1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • SNAKE01
    valószínűleg onnan írtam,mivel megmutattam neki hogy milyen barmok vagytok,vagyis inkább csak te,a többiek meg (_???).
    jót röhögtünk rajtad,ennyi... -.-
  • sz4bolcs
    Mi lett a krimi vége?
  • Cmdr
    Nem arról volt szó, hogy ma te mész hozzá, akkor mégis mit csinálsz itt? :D #1528

Kiváncsian várjuk a kifogást!
  • SNAKE01
    végre valaki
  • kulabácsi
    nem snake-re értem, de vannak ilyen emberek!!! nekem is van ilyen "ismerősöm"....ez betegség
  • Bammy
    Mekkora bénák vagytok Istenem :O
    Miért hazudna a srác olyanokat hogy ő az új bnőm meg ilyenek ha nem így lenne? Sokat érne vele....szerintem attól nem lenne boldog hogy itt hülyíti az sg-s népet, de lehet vannak ilyen emberek akko sajnálom őket.
  • kulabácsi
    nem!
  • SNAKE01
    nagyon örülök ^.^
  • Hajnalcat
    Meg van bocsájtva.

És nagyon szívesen, mint azt már írtam is.
  • ozz
    OK, fő a békesség :)
  • Frosty01
    hazannya.. xD
  • Frosty01
    [brutalnagy]c:[/brutalnagy
  • Kontrakcio
    legyetek bóldogok, az a lényeg...
  • Kontrakcio
    :I
  • kulabácsi
    :'(
  • SNAKE01
    én azt viszont tudom hogy soha nem fogom megosztani veletek a dolgaimat...
  • kulabácsi
    amúgy én itt lezártam ezt a vitát, igazából nem érdekel h mi a helyzet, remélem h találsz magadnak egy szép és okos lányt, ha már megtaláltad akkor meg hajrá, kívánom neked h jöjjön össze meg minden és legyetek boldogok....
  • kulabácsi
    ez elég valószínű tényleg h 2 csaj használja ugyanazt az accot 1 képpel, és simán válaszol a barátnője nevében h nem ismer.....jó kifogás sose rossz, nade ez...
  • SNAKE01
    ok :|
  • Cmdr
    Unalmas vagy már...
  • SNAKE01
    és egyébként is mire lenne nekem jó?asszed jó érzés lenne,mert csak saját magamat csapnám be,és nem lennék tőle keményebbsem,hogy mindenféle csajokról képet teszek be hogy ő a barátnőm,szerintem ezen kicsit gondolkodj el,semmivel sem lenne jobb nekem ha hazudnék,de nem muszály nekem hinni sem...
  • SNAKE01
    és akivel te beszéltél az nem ő volt,szóval,nemtom mire fel oltogatsz engem,az egyik barátnője használja még rajta kívül,tehát le lehet állni köszi...
  • SNAKE01
    figyelj ide nem hazudtam,és most sem teszem,hagy tudjam márt én jobban mivan,köszi
  • Cmdr
    Eleve nem kellett volna neked hazudozni össze vissza!
  • SNAKE01
    hajnalcat köszönöm hogy védtél és nehogy azthidd nem értékelem csak a sok szarság közt nem vettem észre ,de nagyon köszönöm,és sajnálom hogy miattam le naívoztak és butásztak,nem kellett volna miattam :\
  • Cmdr
    Inkább beszéljünk a csajokról! :)
  • kulabácsi
    nem azt mondta h jobban tud mindent, de valszeg több az élettapasztalata....
  • ozz
    Nem teljesen ertek veled egyet de teny valahol igazad van ezt nem vitatom.

"Lehet ez elég hülye példa volt, de látszik, hogy te még a szülői burokban élsz, és fingod nincs az életről!" - erre csak azt tudom mondani nem is ismersz hogy tudsz véleményezni igy mást?!, a masik meg itt nem mindenki 16 eves :)

3x eves letedre ha tenyleg annyi vagy persze te biztos jobban tudsz mindent, mint én ahogy te mondtad "akinek fingja sincs az eletrol"...

• Hajnalcat
  • kulabácsi
    nem:D
  • Frosty01
    brékinges időket idézve készült? :P
  • kulabácsi
    hát vmi olyasmi:D de kitartó az emberke xD
  • Cmdr
    Téged ezen a logon szarral dobálnak? :D
  • kulabácsi
    most sem vok ilyen, túlreagálod a dolgot
  • SNAKE01
    sajnálom,de tesem ilyen voltál...
  • SNAKE01
    sajnálom,de tesem ilyen voltál...
  • kulabácsi
    most megbántottál:(
  • SNAKE01
    amúgy nagyon nem érdekeltek mit mondtok,én tudom mivan és kész
    csak azt sajnálom hogy a sok rendes ember eltűnt,és jöttek helyette a szemét kötekedős emberek -.-
  • SNAKE01
    és akkor mivan?
    mondj már valami konkrétat miért...
  • kulabácsi
    helyes!! de azért a távolság az eléggé zavaró lehet...nekem csak majdnem volt ilyen kapcsolatom, de inkább nem mentünk bele, pedig nekem barátom volt a csaj, de nem láttuk értelmét, mindig azon vesződni h vajon mit csinál a másik....maradtunk inkább barátok, azóta is nagyon jóban vunk...