1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1602 valószínűleg onnan írtam,mivel megmutattam neki hogy milyen barmok vagytok,vagyis inkább csak te,a többiek meg (_???).
jót röhögtünk rajtad,ennyi... -.- -
#1601 Mi lett a krimi vége? -
Cmdr #1600 Nem arról volt szó, hogy ma te mész hozzá, akkor mégis mit csinálsz itt? :D #1528
Kiváncsian várjuk a kifogást! -
#1599 végre valaki -
#1598 nem snake-re értem, de vannak ilyen emberek!!! nekem is van ilyen "ismerősöm"....ez betegség -
Bammy #1597 Mekkora bénák vagytok Istenem :O
Miért hazudna a srác olyanokat hogy ő az új bnőm meg ilyenek ha nem így lenne? Sokat érne vele....szerintem attól nem lenne boldog hogy itt hülyíti az sg-s népet, de lehet vannak ilyen emberek akko sajnálom őket. -
#1596 nem! -
#1595 nagyon örülök ^.^ -
Hajnalcat #1594 Meg van bocsájtva.
És nagyon szívesen, mint azt már írtam is. -
ozz #1593 OK, fő a békesség :) -
#1592 hazannya.. xD -
#1591 [brutalnagy]c:[/brutalnagy -
#1590 legyetek bóldogok, az a lényeg... -
#1589 :I -
#1588 :'( -
#1587 én azt viszont tudom hogy soha nem fogom megosztani veletek a dolgaimat... -
#1586 amúgy én itt lezártam ezt a vitát, igazából nem érdekel h mi a helyzet, remélem h találsz magadnak egy szép és okos lányt, ha már megtaláltad akkor meg hajrá, kívánom neked h jöjjön össze meg minden és legyetek boldogok.... -
#1585 ez elég valószínű tényleg h 2 csaj használja ugyanazt az accot 1 képpel, és simán válaszol a barátnője nevében h nem ismer.....jó kifogás sose rossz, nade ez... -
#1584 ok :| -
Cmdr #1583 Unalmas vagy már... -
#1582 és egyébként is mire lenne nekem jó?asszed jó érzés lenne,mert csak saját magamat csapnám be,és nem lennék tőle keményebbsem,hogy mindenféle csajokról képet teszek be hogy ő a barátnőm,szerintem ezen kicsit gondolkodj el,semmivel sem lenne jobb nekem ha hazudnék,de nem muszály nekem hinni sem... -
#1581 és akivel te beszéltél az nem ő volt,szóval,nemtom mire fel oltogatsz engem,az egyik barátnője használja még rajta kívül,tehát le lehet állni köszi... -
#1580 figyelj ide nem hazudtam,és most sem teszem,hagy tudjam márt én jobban mivan,köszi -
Cmdr #1579 Eleve nem kellett volna neked hazudozni össze vissza! -
#1578 hajnalcat köszönöm hogy védtél és nehogy azthidd nem értékelem csak a sok szarság közt nem vettem észre ,de nagyon köszönöm,és sajnálom hogy miattam le naívoztak és butásztak,nem kellett volna miattam :\ -
Cmdr #1577 Inkább beszéljünk a csajokról! :) -
#1576 nem azt mondta h jobban tud mindent, de valszeg több az élettapasztalata.... -
ozz #1575 Nem teljesen ertek veled egyet de teny valahol igazad van ezt nem vitatom.
"Lehet ez elég hülye példa volt, de látszik, hogy te még a szülői burokban élsz, és fingod nincs az életről!" - erre csak azt tudom mondani nem is ismersz hogy tudsz véleményezni igy mást?!, a masik meg itt nem mindenki 16 eves :)
3x eves letedre ha tenyleg annyi vagy persze te biztos jobban tudsz mindent, mint én ahogy te mondtad "akinek fingja sincs az eletrol"...
-
Hajnalcat #1574 -
#1573 nem:D -
#1572 brékinges időket idézve készült? :P -
#1571 hát vmi olyasmi:D de kitartó az emberke xD -
Cmdr #1570 Téged ezen a logon szarral dobálnak? :D -
#1569 most sem vok ilyen, túlreagálod a dolgot -
#1568 sajnálom,de tesem ilyen voltál... -
#1567 sajnálom,de tesem ilyen voltál... -
#1566 most megbántottál:( -
#1565 amúgy nagyon nem érdekeltek mit mondtok,én tudom mivan és kész
csak azt sajnálom hogy a sok rendes ember eltűnt,és jöttek helyette a szemét kötekedős emberek -.- -
#1564 és akkor mivan?
mondj már valami konkrétat miért... -
#1563 helyes!! de azért a távolság az eléggé zavaró lehet...nekem csak majdnem volt ilyen kapcsolatom, de inkább nem mentünk bele, pedig nekem barátom volt a csaj, de nem láttuk értelmét, mindig azon vesződni h vajon mit csinál a másik....maradtunk inkább barátok, azóta is nagyon jóban vunk...