDDDD

Lol XDDD Nem veszed észre, hogy csak játszadozni akar a pasikkal? Te észkombájn. Holnapután már másnak mondja azt, hogy járni akar vele, azután meg egy harmadiknak.

naiv rövid i
Igen, biztos a csaj hazudik! Te pedig iszonyatosan naív, és buta vagy!

én a Commander vagyok én

ja amugy koszi a linket...

es mi a helyzet a levellel amit irt kivancsi lennek , marcsak a csaj fogalmazasi stilusara is...
amugy jó helyes kis csaj , aztan hogy milyen belulrol az mar maskerdes 😄
ez még gyerek vazze 😊
De tenyleg Kecskemét meg pest nem eppen szomszédos 😄
Ez a csaj úgy hazudik, mint a vízfolyás. Snake-t is lehet, hogy beetette.

a földrajzi atlaszban nekem is😊
SNAKE01-nek olyan nagy a farka, hogy kecskemétrõl simán elér pestig! 😄

én a Commander vagyok én

Frosty01
éccaka rákerestem a csajra, jópicsája van meg kell hagyni -.-
kár hogy szingli van még kiírva hozzá... =]

kulabácsi
tudod hol 55 kiló ez a csaj😄DD

Ismerkedni szeretnék édes pasikkal 😛

Cuki pasit keresek! minden édes pasit puszilok

Ehhh...<#vomit>

engem is érdekelne már a végkifejlet! Vagy csak linkeld be a csaj adatlapjat ha már megtalaltad 😄
Lol XDD Még mindig fantáziálunk?
Másold be nyugodtan, én is nagyon kíváncsi lettem.

SNAKE01
ha temondod -.-

Inkább nem, mert elkeztem vele levelezni... 😄 Ezt kurvára bebuktad kiskomám! 😄

én a Commander vagyok én

kulabácsi
énis😄

SNAKE01
na copyzzad
várom szeretettel -.-

Jobban teszed ha többet nem szólalsz meg, mert esetleg becopyzom, hogy mit válaszolt az a csaj!

én a Commander vagyok én

kulabácsi
pontosan😊

Frosty01
<#nemtudom>még akármi lehet, ez az internet 😊

Nem hinném, hogy igaza lenne, azt Snake elmondta volna nekem, ha nem a barátnõje a csaj. Én bízom Snake-ben. 😊

kulabácsi
csak nehogy igaza legyen😊

Elõszõris nem vagyok birka. Másodszor meg túl nagy a fantáziád, nem ártana képességeidet egy könyvben kamatoztatni, hogy találunk ki másokról történeteket címen. <#buck>

Nincs mit! Minden kétes ügyet felderitünk! <#hehe>

én a Commander vagyok én

Darukezelő
Köszönjük Derrick! <#nevetes1>

SNAKE01
Cmdr szánalmas vagy -.-

gercse
szerintem meg abból kell kiindulni, hogy miért hazudna? miért jó neki, ha csak úgy linkelgeti a képeket és rámondja, hogy a barátnõje?...
szerintem ebben semmi jó nincs
szóval, szerintem a bírka más...

És ha nem tünt volna fel, mindkét csaj a msnklub.hu oldalról van linkelve... mert még annyi esze sem volt, hogy feltegye a saját galériájaba.

Mellesleg, én nem kötegszem senkive, de ha valaki egyértelmüen hülye, és hülyének néz mindenkit amellett egyszerüen nem tudok elmenni.

én a Commander vagyok én

Figyelj te bírka! Ennek a gyereknek egyértelmûen lelki baja van, éspedig, hogy a való életben senki nem foglalkozik vele, ezért itt találja ki ezeket a hülyeségeket, hogy "álmospasi vagyok", meg bolondulnak értem a nõk. Nem õ az egyetlen lelkibeteg hülye tini... Az pedig, hogy kilopni egy képet egy oldalról, és rámondani, hogy ez az én nõm, nem nagy dolog!

Várjuk meg amig válaszol a csaj a levélre amit írtam neki!

én a Commander vagyok én

SNAKE01
ott a pont

Még csak most kezdtek el járni, te idijóta! Hogy a fenébe lenne máris közös fotójuk? Te úgy kezdesz el járni valakivel, hogy, "nah, gyorsan, csináljunk egy közös fotót, mert az a legfontosabb, hogy a többiek is lássanak minket képen". :S Nem hinném, hogy ez lenne a lényeg ilyenkor...

SNAKE01
na jó,ha nemtudsz normálisan beszélgetni,csak kötekedni tudsz akkor ellehet menni innen... -.-

Ebben maximálisan biztos vagyok! <#hehe>

én a Commander vagyok én

SNAKE01
rendben,azt fogja neked mondani úgyis hogy ismer és,igen a barátnõm.
szóval én teljesen nyugodt vagyok... -.-

Itt asszem bukta lesz...! Megtaláltam a csajt a msnklub.hu-n. Irtam neki egy levelet, hogy valóban ismered e, és nezzen már ide, hogy milyen jogon tetted már ki a képét!

én a Commander vagyok én