1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Frosty01
    neten :D, felvett msnre, aztán 1szercsak elkezdtünk beszélgetni, és idővel úgydöntöttem h elmegyek hozzá, személyesen is megismerni :P, életem egyik legjobb döntése volt ez ^^
  • kulabácsi
    akkor mázlis van:D hogy ismerted meg?
  • Frosty01
    aham :)
  • kulabácsi
    de amikor megismerted akkor is ilyen messze lakott?
  • Frosty01
    létezik, de sajna elég tré... nekem van, nagyon szeretem a lányt, 202 km-re vagyunk egymástól, és jóhogy soxor közbejön mindenféle szarság, ráadásul most érettségizek, áá.. kezdek kikészülni :(
  • kulabácsi
    igazad van!! bár néha megéri rendesnek lenni, ha családról vagy barátokról van szó, de amúgy magában az életben nem éri meg az tuti....
  • Cmdr
    Ez a nem mindenki bukó dolog eléggé elavult. A mai világban már egyszerüen nem éri meg "rendesnek" lenni... egyrészt mindenki azonnal kihasznál, másrészt neked semmi hasznod nem lesz belöle. Gondolj arra, ha versenyezned kellene mondjuk az állásodért egy kollégával... biztos nem lennél vele "rendes", és mindent elkövetnél, hogy ne te legyél munkanélküli. Lehet ez elég hülye példa volt, de látszik, hogy te még a szülői burokban élsz, és fingod nincs az életről!
  • Kontrakcio
    inkább ezt kellett volna irnod: "tök mind1 milyen vilagban elunk attol te még lehetsz rendes. Nem?"

de a válaszom mind2 variációra az h: hmm :I ne fárassz a maszlagoddal....

• ozz
    tök mind1 milyen vilagban elunk attol te még lehetsz bunko. Nem?
    es nyugodj meg vannak hozzad hasonlok boven de nem mindenki az csak hogy tudd. ;)
  • Kontrakcio
    mennyit fogyaszt százon? xDD
  • kulabácsi
    :DDDDDDDDD
    degeci vagy
  • Cmdr

Itt az én barátnőm, ma ismertem meg, 20000 kilóméterre vagyunk, de már járunk, és ő a barátnőm! Azt mondja, én vagyok az álmopasija!
  • Cmdr
    Mit erölködsz hülyegyerek?

Nézed már meg a csajszi msnklub oldalát, és ott az utolsó belépést!
    2007-02-22 17:04:29

Ennyit rólad te szerencsétlen idijóta!
  • Kontrakcio
    és még annyit fűznék hozzá: sikerüljön, de nem fog (bocs de ez tény) távkapcs nem egy hű modelezési forma... és ha ennyitől kiakadsz akkor bocs de kapsz majd az élettöl nagyobbakat is...!
  • kulabácsi
    a gyógyszer mellékhatásairól kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét-.-
  • kulabácsi
    ha ennyitől kikészül az az ó baja....nem mi tehetünk róla...
    amúgy énis kívánom h sikerüljön neki, csakhát távkapcsolat nem nagyon létezik....
  • Kontrakcio
    ne próbálj belegázolni a lekivilágomba mert nincs... és ha ennyitől én bunkó vagyok akkor ÉBRESZTŐ!! jobb ha megszokod mert kutyavilágban élünk!!
  • Frosty01
    száljatok már le a témáról... :/ kezd uncsi lenni, meg szegény srác totál kikészül idegileg ^^
  • ozz
    te sem vagy egy tapintatos ember, Ugye? Varjunk csak azt hiszem a magad fajtákra szokták mondani hogy bunko
  • Kontrakcio
    mi a baj cukorborsó?
  • kulabácsi
    ne legyél ideges
  • ozz
    ha van egy nővere dobj meg az elérhetőségével :D
  • SNAKE01
    jólvan,sok geci ember,basszátok meg egymást én szerintem bezáratom a topikot is vagy legalábbis nem jövök ide mert,tiszta szemetek vagytok,és nem arra használjátok a topikt amire kellene

szevasztok -.-
  • Kontrakcio
    nekem már +volt... nem nagy szám... és az ágyban ugy mozog mint egy darab fa...
  • SNAKE01
    azért mert hozzá nem mehettünk volna el még,és ebben a nemtúl jó időben,
    nem akartunk sétálgatni,ezért ő jött,és eljöttünk hozzám :)
  • ozz
    es a csaj ment le hozzad?! hogy hogy nem te jottel fel pestre?
  • SNAKE01
    ja és igen ma találkoztunk először
  • SNAKE01
    köszönöm szépen,legalább egy rendes ember
  • ozz
    barmi is van en kivanom jojjon ossze es legyetek boldogok, tenyleg szep lany csak fiatal nagyon vagy en vagyok tul oreg nem tudom :D
  • kulabácsi
    :O
    aszontad bármiről
  • SNAKE01
    nem ő írt cmdr-nek egyik barátnője,és amúgy nemtudom mit...
  • SNAKE01
    anyádat már... -.-
  • kulabácsi
    "bármiről betudok nektek számolni róla,és utána is kérdezhettek,"
    engem a puncija érdekel....
  • ozz
    mondjuk igaz csak 106km az nem is olyan sok tobb remlett...

De vajon akkor mit irhatott Cmdr kollégának? ezt mar soha nem tudjuk meg? :D

Ma talalkoztatok! Eloszor ?
  • SNAKE01
    hali
    látom faszán kibeszéltetek engem is és barátnőmet is -.-
    na szóval,rátudok cáfolni mindenre ugyanis,ma találkoztunk,
    eljött hozzám kecskemétre,szombaton pedig én megyek hozzá,az hogy hazudik meg csak szórakozik a pasikkal,hát szerintem nem így van,én kicsit jobban ismerem már mint ti,nagyon rendes,és aranyos,de azért énsem leszek teljesen hülye,és odafigyelek azért.nem bízok teljesen benne még énsem és nem szánom komoly kapcsolatnak,csak ha eléggé komolyá válik.és az hogy pest meg kecskemét nincs olyan közel,csak akkor okoz gondot ha lusta vagy és nincs kedved menni
    erről ennyit,bármiről betudok nektek számolni róla,és utána is kérdezhettek,és nem tudom mire jó ez de ha nektek ettől jobb,csináljátok...
  • PíszLávJuniti
    cicabogár mindent elhiszel?:C
  • kulabácsi
    te azért tényleg naív vagy-.-
  • Hajnalcat
    Lol
  • Hajnalcat
    Snake-nek azt mondta, hogy járni akar vele, aztán persze most meg már letagadja, mert talált egy jobbat, holnapután meg ismét jön egy jelentkező, aztán akkor meg a másikat fogja letagadni és így tovább.... azt persze nem tudom, hogy ilyen távolságból hogy képzelték a járást, az megint egy furcsa dolog. O_o
  • Frosty01
    cyber gyerekek ellen van abortusz? O_o